canim çocuklar varda sen su an daha onemisin nolur ebklemeBu hafta randevu alacam insallah.3cocuk var ya sen de kontrolleri ihmal etme.cunku belirti yoktu.ne kanama ne agri ne akinti.kimbilir ne zaman kaydi.ben kayma ihtumalini bildigim icin tedbirliydim.hamile kalmadim sukur.ya netten arasturmistim kacma ihtimalini pek bi yaziya denk gelmedim.en fazla kayar hamile kalirim diye dusunmustum gene.bilsem 2.ye taktirirmiydim.maddi manevi bir suru is acildi basima.kontrolleri de hep erteledim.simdi esim annem beni sucluyor.kabak benim basima patladi bi de suclu ciktim.isin kotusu haklilar.hep o catal psikolojisi.aci da duymuyorum catalda ama ayaklar gitmiyo iste.
Yok farkli kisiler takti.ben sahte kupe vs de takamam.acaba onla mi alakali bunyem kabul etmiyor.belki takan oturtamadi.kontrole gitmedigim icin bilemiyorum.icimi kararttin gece gece kiss.annemde sen gitmezsin simdi al o randevuyu diye Sıkıstiriyor telefonda.hele benim bir aydir onun parcasini farkedip kontrole gitmedigimi duyduktan sonra.canim çocuklar varda sen su an daha onemisin nolur ebkleme
oglainn ogretleniyle gorus gitmesin okula, annen butun gun evde uçune baksin okula git gel olmazsa çok zorlanmaz
ne biletim konu komsu insanalr mutlaka yardim eder ,geçkalininc ahayati tehliken bile olabilir lutfen bekleme
ranevu isini bilmiyirum ama seni acilden direk bakmalari lazim acil vakasin çunku
az once o dediigm komsuya geçmis olsuna gittim
3 yil once aile doktorunun takdigi spirali kontrol için ekografiu yaptirdi, ekografi yapan spiral yok kaymis dusmus demis
buda gitti iyi bir jinekologa bi tane daha spiral takdirdi hatta randuvusunada ben gitmistim
simdi bel agiris yuzunden radyo çekmisler ve spirali gormusler, ilk ekografideki dr un dusmus dedigi spiral dusmemis yukari gitmis oda bakip goremeyince dustu demis geçmis bska kontrol etmemis
10 gun once acil ameliyata alinmis ,bobrekle bagirsaggin arasina zar gibi biyer galiba saplanmis ve enfeksuyon olmus orada
2 saat surmus ameliyati, zor geçmis baya, butun bagirsaklari disari çikarip temizleyip yerine koymuslar,hatta normalde yapacak olan dr deneycegim yapamaazzsam hocami çagiricam demismis burasi uni ahstanesi, bakinca profesoru çagirmislar o yapmis ameliyatini .. gecikse hayati tehlikesi olabilirmismis dr oyle demis
acaba sende de dr hatasi olabilirmi ?
bu arakdasda iki dr hatasi var, hem takan hem dusti diye bakip yollyan adam
hep ayni jinekologa mi takdiiryon sen spirali,yani bilmiyorum bunyede olabilirde hep sorun olmasi nin tek sebebi senin bunyenmi dr hatasi olamazmi ki
ayy inanmiyorum sanaYok farkli kisiler takti.ben sahte kupe vs de takamam.acaba onla mi alakali bunyem kabul etmiyor.belki takan oturtamadi.kontrole gitmedigim icin bilemiyorum.icimi kararttin gece gece kiss.annemde sen gitmezsin simdi al o randevuyu diye Sıkıstiriyor telefonda.hele benim bir aydir onun parcasini farkedip kontrole gitmedigimi duyduktan sonra.
geçmiş olsun Allah beterinden korusunSlm kizlar.basima neler geldi.okuyunca.ustu kapali yaziyom siz anlayin.benim s..p..rller gezenti cikiyor biliyorsunuz.bu sefer ki ka..l.n bagir..sag.ima kacmis. icerdede bi guzel kirilmis.ront..gende gozukmedi.tomo..grafide cikti.ustune bi de ko..lo..nos.kopi oldum.yarisi cikarildi.obur yari,kaldi icerde.saplanmis bi de doku olusmus ustunde.ba..gir.sak yirtil.masi riskinden dolayi mersine sevk ettiler.bu hafta berbat gecti benim icin
nolmus canim yaseminin babasinavahide1204 çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda doktora git ve tedavini ol kendine iyi bak ki çocuklara da bakabilesin Allah yardımcın olsun canım çok kötü olmuş
yeb4 canım ne oldu babacığına neden yoğun bakımda çok üzüldüm Allah şifa versin inşallah en kısa zamanda çıkar iyileşir canım
Şimdi sabah kahvaltı yapıyor güzel yiyor öğlen uykusu 13:00-14:00 arası öğleye kadar meyve veya ceviz yiyor uyanınca genelde 2 saat sonra bir yetişkin kadar güzel yemek yiyor ne versen sonra akşam yatana kadar yine meyve ne bilim ıvır zıvır bişeyler çay falan içiyoruz akşam dokuzda yatıyor günler uzayınca öğlen yemeği ekleyeceğim. Persentilde ama ortalamanın altındakiz uçuncu ogun nasil olacak anlat bi helee
