Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah maşallah senin kız da araba yolculuğunu seviyo anlaşılan. Canım en mantıklısı yanına bi yardımcı alsaydın. Erzurumlular da çok yardımsever bu arada abimlerde erzurum merkezde gelinde erzurum bölge hastanesinde hemşire. Çok çok memnunlar inşallah sizde memnun kalırsınız,yardım eden olur.
enem sevda kuşlu pek tatlı olmuş
Masallah, Rabbim korusun
Oyuncagini cok begendim:)
Canim, amigurumi bebekten mennun musunH
Hayırlı olsun canım. Kolay olsun İnşaAllah. Amigurumi bebekk :) benim kızda kuzusunu çok seviyor maşallah sevdaya :)
Ben memnunum canım. Tüyü falan çıkmıyor. Yünden bir de. Boyalı moyalı değil. Diğer oyuncaklardan sağlıklı oldugunu düşünüyorum. Ananemiz bir sürü ördürmüş kızım için. Kedi tavşan kuzu falan. Güzel bence.Canim, amigurumi bebekten mennun musun
Uyku arkadasi olarak alsam mi diye dusundum
Birde emince tuyu falan cikiyormu,saglikli mi acaba
Bende düşünüyorum ama gidip görmeden almam sağlam olması lazım çünkü. Düşer falan sonra Allah korusun. Çıkabilirsem bakacağım.Kızlar English home da mama sandalyesi 60tl ye düşmüş tavsiye eder misiniz ? ?bakar mısınız sitesinden
Ben 1 çay kaşığıyla başladım canım. Sonra 1 tatlı kaşığı şimdi 1,5 tatlı kaşığı. 60 80 civarı su. Ayarını çok tatlı olmayacak şekilde yapıyorum.kelebek.hill cnm bende kan damlasini vermiorum benim kiz iki kez verdim ikisinde de oldugu gibi cikardi batirdi her yerini pekmezi sulandirip veriorum demissin ne kadar veriosun yani hangi olculerde suyu ve pekmezi karistiriosun her gun verio musun bi de
Oyy geçmiş olsun canım. Ihlamur verebilirsin.Hasta oldu kuzum.
Ememiyor, öksürüp duruyor
Oyy geçmiş olsun canım. Ihlamur verebilirsin.
Canım ben biberonla hiç vermedim. Kendim hasta gibi olduğumda ona da Çay kaşığıyla 3 5 tane veriyordum. Hasta olmasın diye. Ama 25 cc fazla gelmedi bana verebilirsin gibi.Sağol çöp kol anım.
Ben de ona baktım biraz internetten.
Ne kadar vermeli acaba, 25 cc falan mı versem..
Internette gordum, isteteyim o zaman, sagol canimBen memnunum canım. Tüyü falan çıkmıyor. Yünden bir de. Boyalı moyalı değil. Diğer oyuncaklardan sağlıklı oldugunu düşünüyorum. Ananemiz bir sürü ördürmüş kızım için. Kedi tavşan kuzu falan. Güzel bence.
Geçmiş olsun cnm ver ver bende 30 veriodum doktor tavsiyesi üzerine verdim çok şükür kesildi öksürüğüSağol canım.
Ben de ona baktım biraz internetten.
Ne kadar vermeli acaba, 25 cc falan mı versem..
Canım biz de başladık ek gıdaya yoğurt ile sevdi bugün verdim haftaya 5. Ay bitince başlıcaktım aslında dta gittik geçen. 8300 olmuş kilosu dr kilosu önden gidiyor ihtiyacı fazladır başla ek gıdaya dedi başladım ben de :)Ay supermis
Ayda 500 gr dan az alsaydi gecen ay baslatcakti dedigin sebepten canm ama boyle sebepler yok. Gece uyanmalarimiz dengesiz yani bi az bi cok ama ondan da degil. Dedigim gibi doktorumuzun fikri
Anladm canm sagol.
Oy pek tatli cikmis masallah kuzuya. Saclarina bitiyorm senin kizin ya