2015 Şubat Anneleri

bende de 9 mm yazıyo canım bence tedirgin olmaya gerek yok

Teşekkür ederim çok tatlısın :)

Sat 3 mayis ama yaklasik 10 gun gec yumurtladim dedim dr.a bilmislik tasliyorum sandi. Adete gore hesaplarim ben sata uyumlu degil kese dedi. Ne gun yumurtladigimi da biliyorum dedim iyice uyuz oldu :) ama biliyorum yani napayim. Beta istedi. Karindan kese gorunmus beta ne olacaksa. Ilk dogumumu bu dr.da yapmistim cok memnundum ama sacmaladi bugun. Bakalim 6+3 olmam gerekiyor ama 10 gun geriye gitsem 5 hafta eder. 5 haftalikta da ancak karindan kese gorunur dimi kizlar. Tecrubeli olmak da iyi degil bazen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne demek hepimiz birbirimize destek olmalıyız duan için ayrıca teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olsun

kızlar bugün hamdolsun diğer günlere göre daha iyi geçti ya akşam eşimle gezip dolaşmak ile istiyorum kabızlık sorunu olup bulantısı olanlara küçük püf noktası söylüyorum.kuru eriği büyükçe bi bardağ bikaç tane atın üstüne su doldurup 1 gece bekletin.sabah o suyu için erikler yumuşacık bi güzel yiyin.midenizi çok rahatlatacak inşallah.bilmiyorum bugün ondanmı ama dünden daha iyiyim

Bence normal gebelik canım. Betan yanlış hatırlamıyorsam 90 gibi bişeydi,şimdi 2593 çok iyi artmış dış gebelikte düzensiz artıyor biliyorsun. Doktorlar böyle en kötü ihtimali söyleyip sorumluluk almak istemiyorlar. Iki hafta sonra kalp atışlarını duyunca rahatlayacaksın inş.

Gün itibariyle bulantilarim basladi her kokudan modem bulaniyor ya. Oğlana zor yemek isittim. Yarin kardeşim İstanbul maltepede asker onun yanina gidicem birşeyler yapayim dedim Pof çok zor oldu. Allah YARDIMCImiz olsun kizlar .

kızlar kasık ağrısı çeken hiç yokmu yaaaa lütfen biri cevap versin :18:

kızlar kasık ağrısı çeken hiç yokmu yaaaa lütfen biri cevap versin :18:

Kasik agrisi adet olacakmis gibi agri cok normal. Ben bigun hic kasiklarim agrimazsa uzulmeye basliyorum daha bulantida baslamadi. Kanamali ya da cok siddetli degilse korkma

allah razı olsun canım cevap verdiğin için

çok şükür ki kanamalı değil
şiddeti de önceki sayfada yazdığım gibi sanki üşütmüşüm de kasıklarım şişmiş gibi
ama gündüz çalışırken oluyor
eve gelip dinlenince birşey kalmıyor
bugün işyerinde ağrım oldu
ama şuan yok mesela

İs yerinde sürekli oturduğun için normal canim vücut dinlenmek istiyor. Ben de evde temizlik yaptigim gün bel ve klasik agrisi geliyorum çok agriyor.

Arada cekiyorum cnm yoruldugumda çok ayakta kaldigimda ve çok sandalye tepesinde oturduğunda.

birde bar sandalyesinde oturuyorum işyerinde
normal sekreter koltuğu yok sırtımıda dayayamıyorum
misafir koltuğuna geçip 5 dk bacaklarımı uzatıyorum ama o da yetmiyor
birde henüz işyerime hamile olduğumu bildirmedim
en azından kesesini kalbini görene kadar
onlar olduktan sonrada eğer risk olmazsa niyetim 3 ay olana kadar söylememek

bu süreç benim için zor geçecek gibi duruyor ama çekeceğim
yeterki bebeğim bu sefer beni bırakmasın

Oturma yeri yumuşak bisandalye olsa daha rahat edersin tatlim. İs yerine 3 ay neden söylemek istemiyorsun. Unutma hayatinin en önemli varligi su an seninle.

sadece işyerime değil aslında annem ve kv dışında kimseye söylemek istemiyoruz
ilk gebeliğimde herkese söylemiş mutluluğumu paylaşmıştım
ama malesef sonu hüsran olunca yine başkalarının tebriğini alarak en çok üzülen ben oldum
eşimle aldığımız ortak karar
aslında batıl inanç
ama biz nazar değer korkusuyla 3 ay kimseye söylemek istemiyoruz
işyerimde akrabalar ve arkadaşlar var
birine söylesem dağılacak

ben meleğim için canımı veririm
ona zarar verecek durum olduğunda zaten doktorumda uyarınca sadece müdüre haber veririz
gerekirse çantamı alır işten ayrılırım
bu sefer aynı acıyı tekrar yaşamak istemiyorum

Ben varım .... Hemde oldukça şiddetli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yalnız olmadığıma sevinmekle beraber çektiğin ağrıyı bildiğim için üzüldüm canım :26:

inşallah en kısa zamanda bu ağrıları unutur ve meleklerimize konsantre olmaya başlarız

bu arada sen keseni gördünmü canım

Bu sefer bebegin seninle olacak ve bu sayfalarda doğum hikayenin paylasacaksin inşallah. İçini ferah tut kotu düşünme hayatim. Herşey güzel olacak bu sefer.

ağzından bal damlıyor

inşallah öyle olur canım yaa

az önce baktımda ilk sayfalarda bu sayfada olmak istediğimi yazmışım
Rabbime sonsuz şükürler olsun bana bunu nasip etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…