selam hatunlar nasilsiniz ramazan nasil geçiyor geldi giidyor aaz kaldi bayrama
bayramdan 1 hafta sonra yollara dusecez yani basiniza geliuyoruz :))
hakan iyi sukur, iki hafta once hatsa oldugunda çok zayifladi ama su an istahi normal eski halini alir insallah yakinda :)
sabahlari 7 de uyaniyoruz halaaaaaaa , az once de 11 buçukda zorla uyuttulm,2 de uyandurup camiye goturucem mukabelemiz var, dunde goturdum hiç hosuna gitmedi bu durum beyfendinin, kendi istedigi zaman uaynmak istiyor ama iki gun idare edecek artik hatim bitti bugun son çok sukur
dun aksam baya bi agladi oglen ben uyandidigim içindu bvuyuk ihtimalle disari çikardim gezdi dolasti sakinledi gelincede hemen uyuttum zaten
aglama sorunumuz olrtadan kalkdi artik uykusunu iyi aldigi surrece gayet mulaim sut dokmus kedi gibi oluyor :)))) çocugumu taniyamiyorum, aslinda hengisi orijninal hali onuda bilmiyorum aglak olan mi sakin olanmi :))
buyuklerin hala aokulu var, 7 temmuzda kapaniyor okullar burada, son haftayi ekecez artik bizde mecburen
bayramdan sonra basliycam hazirliklara izin için insallah su an için yorgunum açim suusuzum hiç bisey yapamam,eismde niye son dakkaya birakiyon diye soyleniyor sanki o aypacak ,ilk dakkada olsa son dakkada olsa top bende nasilsa
tatil yeri bakiyorum aylardir artik gina geldi tatil deniz adini duymak istemiyorum
bi yer begeniyorum yorumlar kotu oluyor, basklasina bakiyorum esim butçemizi asar diyor
ee çocuklar eglenecgi bi yer olmali vs, fethiye çokk guzelmis ama çok uzak oluyor
asos ayvalik tarafi yakin bursaya, suyu soguk diyolar, ayvalik guzel deil diyolar yorumlarda bende çok etkileniyorum, araalrinda yalan olanda varmis ama bilmiyorum iste
bu gidisle bahçede ki sisme havuza anca girer benimkiler :)))))))))))