2015 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar,
Sat ı 9 Mayıs civarında olup doktora giden varmı? Perşembe günü randevum var nerdeyse 7 haftalık oluyor kese için alttan bakılmasına gerek kalmaz heralde değiş mi? Ben bu konuda pek bi şanssızım da😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım hesabında bır yanlışlık var. benım sat 29 nisan. 14 haziran cumartesı doktora gtmıstım. benımde ımzamda 7 haftalık yazmasına ragmen doktorum 6+4 sün dedi. burdakı hesap bıraz fazla verıyor sanırım. ayrıca benım dr alttan bakmadı. karından ultrasonla baktı. bende cok korkuyordum gıtmeden once alttan muayneden. hatta bakalım derse çok gereklı degılse karından bakar mısınız dıye bıle sorucaktım, kendımı hazırlamıstım.

meraba kızlar daha önce yazmıştım ben de şubat annesi olucam inşallah
bugün kontrole gittim bebeğimin kalp atışını gördük çok şükür ama doktor kesenin şeklinin farklı olduğunu söyledi. ya ikinci bir kese var yada bölünmek üzereyken bölünememiş ya da amniotik bant var dedi. 5 hafta 6 günlük olduğumu söyledi. üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim:KK43:(

rabbim ol dedikten sonra gerisi boş.sen dua et yeter :KK9:

canım hesabında bır yanlışlık var. benım sat 29 nisan. 14 haziran cumartesı doktora gtmıstım. benımde ımzamda 7 haftalık yazmasına ragmen doktorum 6+4 sün dedi. burdakı hesap bıraz fazla verıyor sanırım. ayrıca benım dr alttan bakmadı. karından ultrasonla baktı. bende cok korkuyordum gıtmeden once alttan muayneden. hatta bakalım derse çok gereklı degılse karından bakar mısınız dıye bıle sorucaktım, kendımı hazırlamıstım.

Canım zaten hafta hesabı öyledir 6 hafta dolduğunda 6 hafta değil 7 dersin çünkü 7. Haftanın içindesin ama gün olarak 6+4 sün.
Karından olur benimki de senin gibi inşallah

bugün kontrole gittim bebeğimin kalp atışını gördük çok şükür ama doktor kesenin şeklinin farklı olduğunu söyledi. ya ikinci bir kese var yada bölünmek üzereyken bölünememiş ya da amniotik bant var dedi. 5 hafta 6 günlük olduğumu söyledi. üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim:KK43:(

tatlım bi pronlem yaratırmıymış sorsaydın
belki bi zararı olmayacaktır bebişe

canım bnde 7+2 yim ama 8.haftayı gösteriyor.nedeni 7.hafta bitti 8.haftanın içindeyimde ondan.. sende aynısı :KK49:

Merhaba kızlar,
Sat ı 9 Mayıs civarında olup doktora giden varmı? Perşembe günü randevum var nerdeyse 7 haftalık oluyor kese için alttan bakılmasına gerek kalmaz heralde değiş mi? Ben bu konuda pek bi şanssızım da😔

benimkide 9 mayıs canım bende dün gördüm çok şükür keseyi. ultrasonda baktı dr zaten net bir şekilde gözüktü. 1 temmuz gibigel kalp atışını dinletiyim dedi. alttan bakmak isterlersede baktırma canım.6. hafta içindesin şu anda. dr benimkini 4 haftalık falan şu anda dedi ama bence daha fazla. inş sende sağlıkla görürsün bebişini :KK16:

Çok bilmiyorum be kadar olmalı ama ben 6+2 yim 5 mm. Kesenin buyüklüğü olmasın 12 mm?

