2015 Şubat Anneleri

bu arada ben 16 şubat 2013 de hamile olduğumu öğrenmiş 19 şubatta da kürtaj olmak zorunda kalmıştım
şimdi 16 haziranda öğrendim.
ve muhtemel doğum tarihim 19 şubat
2 sene sonra aynı gün inşallah bebeğimi kucağıma alacağım bu sefer :KK16::KK49::nazar:

ağzından bal damlıyor :KK16:

inşallah öyle olur canım yaa:nazar:

az önce baktımda ilk sayfalarda bu sayfada olmak istediğimi yazmışım
Rabbime sonsuz şükürler olsun bana bunu nasip etti.

Maşallah canim.Rabbim gönlünden geçeni versin inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar
bende geldim aranıza
şuan 4+5 günlük hamileyim.
benim için çok büyük bir sürpriz oldu
hiç beklemediğim bir anda
hatta aklımın ucundan geçmesinin bile imkansız olduğu anda hamile olduğumu öğrendim
çünkü ne hamilelik belirtisi ne mide bulantısı ne uyku ben hiçbir şey yaşamadan hamile olduğumu öğrendim
hala midem bulanmıyor başım dönmüyor
uykum yok
sanki hamile değilmişim gibi

çok mutluyum
Yüce Rabbim bana da bu günleri gösterdi

bu benim ikinci gebeliğim
ilkini malesef kürtajla kaybettim
şuan aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
ya dış gebelikse ya boş gebelikse diye düşünmeden edemiyorum

pazartesi günü doktora gittim
kese görünmedi malesef
kan tahlili yapıldı değerim 1766 çıktı
doktor henüz erken gebelik canını sıkma daha oluşmamış kese dedi
ama benim içim hiç rahat değildi
ben üzülünce doktor o zaman pazartesi tekrar gel dedi
haftaya pazartesi tekrar gideceğim
inşallah bu sefer minik meleğimin kesesini görebilirim:nazar:

bu arada kızlar ben yaklaşık 1 haftadır aşırı kasık ağrısı çekiyorum
doktor kese görünmedi deyince üzüntüden bunu sormayı unuttum
sizde de böyle oldu mu veya oluyor mu
sanki üşütmüşüm de kasıklarım şişmiş gibi
yürürken falan şiştiğini hissediyorum
herkes normal kese büyüyor rahmin genişliyor diyor ama içim hiç rahat değil
lütfen içimi rahatlatacak bir şeyler söyleyin kızlar:18:

Hayirli olsun canim. Bende 4+5 Hamileyim. Benim de ayni senin gibi ne midem bulandi ne basim dondu. Sadece cok halsizlik var. Benim de kasiklarim agriyo. Bilmesem adet oluyorum derim. Oyle bir agri. Birde yoruldugum zaman agri var. Hatta agrimayinca acaba bir sorun mu var diyorum. Agriyinca niye agriyo diyorum. Psikolijim bozuldu resmen. Cuma gunu kese gormeye gidecegim.insallah gorurum. Sen de icini ferah tut. Her sey guzel olacak. Moralini bozma hic.

samsung

Arkadaşlar merhaba bendde yeni öğrendim hamileliğimı adetim 4 gün geçti beta hcg 850 çiktı sizce bu değer normalmi

Hayirli olsun canim. Bende 4+5 Hamileyim. Benim de ayni senin gibi ne midem bulandi ne basim dondu. Sadece cok halsizlik var. Benim de kasiklarim agriyo. Bilmesem adet oluyorum derim. Oyle bir agri. Birde yoruldugum zaman agri var. Hatta agrimayinca acaba bir sorun mu var diyorum. Agriyinca niye agriyo diyorum. Psikolijim bozuldu resmen. Cuma gunu kese gormeye gidecegim.insallah gorurum. Sen de icini ferah tut. Her sey guzel olacak. Moralini bozma hic.

samsung

ayyyy aynen bende öyleyim canım yaaa kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi acaba olacakmıyım diyorum. ağrım olmuyor bu seferde neden ağrım dindi bişeymi var diyorum. inşallah önce sen sonra ben görürüz keselerimizi. halsizlik falan yok bende sadece sabah uyandığımda bi yarım saatlik bulantım var onun dışında herşey normal.

