- 26 Mayıs 2015
- 2.163
- 876
Canim cok sevindim tatilin son gunlerinin guzel gecmesine. Ikinci donem cok guzel gececek insallahSelam kızlar nassığız iyimisiiğz ? :)) biz yarın dönüyoruz, tatil bitti gitti. İkinci haftam daha iyi geçti. Çünkü teyzeme gittik ve çok güzel bir dört gün geçirdik. Hani akraba falan sevmem diyordum y, insan gerçekten bazen kanından birini arıyormuş.. konuştuk dertleştik. Kendisi de zor yıllardan geçti ve tecrübeli. Beni anladığını ve haklı bulduğunu duymak bana çok iyi geldi. Hafifledim gerçekten. Daha güçlü hissediyorum kendimi. Eşimle aram da şimdi daha iyi. Eski halim,ze döndük sayılır son bir kaç gündür. Tuna bu tatilde çok eğlendi. Çok şey gördü, konuşması da ilerledi. Bir sürü şey aldık, uyku arkadaşı aldık eşek, bez taktırmadan kabul etmedi. Bez taktık eşeğe öyle biraz sevdi. Belki elimi bırakır artık. Kitaplar aldık, doktor seti aldık. Doğum günü için de malzeme aldım tahtakaleden. Allahım o nasıl b,r kalabalık, araç trafiğinin sıkışıklığını gördüm de insan sıkışıklığını da görmediydim :) bi ara Tuna eziliyordu, esnafın biri bizi çekti kenara kurtardı. İstanbul çok güzel ama gezmelik. Yaşanmaz tövbe.. :) Çok gezdik yorulduk ama acısını çıkardık, artık köyümüzde şade ve insansız hayatımıza dönmeye hazırız
@AyazBeyaz canım ayaz nasıl oldu artık bitti atlattınız dimi pipiş işini :))
@yeb4 Can'ım o iştahsızlık dönemleri bu ara hepsinde var anladığım kadarıyla ama begümünki biraz fazla olmuş. Bu ara çok inatçılık yapıyorlar. Mesela tunaya soruyoruz bu balonu ister misin diye, düşün yAni bide balon, tepiniyor hayır diye ama en sonunda kabul ediyor ve neşeyle oynuyor. İlk başta ama illa ki o tepşnmeyi bi yapacak. Belki Begüm de o tür bişey yapmıştır ve sonunda acıkınca yemiştir patatesi. Ah yaramaz bunlar yaa....
@MaRaL_ canım Hakan'ına geçmişler olsun, nasıl acıyordur kim bilir.. merhem falan sür ihmal etme. O çatlakların kabız olmasıyla falan bi ilgisi yokmuş, ishal olsa bile kanayabiliyormuş.
@dadera Can'ım yarın durunun Doğum günü dimi? Allah uzun ve mutlu bir ömür versin, yerim o ponçik kolları :)) ay ne şanslıyım ya burada en çok ben görüştüm sizinle :))
BRBM ah canım Allah sana kolaylık versin, bebişi kucağına sar Annesi, bak benim sana en büyük tavsiyem bu. Wrap sling al, Facebook'ta babywearing diye bi grup var üye ol, az çok bilgi edinirsin. Ben Tuna'yı bile daha düne kadar taşıyordum, hem sana kolaylık hem bebeğin seninle yakınlık kurması rahat uyumasını sağlar, hem de sıcacık durur koynunda gazı azalır, hem de ellerin boşta kalır her işini görürsün.
@hebelee eşya aldınız mı bacım, ben burada bir dünya home decor mağaza gezdim kesin karar verdim, az eşya çok huzur :)) nasıl da pahalı oy anam oy.. ama ne güzel ya her şeyi baştan alabilmek:) sen naptın iki bebekli hayata alıştın mı? Bak tavsiye ver brbb ye :)
İşta böyle kızlar. İnşallah ikinci dönemimiz hepimiz için daha iyi olur amin.
Tesekkur ederiz teyzesi Tuna kusum da iyi ki dogmus. Ardarda dogurmusuz.