Ah canım sarmış yine hüzünler seni.. kaçınılmaz son ama katlanması zor oluyor senin için, ailene çok düşkünsün. Ne güzel hep bir arada uzun bir tatil geçirdiniz. Annneanneler dedeler sen aynı şehirde olsan bile özlerler Can'ım, dedem beni bir gün görmesin hemen aramış ne oldu küstünüz mü bize diye :) toruna doyum olur mu hiç. Üzülme yine görüşürsünüz. Koca bir yaz var beraber geçireceğiniz. Hem o düşünceleri at kafandan, anneannesini az sever babaannesini çok sever diye bişey olmaz emin ol. Çocuklar bizim gibi değiller, koşulsuz sevdikleri için az görmüş çok görmüş farketmeyecek . Allah uzun ömürler versin de arada sırada görelim napalım..selam kızlar. tatilim bitiyor salı akşamı dönüyorum bi aksilik olmazsa. içim sıkılıyor vedalaşma anını düşündükçe. evimi ve eşimi çok özledim, ne kadar ailenin evide olsa insan kendi evindeki gibi olamıyor asla. kendi düzenimi herşeyimi özledim. ailemden ayrılmanın üzüntüsüde artık kendimden çok onların torunlarından ayrılmasından dolayı.
çok alıştılar çok üzülüyorumresmen anneanne dede ve dayıların peşinde bütün gün. özellikle annem ve babam eriyip bitiyor bide konuşuyor ya. anneannemmm dedemmmm diyor bide. nasıl ayrılacaklar onlardan çok ben üzülüyorum.. ah bu ayrılıklar.. her seferinde o kadar zor oluyorki hiç bir zaman alışılmıyor.
bi daha anca bayrama gelirim sanırım ordan yazlığa geçmek niyetim annemlerle. tabii uzun vadeli planlar bunlar, şu an düşünmüyorum kim öle kim kala..
bu arada evimizin ritüeli gerçekleşti, tam gitmeme yakın misafirler bastırdı yine. bugün yarın hep birileri geliyor. aman neyse artık takmıyorum..
eve dönünce çok işim var bakalım nasıl hallolacak :) kendim yavaş yavaş yapıcam artık. allahtan eşim hiç dağıtmaz evi. sadece pislenmiştir tabii. arada süpürsede derin temizlik gibi olmaz. temizlikçiyi yaza girerken tutucam artık. ve halılarını kaldırıcam yazın kilim atıcam her yere. çocukla halı çok zor ya.. makineye at gitsin kilimi.
öyle yani kızlar bi buruk içim yine.. neden bilmiyorum, ilersini düşünüyorum şimdi öyle gidip geliyorum ilerde okul başlayınca yada ben işe başlayınca bu kadar sık gelemeyeceğim belkide. unutacak mı kızım ailemi acaba. tamam saçma unutmaz tabiide eşimin ailesinden az sevecek belkidedün geceden beri bu düşünceler aklımda hep nerden geldiyse..
evet canim onlardan biri iste hangisi bilmiyorim hepsi grip a nin bi çesiti galibaGeçmiş olsun, çarçabuk atlatır inşallah. Bahadır salgından bahsediyorsun, acaba buda kuş gribi domuz gribi gibi bişey mi acaba?
unutmaz canim aileni unuturmu hiçselam kızlar. tatilim bitiyor salı akşamı dönüyorum bi aksilik olmazsa. içim sıkılıyor vedalaşma anını düşündükçe. evimi ve eşimi çok özledim, ne kadar ailenin evide olsa insan kendi evindeki gibi olamıyor asla. kendi düzenimi herşeyimi özledim. ailemden ayrılmanın üzüntüsüde artık kendimden çok onların torunlarından ayrılmasından dolayı.
