Kızlar hangi kitap ne olur bana da söyleyin belki işe yarar
bebek bakım sorunlarına mucize çözümler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar hangi kitap ne olur bana da söyleyin belki işe yarar
Tamam canım hemen bende bakıyorum teşekkür ederimbebek bakım sorunlarına mucize çözümler
Kitap 527 sayfa, bebislerden okuyabilecek miyiz bilmiyorum, ozeti olsaydi keske:)Tamam canım hemen bende bakıyorum teşekkür ederim
Bence yarar canım ya sonra zaman buldukça kalanlarını da okuruz..Ah keşke hamişken okusaydım bu kitabi 9 ay boş boş oturdumKitap 527 sayfa, bebislerden okuyabilecek miyiz bilmiyorum, ozeti olsaydi keske:)
10 bolumden olusuyor
Alitinci bolum yatir kaldir yontemi
Sadece onu okusak isimize yaramaz mi acaba
Bende son 2 ay evdeydimBence yarar canım ya sonra zaman buldukça kalanlarını da okuruz..Ah keşke hamişken okusaydım bu kitabi 9 ay boş boş oturdum
Ben hastayım canım o da biraz rahatsız ondan huysuzluğu. Bakalım nasıl başaracağız iyileşmeyiMerhabalarrr ipekcigin annesi :) iyiyiz cok sukurr... guzel gidiyor valla yorucu ama guzelll cok sukurrr... sizin nasill?? Huysuzluk gecti mi?
Hemen hemen her gun veriyorum canm. 1 cay kasigi kadar pekmezi yaklasik 1 cay kasigi suyla sulandirip veriyorum ben gereksiz suyla karni doysun istemedigim icin. Ama daha fazla sulandirip verenlerde var bilemem herkesin kendi kanaati. Pekmezden sonra gene bi cay k da su veriyorum.
Buralardayim canm evet sen yoksun ne uzun zaman oldu hemm.. iyiyiz cok sukur buyuyorbebisler malum ugras dur :) sen nasilsinnn oglusun nasill??
Biz debasliyoruz haftaya bi doktorumuza gidelm de bence de mantikli canm. 5 den sonra baslanmasi ozelikle tattirmak icin. Senin bebisin de zati masallahi varmisss oyyyy isirmalik tam :)
bizimki de biberon hastası biberon ver için koyarsan koy içer kaşıkla mamaya tahammül edemez hızlı hızlı akcak onun ki yoksa kıyamet koparVeremedim kızlar pek.
Biberonu diş kaşıyıcı zannediyor.
Kaşıkla da verdim biraz ama huysuzlandı.
kim bakcak seninkine canım? sayılı gün geçiyor ya bi bkmışsın o gün gelmiş bile asıl şimdiden ayarlamak lazım bu zamanda evlenme işi çok zor etrafım 30üstü bekar kaynıyor vallaOyy Allah kolaylik versin canm benm. Evet evdeyim henuz ben canm 3 ayim kaldi benim de Nisan da ise baslicam. Ben bile simdiden dusunuyorm nasil olcak ama bi sekilde aliscazz
Buyudu buyudu masallah teyzesi :) Kizzz ne istemesi aboooo
bizimki de biberon hastası biberon ver için koyarsan koy içer kaşıkla mamaya tahammül edemez hızlı hızlı akcak onun ki yoksa kıyamet kopar
kim bakcak seninkine canım? sayılı gün geçiyor ya bi bkmışsın o gün gelmiş bile asıl şimdiden ayarlamak lazım bu zamanda evlenme işi çok zor etrafım 30üstü bekar kaynıyor valla
bana da biberona alıştırma memeyi bırakır dediler ama şükür öyle bişey olmadı hasta olduğu huysuz zamanlar dışında memeyi de biberonu da seviyor şükür bide çalışıyorum annem bakıyor çocuğa nasıl başetsin kadın kaşıkla ona da eziyet kıvamlı katı bişey olsa amennaKeşke biberona ufak ufak alıştırsaymışım ben de.
