Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim canım bende şimdi bakayım dedim ne var ne yok diye gördüm yazdığını. bi kaç gündür ev işleri bi de arkadaş geldi vs, dünde biz çıktık Begüme spor ayakkabı almaya falan iki gündür bi yoğunum bakamadım.gelincikgibi naber canım? Ne yaptın Doğum günü partisini halledebilmiş gibi gördüm fotoğraflarda. yeb4 sen nasılsın canım Bayadır yazmıyorsun her şey yolunda mı?
iyi canim hakan su an biseyi yokMaRaL_ Hakan nasıl oldu? Kulak iltihabı olmuştu ya hani ne yaptın antibiyotiksiz halledebildiniz mi?
emzik candir ozelliklede çocuk sayisi birden fazlaysa :))Selam kızlar nasılsınız size bir fikir danışmak istedim dün bebişe ilk defa emzik vermeyi denedim emdi yani hemen atmadı ağzından 3-4 dk emdi öyle attı yani versem hemen alışacak gibi berata da denemiştim ama berat hiç emmemişti hemen atıyordu ağzından alışacak gibi değildi yani neyse asıl meseleye döneyim ben emziğe alışmasını istemiyorum ya nedense onu da ilerde bıraktırmak gözüme büyüyor çünkü bir de diş çıkarırken sıkıntı olur gibi düşünüyorum sizce alıştırmalı mıyım çok faydası oluyor mu
Kesinlikle ver emsin Sıla 6 aylıkken kendi bıraktı sonra beni emzik olarak kullandı :) kurtarıcı benceSelam kızlar nasılsınız size bir fikir danışmak istedim dün bebişe ilk defa emzik vermeyi denedim emdi yani hemen atmadı ağzından 3-4 dk emdi öyle attı yani versem hemen alışacak gibi berata da denemiştim ama berat hiç emmemişti hemen atıyordu ağzından alışacak gibi değildi yani neyse asıl meseleye döneyim ben emziğe alışmasını istemiyorum ya nedense onu da ilerde bıraktırmak gözüme büyüyor çünkü bir de diş çıkarırken sıkıntı olur gibi düşünüyorum sizce alıştırmalı mıyım çok faydası oluyor mu
niye acabaakızlar sessizleşti buralar..
bilemedim olabilir :) ama çiş için erken sanki daha en azından havaların ısınması beklenebilir. ben yaz gibi düşünüyorum ama Begümünde ne düşündüğü önemli tabii :))niye acabaa
herkes dogum gunu derdine dustu galiba yada çis mis ogretiyoalr :)) çok mesguller :))
ben ana okuluna vericel ya temiz olmasi tek sart tabi yer olursa siniftabilemedim olabilir :) ama çiş için erken sanki daha en azından havaların ısınması beklenebilir. ben yaz gibi düşünüyorum ama Begümünde ne düşündüğü önemli tabii :))
doğum günü bende yapıcam haftasonu ufak bi kutlama.
şimdi senin bi mesajını okuyodum kızınla işleri yapmışsın çok mutlu hissetmişsin kendini o gün daha yeni okudum biraz geç oldu ama :) evladı yetiştirmekle alakalı her şey ama kızda bi başka oluyo di mi :))
iyyiz canimKızlar merhaba :) nasılsınız?
Ben Doğum günü telaşından giremedim hiç yazamadım, anca fırsat buldum.. yorucu oldu hazırlıklar hep bendeydi her şeyi kendim yaptım öldüm
Ama değdi oğlum eğlendi sevindi en azından :)
Ben de çiş eğitimi için yazı beklemek istiyorum tatilde rahat rahat uğraşırım zaten ayazda hiç tık Yok hala banyo yaparken bile bezini korkudan çıkarmak istemiyor.. genel olarak çiş veya kaka yaptığını da söylemiyor..
Bungafta yine annem bakıyor bundan sonra dönem Sonuna kadar o bakacak, annem evde olunca çok daha huzurlu ve mutlu olduğunu fark ettim.. kayınvalide beni geriyormuş meğer.. annem olunca herşey daha güzel iyi ki var allah hepsine sağlık versin..
Ayaz da anneanne olunca daha sakin nedense.. sanırım kv biraz heyecanlı ve sesini çabuk yükseltebiliyorsa ondan..
Ben ayazın bu dışarıdaki çılgınlığına bit son veremiyorum bir türlü.. dün annem babamla dışarı bisiklet bakmaya çıktım ayaza, allahım her gittiğimiz yerde kapılarla uğraşacak diye ağlıyo. Hiç bir şey ise baktırmıyor.. Kapı takıntısından kapıdan uzaklaştırınca da fen halde ağlıyor.. annem diyor ki bi uzmana danış terzi kendi söküğünü dikemez belki bişiler önerir diyor bakalım araştırdım ama burda da öyle biri Yok
Sizler nasılsınız?
