2015 Şubat Anneleri

dr a gittik geldik
91 cm boy 13.850 gr geldi
siskoymus ama denegli beslnemiyormus dr a gore
pazar gunu gezip toizma derken yemek isi biraz geçsitiici oldu neymis o gun sebze yememismis, elime yemek listeis verdi kocaman onlari ver diyor
e pazartesi yesil fasulye yedi , sali mercimek yedi
onlari girmuyor bigun var bigun yok olmazmis hergun olacakmis

anemi çikacak senin çcougunda diyor , mecburi deilmis kan tahlili ama sirf bu adamin gozune soikmak için yaptiricam o tahlili
gelisimi iyi olan herseyden yiyen bi çocuk dengeli beslenmiyormus iki gun sebze yeyip uçuncu gun yemedi diye
sabah sabah sinir etti beni gonderdi gicik adam
iyi bi dr aslinda ama neyse artik he he deyip bildigini okuma zamani :))
onun anasi sanki her gun sebzeyle buyuttu onu tovbe tovbeee:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
Berat 31 ocakta 2 yaşını bitirdi son 2 yaş aşısına götürdüğümüzde boy 93 cm kilo 14.5 çıktı hiçbir sebzeyi yemez yani tek bir sebze bile yok yediği bulgur pirinç ekmek tavuk muz yumurta süt beratın tek besin kaynakları ciddi anlamda bunlar canım sizin doktora göre çok vahim o zaman bizimki :)

Kadınlar günümüz kutlu olsun arkadaşlar.. huzurla korkusuzca yaşayabileceğimiz, özgür olduğumuz, öldürülmediğimiz günlerimiz olur umarım. vahide1204 vahide1204 canım geçmiş olsun, ne kötü bişeymiş bu meret. Taktırasın zaten yoktu, şimdi iyice gözüm korktu. Sağlığına dikkat et... bu arada Yasemin'in babasının beyin damarı tıkanmış. Ama durumu iyiye gidiyormuş inşallah atlatacak. Koştur koştur tekrar İstanbul'a gitti. Allah acı vermesin. En korktuğumuz şey gurbette kötü haber almak...

Kadınlar günümüz kutlu olsun arkadaşlar.. huzurla korkusuzca yaşayabileceğimiz, özgür olduğumuz, öldürülmediğimiz günlerimiz olur umarım. vahide1204 vahide1204 canım geçmiş olsun, ne kötü bişeymiş bu meret. Taktırasın zaten yoktu, şimdi iyice gözüm korktu. Sağlığına dikkat et... bu arada Yasemin'in babasının beyin damarı tıkanmış. Ama durumu iyiye gidiyormuş inşallah atlatacak. Koştur koştur tekrar İstanbul'a gitti. Allah acı vermesin. En korktuğumuz şey gurbette kötü haber almak...
yapma yaa :KK43:(
Allah sifa versin insallah çok uzuldum :KK43:(
konsuyorsaniz soyle canim çok geçmis olsun dediigmi

seninde gunun kutlu olsun canim , duana aminnn diyorum
kizima okulda soylemisler bugun bizim gunumuz diye dolaniyor ortada
insan gibi yasasakda gunumuz fln olmasa hiç

Berat 31 ocakta 2 yaşını bitirdi son 2 yaş aşısına götürdüğümüzde boy 93 cm kilo 14.5 çıktı hiçbir sebzeyi yemez yani tek bir sebze bile yok yediği bulgur pirinç ekmek tavuk muz yumurta süt beratın tek besin kaynakları ciddi anlamda bunlar canım sizin doktora göre çok vahim o zaman bizimki :)
hahah, he sana git kopruden atla der benim dr :)))
ay gorsen dunyanin sonuymus gibi bi tavir takindi adam baana
sabah sabah dalga mi geçtin bilmuyorumki anlaamdim gitti :)

MassAllah iyi boyu da kilosu da listede ne var mesela merak ettim
pazar sabah patates kizartmasi
ogle omlet
aksama 10 kofte yemisti, bir parçada kombe ( bugun niye sebze yok diye diretti bana )
apzartesi ogle etli yesil fasulye ve pirinç pilavi , aksama kofte
sali ogle eriste çorbasi , ona kiymali yesil mercimek diye ayzdim bide yemek anlatma derdi var fransizca oalrak :) aksmaina oglenden kalan erusteyi yogurtladimn yaninada lahmacun yemisti
kalan ogunler kavlati ve meyva oluyor
aburcubur pek vermiyorum çok az agzina sokuyor onuda ben yazmadim
evdede iki kekden baska abur cubur yok zaten :)))))))

