- 9 Ağustos 2011
- 7.770
- 1.539
- 40
canım bana zofran zydis 4 mg dilde eriyen tablet demişti dr.
canım bnde sorarım cok sağol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bana zofran zydis 4 mg dilde eriyen tablet demişti dr.
Merhaba kızlar,
Sat ı 9 Mayıs civarında olup doktora giden varmı? Perşembe günü randevum var nerdeyse 7 haftalık oluyor kese için alttan bakılmasına gerek kalmaz heralde değiş mi? Ben bu konuda pek bi şanssızım da😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende ishal yapti yaş çok kayisi ve kiraz yiyiyorum ve portakal suyu iciyorum taze sabahlari ondan mi acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar keseleriniz kaçinci haftada gorundu.bu aracvp verenlere tesekkurler
Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin canım Hayırlısı, sağlıklısı ne zamansa o zaman olsun inşallah :)
meraba kızlar daha önce yazmıştım ben de şubat annesi olucam inşallah
bugün kontrole gittim bebeğimin kalp atışını gördük çok şükür ama doktor kesenin şeklinin farklı olduğunu söyledi. ya ikinci bir kese var yada bölünmek üzereyken bölünememiş ya da amniotik bant var dedi. 5 hafta 6 günlük olduğumu söyledi. üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim(
canım hesabında bır yanlışlık var. benım sat 29 nisan. 14 haziran cumartesı doktora gtmıstım. benımde ımzamda 7 haftalık yazmasına ragmen doktorum 6+4 sün dedi. burdakı hesap bıraz fazla verıyor sanırım. ayrıca benım dr alttan bakmadı. karından ultrasonla baktı. bende cok korkuyordum gıtmeden once alttan muayneden. hatta bakalım derse çok gereklı degılse karından bakar mısınız dıye bıle sorucaktım, kendımı hazırlamıstım.
bugün kontrole gittim bebeğimin kalp atışını gördük çok şükür ama doktor kesenin şeklinin farklı olduğunu söyledi. ya ikinci bir kese var yada bölünmek üzereyken bölünememiş ya da amniotik bant var dedi. 5 hafta 6 günlük olduğumu söyledi. üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim(
canım hesabında bır yanlışlık var. benım sat 29 nisan. 14 haziran cumartesı doktora gtmıstım. benımde ımzamda 7 haftalık yazmasına ragmen doktorum 6+4 sün dedi. burdakı hesap bıraz fazla verıyor sanırım. ayrıca benım dr alttan bakmadı. karından ultrasonla baktı. bende cok korkuyordum gıtmeden once alttan muayneden. hatta bakalım derse çok gereklı degılse karından bakar mısınız dıye bıle sorucaktım, kendımı hazırlamıstım.
Merhaba kızlar,
Sat ı 9 Mayıs civarında olup doktora giden varmı? Perşembe günü randevum var nerdeyse 7 haftalık oluyor kese için alttan bakılmasına gerek kalmaz heralde değiş mi? Ben bu konuda pek bi şanssızım da😔
Çok bilmiyorum be kadar olmalı ama ben 6+2 yim 5 mm. Kesenin buyüklüğü olmasın 12 mm?
Merhaba kızlar,
Sat ı 9 Mayıs civarında olup doktora giden varmı? Perşembe günü randevum var nerdeyse 7 haftalık oluyor kese için alttan bakılmasına gerek kalmaz heralde değiş mi? Ben bu konuda pek bi şanssızım da��
Canım bende aynı şeyi dusunuyorum. muhtemelen cogumuz ocak annesi olacağız. benim sat 29 nisan 4 şubat gosterıyor cocuk ama kesın ocak 15inden sonra gelir biizm bebişler.
canım bnde sorarım cok sağol
benimkide 9 mayıs canım bende dün gördüm çok şükür keseyi. ultrasonda baktı dr zaten net bir şekilde gözüktü. 1 temmuz gibigel kalp atışını dinletiyim dedi. alttan bakmak isterlersede baktırma canım.6. hafta içindesin şu anda. dr benimkini 4 haftalık falan şu anda dedi ama bence daha fazla. inş sende sağlıkla görürsün bebişini
Selammm benimde son adet tarihim 7 Mayıs idi,ve 13 haziranda kesemiz göründüüüü İnşallah 15 gün sonrada kalp atışını duyabilirim,şimdi onun derdine düştüm,Allahım inşallah sağ salim,hayırlısıyla kucağımıza verir bebişlerimizi
Canım zaten hafta hesabı öyledir 6 hafta dolduğunda 6 hafta değil 7 dersin çünkü 7. Haftanın içindesin ama gün olarak 6+4 sün.
Karından olur benimki de senin gibi inşallah
Evet ilk ve ikiz iki heyecan birbirlerine karıştı mide bulantim hafif hafif başlıyor sanki:26:İnşallah canım. Senin ilk bebeğin mi? İkiz ama galiba dimi?
Benim aç tok fark etmiyo hep bulanıyo. Yemek yiyince birkaç dk.olmuyo sonra başlıyo yeniden...
İlacın adını sana özelden yazayım canım istersen, belki de yasaktır burda ilaç adı yazmak...
Demek bu normal birşey. Ben de kendi kendime heyecan olmadığı için şaşırıyordum. Neden böyle oldu diye hayıflanıyordum...
Inşallah sımsıkı tutunur bebeğin sana Rabbim bu sefer yüzüne gülsün inşallah perşembe hayırlı haberlerle gel inşallah ama dış gebelik organları sıkıştırdığı için ağrı yapıyor diye biliyorum varmı ağrınmerhaba cici annneler bugün doktora gittim öğlene doğruydu keseyi tam göremedi ama %99 rahim içi gebelik diyorum dedi idrara sıkış öğleden sonra yine gel dedi o zaman kesin söylerim dedi bende gittim yine keseyi gördük aynı yerde ama daha önceden dış gebelik geçirdiğim için 1 ihtimalde yine dış gebelik olabilir oda rahim içine kanama yapacağı için onu kese sanmış olabiliriz dedi perşembe günü tekrar gel bakalım dedi sevincim kursağımda kaldı öğleden önce daha umut verici konuştuğu için eşim bütün herkese haber verdi herkes tebrik için aradı.Çok korkuyorum dış gebelik olmasından ne olur dualarınıza benide katın.bu arada dün betama baktırmıştım 2593 çıkmıştı.İnşallah normal gebeliktir progestonumun dozunu 300mg çıkardı.
Inşallah sımsıkı tutunur bebeğin sana Rabbim bu sefer yüzüne gülsün inşallah perşembe hayırlı haberlerle gel inşallah ama dış gebelik organları sıkıştırdığı için ağrı yapıyor diye biliyorum varmı ağrın