kızlaaaaar canım kızlaaaar burası hiç bu kadar uzun sessiz kalmamıştı, çok özledim ya sizi
nerelerdesiniz ne yapıyorsunuz? bazılarınızla görüşüyorum ayrıca ama burdan dertleşmeyi özledim. hele
MaRaL_ sen hep yazardın canım herhalde tatildesin ve çok yoğunsun.
biz genel olarak iyi sayılırız. istanbula gittik geldik. Begüm önceden çok ağlıyo mızmız diyodum ya o hallerini arar oldum bir süredir. öfke nöbetleri yaşıyor. sinirlenince oyuncaklarını fırlatıyor, saçını başını yoluyor gibi yapıyor. bi an öyle öfkeleniyorki korkuyorum. sonra yaptığından kendi de korkuyor. araştırdım çok normalmiş bu yaşlarda. o an hiç müdahele etmiyorum, sonra konuşuyorum ama istediğini de yapmıyorum tabiiki. şu iki üç yaş dönemi gerçekten beni çok yıprattı..
bu arada bu hafta büyük korku yaşadım. doktora genel kontrole götürdük kızı, hem boynundaki bezeyi bi daha gösterelim dedik. onda sorun yok şükür, önemsiz bişeymiş. ama doktoru kalbinde hafif bi üfürüm duydu. önemsiz olabilir ama yine de bi çocuk kardiyoloğa gidin dedi. o da araştırma hastanesinde ve kafana göre gidemiyosun, sevk edilmen lazım. bi daha gittik araştırma hastanesinde çocuk doktoruna sevk etsin diye. sistemde sorun varmış yapamadı. kağıtla sevk etti. sonra başka gün sabahın köründe eşim sıra almaya gitti ancak öyle gidebildik. işte böyle de bi sağlık sistemimiz var. bi kardiyolağa gitmek için iki gün uğraştık.
uykularım kaçtı çok korktum ama vbir şey yokmuş. masum üfürüm 2-8 yaş arasında çocuklarda çok sık görülürmüş. tamamen zararsız, tedavi ve takip gerektirmeyen olağan bi durummuş. kalp geliştikçe çocuklarda duyulurmuş. zaten çok hafif bi üfürümmüş. insan adından bile ürküyor. çok şükür rahatladık..
onun dışında biraz kansız çıktı ama çok değil. alt sınır 11, bizimki 10,5 çıktı. demir normalmiş ama. zinco şurup verdi çinko içinmiş iştah da açarmış. bakalım 3 ay kullanıcaz. dönem dönem iştahsızlık oluyo. iştahı olsa da yemek seçiyo çok aynı babası.. allahtan köfteyi çok seviyo. ve mercimek çorbasını da yiyor. onlar kan yapıyormuş. ama işte başka baklagilleri ağzına sokmuyor.
sizinkiler kuru fasülye, bezelye falan yiyor mu? ağzına sürmüyor ya
nasıl yediricem bilmiyorum. ama kilosu 14 ve doktor yaşıtlarına göre 1 kilo fazlası bile var dedi. ama bizimki karbonhidrat hastası, kof kilo yani. neyse tek sorunumuz bu olsun artık bol bol köfte dayarım napalım.