Aynen sanki 10 sene geçmiş gibi hatırlayamıyorum bazı şeyleri ama tabi ikinci çocukta daha tecrübeli ve rahat oluyor insan daha kolay olur inş senin için de sağlıkla kucağına alırsın inşsanki 10 yıl geçmiş gibi insan hatırlamıyor demi :) ben hamileyim kıyaslama yapmaya çalışıyorum ama yok sanki kaç yıl geçmiş :) balık hafızalı ben
maral gerçekten iyi cesaret ben bir çocukla bile cesaret edemiyorum Türkiye de olsan ve emreyi göremezsen kork lütfen burda bir yerdedir ve ben göremiyorum diye düşünme ( korkutmak gibi oluyor ama bizim memleketimizde kaybolma kaçırılma vakaları çok fazla) daha geçen hafta bizim semtte organ mafyası kaçırmış..kadir geceniz mubarek olsun kizlar,dualarimiz kabul olsun insalllah
sizin bu salak arkadasiniz kalkdi uç çocukla tesbih namazina gitti,daha once hiç cesaret edememistim çocujklar durmaz diyerekden bu sefer bi deli cesareti geldi herkes gdiyor bende gideyium dedim
hakan durmadi bisaaten sonra uykusu geldi , teravih yarim kaldi
kalabalikdi arabayi çikaramadim herkesin gitmesini bekledim arkada kalmisim
herkes çikdi hakan durmuyor uykusuzlukdan mahvoldu bu sefer emreyi bulamadim , kalabalik karanlik sormadigim insan kalmadi, kadin erkek herksin içinde emre aradim jhayatimda hiç boyle utanmamistim, deli oldum dön Allah dön , orda bi yerde ama ben bulamiyordum karanlikda
sonradan çikdi geldi bi yerden de eve gelebildik ben emreyi ararken hakan arabada uyyakalmis kaç dakka aradim taradim bilmiyorum
uç çocukla cami senin neyine,bi daha tovbeler olsun gidersem,evimde kilarim namazimi, bu yaptigini hiç unutmuycam emrenin rezil oldum yerin dibine girdim utandim ....
herkes gidiyor bende yapabilirim sandim, çocuklarim var diye toplumdan soyutlanmama gerek yok sandim, ne bilem iste mubarek gun sevabni daha bvi ayri dedim gittim ettim bi aptallik
ben anlamiyorum herkes geliyor bisey olmuyor benim çocuklar boyle bi degisik garip , benden baska orda çocugunu arayan yokdu ..
çok korkuyorum ben ergenlik hallerinden
ana baba korkusu yok saygi yok,otorite hiç yok bizim evde
dunn kardesinin milyonuncu kez emzigini alip aglatti diye kizdim emreye, oda bana yastik firlatti kafama, 7 yasinda bunu yapan 17 yasinda silah dayar kafama
buyuk ihtimalle hata ettim bi yerde ama nerde bilmiyorum, keske bilseydim ayni hatayi hakaana yapmamaya çalisiridm, iyi bi anne olmaya çalistim ama beceremedim ona eminim .
iyi bir anne olmak için sevmek istediklerini almak ,sevdigi yemekleri yapmak vs yetmiyormus,çocuguna SINIRINI ogretmek gerekiyor mus onuda ben beceremedim .. Allah sonumuzu hayretsin ..
yapma canim yaamaral gerçekten iyi cesaret ben bir çocukla bile cesaret edemiyorum Türkiye de olsan ve emreyi göremezsen kork lütfen burda bir yerdedir ve ben göremiyorum diye düşünme ( korkutmak gibi oluyor ama bizim memleketimizde kaybolma kaçırılma vakaları çok fazla) daha geçen hafta bizim semtte organ mafyası kaçırmış..
istanbuldayım ama inan büyük şehir küçük ilçe diye bir ayrım yok her yerde korkunç şeyler oluyor.yapma canim yaa
valla gemeye korkuyorum da korkunun ecele faydsi yokki
serfsiz vijdansialrnoalcak boyle boyleee
sen hangi sehirdeydin canim
Ayy cok sevindim canim ben de merak ediyordum babani bi soramadim koptum herseyden sankiSelam kızlar.. Bende yazmayalı uzun zaman oldu. Buralar ıssızlaştıhepiniz iyiyseniz sağlıklıysanız sorun yok, gönüllerimiz bir
Bizde bir sıkıntı yok çok şükür. yani varsada ben babamın olayından sonra kendime söz verdiğim için sıkıntı yapmamaya çalışıyorum çok ciddi olmayan şeyleri. Çok düşünmemeye, derinlere dalmamaya çalışıyorum çünkü çıkamıyorum işin içinden.
Begüm iyi allaha şükür, nazar değmesin hasta olmadı hiç. böyle dedim diye yarın olurmuş ben şok :)) ramazan ayındayız malum, zor geçiyor evde olsamda. daha doğrusu Begümü evde tutmak zor artık büyüdüler enerjilerini atmaya ihtiyaçları var. gerçi havalar 3 gündür güzel burda. bıgün parka götüreyim dedim çok sıcaktı yarım saat anca dayandım. yazın evde tutmak zor çocukları. kayınvalidem köy evini bitirmek üzere. köy evi dediğime bakmayın sahile çok yakın, bitince sık sık gitmeyi planlıyoruz. en azından denize gireriz ve çocuk bahçede oynar mis gibi.
başka bi tatil planımız bu sene yok. bayramda istanbula ailemi görmeye gidicem Begümle. bu arada babam bugün fizik tedavi hastanesinden çıktı. artık eve geçecek ve ayakta tedavi görecek yani gidip gelecek. günden güne iyiye gidiyor daha çok yolu olsada, en azından yürüyor artık şükürler olsun..