Ama yine de büyük değil mi :KK43: doktor hızlı büyüyor çok iyi dedi ama bilemiyorum. Bugün rüyamda da mavi gözlü çok güzel bi kız doğurdum hayra alametimiş bakalım 😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Merhaba kızlar,
Sat ı 9 Mayıs civarında olup doktora giden varmı? Perşembe günü randevum var nerdeyse 7 haftalık oluyor kese için alttan bakılmasına gerek kalmaz heralde değiş mi? Ben bu konuda pek bi şanssızım da��

Canım eğer fazla kilon yoksa karından görülebilir, ama görülmeyedebilir. Ama fazla kilo varsa, karın duvarı kalınsa alttan görünür. Benim 6+3'te vajinal muayenede görüldü. Bilinenin tersine vajinal muayenenin bebek için bir zararı yoktur.

Canım inşallah ikiz gebeliktir. Ne zaman gideceksin bir daha. Ama bana da ilk gebeliğimde bozulmuş kese demişlerdi. Kürtaj olman gerekir bile dediler. Ama meğer kese yeni oluşuyormuş, bir dr.farketti 10 gün sonra gel sen dedi ve 10 gün sonra gittiğimde kese konturları düzgündü. Şimdi kızım kocaman oldu hamdolsun. Sakın ümitsizliğe kapılma. Rabbim ol dedikten sonra. Bizi haberdar edersen sevinirim.

Canım bende aynı şeyi dusunuyorum. muhtemelen cogumuz ocak annesi olacağız. benim sat 29 nisan 4 şubat gosterıyor cocuk ama kesın ocak 15inden sonra gelir biizm bebişler. :emir_bebek::emir_bebek:

Evet canım, ilk bebekte 38+3te 17 ocakta sancılandım ben de. Normal doğumum başladı. Ama ertesi gün sezeryana girmiştim...Şubatın 10una kadar filan doğum görünüyorsa muhtemelen ocakta olur onlar.

canım bnde sorarım cok sağol :KK9:

Doktoruna sormadan alma ama canım, belki başka birşey der.

benimkide 9 mayıs canım bende dün gördüm çok şükür keseyi. ultrasonda baktı dr zaten net bir şekilde gözüktü. 1 temmuz gibigel kalp atışını dinletiyim dedi. alttan bakmak isterlersede baktırma canım.6. hafta içindesin şu anda. dr benimkini 4 haftalık falan şu anda dedi ama bence daha fazla. inş sende sağlıkla görürsün bebişini :KK16:

Alttan baktırmanın bir sakıncası yok ki ama? Benim kızımda kanama alanım vardı ve 20. haftalara kadar hep alttan bakıldı, hiç bir sorun da olmadı.

Son düzenleme:
Selammm benimde son adet tarihim 7 Mayıs idi,ve 13 haziranda kesemiz göründüüüü:nazar: İnşallah 15 gün sonrada kalp atışını duyabilirim,şimdi onun derdine düştüm,Allahım inşallah sağ salim,hayırlısıyla kucağımıza verir bebişlerimizi:nazar:

Selammm benimde son adet tarihim 7 Mayıs idi,ve 13 haziranda kesemiz göründüüüü:nazar: İnşallah 15 gün sonrada kalp atışını duyabilirim,şimdi onun derdine düştüm,Allahım inşallah sağ salim,hayırlısıyla kucağımıza verir bebişlerimizi:nazar:

Amin canım, inşallah....

merhaba cici annneler bugün doktora gittim öğlene doğruydu keseyi tam göremedi ama %99 rahim içi gebelik diyorum dedi idrara sıkış öğleden sonra yine gel dedi o zaman kesin söylerim dedi bende gittim yine keseyi gördük aynı yerde ama daha önceden dış gebelik geçirdiğim için 1 ihtimalde yine dış gebelik olabilir oda rahim içine kanama yapacağı için onu kese sanmış olabiliriz dedi perşembe günü tekrar gel bakalım dedi sevincim kursağımda kaldı öğleden önce daha umut verici konuştuğu için eşim bütün herkese haber verdi herkes tebrik için aradı.Çok korkuyorum dış gebelik olmasından ne olur dualarınıza benide katın.bu arada dün betama baktırmıştım 2593 çıkmıştı.İnşallah normal gebeliktir progestonumun dozunu 300mg çıkardı.

