• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Yıllardır Görüşmediği Kardeşi

Benim annemden 2 babamdan 1 kardeşim var anne baba ayrı olan. Annemin sonraki çocuklarıyla beraber büyüdüm biri 10 biri 13 yaş küçük hatta kendi çocuklarım gibi ama babamın oğluyla aramda 5 yaş var kardeş gibi hissetmiyorum. Görüşmüyorum babam kalp krizi geçirdiğinde haber vermek istedim baktım numarası bile yok. Annemin eşinin kızı var onunla hiç kan bağı yok ama anne baba bir olan abimden bile daha yakın bana. Bu saatten sonra düzelir miyiz sanmıyorum ya. Beraber büyüseydik belki daha farklı olurdu

Kısa anlatmaya çalışacağım detaya girersem çıkamam 😂
Kayınvalidem ve kayınpederim eşim 6 yaşındayken boşanmış. Sebebi aldatma..
Bunların evliliğinden eşim ve bir erkek kardeşi var.

Daha sonra kayınpederim 2. Evliliğini yapıyor. Ondan da bir kız çocuğu var. Ondan da aldatma sebebi ile boşanıyor.

Ve yine daha sonra evleniyor 3. Evliliğini yapıyor. Ondan ise bir oğlu var.

Şimdi toplamda eşim, 4 kardeş.

Eşimin annesi ve babası boşandıktan sonra eşim babasında kalıyor. Diğer erkek kardeşi annesinde.
Eşim babasında kaldığı için diğer kardeşleri ile de görüşüyor doğal olarak.

Fakat babası hep kadıncağızları aldattığı için (ŞUAN 6.’ya evli) eşim zamanla babasının karakterinden ve yaptıklarından bunalıyor ve ayrıca babası buna 2016 yılında 600 bin tl kadar bi kazık atıyor, eşim de annesinin (kayınvalidemin) yanına geliyor. Tabi döndüğünde yaş oluyor 25-26..

Annesinin yanına gelirken de herşeyi herkesi ardında bırakıyor. Kimseye hiçbirşey söylemeden resmen yaşadığı şehiri terk ediyor. Hatta bunu öldü falan zannediyorlar orada, öyle bi terk ediş 😆

Şuan günümüze gelirsek de eşim babasının yanından geldiğinden beri kardeşleri ile görüşmüyor. Kardeşleri hiç aramamış sormamış da..Birbirlerinden o günden beri haber alamıyorlar. Ama eşim aşırı bi özlem çekiyor.

Benim de dün gece fotoğraflardan aşina olduğum kız kardeşi rüyalarıma girdi. Çok da etkilendim..
Ve dedim ki acaba kızla sosyal medya üzerinden iletişim sağlayıp, bi şekilde görüşme mi ayarlasam.
Kızcağınızın ne tepki vereceğini de bilmiyorum. Aradan yıllar yıllar geçmiş (10-11 yıl).

Sizce kıza yazsam mı, yoksa hiç bulaşmamak mı daha doğru ?
Durumu da eşime hiç danışmadım.. 🧐
Diğer yorumları okumadım, doğrudan yazıyorum. Bunlar eşinin sorunu, bence araya girmen hiç sağlıklı olmaz. Ayrıca tek ebeveynden kardeşlik bağı olan kişiler genellikle birbirinden hoşlanmaz. Olumsuz cevap alırsanız kalbiniz kırılır. Bulaşmayın bu işe.

Bence karışmayın. Eşimin kardeşi 2 defa eşime çok büyük hata yaptı.
İlk hatasında aradan 3/4 yıl geçti boş ver kardeşin affet dedim. Eşim barıştı ite kalka 4 yıl konuştular ve kayınım yine büyük bir hata yaptı eşime karşı, ailecek çok mağdur olduk 800/900 bin tl kadar zararımız oldu(belki barış diye eşimi ikna etmeseydim böyle olmayacaktı)

Eşim babasını erken kaybettiği için kardeşine babalık görevi yapmış büyütmüş sonuç nankörlük.
Eşim artık kesinlikle öyle bir kardeşi olmadığını ve hayatından tamamen çıkardığını söylüyor.

Sizde uzak durun eşiniz isterse kendisi irtibata geçer.
O kayın babanızı tekrar hayatınıza dahil etmeyin. Hazır kurtulmuşsunuz

Ben olsam eşimden gizli böyle bir şeye kalkışmazdım. Eşinizin çok üzüldüğünü vs görüp aksiyon almak istiyorsanız da bunu eşinizle görüşüp ne diyosun iletişim kurmayı deneyelim mi ister misin arayalım mı vs gibi sorup ona göre hareket edin. Gizli kapaklı olmaz ama

Evet. Çok kuvvetli bi bağları varmış. Babaları baba olmadığı için ve en büyükleri eşim olduğu için bütün kardeşlerine babalık yapan eşim olmuş.

Hatta o yüzden böyle birşeye adım atmıyor da olabilir bence, ben hepsine babalık yaptım, merak bile etmediler diyor kısacası.
Belki de kendilerine babalık yapan abileri onları terketti diye kırgındırlar.. Herkes kendince haklı da olabilir. Bu noktada neyin önemli olduğuna bakacaksınız..Amaç kavuşmaksa teferruatlar sadece zaman kaybettirir..

Back