İki dakikada çekeceği şey için kaşıkla uğraşıp duruyoruz, onu da üstüne başına püskürtüyor zaten.
Evet cnm benim bebeğimdeydi.beyin cer ve fizik tedaviye göstermiştim.egzersiz vermişlerdi.çok güzel sonuç aldık.çok şükür başını tek tarafa çevirmeyi bıraktı.ama o şakil bozukluğu büuük oranda düzelmiş olsada hala var.istersen bi dra göster.ama kendinde bi bak başını yavaşca sola doğru (çevirmediği tarafa)çevir bakalım.tamamen çevirebiliyor mu? Yoksa yarıda kalıp çeviremiyor mu? Yamamen çeviriyorsa internetten bi torlikollis egzersizleri diye arat.onları nazikçe uygula.birde solan konuş bebeğinle, soldan besle ek gıda veriyorsan.yavaş yavaş alışsın o tarafa dönmeye.ben hep sola yatırıyorum şekil bozukluğu için.dormicum15 bebeğinde tortikolis şüphesi olan sendin değil mi
Nasıl oldu bebeğin?
Kızım da hafif başını sağa eğimli tutuyor, çok gözüme batmaya başladı.
Sola rahat cevirebiliyor ama dik tuttuğumuzda o kafa hep sağa eğik.. tortikolis böyle bir şey mi?
Ya da bebeği böyle duran var mı?
Canım biberon almams olayını ne ywptın bu saatten sonra biberon a alışıp memeyi bırakmazlar hiç tereddüt etme ben 1 haftadır fln eline alıştırma suluğu veriyorum içine az bişe su koyuyorum baya sevdi hem dişini kaşıyor hem eğleniyor bu şekilde yavaş yavsş alıştırmayı planlıyorum biberon da aynı yapılabilirEvet cnm benim bebeğimdeydi.beyin cer ve fizik tedaviye göstermiştim.egzersiz vermişlerdi.çok güzel sonuç aldık.çok şükür başını tek tarafa çevirmeyi bıraktı.ama o şakil bozukluğu büuük oranda düzelmiş olsada hala var.istersen bi dra göster.ama kendinde bi bak başını yavaşca sola doğru (çevirmediği tarafa)çevir bakalım.tamamen çevirebiliyor mu? Yoksa yarıda kalıp çeviremiyor mu? Yamamen çeviriyorsa internetten bi torlikollis egzersizleri diye arat.onları nazikçe uygula.birde solan konuş bebeğinle, soldan besle ek gıda veriyorsan.yavaş yavaş alışsın o tarafa dönmeye.ben hep sola yatırıyorum şekil bozukluğu için.
Canım doğum dan sonra kayboldun valla :) işe başladın demek nasıl zor oldu mu alışmakbana da biberona alıştırma memeyi bırakır dediler ama şükür öyle bişey olmadı hasta olduğu huysuz zamanlar dışında memeyi de biberonu da seviyor şükür bide çalışıyorum annem bakıyor çocuğa nasıl başetsin kadın kaşıkla ona da eziyet kıvamlı katı bişey olsa amenna
Evet cnm benim bebeğimdeydi.beyin cer ve fizik tedaviye göstermiştim.egzersiz vermişlerdi.çok güzel sonuç aldık.çok şükür başını tek tarafa çevirmeyi bıraktı.ama o şakil bozukluğu büuük oranda düzelmiş olsada hala var.istersen bi dra göster.ama kendinde bi bak başını yavaşca sola doğru (çevirmediği tarafa)çevir bakalım.tamamen çevirebiliyor mu? Yoksa yarıda kalıp çeviremiyor mu? Yamamen çeviriyorsa internetten bi torlikollis egzersizleri diye arat.onları nazikçe uygula.birde solan konuş bebeğinle, soldan besle ek gıda veriyorsan.yavaş yavaş alışsın o tarafa dönmeye.ben hep sola yatırıyorum şekil bozukluğu için.