2015 Şubat Anneleri

Ah canım sarmış yine hüzünler seni.. kaçınılmaz son ama katlanması zor oluyor senin için, ailene çok düşkünsün. Ne güzel hep bir arada uzun bir tatil geçirdiniz. Annneanneler dedeler sen aynı şehirde olsan bile özlerler Can'ım, dedem beni bir gün görmesin hemen aramış ne oldu küstünüz mü bize diye :) toruna doyum olur mu hiç. Üzülme yine görüşürsünüz. Koca bir yaz var beraber geçireceğiniz. Hem o düşünceleri at kafandan, anneannesini az sever babaannesini çok sever diye bişey olmaz emin ol. Çocuklar bizim gibi değiller, koşulsuz sevdikleri için az görmüş çok görmüş farketmeyecek . Allah uzun ömürler versin de arada sırada görelim napalım..

Geçmiş olsun, çarçabuk atlatır inşallah. Bahadır salgından bahsediyorsun, acaba buda kuş gribi domuz gribi gibi bişey mi acaba?
evet canim onlardan biri iste hangisi bilmiyorim hepsi grip a nin bi çesiti galiba
kis girduginden beri herkES b undan behsediyir da bizim haneye daha yeni teserrif etti kendileriwddc
emrenin az kaldi galiba bu gece oksuruk tyutmadan uyudu sukur gunlerdir uykuya dalamiyordu oksurmekden
2 gece ates li durdu hastalik geçmetye basladi çok sukur
hakan tek tuk oksurup tiksiriyor istahi falan yerinde insallah ilerlemez ates çikarsa onda sasiriyorum napacagimi, bi yanim ver diyor ilaci oteki yanim yok verme bekle diyorrr çizgi filmlerdeki gibii :)))))

n éf"ééézzezaa<
unutmaz canim aileni unuturmu hiç
her zaman goruntlu konusuyinuzdur zaten
benim çocuklar hayatlarinda uç defa gordu TRR dekileri ilk ikisinde çok kuçukklerdi zaten
valla sorsan soy agacindan tut nufus kagidina kadar bilirler,oyle çok konusmazlar TR yeyle de
ama ben hep sorarim sohbet açarim konusuruz kim kimin nesi adi ne fln sorarim oyun gibi ,herseyi bilirler çok uzakda olundugu halde
seninki yakin, sen gidemzsen onlar gelir hallolur bi sekilde senede iki uç kez yine gorurusunuz kisa ve oz :)
uzulme bunun için son gunlerin tadini çikar
Allah acilarini gostermesin de yuvana dön kocacgina saril

kiz bisey diycem çok merak ediyorum ama hiç birine sormak aklima gelmedi gerçi yazin diyorsun sen cevabi da vermis mi ouyorsun :)

ikinizde ayni anda çikinca nasil kurulaniyonuz ben usurum çocugu giydirene kadar :)

hiç beraber yikanmadim daah :) artik çok geç galiba :)))

hakanla beraber yikandigimi dusunemiyroum ellemedik yerimi koymaz tovbee tovgbeeeeeee:))))
en ufak bi açiklik gorsun tende hemen kosarak eglip dokunuyor oyuna çeviriyor bide sen ay uy dedinmi tamam çatlatana kdr ugrasir :))))))))

Hay maşallah sana o zaman devam yani :)
Kız iyı sabır varmış sende.. neden arttırıyorsun ?? Kabul etmedi mi bırakmayı?

Ayaz çok iyi eskisinden daha hareketli, daha yaramaz daha huysuz :)))
o zaman teyzesinden Ayaza maşallah :) :) ben 2 yaşına girdikten sonra bırakıcam dedim (17 şubat) ocaktan beri nasıl olur nasıl yaparım telaşındayım son 2 haftadır iyice memeye yapışık oldu

Ben hala devam ediyorum ama çok yakında bitecek :) babasının uyutması lazım emmeyi bırakması için. Tuna'dan çok eşimin hazır olmasını bekliyorum
meri ben 2. çocuk planına başladım ( gerçi ben hazır hissetmiyorum ama malum yaş 40 ) emzirmeyi bitirdikten sonra Sılayı uyutma işini babaya mı versem diye düşünüyordum birde Sıla bizimle uyuyor onuda çözmek lazım birde bez bırakmak aaayyyyy yazınca bile tedirgin oldum

annemlerin yanında 4 torunu var ve biz gidince en fazla 3-4 gün kalıyoruz ve her zaman gidemiyoruz Sıla tam alışacak dönüyoruz ben bir elindeki parmaklarını babasının ailesi diğer parmaklarını benim ailemdeki bireyleri sayıyorum kendimce eşitlik sağlayıp akılda tutuyorum :)
aynı korku bende de var

