2015 Şubat Anneleri

ne zaman biterki bunlar :44: çalışınca çok zor ya keşke işten şimdi çıkabilsem

Bende çalışıyorum canım Dr sürekli hafif bişeyler ye dedi peksimet al oda kesiyo onuda önerdi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Normal canım. Hiç başlamayadabilir. İlla bulantı olacak diye birşey de yok. Ama olanların 8-9 gibi başladığı da oluyor.
Inşallah hiç başlamaz zaten çalışıyorum bide onu cekmeyeyim Allahım şu 4 ayı bi sağ salim atlatalim da inşallah gerisi gelir

ben normal hayatımdada hiç kusmadım desem bulantılar var ama dediğin gibi kusma olmadı hiç.limonu sıkıp sodayı öyle içiyordum artık onu görünce bile midem bulanyı.en sağlıksız şey beni rahatlatıyo normalde hiç içmem ama açık çay bana iyi geliyo..bide aç durunca sıkıntım yok az bişey yedimmi mideme bişey pturuyo ağrı başlıyo hemen..ilacının adı ne ben hiç ilaç istemedim ya :44:

kizlar keseleriniz kaçinci haftada gorundu.bu aracvp verenlere tesekkurler

Cnm benim 4. Haftanin sonunda vajinal ultrasonla gorundu kese. Yani sat: 29.04.2014 keseyi 06.06.2014 te gorduk

bende senın gıbı duşunuyorum 2.bebeğim ve cok heyecan yok .... ne bende ne de eşimde....ama sanırım daha fazla dayanamayacağım ve gıdeceğim... kasıklarım çok ağrıyor ..pantolanlar sıkmaya başladı garıp bi şeikilde şiştim sanki...

ben 7+2 yim 5 haftam var desene

27 Nisan mı SAT :) Benim 30 Nisan, doğumu 4 Şubat gösteriyor...
Sana birşey diyim mi, Şubat annelerine geldim ama biz bence Şubat annesi olamayız :)
Kızımda da 3 Şubat veriyordu tarihi, SAT'ım 23 Nisandı. 38+3'te 18Ocakta doğum yaptım :)

Inşallah hiç başlamaz zaten çalışıyorum bide onu cekmeyeyim Allahım şu 4 ayı bi sağ salim atlatalim da inşallah gerisi gelir

İnşallah canım. Senin ilk bebeğin mi? İkiz ama galiba dimi?

Benim aç tok fark etmiyo hep bulanıyo. Yemek yiyince birkaç dk.olmuyo sonra başlıyo yeniden...
İlacın adını sana özelden yazayım canım istersen, belki de yasaktır burda ilaç adı yazmak...

Demek bu normal birşey. Ben de kendi kendime heyecan olmadığı için şaşırıyordum. Neden böyle oldu diye hayıflanıyordum...

mide bulantılarım yüzünden zoraki iznimi kullanmak zorunda kaldım yarın itibariyle izne çıkıyorum.

evet 27 nisan ama benmki tüp bebiş inşallah rabim sağ salim kucağımıza almayı nasip eder aminnnnnnnnnnnnnn benim ilk çocuk olacak nasipse.ama biliyorum ocak annesi oluruz biz

Benim aç tok fark etmiyo hep bulanıyo. Yemek yiyince birkaç dk.olmuyo sonra başlıyo yeniden...
İlacın adını sana özelden yazayım canım istersen, belki de yasaktır burda ilaç adı yazmak...

yok canım yasak değil hepimiz yazıyoruz ilaç ismi yaz buraya

evet 27 nisan ama benmki tüp bebiş inşallah rabim sağ salim kucağımıza almayı nasip eder aminnnnnnnnnnnnnn benim ilk çocuk olacak nasipse.ama biliyorum ocak annesi oluruz biz

Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin canım Hayırlısı, sağlıklısı ne zamansa o zaman olsun inşallah :)

meraba kızlar daha önce yazmıştım ben de şubat annesi olucam inşallah
bugün kontrole gittim bebeğimin kalp atışını gördük çok şükür ama doktor kesenin şeklinin farklı olduğunu söyledi. ya ikinci bir kese var yada bölünmek üzereyken bölünememiş ya da amniotik bant var dedi. 5 hafta 6 günlük olduğumu söyledi. üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim(

Merhaba kızlar,
Sat ı 9 Mayıs civarında olup doktora giden varmı? Perşembe günü randevum var nerdeyse 7 haftalık oluyor kese için alttan bakılmasına gerek kalmaz heralde değiş mi? Ben bu konuda pek bi şanssızım da😔

Canım inşallah amniyotik bant değildir. Belkide ikizdir, inşallah oyledir

Canım bende aynı şeyi dusunuyorum. muhtemelen cogumuz ocak annesi olacağız. benim sat 29 nisan 4 şubat gosterıyor cocuk ama kesın ocak 15inden sonra gelir biizm bebişler.

mide bulantılarım yüzünden zoraki iznimi kullanmak zorunda kaldım yarın itibariyle izne çıkıyorum.

ciddi misin dünür ya? okadar mı kotusun tanı. valla canım gecmıs olsun sımdıden. rapor alsaydın barı.

canım uzme hemen kendını. belkı bolunup ikiz olur. sen içini ferah tut. ve dua et. Allah sana ve hepımıze herseyın en hayırlısını versın ınşallah :) bu arada bırdahakı randevun ne zaman ? haber ver bızede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…