- 16 Nisan 2010
- 2.287
- 4.008
- 333
Canım ben bi avm de gördüm dün çok sağlam gibş gelmedi gerçi ben de ikeadan alcam benzer ikisi de :)Kızlar English home da mama sandalyesi 60tl ye düşmüş tavsiye eder misiniz ? ?bakar mısınız sitesinden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben bi avm de gördüm dün çok sağlam gibş gelmedi gerçi ben de ikeadan alcam benzer ikisi de :)Kızlar English home da mama sandalyesi 60tl ye düşmüş tavsiye eder misiniz ? ?bakar mısınız sitesinden
Geçmiş olsun kuzuya sr a gittiniz mi canım bizim ki de öksürüyor dr a gittik alerjidenmii toza kokuya flnHasta oldu kuzum.
Ememiyor, öksürüp duruyor
Canım ftszynp in kızınds dil bağı vardı seninkinde de benzer bir durum olmasın yoksa neden aç beklesin ya da pamukçuk fln bir acısı mı var acaba kuzununKizlar ya zeynep bugun hic emmedi en son uyku sersemi sabah 8 de emmisti biraz ondan sonra hic emmedi desem yalan olmaz cooook az emdi resmen ac ac duruyo cocuk istahsizligi var cok fazla . emmek mi istemio dedim sagdim yine icmedi yapacagimi sasirdim ac duruyo vicdanim sizliyor yaa akil verin bana uyku duzeni de kalmadi uyutuyorum bi kac dk sonra uyaniyor hemen gece desen 6 7 saat kesintisiz uyuyan cocuk saat basi ayakta
Gecmis olsun canimHasta oldu kuzum.
Allah yardimcin olsunBugün ipek ultra huysuz. bakalım gece ne yapacağız..
Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin inş.Hasta oldu kuzum.
Cnm ateşini filan ölç, bir sıkıntı yoktur inş. Benimki de geçenlerde bir kaç öyle oldu sonra düzeldi çok şükür.Kizlar ya zeynep bugun hic emmedi en son uyku sersemi sabah 8 de emmisti biraz ondan sonra hic emmedi desem yalan olmaz cooook az emdi resmen ac ac duruyo cocuk istahsizligi var cok fazla . emmek mi istemio dedim sagdim yine icmedi yapacagimi sasirdim ac duruyo vicdanim sizliyor yaa akil verin bana uyku duzeni de kalmadi uyutuyorum bi kac dk sonra uyaniyor hemen gece desen 6 7 saat kesintisiz uyuyan cocuk saat basi ayakta
Oyyy şaşmış bişeye ama neye? kuzum benim maaşallah sana. Canım çoook güzel bi değişim olsun size inşallah
Hasta oldu kuzum.
Doktorunuzu veya aile hekiminizi arayabiliyorsan sor bence boş yere aç kalmaz canım bi sıkıntısı vardır. Gerçi geçmiştir inşallahKizlar ya zeynep bugun hic emmedi en son uyku sersemi sabah 8 de emmisti biraz ondan sonra hic emmedi desem yalan olmaz cooook az emdi resmen ac ac duruyo cocuk istahsizligi var cok fazla . emmek mi istemio dedim sagdim yine icmedi yapacagimi sasirdim ac duruyo vicdanim sizliyor yaa akil verin bana uyku duzeni de kalmadi uyutuyorum bi kac dk sonra uyaniyor hemen gece desen 6 7 saat kesintisiz uyuyan cocuk saat basi ayakta
Bugün ipek ultra huysuz. bakalım gece ne yapacağız..
Dün bişeyi yoktu cnm bugün oldu iştahsızlık ağzında yara falan göremedim cnm akşam 8 ve 9 da biraz emdi şimdi uyudu kucağımda yine emzirdim iyi emdi bu defa baya acıkmışCanım ftszynp in kızınds dil bağı vardı seninkinde de benzer bir durum olmasın yoksa neden aç beklesin ya da pamukçuk fln bir acısı mı var acaba kuzunun
Cnm ölçtüm ateşini 36.5 geldi iyi yani reflusü var demişti doktor belki de o ilerledi düzenli kullanmadım ilaçları cunku ilaçları vermeye başladım akşam ağlamaları basladı ilaçtan mı ki diye bir iki gün vermiyim dedim ama emdi şükür akşam 8 gibi basladiGeçmiş olsun cnm Allah şifa versin inş.