o kadar varmisin kiz senn masallah ben seni hep 20 li hayal etmistim hayal kirikligina ugradiml dermisim :))
saka sakaa :)

geç bile kalmisin sen duusnmeye , artik icrata geç istersen :)
kocanda ogrensin bi zahlmet çocuk bakmasini :)

o kadar varmisin kiz senn masallah ben seni hep 20 li hayal etmistim hayal kirikligina ugradiml dermisim :))
saka sakaa :)

geç bile kalmisin sen duusnmeye , artik icrata geç istersen :)
kocanda ogrensin bi zahlmet çocuk bakmasini :)
:) :) sen beni instagramda görmedin galiba :) :) dün eşime dedim çocuk istiyorsan 40 yaşında doğurmam lazım 41 olmaz :) :) :)

Evet canim daha kucukler. Erkekler de genelde daha gec konusuyorlar galiba. Esim benim 4 yasinda konusmus. Sonra da susmamis:)
Hamam olayi super oldu gercekten tavsiye ederim. Ihtiyacimiz varmis buna. Beklerim buralara da. Birlikte gideriz cocuk havuzu da var:)

Canim yine donus stresi baslamis. Cocuk buyuyunce de gidersin canim bayramlarda tatillerde o zaman zaten buyuk oldugundan unutmayacak ve ozleyecek hep anannesini dedesini.
Gercekten de insan en cok torunlarindan nasil ayrilacaklarini dusunup uzuluyo. Biz de annemdeyiz bi kac gundur dayisi geldi diye. Annem diyo yine alistik gidince napicaz. Ayrilik cok zor. Allah kavustursun canim. Hepiniz saglikli olun da yine gelecek kavusma gunu

geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldunuz?
ev sahibinizde ne insafsızmış.. neyse geçti gitti inşallah kısa sürede tamamen yerleşir düzeninizi kurarsınız..
Şimdi iyilestik gibi ama çocuklar hala öksürüyor ikiside şurup kullanıyor küçükte çok balgam oldu ateşi 40 lara çıktı Aygin baygindi kaç gün büyüktü ilk kez dudağı ucukladi hastalıktan Kulağında biraz iltihap oldu burun damlası kullanıyoruz halen benim hastayken sütüm bitti nerdeyse mamaya baslicaktik dayandım dişimi sıktım yedim içtim eskiye döndü çok şükür şimdi belediyeden bir pedagog geliyor eve her işime yardım ediyor çocuklarla oynuyor ilgileniyor dışarıya götürüyor bana marketten birşeyler alıyor yarim kalan yemeğime yardım ediyor bulaşık yıkıyor ne istersen yapıyor psikolojik olarak destek veriyor ama dil sorunumuz var o kadar iyi anlaşamıyoruz ama çok iyi biri hissediyorum Arap zaten Alman değil birlikte kuaföre gideceğiz o çocuklarla ilgilenecek daha ne kadar gelicek bilmiyorum aslında süresi doldu ama durumumu vahim gördü demekki endişelenme Hala gelicem diyor annem yaşında kadın çok profesyoneller ya

Hayırlı olsun yeni eviniz, mutlu mesut yaşayın içinde. Ev sahibiniz de pek acımasızmış yahu.
çok saol canım benim

ahh kızlar yine derdime teselli olmuşsunuz sağolun aynen dediğiniz gibi olacağını biliyorum ama işte hep bi endişe oluyor insanda, böyle düşünceler sarıyor insanı ister istemez.

elbette unutmayacak biliyorum. zaten hergün görüntülü konuşuyoruz. eskisi gibide zor değil uzak bir yerde olmak. ama hep bi yanımız eksik oluyor işte.
gerçi her seferinde buraya gelince diyorum iyiki uzaktayım. ailemden dolayı değil, sadece ailem olsa çok isterdim yakın olmak. ama bizde akrabalar herşeye çok müdahele eder, hayatlarımız hakkında fikir beyan etmeye bayılırlar. kendimi bildim bileli hala amca dayı teyze vs hep çok iç içe yaşamışızdır. ben burda olsaydım dayanamazdım, yeri geliyo annemin babamın bişey demesine bile katlanamıyorum onlara düşkün olsamda. eşimde hiç sevmez öyle durumları. bazen allah dağına göre kar verirmiş lafı ne kadar doğru diyorum.

öyle böyle geçecek ömür, dediğiniz gibi sağlıklı olsun herkes yeterki hayatta başka herşey çözüm bulur. şu an evimi çok özledim zaten gidince temizlik yapmayı bile özledim :))

MaRaL_ canım dediğim gibi ben hiç yıkanmadım bu saatten sonrada yıkanmam sanırım daha büyüdüler. yazın yıkanırdım en fazla onda da dediğin gibi sıcak hemen çık bi havlu sar oldu bitti. ama kışın olmaz tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…