çok alıştılar çok üzülüyorumresmen anneanne dede ve dayıların peşinde bütün gün. özellikle annem ve babam eriyip bitiyor bide konuşuyor ya. anneannemmm dedemmmm diyor bide. nasıl ayrılacaklar onlardan çok ben üzülüyorum.. ah bu ayrılıklar.. her seferinde o kadar zor oluyorki hiç bir zaman alışılmıyor.
bi daha anca bayrama gelirim sanırım ordan yazlığa geçmek niyetim annemlerle. tabii uzun vadeli planlar bunlar, şu an düşünmüyorum kim öle kim kala..
bu arada evimizin ritüeli gerçekleşti, tam gitmeme yakın misafirler bastırdı yine. bugün yarın hep birileri geliyor. aman neyse artık takmıyorum..
eve dönünce çok işim var bakalım nasıl hallolacak :) kendim yavaş yavaş yapıcam artık. allahtan eşim hiç dağıtmaz evi. sadece pislenmiştir tabii. arada süpürsede derin temizlik gibi olmaz. temizlikçiyi yaza girerken tutucam artık. ve halılarını kaldırıcam yazın kilim atıcam her yere. çocukla halı çok zor ya.. makineye at gitsin kilimi.
öyle yani kızlar bi buruk içim yine.. neden bilmiyorum, ilersini düşünüyorum şimdi öyle gidip geliyorum ilerde okul başlayınca yada ben işe başlayınca bu kadar sık gelemeyeceğim belkide. unutacak mı kızım ailemi acaba. tamam saçma unutmaz tabiide eşimin ailesinden az sevecek belkidedün geceden beri bu düşünceler aklımda hep nerden geldiyse..
seninki emerek uyumuyor ki niye babasi lazim kizBen hala devam ediyorum ama çok yakında bitecek :) babasının uyutması lazım emmeyi bırakması için. Tuna'dan çok eşimin hazır olmasını bekliyorum
kiz bisey diycem çok merak ediyorum ama hiç birine sormak aklima gelmedi gerçi yazin diyorsun sen cevabi da vermis mi ouyorsun :)@AyazBeyaz Ayazı çok merak ediyorum nasıl bi haylazlığı var diye :) anlattığına göre banyoda bile rahat bırakmıyorsa bide sana çok düşkün sanırım. zaten anlatıyordun ama aşırı düşkünleşiyor gittikçe galiba.. bu arada sen daha iyi bilirsin hani uzmanlar çocuklarınızla birlikte banyo yapmayın onların gelişimi için iyi değil diyorlar, sen ne düşünüyorsun bu konuda? bazen ikimizinde banyo yapması gerektiği zaman bi anda olsun çıksın diyorum özellikle yazın. ama hiç yapmadım.
sen nasılsın peki? herşey yolunda mı?
MaRaL_ geçmiş olsun canım kışı öyle böyle atlatıyoruz insan çocuğu olunca hep yaz olsun istiyor valla..
o zaman teyzesinden Ayaza maşallah :) :) ben 2 yaşına girdikten sonra bırakıcam dedim (17 şubat) ocaktan beri nasıl olur nasıl yaparım telaşındayım son 2 haftadır iyice memeye yapışık olduHay maşallah sana o zaman devam yani :)
Kız iyı sabır varmış sende.. neden arttırıyorsun ?? Kabul etmedi mi bırakmayı?
Ayaz çok iyi eskisinden daha hareketli, daha yaramaz daha huysuz :)))
hoşbuldum canım :) valla bende anlamadım ama yanında olduğum her an meme ağzında olsun istiyor birşey yapmam gerekince de "olmaz ben meme emiyom" diyo :)hosgeldin canim
nasilsin(iz) :)
emzirme niye çogaldikii
meri ben 2. çocuk planına başladım ( gerçi ben hazır hissetmiyorum ama malum yaş 40 ) emzirmeyi bitirdikten sonra Sılayı uyutma işini babaya mı versem diye düşünüyordum birde Sıla bizimle uyuyor onuda çözmek lazım birde bez bırakmak aaayyyyy yazınca bile tedirgin oldumBen hala devam ediyorum ama çok yakında bitecek :) babasının uyutması lazım emmeyi bırakması için. Tuna'dan çok eşimin hazır olmasını bekliyorum
annemlerin yanında 4 torunu var ve biz gidince en fazla 3-4 gün kalıyoruz ve her zaman gidemiyoruzselam kızlar. tatilim bitiyor salı akşamı dönüyorum bi aksilik olmazsa. içim sıkılıyor vedalaşma anını düşündükçe. evimi ve eşimi çok özledim, ne kadar ailenin evide olsa insan kendi evindeki gibi olamıyor asla. kendi düzenimi herşeyimi özledim. ailemden ayrılmanın üzüntüsüde artık kendimden çok onların torunlarından ayrılmasından dolayı.