Iyi aksamlar kislar nasil gidiyor hamilel8k ben surekli yolculukta mide bulantisi oluyor ya onu yasiyorum. Istifrah yok oyle midem kalkmiyo. Ama normalde yemegi cok severken simdi hep mide bulantisi yasiyorum gayet acliktan yiyorum. Hicbisey istemiyo cnm.
Birde7. Haftanin icindeyim persembe kalp atisi icin gidicem dr yapilacak tahliller var dedi. Bilginiz var mi ne tahlili istiycek. Ikinci cocugum ama ilkinde hatirlamiyorum boyke biseyi

Bn sadece kese gordm ona da supheli kese dedi dr. Zaman atlasak 2-3 hafta sonrasina

Iyi aksamlar kislar nasil gidiyor hamilel8k ben surekli yolculukta mide bulantisi oluyor ya onu yasiyorum. Istifrah yok oyle midem kalkmiyo. Ama normalde yemegi cok severken simdi hep mide bulantisi yasiyorum gayet acliktan yiyorum. Hicbisey istemiyo cnm.
Birde7. Haftanin icindeyim persembe kalp atisi icin gidicem dr yapilacak tahliller var dedi. Bilginiz var mi ne tahlili istiycek. Ikinci cocugum ama ilkinde hatirlamiyorum boyke biseyi

Sağlık ocagi ücretsiz yapiyor. Ben kan verdim c.tesi kontrol ben perşembe son c alcam

Venividi
28.02.2015
19.05.2014
27
67
2.bebek
Beni de listeye ekler misiniz?

Merhaba herkese beni de aranıza alırsınız dimi

arkadaşlar meraba bende hamile olduğumu öğrendim.sağlık ocağındaki ebe 20 şubatta doğum dedi.değerin biraz yüksek dedi.son adetim 12 mayıs hcg 2963.16 ikiz olabilir dedi.bilgisi olan varmı beni aydınlatabilirmi ?

Merhaba hanımlar benide aranıza alın lütfen batım 18 mayıs doğum kısmetse 23 şubat 2015 2. bebeğim.

kızlar kasık ağrısı çeken hiç yokmu yaaaa lütfen biri cevap versin :18:

Canım ben de sol kasıkta ağrı çekiyorum çok şiddetli olmamakla beraber. Dün ilk kontrolümde ultrasonda keseyi ararken solda bir de kist buldu doltorum ağrım bu yüzden oluyo dedi ama bu kist döllenme sırasında oluşmuş kist bile denmezmiş bebeğin garantisi aslında bu dedi sıvıların düzgün salgılandığını gösteriyor dedi. Herşey yolunda bende ama yine de ağrım oluo belki sende de böyle bi kistik oluşum vardır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba canım benimde 2. hamileliğim olacak Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah
ilk çocuğun kız mı erkek mi? :KK16:

merhaba :) Amin inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi alırız kucağımıza..bir oğlum var bakalım 2.si ne olacak?????

arkadaşlar meraba bende hamile olduğumu öğrendim.sağlık ocağındaki ebe 20 şubatta doğum dedi.değerin biraz yüksek dedi.son adetim 12 mayıs hcg 2963.16 ikiz olabilir dedi.bilgisi olan varmı beni aydınlatabilirmi ?
Hic bilmiyorum cnm.
Merhaba herkese beni de aranıza alırsınız dimi

Venividi
28.02.2015
19.05.2014
27
67
2.bebek
Beni de listeye ekler misiniz?

Blackbarrye msj at bilgikerini cnm burada goreneyebilir. Hayirli olsun insallah
Sağlık ocagi ücretsiz yapiyor. Ben kan verdim c.tesi kontrol ben perşembe son c alcam

Kontrole gitmeden mi tahlilleri yapsam hani bwn hastaneye gidicem zaten gitmisken tahlilleri de orada yaptiririm diye dusunmustum

Merhaba hanımlar benide aranıza alın lütfen batım 18 mayıs doğum kısmetse 23 şubat 2015 2. bebeğim.

Bebişin hayırlı olsun canım. Benim son adetim 13 mayıs gebeliğimi 13 haziranda öğrendim değerim 2262 idi. Dün de ultrasondan geçtim bebiş ve keseyi gördük herşey yolunda. Çok yakınız değer olarak ben de tek kese var kesin olarak bi bebişim olucak.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba :) Amin inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi alırız kucağımıza..bir oğlum var bakalım 2.si ne olacak?????

Benimde ilk cocugum erkek. Bunda cok farkli belirtiler yasiyorum bulantilarim uyku halim asermem ilkinden cok farkli kiz gibi hissediyorum. Hayirlisi olsn ama hayirlisiyla bir kizim olsn insallah

Son düzenleme:
X