• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar ya zeynep bugun hic emmedi en son uyku sersemi sabah 8 de emmisti biraz ondan sonra hic emmedi desem yalan olmaz cooook az emdi resmen ac ac duruyo cocuk istahsizligi var cok fazla . emmek mi istemio dedim sagdim yine icmedi yapacagimi sasirdim ac duruyo vicdanim sizliyor yaa akil verin bana uyku duzeni de kalmadi uyutuyorum bi kac dk sonra uyaniyor hemen gece desen 6 7 saat kesintisiz uyuyan cocuk saat basi ayakta :KK43:
Canım ftszynp in kızınds dil bağı vardı seninkinde de benzer bir durum olmasın yoksa neden aç beklesin ya da pamukçuk fln bir acısı mı var acaba kuzunun

Hasta oldu kuzum.
Ememiyor, öksürüp duruyor :KK43:
Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin inş.

Kizlar ya zeynep bugun hic emmedi en son uyku sersemi sabah 8 de emmisti biraz ondan sonra hic emmedi desem yalan olmaz cooook az emdi resmen ac ac duruyo cocuk istahsizligi var cok fazla . emmek mi istemio dedim sagdim yine icmedi yapacagimi sasirdim ac duruyo vicdanim sizliyor yaa akil verin bana uyku duzeni de kalmadi uyutuyorum bi kac dk sonra uyaniyor hemen gece desen 6 7 saat kesintisiz uyuyan cocuk saat basi ayakta :KK43:
Cnm ateşini filan ölç, bir sıkıntı yoktur inş. Benimki de geçenlerde bir kaç öyle oldu sonra düzeldi çok şükür.

Hasta oldu kuzum.
Ememiyor, öksürüp duruyor :KK43:

Ay kıyamam şimdi nasıl? Verdin mi ıhlamur falan? Gerçi iyi gelir kötü olur bildiğimden değil konuşmuşsunuz üstüne de ondan soruyorum. İyidir inşallah şimdi geçmiş olsun canım

Doktorunuzu veya aile hekiminizi arayabiliyorsan sor bence boş yere aç kalmaz canım bi sıkıntısı vardır. Gerçi geçmiştir inşallah

Bugün ipek ultra huysuz. :KK43: bakalım gece ne yapacağız..

Oy oy noluyo bu kuzulara Ata da bi gün uslu bi gün huysuz. Huysuz olduğunda Sürekli ıh ıh yapıyo dedeler gibi :KK70:

Canım ftszynp in kızınds dil bağı vardı seninkinde de benzer bir durum olmasın yoksa neden aç beklesin ya da pamukçuk fln bir acısı mı var acaba kuzunun
Dün bişeyi yoktu cnm bugün oldu iştahsızlık ağzında yara falan göremedim cnm akşam 8 ve 9 da biraz emdi şimdi uyudu kucağımda yine emzirdim iyi emdi bu defa baya acıkmış
Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin inş.

Cnm ateşini filan ölç, bir sıkıntı yoktur inş. Benimki de geçenlerde bir kaç öyle oldu sonra düzeldi çok şükür.
Cnm ölçtüm ateşini 36.5 geldi iyi yani reflusü var demişti doktor belki de o ilerledi düzenli kullanmadım ilaçları cunku ilaçları vermeye başladım akşam ağlamaları basladı ilaçtan mı ki diye bir iki gün vermiyim dedim ama emdi şükür akşam 8 gibi basladi

Ay kıyamam şimdi nasıl? Verdin mi ıhlamur falan? Gerçi iyi gelir kötü olur bildiğimden değil konuşmuşsunuz üstüne de ondan soruyorum. İyidir inşallah şimdi geçmiş olsun canım

Doktorunuzu veya aile hekiminizi arayabiliyorsan sor bence boş yere aç kalmaz canım bi sıkıntısı vardır. Gerçi geçmiştir inşallah

Oy oy noluyo bu kuzulara Ata da bi gün uslu bi gün huysuz. Huysuz olduğunda Sürekli ıh ıh yapıyo dedeler gibi :KK70:
Cnm emince aramadım bi yeri bende ya reflusü azdı ya da diş çıkarmaya adım attk heralde

canım % 100 keçi sütü yoğurdu peyniri yedir. anne sütüne en yakın gıda olduğu için korkmadan kullanabilirsin. ilk kızım da inek sütüne karşı hassastı. ben de et balık kurumundan %100 keçi sütü ürünleri yedirdim kızıma.
Hemrn deniyecegim canim cok saol

nymeria-burcu nymeria-burcu yüzü için krem mi kullanıyorsunuz canım? Azaldı mı döküntüsü? Ateşi falan var mı?
Atesi yok,kabarik icin doktora sordum kalsin gecer dedi,bana kalirsa gecmiyor.

