- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.552
canim çocuklar varda sen su an daha onemisin nolur ebklemeBu hafta randevu alacam insallah.3cocuk var ya sen de kontrolleri ihmal etme.cunku belirti yoktu.ne kanama ne agri ne akinti.kimbilir ne zaman kaydi.ben kayma ihtumalini bildigim icin tedbirliydim.hamile kalmadim sukur.ya netten arasturmistim kacma ihtimalini pek bi yaziya denk gelmedim.en fazla kayar hamile kalirim diye dusunmustum gene.bilsem 2.ye taktirirmiydim.maddi manevi bir suru is acildi basima.kontrolleri de hep erteledim.simdi esim annem beni sucluyor.kabak benim basima patladi bi de suclu ciktim.isin kotusu haklilar.hep o catal psikolojisi.aci da duymuyorum catalda ama ayaklar gitmiyo iste.
oglainn ogretleniyle gorus gitmesin okula, annen butun gun evde uçune baksin okula git gel olmazsa çok zorlanmaz
ne biletim konu komsu insanalr mutlaka yardim eder ,geçkalininc ahayati tehliken bile olabilir lutfen bekleme
ranevu isini bilmiyirum ama seni acilden direk bakmalari lazim acil vakasin çunku
az once o dediigm komsuya geçmis olsuna gittim
3 yil once aile doktorunun takdigi spirali kontrol için ekografiu yaptirdi, ekografi yapan spiral yok kaymis dusmus demis
buda gitti iyi bir jinekologa bi tane daha spiral takdirdi hatta randuvusunada ben gitmistim
simdi bel agiris yuzunden radyo çekmisler ve spirali gormusler, ilk ekografideki dr un dusmus dedigi spiral dusmemis yukari gitmis oda bakip goremeyince dustu demis geçmis bska kontrol etmemis
10 gun once acil ameliyata alinmis ,bobrekle bagirsaggin arasina zar gibi biyer galiba saplanmis ve enfeksuyon olmus orada
2 saat surmus ameliyati, zor geçmis baya, butun bagirsaklari disari çikarip temizleyip yerine koymuslar,hatta normalde yapacak olan dr deneycegim yapamaazzsam hocami çagiricam demismis burasi uni ahstanesi, bakinca profesoru çagirmislar o yapmis ameliyatini .. gecikse hayati tehlikesi olabilirmismis dr oyle demis
acaba sende de dr hatasi olabilirmi ?
bu arakdasda iki dr hatasi var, hem takan hem dusti diye bakip yollyan adam
hep ayni jinekologa mi takdiiryon sen spirali,yani bilmiyorum bunyede olabilirde hep sorun olmasi nin tek sebebi senin bunyenmi dr hatasi olamazmi ki