Cnm ateşini filan ölç, bir sıkıntı yoktur inş. Benimki de geçenlerde bir kaç öyle oldu sonra düzeldi çok şükür.
Cnm emince aramadım bi yeri bende ya reflusü azdı ya da diş çıkarmaya adım attk heraldeAy kıyamam şimdi nasıl? Verdin mi ıhlamur falan? Gerçi iyi gelir kötü olur bildiğimden değil konuşmuşsunuz üstüne de ondan soruyorum. İyidir inşallah şimdi geçmiş olsun canım
Doktorunuzu veya aile hekiminizi arayabiliyorsan sor bence boş yere aç kalmaz canım bi sıkıntısı vardır. Gerçi geçmiştir inşallah
Oy oy noluyo bu kuzulara Ata da bi gün uslu bi gün huysuz. Huysuz olduğunda Sürekli ıh ıh yapıyo dedeler gibi
Hemrn deniyecegim canim cok saolcanım % 100 keçi sütü yoğurdu peyniri yedir. anne sütüne en yakın gıda olduğu için korkmadan kullanabilirsin. ilk kızım da inek sütüne karşı hassastı. ben de et balık kurumundan %100 keçi sütü ürünleri yedirdim kızıma.
Atesi yok,kabarik icin doktora sordum kalsin gecer dedi,bana kalirsa gecmiyor.nymeria-burcu yüzü için krem mi kullanıyorsunuz canım? Azaldı mı döküntüsü? Ateşi falan var mı?
rica ederim canımHemrn deniyecegim canim cok saol
Selam begümcüğün annesi. Nasıl gidiyor bal kızınla?
kelebek.hill cnm bende kan damlasini vermiorum benim kiz iki kez verdim ikisinde de oldugu gibi cikardi batirdi her yerini pekmezi sulandirip veriorum demissin ne kadar veriosun yani hangi olculerde suyu ve pekmezi karistiriosun her gun verio musun bi de
kelebek.hill kuzum buralarda mısın? Naber nasılsınn uzun zaman oldu gelemedim özlemişim
Canım biz de başladık ek gıdaya yoğurt ile sevdi bugün verdim haftaya 5. Ay bitince başlıcaktım aslında dta gittik geçen. 8300 olmuş kilosu dr kilosu önden gidiyor ihtiyacı fazladır başla ek gıdaya dedi başladım ben de :)
Merhabalarrr ipekcigin annesi :) iyiyiz cok sukurr... guzel gidiyor valla yorucu ama guzelll cok sukurrr... sizin nasill?? Huysuzluk gecti mi?
Hemen hemen her gun veriyorum canm. 1 cay kasigi kadar pekmezi yaklasik 1 cay kasigi suyla sulandirip veriyorum ben gereksiz suyla karni doysun istemedigim icin. Ama daha fazla sulandirip verenlerde var bilemem herkesin kendi kanaati. Pekmezden sonra gene bi cay k da su veriyorum.
Buralardayim canm evet sen yoksun ne uzun zaman oldu hemm.. iyiyiz cok sukur buyuyorbebisler malum ugras dur :) sen nasilsinnn oglusun nasill??
Biz debasliyoruz haftaya bi doktorumuza gidelm de bence de mantikli canm. 5 den sonra baslanmasi ozelikle tattirmak icin. Senin bebisin de zati masallahi varmisss oyyyy isirmalik tam :)
Bu kitap canım diğeri de olur ama bunda tuvalet eğitimine kadar daha geniş yaş grubuna kadar bilgiler var
Cnm geçmiş olsun inş bir daha tekrarlanmaz :)Dün bişeyi yoktu cnm bugün oldu iştahsızlık ağzında yara falan göremedim cnm akşam 8 ve 9 da biraz emdi şimdi uyudu kucağımda yine emzirdim iyi emdi bu defa baya acıkmış
Cnm ölçtüm ateşini 36.5 geldi iyi yani reflusü var demişti doktor belki de o ilerledi düzenli kullanmadım ilaçları cunku ilaçları vermeye başladım akşam ağlamaları basladı ilaçtan mı ki diye bir iki gün vermiyim dedim ama emdi şükür akşam 8 gibi basladi
Cnm emince aramadım bi yeri bende ya reflusü azdı ya da diş çıkarmaya adım attk heralde
Geçmiş olsun canımHasta oldu kuzum.