• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 107 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    217
Bizim sağlık ocağı da devler aşısı olduğu gün soruyordu özel aşı da varsa yapalım birlikte geçsin gitsin diye 😂 bexsero benim kızımı etkileyen tek aşıydı Elif hafif ateş ve bacakta ağrı yapmıştı. Hatta yaptırdığım gün hemşire hemen calpol ver diyordu. Seninki nasıl geçirdi ?
Bizimkiler inat ediyor yapmamakta doktorum demişti mesela rotada beraber yapsınlar diye.
Evet Bestee benim kızıda etkileyen tek aşı bexsero oldu ateşi hafif vardı 37.3 felan üzerine çıkmadı ama her zamankinden sıcaktı huysuzdu ve bacağı az şişmiş ya ve çook ağladı iç çeke çeke yağlı iğne sanırım.

Sizinki kac kez kalkiyor? Kendimi daha kotu hissediyorum bu yorumlarla. Sanki herkes rahat ben halen uykusuzluk girdabindayim
Yalniz degilsin canim. Ben de senin gibiyim hatta bazen gece 3ten sabah 7ye kadar saatte bir uyaniyor. Yalandan memeyi agzina veriyorum emmiyor da iki cekiyor birakiyor uyumaya devam ediyor. Tamamen aliskanlik

Bizimkiler inat ediyor yapmamakta doktorum demişti mesela rotada beraber yapsınlar diye.
Evet Bestee benim kızıda etkileyen tek aşı bexsero oldu ateşi hafif vardı 37.3 felan üzerine çıkmadı ama her zamankinden sıcaktı huysuzdu ve bacağı az şişmiş ya ve çook ağladı iç çeke çeke yağlı iğne sanırım.
Evet bizimkinin de ateşi çok çıkmadı ama sıcak oluyordu bacağı acırdı birkaç gün devam ediyordu o acı ne yazık ki sert oluyordu hatta yeri canım

Evet bizimkinin de ateşi çok çıkmadı ama sıcak oluyordu bacağı acırdı birkaç gün devam ediyordu o acı ne yazık ki sert oluyordu hatta yeri canım
Evet evet bizimde çok sert bestee
Ovalamaya çalışıyorun yağlı bir iğne galiba yağ orda birikmiş sanırım.

Evet evet bizimde çok sert bestee
Ovalamaya çalışıyorun yağlı bir iğne galiba yağ orda birikmiş sanırım.
Hiç bilgim yok kuzum valla. Hiçbir aşıda kızım hiç huysuz bile olmadı ama bu ağır gerçekten

Back