• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kitap 527 sayfa, bebislerden okuyabilecek miyiz bilmiyorum, ozeti olsaydi keske:)
10 bolumden olusuyor
Alitinci bolum yatir kaldir yontemi
Sadece onu okusak isimize yaramaz mi acaba
Bence yarar canım ya sonra zaman buldukça kalanlarını da okuruz..Ah keşke hamişken okusaydım bu kitabi 9 ay boş boş oturdum :deli:

Bence yarar canım ya sonra zaman buldukça kalanlarını da okuruz..Ah keşke hamişken okusaydım bu kitabi 9 ay boş boş oturdum :deli:
Bende son 2 ay evdeydim
Bilseydim her sayfasini ezberlerdim
Emin olki ezberlerdim de, o potansiyele sahibim
Yada sahiptim diyim, kizimdan sonra pek birsey kalmadi

dormicum15 dormicum15 bebeğinde tortikolis şüphesi olan sendin değil mi
Nasıl oldu bebeğin?
Kızım da hafif başını sağa eğimli tutuyor, çok gözüme batmaya başladı.
Sola rahat cevirebiliyor ama dik tuttuğumuzda o kafa hep sağa eğik.. tortikolis böyle bir şey mi?

Ya da bebeği böyle duran var mı?

Merhabalarrr ipekcigin annesi :) iyiyiz cok sukurr... guzel gidiyor valla yorucu ama guzelll cok sukurrr... sizin nasill?? Huysuzluk gecti mi?

Hemen hemen her gun veriyorum canm. 1 cay kasigi kadar pekmezi yaklasik 1 cay kasigi suyla sulandirip veriyorum ben gereksiz suyla karni doysun istemedigim icin. Ama daha fazla sulandirip verenlerde var bilemem herkesin kendi kanaati. Pekmezden sonra gene bi cay k da su veriyorum.

Buralardayim canm evet sen yoksun ne uzun zaman oldu hemm.. iyiyiz cok sukur buyuyorbebisler malum ugras dur :) sen nasilsinnn oglusun nasill??

Biz debasliyoruz haftaya bi doktorumuza gidelm de bence de mantikli canm. 5 den sonra baslanmasi ozelikle tattirmak icin. Senin bebisin de zati masallahi varmisss oyyyy isirmalik tam :)
Ben hastayım canım o da biraz rahatsız ondan huysuzluğu. Bakalım nasıl başaracağız iyileşmeyi :(

Veremedim kızlar pek.
Biberonu diş kaşıyıcı zannediyor.
Kaşıkla da verdim biraz ama huysuzlandı.
bizimki de biberon hastası biberon ver için koyarsan koy içer kaşıkla mamaya tahammül edemez hızlı hızlı akcak onun ki yoksa kıyamet kopar :deli:

Oyy Allah kolaylik versin canm benm. Evet evdeyim henuz ben canm 3 ayim kaldi benim de Nisan da ise baslicam. Ben bile simdiden dusunuyorm nasil olcak ama bi sekilde aliscazz
Buyudu buyudu masallah teyzesi :) Kizzz ne istemesi aboooo:KK70:
kim bakcak seninkine canım? sayılı gün geçiyor ya bi bkmışsın o gün gelmiş bile :işsiz:asıl şimdiden ayarlamak lazım bu zamanda evlenme işi çok zor etrafım 30üstü bekar kaynıyor valla :D

bizimki de biberon hastası biberon ver için koyarsan koy içer kaşıkla mamaya tahammül edemez hızlı hızlı akcak onun ki yoksa kıyamet kopar :deli:

kim bakcak seninkine canım? sayılı gün geçiyor ya bi bkmışsın o gün gelmiş bile :işsiz:asıl şimdiden ayarlamak lazım bu zamanda evlenme işi çok zor etrafım 30üstü bekar kaynıyor valla :KK70:

Keşke biberona ufak ufak alıştırsaymışım ben de.
İki dakikada çekeceği şey için kaşıkla uğraşıp duruyoruz, onu da üstüne başına püskürtüyor zaten.

Bu hastalık bizi salladı.
Sesi gitti, öksürük derinleşecek diye korkuyorum.
İlaç kullanmadan ufak ufak hasta olması iyidir diyordum, çok iyiymiş gerçekten, çok memnun kaldık.

Bu arada görmüşsünüzdür belki e-bebek'te indirim falan filan bir şeyler var.
Playskool %31 indirimli hatta bazı ürünlerde daha fazla indirim var.
İnternette yakın fiyatlar var aslında ama mağazadan almak daha kolay geliyor.

İlk arabam aldık, bilmiyorum kullanışlı mı, yürüteç gibi bırakıp gidemiyorsun ama daha faydalı olduğu kesin.

Geçen gün de yine playskool'un renkli kulelerini almıştık, 25 liraydı.
İnternet fiyatı 100 lira civarı.

Bi deee ne aldık yine aynı marka aktivite arkadaşımını aldık, biz 25e aldık ama bugün 18 lira.
Onun fiyatı 60-70 öyle bir şey.
O kadar para hak edecek nesi var derseniz hiçbir şey.
20-30 lira hak eder, indirimli diye aldık.