kuzularda sizde iyisinizdir umarım kızlar, hepinizi öpüyorum
Canim ben kabizlik olayini cozdum. Care ilacta falan degil psikolojik. Kaka yaparken sert olunca korkuyolar bi daha yapmamaya calisiyolar yani cok da guzel tutyyolar kakalarini. Bunu farkettigim andan beri hergun motive etmeye calisiyorum kakaya. Findigi cok seviyo findik vercem falan diyorum kaka yaparsan. Her zaman tutmuyo tabi arada ise yariyo. Bi de aksam arka arkaya cok sivi veriyorum su degil de suyu oyle coskuyla icmiyo cunku. Artik cok sikistiriyo hersey ustuste icince o da yapmak zorunda kaliyo.Sağol canım aynen hazırlanmaya zamanım olmadı hayırlısı diyelim
Valla ilaç konusunda kararsızım canım versem bir türlü vermesem bir türlü uzun süreli kullanmakta kas tembelliği yapıyormuş büyük tuvaletini yapmak için kulanmıyorum şimdilik aslında sürekli yani doğduğundan beri 3-4 günde bir yapıyor hatta 1 aylıkken 2 hafta yapmadığı olmuştu beratın şimdi iyi zamanları işte bilmiyorum canım başka doktora da götürcem inş buraya çocuk doktoru gelince
çok şükür önemli birşeyi yokmuş Begümün, Sıla da inanılmaz huysuz benim kızım anneci ve azıcık mızmızdı ama şimdi hep ağlayan, kucak isteyen birisi oldu. gün içinde toplasam 3 saattir sakin olduğu sürekızlaaaaar canım kızlaaaar burası hiç bu kadar uzun sessiz kalmamıştı, çok özledim ya sizinerelerdesiniz ne yapıyorsunuz? bazılarınızla görüşüyorum ayrıca ama burdan dertleşmeyi özledim. hele MaRaL_ sen hep yazardın canım herhalde tatildesin ve çok yoğunsun.
biz genel olarak iyi sayılırız. istanbula gittik geldik. Begüm önceden çok ağlıyo mızmız diyodum ya o hallerini arar oldum bir süredir. öfke nöbetleri yaşıyor. sinirlenince oyuncaklarını fırlatıyor, saçını başını yoluyor gibi yapıyor. bi an öyle öfkeleniyorki korkuyorum. sonra yaptığından kendi de korkuyor. araştırdım çok normalmiş bu yaşlarda. o an hiç müdahele etmiyorum, sonra konuşuyorum ama istediğini de yapmıyorum tabiiki. şu iki üç yaş dönemi gerçekten beni çok yıprattı..
bu arada bu hafta büyük korku yaşadım. doktora genel kontrole götürdük kızı, hem boynundaki bezeyi bi daha gösterelim dedik. onda sorun yok şükür, önemsiz bişeymiş. ama doktoru kalbinde hafif bi üfürüm duydu. önemsiz olabilir ama yine de bi çocuk kardiyoloğa gidin dedi. o da araştırma hastanesinde ve kafana göre gidemiyosun, sevk edilmen lazım. bi daha gittik araştırma hastanesinde çocuk doktoruna sevk etsin diye. sistemde sorun varmış yapamadı. kağıtla sevk etti. sonra başka gün sabahın köründe eşim sıra almaya gitti ancak öyle gidebildik. işte böyle de bi sağlık sistemimiz var. bi kardiyolağa gitmek için iki gün uğraştık.
uykularım kaçtı çok korktum ama vbir şey yokmuş. masum üfürüm 2-8 yaş arasında çocuklarda çok sık görülürmüş. tamamen zararsız, tedavi ve takip gerektirmeyen olağan bi durummuş. kalp geliştikçe çocuklarda duyulurmuş. zaten çok hafif bi üfürümmüş. insan adından bile ürküyor. çok şükür rahatladık..
onun dışında biraz kansız çıktı ama çok değil. alt sınır 11, bizimki 10,5 çıktı. demir normalmiş ama. zinco şurup verdi çinko içinmiş iştah da açarmış. bakalım 3 ay kullanıcaz. dönem dönem iştahsızlık oluyo. iştahı olsa da yemek seçiyo çok aynı babası.. allahtan köfteyi çok seviyo. ve mercimek çorbasını da yiyor. onlar kan yapıyormuş. ama işte başka baklagilleri ağzına sokmuyor.
sizinkiler kuru fasülye, bezelye falan yiyor mu? ağzına sürmüyor yanasıl yediricem bilmiyorum. ama kilosu 14 ve doktor yaşıtlarına göre 1 kilo fazlası bile var dedi. ama bizimki karbonhidrat hastası, kof kilo yani. neyse tek sorunumuz bu olsun artık bol bol köfte dayarım napalım.
Oyy maşallah hayırlı olsun inşallah ne güzel sılaya arkadaş olur güzel oynarlar Allah sağlıklı doğum nasip etsin inş canımBenim ikinci prensesim geliyormuş
sağol canım :) iyi anlaşan iki kardeş olurlar inşallah ... sizde durumlar nasılOyy maşallah hayırlı olsun inşallah ne güzel sılaya arkadaş olur güzel oynarlar Allah sağlıklı doğum nasip etsin inş canım
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinSelam bayanlar uzun zamandır takip edemedim bende sizi her ne kadar Mart annesi olsam da sizi de takip ediyordum hatırlayan bilir :))
İkinci bebeğim de geliyor benim tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kaldım bakalım subat mı Ocak mı olacak doğumum ...
İnşallah herkes iyidir bir kaç bebeğimizi Instagram dan görme fırsatım oluyor hepsi kocaman oldular maşallah... Sevgiler