Son düzenleme:
bu sabah saat7 buçukda sut içti
dr a d agitiik geldik 10 buçukda bir tam birde yarim haslanmis yumurta yedi yarim elma verdim onu yedi, uzerine sutu vermedim guya dr a uyalim diye,gerçi dr peynir diyor kahvaltiya ama yemezki onu, yogurtuda ben vermiyorum
neyse 12 ye kdr beynimi yedi mama diyee , koca bi tabak kiymali turlu yemegi yedi(maasallah ), uzerinede sutu içti çocugun sesi oyle kesildi

ay ben bildiigm gibi gidecem ugrasamam valla hakanin dirdiriyla
tamam oglen yeemgindeki porsiyon buyudu ama buyuk adam gibide yemsine gerek yok çocuk açlikdan sundu resmen yetmedi iste bu sekil
hazir yogurtlari yer ama ben vermiyorum meyvali onlari katki maddesi var diye,o danoneleri versem 5 tane bile yer vallah, dolapta gorudmu kriz geçiriyor çocuk yiycem diye, gormezse aklina gelmiyor tabi dogal oalrak

bunu en dogalindan besliyorum bakalim digerleine gore :)

maasalalh seninki dayaniyor karbonhidrata :))))

bide kagitta kahvlati dan sonra saat 10 da ki ogunu atla diyor
artik kahvalti dedikleri saat kaçsa :)
bizim kahvalti saat 10 da :)

Aynen açlıktan zaafiyet geçirse de sebze koymaz ağzına :) istediğini yesin diyorum ben de değiştiremiyorum beslenme şeklini napiyim yemeyince yemiyor
kiz yer beee :)
sen dyaanamayip istedigini veriyorsundur aç kalmasin diye
normalde aç olunca yemesi lazim
borek tarzi sey yemiyoirmu oda ekmek gibi ya:)

Böreğin içinde ıspanak olsa asla yemiyor biliyor mesela ıspanaklı gözleme yapmıştım yememişti ama peynirli yapsam yiyor :)

Böreğin içinde ıspanak olsa asla yemiyor biliyor mesela ıspanaklı gözleme yapmıştım yememişti ama peynirli yapsam yiyor :)
Allahim yaa bacaksiz sipaa vallaaa verem der ay bu çocuk seni :)) Allah saglik versinde bir an once buyusun insaallah sende kurtul :))

cv vcvcww

Yani tabiki dayanamayıp veriyorum aç kalmasın istediğinden yesin diyorum amaaa çok aç bırakıp yemesini beklediğim de oldu ve yediremedim gece olunca öyle aç aç uyuyor yani sebzeli yemek yemektense aç kalmayı tercih ediyor

Umudum Mertte inşallah o yemek seçmez de herşeyden yer kucağımda gezdiriyorum şimdi gazı var uyumuyor emmiyor da 2 dk çekiştirerek kavga ederek emiyor sonra bırakıp ağlıyor bacaklarını karnına çekiyor minik kuşum uyusa da ben de uyusam uykusuzluktan gözümü açamıyorum bazen

Umudum Mertte inşallah o yemek seçmez de herşeyden yer kucağımda gezdiriyorum şimdi gazı var uyumuyor emmiyor da 2 dk çekiştirerek kavga ederek emiyor sonra bırakıp ağlıyor bacaklarını karnına çekiyor minik kuşum uyusa da ben de uyusam uykusuzluktan gözümü açamıyorum bazen
hamileyken dua etseydin keske :))
denedim bizzat gordum hamileelrin duasi kabul oluyor, tabi oncesi hayiurlisini saglikli olmasini situycez, uçhncu oalrakda istahli bir çocuk isteek hakkimiz herhalde 9 ay boyunca :))

kiyamam yaa ayaklarini falan iyice buk annesi koluna aytir tecrubelisin gerçi inszna yorgun olunca iyice kafasi karisir bide uykusuzlukla
sabir canim ilk bir yili atlattinmi tamamdir geriisi kolay insallah :)