Bir de tiny love yaşadığım yer aktivite kitabını aldık.
Bu kumaş kitap konusu konuşuldu sanırım ama ben takip edemedim o ara.
Bildiğin seçenek yok veya ben bulamadım.
Galt diye bir markanın ürünleri varmış ama artık Türkiye satışı mı yok ne, ikinci el bile bulamadım.
Bilen duyan varsa söylerse sevinirim.

Çok şey almışız.
İyi reklam yaptım.
Bu arada topik cidden durgunlaştı.

Keşke biberona ufak ufak alıştırsaymışım ben de.
İki dakikada çekeceği şey için kaşıkla uğraşıp duruyoruz, onu da üstüne başına püskürtüyor zaten.
bana da biberona alıştırma memeyi bırakır dediler ama şükür öyle bişey olmadı hasta olduğu huysuz zamanlar dışında memeyi de biberonu da seviyor şükür bide çalışıyorum annem bakıyor çocuğa nasıl başetsin kadın kaşıkla ona da eziyet kıvamlı katı bişey olsa amenna:kk77:

Huzurla
Mutlulukla
Saglikla dolu bir yil diliyorum
Ha birde
Bebislerimizin uslu oldugu, bizi yormadigi, musmutlu olsudu bir yil olsun
Guzellikler dolu olsun insallah
Bebislerimiz saglikli, mutlu, akilli, uslu, salih, zeki, basari, ve guzel olan herseye sahip olsunlar, kotu olan herseyin de uzaginda olsunlar insallah
Guzel anneler sizi ve bebislerinizi cok opuyorum

dormicum15 dormicum15 bebeğinde tortikolis şüphesi olan sendin değil mi
Nasıl oldu bebeğin?
Kızım da hafif başını sağa eğimli tutuyor, çok gözüme batmaya başladı.
Sola rahat cevirebiliyor ama dik tuttuğumuzda o kafa hep sağa eğik.. tortikolis böyle bir şey mi?

Ya da bebeği böyle duran var mı?
Evet cnm benim bebeğimdeydi.beyin cer ve fizik tedaviye göstermiştim.egzersiz vermişlerdi.çok güzel sonuç aldık.çok şükür başını tek tarafa çevirmeyi bıraktı.ama o şakil bozukluğu büuük oranda düzelmiş olsada hala var.istersen bi dra göster.ama kendinde bi bak başını yavaşca sola doğru (çevirmediği tarafa)çevir bakalım.tamamen çevirebiliyor mu? Yoksa yarıda kalıp çeviremiyor mu? Yamamen çeviriyorsa internetten bi torlikollis egzersizleri diye arat.onları nazikçe uygula.birde solan konuş bebeğinle, soldan besle ek gıda veriyorsan.yavaş yavaş alışsın o tarafa dönmeye.ben hep sola yatırıyorum şekil bozukluğu için.

Evet cnm benim bebeğimdeydi.beyin cer ve fizik tedaviye göstermiştim.egzersiz vermişlerdi.çok güzel sonuç aldık.çok şükür başını tek tarafa çevirmeyi bıraktı.ama o şakil bozukluğu büuük oranda düzelmiş olsada hala var.istersen bi dra göster.ama kendinde bi bak başını yavaşca sola doğru (çevirmediği tarafa)çevir bakalım.tamamen çevirebiliyor mu? Yoksa yarıda kalıp çeviremiyor mu? Yamamen çeviriyorsa internetten bi torlikollis egzersizleri diye arat.onları nazikçe uygula.birde solan konuş bebeğinle, soldan besle ek gıda veriyorsan.yavaş yavaş alışsın o tarafa dönmeye.ben hep sola yatırıyorum şekil bozukluğu için.
Canım biberon almams olayını ne ywptın bu saatten sonra biberon a alışıp memeyi bırakmazlar hiç tereddüt etme ben 1 haftadır fln eline alıştırma suluğu veriyorum içine az bişe su koyuyorum baya sevdi hem dişini kaşıyor hem eğleniyor bu şekilde yavaş yavsş alıştırmayı planlıyorum biberon da aynı yapılabilir

bana da biberona alıştırma memeyi bırakır dediler ama şükür öyle bişey olmadı hasta olduğu huysuz zamanlar dışında memeyi de biberonu da seviyor şükür bide çalışıyorum annem bakıyor çocuğa nasıl başetsin kadın kaşıkla ona da eziyet kıvamlı katı bişey olsa amenna:kk77:
Canım doğum dan sonra kayboldun valla :) işe başladın demek nasıl zor oldu mu alışmak

Teşekkür ederim canım, çok sevindim sonuç almanıza inşallah tamamen düzelir. Sola tamamen cevirebiliyor. Ama uyurken sağ tercih ediyor hep, bir de dik tuttuğumuzda başı hafif sağa eğik duruyor.
İki gündür çok üstüne düştüm hep sol tarafa dönmesi için biraz duruş düzeldi gerçekten.
Şekil bozukluğu yok bence ben anlayabilir miyim yoksa daha detaylı mi bakılması gerekiyor doktor tarafından?

iyi akşamlar hanımlar
benim kızlar sırayla hastalanıyor. büyük ve küçük iyileşti. şimdi ortanca hasta.
büyük kız karda oynamak istedi. cümbür cemaat çıktık dışarı. bir rüzgar ve tipi var ki. ortanca ağladı biraz. ama iyi geldi sanki hepimize :)
evim sıcak evim diye şükrettik.

Back