bende de 9 mm yazıyo canım bence tedirgin olmaya gerek yokArkadaşlar bugün tam 6haftalık hamileyim. Kontrole gittim, bugün ultrasonla bakıldı ve çok şükür kesem çok güzel dedi ve bebeğim 12 mm ama internette okudum bu haftalarda 6-7 mm olması gerekiyormuş benim iki katı büyük bi sorun mu var acaba yardım ??? 😪😪
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Ne yalnızlığı canım senin en değerliğin şuan rahminde her an seninle :)) siz de bundan sonrakı kontrollerı falan vıdeoya çekersiniz ve telefonla haber vericeksen yakınlarına seslerini hoperlöre alıp yine bunu bideoya çekebilirsin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkür ederim çok tatlısın :)
Ne demek hepimiz birbirimize destek olmalıyız duan için ayrıca teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olsuninşallah canım ya.. doğrudürüst sevinemiyorum bile ne olduğunu bilmiyoruz evet ağrım hep var bazen bıçak saplanıyo gibi oluyo ve korkuyorum dün akşam çok kötüydüm sanırım bebeği düşürdüm dedim o denli şiddetliydi 2 saat uzandım sonrasında hafiflediya sağ kasığım ağrıyo yada solum tek sevincim kanamamın olmaması.Rabbimin izniyle sende bebişlerini kucağına sağlıklı sıhhatli alırsın inşallah yürekten dua ediyorum.desteğin için ayrıca teşekkür ederim
merhaba cici annneler bugün doktora gittim öğlene doğruydu keseyi tam göremedi ama %99 rahim içi gebelik diyorum dedi idrara sıkış öğleden sonra yine gel dedi o zaman kesin söylerim dedi bende gittim yine keseyi gördük aynı yerde ama daha önceden dış gebelik geçirdiğim için 1 ihtimalde yine dış gebelik olabilir oda rahim içine kanama yapacağı için onu kese sanmış olabiliriz dedi perşembe günü tekrar gel bakalım dedi sevincim kursağımda kaldı öğleden önce daha umut verici konuştuğu için eşim bütün herkese haber verdi herkes tebrik için aradı.Çok korkuyorum dış gebelik olmasından ne olur dualarınıza benide katın.bu arada dün betama baktırmıştım 2593 çıkmıştı.İnşallah normal gebeliktir progestonumun dozunu 300mg çıkardı.
kızlar kasık ağrısı çeken hiç yokmu yaaaa lütfen biri cevap versin :18:
Kasik agrisi adet olacakmis gibi agri cok normal. Ben bigun hic kasiklarim agrimazsa uzulmeye basliyorum daha bulantida baslamadi. Kanamali ya da cok siddetli degilse korkma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
allah razı olsun canım cevap verdiğin için
çok şükür ki kanamalı değil
şiddeti de önceki sayfada yazdığım gibi sanki üşütmüşüm de kasıklarım şişmiş gibi
ama gündüz çalışırken oluyor
eve gelip dinlenince birşey kalmıyor
bugün işyerinde ağrım oldu
ama şuan yok mesela
Arada cekiyorum cnm yoruldugumda çok ayakta kaldigimda ve çok sandalye tepesinde oturduğunda.
İs yerinde sürekli oturduğun için normal canim vücut dinlenmek istiyor. Ben de evde temizlik yaptigim gün bel ve klasik agrisi geliyorum çok agriyor.
birde bar sandalyesinde oturuyorum işyerinde
normal sekreter koltuğu yok sırtımıda dayayamıyorum
misafir koltuğuna geçip 5 dk bacaklarımı uzatıyorum ama o da yetmiyor
birde henüz işyerime hamile olduğumu bildirmedim
en azından kesesini kalbini görene kadar
onlar olduktan sonrada eğer risk olmazsa niyetim 3 ay olana kadar söylememek
bu süreç benim için zor geçecek gibi duruyor ama çekeceğim
yeterki bebeğim bu sefer beni bırakmasın
Oturma yeri yumuşak bisandalye olsa daha rahat edersin tatlim. İs yerine 3 ay neden söylemek istemiyorsun. Unutma hayatinin en önemli varligi su an seninle.
Ben varım .... Hemde oldukça şiddetli
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sadece işyerime değil aslında annem ve kv dışında kimseye söylemek istemiyoruz
ilk gebeliğimde herkese söylemiş mutluluğumu paylaşmıştım
ama malesef sonu hüsran olunca yine başkalarının tebriğini alarak en çok üzülen ben oldum
eşimle aldığımız ortak karar
aslında batıl inanç
ama biz nazar değer korkusuyla 3 ay kimseye söylemek istemiyoruz
işyerimde akrabalar ve arkadaşlar var
birine söylesem dağılacak
ben meleğim için canımı veririm
ona zarar verecek durum olduğunda zaten doktorumda uyarınca sadece müdüre haber veririz
gerekirse çantamı alır işten ayrılırım
bu sefer aynı acıyı tekrar yaşamak istemiyorum
Bu sefer bebegin seninle olacak ve bu sayfalarda doğum hikayenin paylasacaksin inşallah. İçini ferah tut kotu düşünme hayatim. Herşey güzel olacak bu sefer.