Allahim yaa bacaksiz sipaa vallaaa verem der ay bu çocuk seni :)) Allah saglik versinde bir an once buyusun insaallah sende kurtul :))

cv vcvcww
Aynen öyle canım amin inş hepimizinkine :) işte saldım valla ben de artık karnı doysun en azından diyorum o istediğini yiyor ben de rahat etmesem de eskisi kadar kafaya takıp sinir etmiyorum en azından kendimi bi ara çok takmıştım sinir krizi geçiriyordum yemeyince hatta buraya da yazıyordum bir defasında sinirden beratı hırpalamıştım yani kolundan tutup sert bir şekilde oturtmuştum filan bağırmıştım çok sert davranmıştım ona yesin diye çok ağlamıştı gelip bana sarılmak istemişti daha 1 yaşındayken onu hiç unutamıyorum niye o kadar zorlayıp üzmüşüm ki onu da kendimi de diyorum şimdi

hamileyken dua etseydin keske :))
denedim bizzat gordum hamileelrin duasi kabul oluyor, tabi oncesi hayiurlisini saglikli olmasini situycez, uçhncu oalrakda istahli bir çocuk isteek hakkimiz herhalde 9 ay boyunca :))

kiyamam yaa ayaklarini falan iyice buk annesi koluna aytir tecrubelisin gerçi inszna yorgun olunca iyice kafasi karisir bide uykusuzlukla
sabir canim ilk bir yili atlattinmi tamamdir geriisi kolay insallah :)
Valla hamileyken sadece iştahlı ve bol uykulu bir bebiş olur inş diye dua ediyordum gazsız demeyi unutmuşum :) ama gaz geçici berat 3 ayı bitince gazı da bitmişti bunun da geçer inş önemli olan yemek ve uyku benim için hatta yemek uykudan da önemli bana göre :)
Ben rahatlamak için ilk 2 yılı gözden çıkardım valla canım :))

Valla hamileyken sadece iştahlı ve bol uykulu bir bebiş olur inş diye dua ediyordum gazsız demeyi unutmuşum :) ama gaz geçici berat 3 ayı bitince gazı da bitmişti bunun da geçer inş önemli olan yemek ve uyku benim için hatta yemek uykudan da önemli bana göre :)
Ben rahatlamak için ilk 2 yılı gözden çıkardım valla canım :))
sende haklisin beklentiyi az tutarsan hayal kirikligi yasamazzsin :)
oo iki yila kadar oturup kahveni yudumlarsin onlarda araba çarpistitirip oynarlar :))))

sende haklisin beklentiyi az tutarsan hayal kirikligi yasamazzsin :)
oo iki yila kadar oturup kahveni yudumlarsin onlarda araba çarpistitirip oynarlar :))))
Masallah sizinkilere ya.serra daha 79 cm 10kilo.10kilodiye seviniyom ben. bari 80 olaydi diye de hayiflaniyorum.en minik biziz heralde.onune koyyorum o ne isterse ondan yiyo.yedigi muddetce zorlamiyorum.ama ortancaya ye diyorum hala.cunku agzina lokma koymugo ya.dun baya bi borek yedi.sastim kaldim ortancaya.artik bi hafta bisey yemez.sevincimi burnumdan getirrir.o yemeyince serraya donuyom onu yiyo gorunce sinirim yatisiyo.ahh yogurdu cok sevcekti serra eminim yiyebilseydi..

pazar sabah patates kizartmasi
ogle omlet
aksama 10 kofte yemisti, bir parçada kombe ( bugun niye sebze yok diye diretti bana )
apzartesi ogle etli yesil fasulye ve pirinç pilavi , aksama kofte
sali ogle eriste çorbasi , ona kiymali yesil mercimek diye ayzdim bide yemek anlatma derdi var fransizca oalrak :) aksmaina oglenden kalan erusteyi yogurtladimn yaninada lahmacun yemisti
kalan ogunler kavlati ve meyva oluyor
aburcubur pek vermiyorum çok az agzina sokuyor onuda ben yazmadim
evdede iki kekden baska abur cubur yok zaten :)))))))
Aslında doktorun listesini merak ettim ne yemesini istiyor böyle eline liste gibi birşey mi verdi

X