Biz erken dis cikarabiliriZ,tomurcuk tu dun,bu sabah baktim beyaz birsey var,sanieim bir kac gune tam patlayacak,12 de gece uykusuna zorla soktum,resmen aglaya aglaya uykuya giriyor,uykusu var geberiyor sma uyumak idtrmiyor,yayyyy gibi geriniyor, ama 3 kere mama aldi simdiden, hep mikir mikir, benide uyutmuyo. Offffff

Günaydın arkadaşlar. Umarım siz ve bebişleriniz iyisinizdir. Sizlere birkaç konuda danışmak istiyorum.Benim 2 haftadır gecem gündüzüm belli değil. Ne güzel gece uyuyan Bebek şimdi sabaha karşı 3-4-5 lerde uyuyor. Şükür bu gece 2.30 da uyuduk. Acaba dişten mi? Kan damlası verdi dr o da kabız gibi zorlatıyor yavrumu ondan mı ki? Bu ilk konu

İkinci konu: Bebeğim 5 dk emiyor ama hiç aralıksız ve hızlı 5 dk. Bu zamana kadar hep öyleydi. Kilosu da iyiymiş. Arkadaşlarımın bebekleri yarım saat falan emiyor. Acaba benimki Nasıl hemen doyuyor? Geceleri uykusu iyiyken bile 3-4 saatte bir uyanırdı acıktığı için. Sizler 6-7 saat uyuduğunu söylüyorsunuz. Ve artık bu aylarda gece deliksiz uykuya (7-8 saat) başlıyormuş bebekler. Biz 5 dk emdiğimiz için mi uyanıyoruz, acıkıyoruz ki hemen? Ne yapabilirim ben acaba?

Üçüncü konu da şöyle: Dr bana 6 aralıkta aşıyla gittiğimizde (bebeğim 4 ay 9 günlükken) ek gıdaya başlayabileceğimi söyledi. Kilosu iyiymiş ama az az yeni tatları öğrensin dedi. Her gün bir yeni yiyecek yedirmemi söyledi. Ev yoğurdu, rendelenmiş meyve gibi. Ben sütüm yetiyorsa 5. Ayından sonra başlamayı 6. Aya bırakmamayı düşündüm. Zaman'ın bebekleri hep 6. Ayda ek gıdaya başlıyorlar ve hemen hepsi iştahsız, zor yiyen çocuklar oluyor. Çevremdekiler böyle. Halbuki ki bizlere annelerimiz 4-5 aylıktan başlamışlar yedirmeye, vallahi hiç de öyle yek sorunumuz olmamış, eskiler hep böyleymiş. İlk kez geçen gün ev yoğurdu verdim 1 çay kaşığı kadar. Versem daha da istiyordu. Elma dilimi yalattım şapur şupur Nasıl yaladı. Ben artık başlayacağım ufaktan ek gıdaya. Biz şimdi 5 ay 3 günlüğüz. Sizin fikriniz nedir bu konuda?
Vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler. Uzun oldu kusura bakmayın.

Selam begümcüğün annesi. Nasıl gidiyor bal kızınla?

