2015 Şubat Anneleri

canım hayırlı olsun bebişin :) burada hesapladığım takvime göre bende 17 şubatta doğum yapacakmışım hayırlısıyla kucağımıza alalımda..
bazı yerlerde yüksekse dış gebelik olur falan yazıyodu çok korktum

Teşekkür ederim :) yok yok gayet normal zaten sat göre şuan 5 haftalık olan benişlerimiz yumurtlamaya göre 3 haftalık. Ben bebişe tam olarak 25 mayıs gecesi hamile kaldım doktorum söyledim değerinle birebir örtüşüyor dedi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hic bilmiyorum cnm.

Blackbarrye msj at bilgikerini cnm burada goreneyebilir. Hayirli olsun insallah

Kontrole gitmeden mi tahlilleri yapsam hani bwn hastaneye gidicem zaten gitmisken tahlilleri de orada yaptiririm diye dusunmustum

Teşekkürler özel msj atmayı bilmiyorum ama...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde ilk cocugum erkek. Bunda cok farkli belirtiler yasiyorum bulantilarim uyku halim asermem ilkinden cok farkli kiz gibi hissediyorum. Hayirlisi olsn ama hayirlisiyla bir kizim olsn insallah

Allah herkesin gönlüne göre versin canm, ben henüz cinsiyet konusunda bişey hissetmiyorum ama kız olmasını istiyorum galiba

allah senden razı olsun içimi rahatlattın..
2 yıldır bebek istiyoruz biz.
ben 23 mayıs ve 27 mayıstan şüpheleniyorum ama hangisinde oldu bilemicem
yumurtlamamnın 26 mayıs olması gerekiyodu

Bende 24 Mayıs gecesi kesinlikle eminim hatta miraç kandili olacaktı o gün ...takıldım eşime miraç bebek diye... Tek atış yani başka olmadıohafta

allah senden razı olsun içimi rahatlattın..
2 yıldır bebek istiyoruz biz.
ben 23 mayıs ve 27 mayıstan şüpheleniyorum ama hangisinde oldu bilemicem
yumurtlamamnın 26 mayıs olması gerekiyodu

Pozitif düşün ki bebişinde huzurlu huzurlu büyüsün her anın tadını çıkarmaya bak kaygılanmak sadece bize ve bebeklerimize zarar veriyor canım biliyosun :) benim yumurtlama günüm 27si die otomatik hesaplamıştı telimdeki program 25inde ilişki oldu tek atış :)))

Ben daha gıtmedim doktora...sadece şişkinlik ve sağ tarafımda ağrılar var...
Seninde bebek sürpriz olmuş çok güzel ni sürpriz umarım hepimiz sağlıkla alırız mınıkleri kucağımıza

Al benden de o kadar bizimde korunmasız olarak mayısda sadece 25 inde ilişki oldu aynen tek atış :)))

Gecenin koru caniniz birsey çekiyor mu? Ya benim çok fena yemek programı işleyemez oldum. Ve önceden yediğim bisey aklima geldi sabahtan beri valla edimi gönderdim ya uyuyamiycam yoksa. Sizde de varmi

Allah herkesin gönlüne göre versin canm, ben henüz cinsiyet konusunda bişey hissetmiyorum ama kız olmasını istiyorum galiba
Hissetme derken belirtiler farkli diyr oyle hissettim ama hayirlisi

Teşekkürler özel msj atmayı bilmiyorum ama...

Cnm blackbarrynin profiline tikla orada secenekler cikiyor. Profil bilgileri.. ozel msj vs.. diye ozel mesaji tikliyorsun. Msji yazip gonderiyorsun. Gonderenezseb bilgikerini tejrar paylas ben gondereyim canm.

Ay yok cnm garip bir bulanti var su anda. Ama pazar gunu lysde sinav girevim vardi. Ay allahim osymnin ogrencilere dagittigi sekerler den nasil istedi cnm allahim o iki uc saat geçmedi. Neyseki bir ogrenci sivda erken cijti birakti sekerlerini hemwn kaotim nasil dua ettim icimden hicbiseyi bu kadar cok istememistim .

Oyu çok zordur eminim ya benim de gözüm donmuş durumda bulanti ara ara bana da geliyor ama simdilik çekilmez durumda değil. Ama bu aserme pek fena yahu agzimin içi sulaniyo nasil yaaa

Oglumda hic boyle olmamistim cnm. Yalanciktan aseriyorum diye esimi cikokataya dondurmaya fistiga gonderirdim. Ama aserme cok baskaymis ya insan sinav sekerine aserir mi eriyo iste. Ama evet bulantilar fena ya. Valla saftim kaydi hep mutsuzum hep bi hastalik hali.

Ben oglumda da erdim valla pek fenaydi. Bulantilar da yemek yiyebiliyorum çok şükür. Ama bazi yemeklerin kokusu mahvediyor midemi yaa

Ayy Esim bulmus aldim geliyorum dedi valla ayy nazil sevindim yaaas offf

ah canım sorma şu anda öyle bir döneme denk geldi ki bizim bebek kızkardeşim evleniyor inanki sürekli koşuşturmaca benim randevu ancak cumaya olur eşim izin alamadı içim içimi yiyor bir sorun çıkarsa diye :26:

Insallah gorucez keselerimizi canim. Hic moralini bozma normal sanirim agrilar. Cuma gunu yazarim buradan sonucu. Insallah guzel olacak her sey.

samsung

Cnm blackbarrynin profiline tikla orada secenekler cikiyor. Profil bilgileri.. ozel msj vs.. diye ozel mesaji tikliyorsun. Msji yazip gonderiyorsun. Gonderenezseb bilgikerini tejrar paylas ben gondereyim canm.

Cnm tesekkurler gonderdim ama oldu mu bilmiyorum:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…