Yapışık yaşıyoruz ayazla mecbur Benin'le geliyor :)iyyiz canim
valla ben hakanla magazyaa falan gitmiyorum, gitsemde market arbasindan indirmiyorum o yuzden bi tecribem yok bu konuda, ama yaninda goturmemek sana keisn çozum olur :))))
benimki kaka yapinca kaka diyor hazir olmaya basladimi diyorsun
ya ben buyuk ogluma her banyoda çis ya p derdim o da yaaprdi bezini ogreenmeden once yani
hakan a siyluyorum yapmiyor
ama bezi çikarttikdan sonra iki dk için de bi yerelre isiyor onu çozemedim bi :)
groumcene danissan ayni meslekdendiniz ya :)
yada ne bviliyim hocani falan ara senin tandigin çokdur :)
:) aslinda hafizam zayifitir ama bazi seyleri unutmuyorum nedense:)Yapışık yaşıyoruz ayazla mecbur Benin'le geliyor :)
Evet yavaş yavaş hazır olduğunun sinyalini veriyor sana Hakan.. deneme yapabilirsin ama biraz daha bekle serim aceleye gerek Yok.. sadece kaka değil çişini de yapınca veya yaparken söylemesi gerekir.. mesela bazı çocuklar kuytu köşelerde kaka yapar o da bir sinyal.. ben bekliyorum dediğim gibi yazı.. denetim olmazsa ertelerim zorlamam basıl olsa evdeyiz )
Benim görümce tecrübesiz canım, daha iki yıllık öğretmen.. Şen'de de iyi hafıza var he maşallah
eylülde tam buçuk oluyo senle benimki. yaza bence çıkarlar gibi geliyor, dediğin gibi bilmedikleri yok :) Begüm bir aydır kaka yapınca kaka yaptım diyo gelip. çiş için aynı şeyi demiyor. ama mesela banyoya sokarken odasından banyoya çığlak gidiyor sakın çiş yapma diyorum yapmıyor. küçükken kesin kaçırırdı. büyüdükçe içgüdüsel oluyo sanırım o an yapmaması gerektiğini biliyor.ben ana okuluna vericel ya temiz olmasi tek sart tabi yer olursa sinifta
yani eylule kdr mevburum havlletmeye
yazin TR de izindede yapamam hazirana bitmesi lazim
yavas yaavs atlet kulot giyduirmeye basladim bile :))
her an u donusu ile bezi birlaabilirz havalr biraz daha isinsin deniycem , benimkinin bilmedigi 5 vakit namaz onuda bilir kesin yani çisini :)
içindende gelcek bence ,ayda yilda bir gonlu olursa anca oyle is gorur bnm kiz, ben bisey istedigimdede cani istemiyorsa tamammm der geçer ve yapamz :)
oglan ondan i$li :) sabah kalkinca ilk isi yatagini toplar , benden bile isli valla :))) içinden geliyor çocugun ben soylemiyorul
merhaba canım :) ben iyiyim, cumartesi bende ufak bi kutlama yapıcam bugün onun için ufak tefek süsler aldım.Kızlar merhaba :) nasılsınız?
Ben Doğum günü telaşından giremedim hiç yazamadım, anca fırsat buldum.. yorucu oldu hazırlıklar hep bendeydi her şeyi kendim yaptım öldüm
Ben de çiş eğitimi için yazı beklemek istiyorum tatilde rahat rahat uğraşırım zaten ayazda hiç tık Yok hala banyo yaparken bile bezini korkudan çıkarmak istemiyor.. genel olarak çiş veya kaka yaptığını da söylemiyor..
Bungafta yine annem bakıyor bundan sonra dönem Sonuna kadar o bakacak, annem evde olunca çok daha huzurlu ve mutlu olduğunu fark ettim.. kayınvalide beni geriyormuş meğer.. annem olunca herşey daha güzel iyi ki var allah hepsine sağlık versin..
Ayaz da anneanne olunca daha sakin nedense.. sanırım kv biraz heyecanlı ve sesini çabuk yükseltebiliyorsa ondan..
Ben ayazın bu dışarıdaki çılgınlığına bit son veremiyorum bir türlü.. dün annem babamla dışarı bisiklet bakmaya çıktım ayaza, allahım her gittiğimiz yerde kapılarla uğraşacak diye ağlıyo. Hiç bir şey ise baktırmıyor.. Kapı takıntısından kapıdan uzaklaştırınca da fen halde ağlıyor.. annem diyor ki bi uzmana danış terzi kendi söküğünü dikemez belki bişiler önerir diyor bakalım araştırdım ama burda da öyle biri Yok
Sizler nasılsınız?
ben hiç bezsiz birakmadim ama gecen yaz direk yapiyodu o riski goze alamam :)eylülde tam buçuk oluyo senle benimki. yaza bence çıkarlar gibi geliyor, dediğin gibi bilmedikleri yok :) Begüm bir aydır kaka yapınca kaka yaptım diyo gelip. çiş için aynı şeyi demiyor. ama mesela banyoya sokarken odasından banyoya çığlak gidiyor sakın çiş yapma diyorum yapmıyor. küçükken kesin kaçırırdı. büyüdükçe içgüdüsel oluyo sanırım o an yapmaması gerektiğini biliyor.
bide ben klozete gidiyorumki yanımda dururken öğrensin diye. anne çiş yaptı diyo mesela yanımda dururken. bakalım yaza muhtemelen bende çıkartıcam.
benimkide büyük risk ama bapiyim bi kaçıyo görmen lazım :)) şu ana kadar yapmadı hiç. kaka diyosa anlatıyo işte derdini. begümde kaka yaptım peöff diye koktu işareti yapıyo bide elini sallıyo burnunun önündeben hiç bezsiz birakmadim ama gecen yaz direk yapiyodu o riski goze alamam :)
bizde cumle olmadigi için sadece kaka deior benimki :) kokuyormu diyorum kokuyoo diyo :))
arada oturtuyorum oyun gibi denk gelip yaprmi diye lazimliga ama dha hiç yapmadi bu eve tasindimizdan beri
hiç denemedim çisini tutabiliyormu diye
oteki çcouklrdan merdiveni kendi çikabiliyorsa kaslari hazir diye biseyler hatirliyorum sanki
Kızlar merhaba :) nasılsınız?
Sizler nasılsınız?