Merhabalarrr ipekcigin annesi :) iyiyiz cok sukurr... guzel gidiyor valla yorucu ama guzelll cok sukurrr... sizin nasill?? Huysuzluk gecti mi?

kelebek.hill kelebek.hill cnm bende kan damlasini vermiorum benim kiz iki kez verdim ikisinde de oldugu gibi cikardi batirdi her yerini pekmezi sulandirip veriorum demissin ne kadar veriosun yani hangi olculerde suyu ve pekmezi karistiriosun her gun verio musun bi de

Hemen hemen her gun veriyorum canm. 1 cay kasigi kadar pekmezi yaklasik 1 cay kasigi suyla sulandirip veriyorum ben gereksiz suyla karni doysun istemedigim icin. Ama daha fazla sulandirip verenlerde var bilemem herkesin kendi kanaati. Pekmezden sonra gene bi cay k da su veriyorum.

kelebek.hill kelebek.hill kuzum buralarda mısın? Naber nasılsınn uzun zaman oldu gelemedim özlemişim

Buralardayim canm evet sen yoksun ne uzun zaman oldu hemm.. iyiyiz cok sukur buyuyorbebisler malum ugras dur :) sen nasilsinnn oglusun nasill??

Canım biz de başladık ek gıdaya yoğurt ile sevdi bugün verdim haftaya 5. Ay bitince başlıcaktım aslında dta gittik geçen. 8300 olmuş kilosu dr kilosu önden gidiyor ihtiyacı fazladır başla ek gıdaya dedi başladım ben de :)

Biz debasliyoruz haftaya bi doktorumuza gidelm de bence de mantikli canm. 5 den sonra baslanmasi ozelikle tattirmak icin. Senin bebisin de zati masallahi varmisss oyyyy isirmalik tam :)

Merhabalarrr ipekcigin annesi :) iyiyiz cok sukurr... guzel gidiyor valla yorucu ama guzelll cok sukurrr... sizin nasill?? Huysuzluk gecti mi?

Hemen hemen her gun veriyorum canm. 1 cay kasigi kadar pekmezi yaklasik 1 cay kasigi suyla sulandirip veriyorum ben gereksiz suyla karni doysun istemedigim icin. Ama daha fazla sulandirip verenlerde var bilemem herkesin kendi kanaati. Pekmezden sonra gene bi cay k da su veriyorum.

Buralardayim canm evet sen yoksun ne uzun zaman oldu hemm.. iyiyiz cok sukur buyuyorbebisler malum ugras dur :) sen nasilsinnn oglusun nasill??

Biz debasliyoruz haftaya bi doktorumuza gidelm de bence de mantikli canm. 5 den sonra baslanmasi ozelikle tattirmak icin. Senin bebisin de zati masallahi varmisss oyyyy isirmalik tam :)

iyyimm çok şükür canım işe döndüm 2 aydır yarım gün çalışıyordum tam güne geçtim bugün itbari ile temizlik yapıyorum sabahtan beri malum kimse temizlememiş ofisi hor kullanılmış oğlum da iyi şükür annem bakıyor onun yanında akşam nasıl olcak bugün bilmiyorum çok alıştım ona ben :110:sen ücretsize ayrılcaktın sanırım evdesin dimi? minnoş nasıl büyüdü mü istemeye ne zaman gelelim :KK45:

Bu kitap canım diğeri de olur ama bunda tuvalet eğitimine kadar daha geniş yaş grubuna kadar bilgiler var

Bluetweety kitabim geldi, birsey sorayim sana, uykusunu duzene sokabilmek icin besinci bolumden mi baslasam, yoksa bir butun en basindan mi basliyim kitabi okumaya, yada altinci bolum olan yatir kaldit yonteminden baslasam yeterli olur mu, isime yarayacak bilgileri hemen ogrenip baslamak istiyorumda, kizim hepsini okumama izin vermezse bari gerekli olanlari okumis olayim

Dün bişeyi yoktu cnm bugün oldu iştahsızlık ağzında yara falan göremedim cnm akşam 8 ve 9 da biraz emdi şimdi uyudu kucağımda yine emzirdim iyi emdi bu defa baya acıkmış

Cnm ölçtüm ateşini 36.5 geldi iyi yani reflusü var demişti doktor belki de o ilerledi düzenli kullanmadım ilaçları cunku ilaçları vermeye başladım akşam ağlamaları basladı ilaçtan mı ki diye bir iki gün vermiyim dedim ama emdi şükür akşam 8 gibi basladi

Cnm emince aramadım bi yeri bende ya reflusü azdı ya da diş çıkarmaya adım attk heralde
Cnm geçmiş olsun inş bir daha tekrarlanmaz :)

Back