kahvalti ogle aksam a bi tane dahami ekliycen yani
maasalalh az deil kilosu boyu super bu yas için
insallah gidersin Tr yeye, boya kokusunuda almamis olursunuzz
analdim canim ben kahvalti + 2 ana ogune bir tane daha ekliycen diye anlamistim da vakt kalmiyor ona demi :)Şimdi sabah kahvaltı yapıyor güzel yiyor öğlen uykusu 13:00-14:00 arası öğleye kadar meyve veya ceviz yiyor uyanınca genelde 2 saat sonra bir yetişkin kadar güzel yemek yiyor ne versen sonra akşam yatana kadar yine meyve ne bilim ıvır zıvır bişeyler çay falan içiyoruz akşam dokuzda yatıyor günler uzayınca öğlen yemeği ekleyeceğim. Persentilde ama ortalamanın altında
Kız maaşallah gerçekten çok güzel yiyor sakın Şikayet etme buradakiler döver seni biz süte yeni yeni bAşladık sevmiyor ama çok güzel bitki çayı içiyoranaldim canim ben kahvalti + 2 ana ogune bir tane daha ekliycen diye anlamistim da vakt kalmiyor ona demi :)
benimki biarz SIK besleniyor galiba o halinden memnun bende yediriyorum 2-3 saat su an ogunlerin arasi
sabah erken uyanirsa bir bieron sut içiyor,10 da bizimle lahvalti yaopip ustune sut içiyor
12 de buyukelrle yemek yiyor uzerine sut içip uyyor saat 13 den sonra
1uyaninca meyva ustu sut içiyor
aksam da 19 da yemek yiyor yatana kadar ne bulursa yiyor zaten sonra
su an kaç kg bilmiyorum gecen hastalandiginda 1 kg kaybetmisti, ayrin sabah dr randevusu var yarisini alabilmis o keske kaybettiginin ama sanmiorum
bide ben sutunu gunluk sute geçtim yagli sindan veriyorum
devam sutuydu simdiye kadar dougm gununden sonra normal sute geçtik
nesquik vs hiçbisey katmiyorum sade veriyorum bazen soguk bazen ilik ne bulursa içiyor
uyarin bide kan tahlili ayzacak dr demir eksikligine bakmak için prosedurmus kansizlik olamsi çok zor ama bakalim yinede kontrolden zarar gelmez demi :)
haftada 3-4 defa kofte yapiyorum baya yiyor çok seviyor
gerçi benimkinin sevemdigi bisey de yok gibi ama neyse ben hakkimi kofteden yana kullaniyorum en çok et onda avr nasilsa :)
yok ben istahina sikyate etmiyorum çok sukurKız maaşallah gerçekten çok güzel yiyor sakın Şikayet etme buradakiler döver seni biz süte yeni yeni bAşladık sevmiyor ama çok güzel bitki çayı içiyor
Geç yatıyormuş gerçekten inşallah kontrolunuz iyi geçer Biz hep birlikte o saatte yatıyoruz genelde bebek de uyumuş oluyor bende eşimde yorgun oluyoruz uyuyoruz :) bardakla içiyor sütü ama güzel bir bardak ve pipet alıcam daha çok teşvik etmek icinyok ben istahina sikyate etmiyorum çok sukur
gece 11 de uyumasina sinir oluyorum sadece :)))))))
uç gundur yediklerini yaziuorum yarin dr a vericem kan tahlili için dosyaya eklieycekmis
bu ne kdr sut diyecek ama kanda sorun çikmayacagini biliyoirum, he he der geçerim napayim
valla bazen bisey tutturup agliyor sirf sussun diye eline biberon veiruorum :)
sutu soguk ver sen eminim içer seninkide
bardakda dene,pipetle falan
nolmus canim yaseminin babasina
ben gormedim bisey
Evet kızlar instagramda gördüm yazmış babasının yoğun bakımda olduğunu ama ne olduğunu bilmiyorum inşallah en kısa zamanda çıkar ve iyileşirBen de gormedim yaseminin babasi mi yogun bakimda.Allah acil sifalar versin.ben de gozukmuyor yazacaktim.
insallah iyidir babasi en son cuma girmis yaseminEvet kızlar instagramda gördüm yazmış babasının yoğun bakımda olduğunu ama ne olduğunu bilmiyorum inşallah en kısa zamanda çıkar ve iyileşir
MassAllah iyi boyu da kilosu da listede ne var mesela merak ettimdr a gittik geldik
91 cm boy 13.850 gr geldi
siskoymus ama denegli beslnemiyormus dr a gore
pazar gunu gezip toizma derken yemek isi biraz geçsitiici oldu neymis o gun sebze yememismis, elime yemek listeis verdi kocaman onlari ver diyor
e pazartesi yesil fasulye yedi , sali mercimek yedi
onlari girmuyor bigun var bigun yok olmazmis hergun olacakmis
anemi çikacak senin çcougunda diyor , mecburi deilmis kan tahlili ama sirf bu adamin gozune soikmak için yaptiricam o tahlili
gelisimi iyi olan herseyden yiyen bi çocuk dengeli beslenmiyormus iki gun sebze yeyip uçuncu gun yemedi diye
sabah sabah sinir etti beni gonderdi gicik adam
iyi bi dr aslinda ama neyse artik he he deyip bildigini okuma zamani :))
onun anasi sanki her gun sebzeyle buyuttu onu tovbe tovbeee