hhahaah çok seker ama yaaaaa:))))))))hoşbuldum canım :) valla bende anlamadım ama yanında olduğum her an meme ağzında olsun istiyor birşey yapmam gerekince de "olmaz ben meme emiyom" diyo :)
o kadar varmisin kiz senn masallah ben seni hep 20 li hayal etmistim hayal kirikligina ugradiml dermisim :))meri ben 2. çocuk planına başladım ( gerçi ben hazır hissetmiyorum ama malum yaş 40 ) emzirmeyi bitirdikten sonra Sılayı uyutma işini babaya mı versem diye düşünüyordum birde Sıla bizimle uyuyor onuda çözmek lazım birde bez bırakmak aaayyyyy yazınca bile tedirgin oldum
:) :) sen beni instagramda görmedin galiba :) :) dün eşime dedim çocuk istiyorsan 40 yaşında doğurmam lazım 41 olmaz :) :) :)o kadar varmisin kiz senn masallah ben seni hep 20 li hayal etmistim hayal kirikligina ugradiml dermisim :))
saka sakaa :)
geç bile kalmisin sen duusnmeye , artik icrata geç istersen :)
kocanda ogrensin bi zahlmet çocuk bakmasini :)
Evet canim daha kucukler. Erkekler de genelde daha gec konusuyorlar galiba. Esim benim 4 yasinda konusmus. Sonra da susmamis:)Henüz takılmıyorum canım daha Zamanı var ve kritik yaşına ulaşmadı ama 3 yalına kadar da ilerleme olmazsa mecbur bir çaresine bakmam gerekecek.. oyyy papağanı yerim ben bal dudak o maşallah nasıl yakışmış Doğum gününde elbisesi :) babasıyla aynı gün mi doğdular?
Canim yap mutlaka ilk defa sirtim belim agrimadi o gun. Cok dinlenmis durumdaydim.ne güzel olmuş :) her eskişehire gittiğimde hamama gidecem deyip hiç gidemiyorum çok özendim sana
Canim yine donus stresi baslamis. Cocuk buyuyunce de gidersin canim bayramlarda tatillerde o zaman zaten buyuk oldugundan unutmayacak ve ozleyecek hep anannesini dedesini.selam kızlar. tatilim bitiyor salı akşamı dönüyorum bi aksilik olmazsa. içim sıkılıyor vedalaşma anını düşündükçe. evimi ve eşimi çok özledim, ne kadar ailenin evide olsa insan kendi evindeki gibi olamıyor asla. kendi düzenimi herşeyimi özledim. ailemden ayrılmanın üzüntüsüde artık kendimden çok onların torunlarından ayrılmasından dolayı.
Ben gordum valla hic 40 gibi degilsin masallah sana:) :) sen beni instagramda görmedin galiba :) :) dün eşime dedim çocuk istiyorsan 40 yaşında doğurmam lazım 41 olmaz :) :) :)
Şimdi iyilestik gibi ama çocuklar hala öksürüyor ikiside şurup kullanıyor küçükte çok balgam oldu ateşi 40 lara çıktı Aygin baygindi kaç gün büyüktü ilk kez dudağı ucukladi hastalıktan Kulağında biraz iltihap oldu burun damlası kullanıyoruz halen benim hastayken sütüm bitti nerdeyse mamaya baslicaktik dayandım dişimi sıktım yedim içtim eskiye döndü çok şükür şimdi belediyeden bir pedagog geliyor eve her işime yardım ediyor çocuklarla oynuyor ilgileniyor dışarıya götürüyor bana marketten birşeyler alıyor yarim kalan yemeğime yardım ediyor bulaşık yıkıyor ne istersen yapıyor psikolojik olarak destek veriyor ama dil sorunumuz var o kadar iyi anlaşamıyoruz ama çok iyi biri hissediyorum Arap zaten Alman değil birlikte kuaföre gideceğiz o çocuklarla ilgilenecek daha ne kadar gelicek bilmiyorum aslında süresi doldu ama durumumu vahim gördü demekki endişelenme Hala gelicem diyor annem yaşında kadın çok profesyoneller yageçmiş olsun canım şimdi nasıl oldunuz?
ev sahibinizde ne insafsızmış.. neyse geçti gitti inşallah kısa sürede tamamen yerleşir düzeninizi kurarsınız..
çok saol canım benimHayırlı olsun yeni eviniz, mutlu mesut yaşayın içinde. Ev sahibiniz de pek acımasızmış yahu.