acem otel i biliyonmu cnm hiç gittinmi oradan yer ayuirticam galibatabiiki gidilir tatlım sen dediğime bakıp vazgeçme. oralarda da var bir sürü otel. senin beklentine göre değişir dedim ya. gideceksen ayvalığa git sarımsaklı plajı tam çocuklara göre. suyu sıcak ve denizi derin değil ve plajı kum. küçükkuyuya da gidebilirsin ama su biraz soğuktur yani tabii girilmeyecek gibi değil. ben Begümle geçen yaz altınoluktaydım o bile girdi. girerken azcık üşüdü ama alıştı :)
buralar güzel yerlerdir pişman olmazsın. inşallah güzel bi otelde bulursun.
etrfaina bi çarsaf falan baglasam olurmuki, zaruri ihtiyaçlai olsun gorebilmek için
çamasir neysede bulasik yikanmadan nasil olacak off
yukarda klozete giden borudan damliyortam neresi canım? ya benim de tam bayram üzeri başıma benzer bir sey gelmisti. vanayi baya kısık kullanıyordum gün içinde sadece makine vs kullanacagım zaman aciyordum onda da havlu vs ne gelirse sarmıştım
Valla o çözümü eşime söyledim maliyet hesabı yaptı fazla geldi artık Deniycem gorucez ☺herşeyin bi çözümü var, mesela araba kiralamak :)) biz bi daha tatile çıkarsak öyle yapıcaz vallahi. uzun yol çocukla çok zor. ama inşallah size sıkıntı olmaz.
Gönlüne göre bir tatil olur inşallahben çok uzak saniyorduim az once abkdim çok deilmis ki :))))
he bursadayim insallah
3 gun yeter ya çocuklar SIKILIR sanki fazla oldumu
oo ben seni gokde ararken yerde buldum be canim :) çok sveindim orali olmana :)))MaRaL_ küçükkuyuda sarımsaklı plajı diye bir yer yok canım. sarımsaklı plajı ayvalıkta. aklında yanlış kalmış olsun :) küçükkuyu ve ayvalık arasında 1 buçuk saate yakın bi mesafe var. küçükkuyu daha sakindir bir nebze. ayvalık daha kalabalıktır. hangisini tercih edersen et bence memnun kalırsın. küçükkuyu bursaya daha yakın.
o oteli gördüm ama hiç gitmedim ben oralarda hiç otelde kalmadım canım, altınolukta evimiz var hep evde kaldığımız için otelleri nasıldır bilemem. küçükkuyu ve altınoluk yanyana bu arada çok yakın. inşallah memnun kalırsın gideceğin otelden. ama sanmıyorum çok kötü olacağını. hem üç dört gün diyosun ne kadar kötü olabilir zaten :)
yalnız siz gidince otelde yer olur mu o riski de düşünmeniz lazım. yazın yer bulmak çok zor oluyor o tip yerlerde.oo ben seni gokde ararken yerde buldum be canim :) çok sveindim orali olmana :)))
tamam insallah gidecem sarimsakliya, ,yalniz bu ara sallanip duruyor yaws insalalh o zamana kdr bisey olmaz yani hiç bi zaman olmasinda olacagi varada ne bileyim nasippp
esim TR den odeyeleim oteli kaçmiyor ya dedi, burdan odeyince fazla kesunti oluyorda bankadan, odenmis olsa daha kesin olurdu ama neysee
yazlik fikri çok iyiymis, yalniz her yaz orada olunca SIKILMIYONMU ki
TR nin heryeri oyle guzelkiii karar verme asamasinda sastim kaldim valla nere gidecegimeee heryer çok guzel
ama yazligin olunca hep oraya gitmek zorundea gibimi oluyorsun
15 gun sonra gidiyroiuz,olmazsa gider gitmez oderim ,20 si gibi gitmeyi dusunuyoruz orayada.. 100 euro ya 30 euro masraf kesecek banka simdi odersemyalnız siz gidince otelde yer olur mu o riski de düşünmeniz lazım. yazın yer bulmak çok zor oluyor o tip yerlerde.
deprem bu aralar evet sık oluyor allah hepimizi korusun bir daha yaşatmasın öyle bir kara gün
canım yaklaşık 20 yıldır evimiz var orada. benim en küçük kardeşim astım hastasıydı, altınoluğun havası mükemmel diyolardı türkiyenin en bol oksijeni kaz dağlarındaymış. işte o sebep oldu gittik gerçektende çok iyi geldi kardeşime. tabii o zamanlar keşfedilmemişti şimdi çok kalabalık.
evet yazlık olunca hep oraya gitme mecburiyeti gibi bişey oluyo ama hiç bir yere değişmem orayı. hayatımın en güzel zamanları orada geçti. öğrenciyken hele yazın üç ay orda kalırdık hiç sıkılmazdım. eş dost emektar yazlık yaşlı işi gibi geliyo ama ben çık seviyorum. tabii yine başka yerlerede çok gittim gezip gördüm ama genelde hep yazlıkta kalırdım.
inşallah sorun olmaz canım.15 gun sonra gidiyroiuz,olmazsa gider gitmez oderim ,20 si gibi gitmeyi dusunuyoruz orayada.. 100 euro ya 30 euro masraf kesecek banka simdi odersem(
insallah omrum yeterde bende gorurum her yerleri, en çokda karadneizi merak ediyorum :)))
Maral oteli arayıp konuyu anlat belki on rezervasyon yaparlar15 gun sonra gidiyroiuz,olmazsa gider gitmez oderim ,20 si gibi gitmeyi dusunuyoruz orayada.. 100 euro ya 30 euro masraf kesecek banka simdi odersem(
insallah omrum yeterde bende gorurum her yerleri, en çokda karadneizi merak ediyorum :)))
aradim cnaim da rezervasyon için ilk gecenin odenmesini istiyoalrMaral oteli arayıp konuyu anlat belki on rezervasyon yaparlar
sanki 10 yıl geçmiş gibi insan hatırlamıyor demi :) ben hamileyim kıyaslama yapmaya çalışıyorum ama yok sanki kaç yıl geçmiş :) balık hafızalı benKızlar merte ek gıdaya başlıyorum da azar azar suyu nasıl yapsam acaba hazır suyu kaynatıp mı vereyim yoksa kaynatmasam olur mu beratta hatırlamıyorum nasıl yaptığımı
sor birşey kaybetmezsin en fazla hyr derler :) kesinti fazla olacak yardımcı olur musunuz Türkiye de bana yardımcı olabilecek kimse yok vb vbaradim cnaim da rezervasyon için ilk gecenin odenmesini istiyoalrodemezsem olurmu demedim gereçide :))