Canım zaten hafta hesabı öyledir 6 hafta dolduğunda 6 hafta değil 7 dersin çünkü 7. Haftanın içindesin ama gün olarak 6+4 sün.
Karından olur benimki de senin gibi inşallah

dogru soyluyosun şuan cok mantıklı geldı :)

İnşallah canım. Senin ilk bebeğin mi? İkiz ama galiba dimi?

Benim aç tok fark etmiyo hep bulanıyo. Yemek yiyince birkaç dk.olmuyo sonra başlıyo yeniden...
İlacın adını sana özelden yazayım canım istersen, belki de yasaktır burda ilaç adı yazmak...

Demek bu normal birşey. Ben de kendi kendime heyecan olmadığı için şaşırıyordum. Neden böyle oldu diye hayıflanıyordum...
Evet ilk ve ikiz iki heyecan birbirlerine karıştı mide bulantim hafif hafif başlıyor sanki:26:

merhaba cici annneler bugün doktora gittim öğlene doğruydu keseyi tam göremedi ama %99 rahim içi gebelik diyorum dedi idrara sıkış öğleden sonra yine gel dedi o zaman kesin söylerim dedi bende gittim yine keseyi gördük aynı yerde ama daha önceden dış gebelik geçirdiğim için 1 ihtimalde yine dış gebelik olabilir oda rahim içine kanama yapacağı için onu kese sanmış olabiliriz dedi perşembe günü tekrar gel bakalım dedi sevincim kursağımda kaldı öğleden önce daha umut verici konuştuğu için eşim bütün herkese haber verdi herkes tebrik için aradı.Çok korkuyorum dış gebelik olmasından ne olur dualarınıza benide katın.bu arada dün betama baktırmıştım 2593 çıkmıştı.İnşallah normal gebeliktir progestonumun dozunu 300mg çıkardı.
Inşallah sımsıkı tutunur bebeğin sana Rabbim bu sefer yüzüne gülsün inşallah perşembe hayırlı haberlerle gel inşallah ama dış gebelik organları sıkıştırdığı için ağrı yapıyor diye biliyorum varmı ağrın

Inşallah sımsıkı tutunur bebeğin sana Rabbim bu sefer yüzüne gülsün inşallah perşembe hayırlı haberlerle gel inşallah ama dış gebelik organları sıkıştırdığı için ağrı yapıyor diye biliyorum varmı ağrın

inşallah canım ya.. doğrudürüst sevinemiyorum bile ne olduğunu bilmiyoruz evet ağrım hep var bazen bıçak saplanıyo gibi oluyo ve korkuyorum dün akşam çok kötüydüm sanırım bebeği düşürdüm dedim o denli şiddetliydi 2 saat uzandım sonrasında hafiflediya sağ kasığım ağrıyo yada solum tek sevincim kanamamın olmaması.Rabbimin izniyle sende bebişlerini kucağına sağlıklı sıhhatli alırsın inşallah yürekten dua ediyorum.desteğin için ayrıca teşekkür ederim

merhaba kızlar
bende geldim aranıza
şuan 4+5 günlük hamileyim.
benim için çok büyük bir sürpriz oldu
hiç beklemediğim bir anda
hatta aklımın ucundan geçmesinin bile imkansız olduğu anda hamile olduğumu öğrendim
çünkü ne hamilelik belirtisi ne mide bulantısı ne uyku ben hiçbir şey yaşamadan hamile olduğumu öğrendim
hala midem bulanmıyor başım dönmüyor
uykum yok
sanki hamile değilmişim gibi

çok mutluyum
Yüce Rabbim bana da bu günleri gösterdi

bu benim ikinci gebeliğim
ilkini malesef kürtajla kaybettim
şuan aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
ya dış gebelikse ya boş gebelikse diye düşünmeden edemiyorum

pazartesi günü doktora gittim
kese görünmedi malesef
kan tahlili yapıldı değerim 1766 çıktı