- 4 Ekim 2014
- 2.840
- 1.448
- 37
Merhaba arkadaşlar. bir doğum günü macerasını da dün gece atlattık. çok güzel oldu pasta süslemeler. çocukalar geldi kudurdular dans ettiler balonlarla coştular. oğlum büyümüş benim çocuk olmuş :) belki elli kez mum üfledi :)) misafirler de hallerinden memnun görünüyordu. hafta sonu bütün evi didik didik temizledim. iyi oldu. @AyazBeyaz canım doomgünü yaptık bitti. Küçük prense tabi ki öyle bir konsept yakışır. çok sık yapıyorlar küçük prensi bol bol malzeme bulursun intetnetten. Ayrıca ayazımın öyle korkması çok normal. acıyacak zannesiyordur yavrucum. tuna bile ıslak mendil soğuk soğuk deyince vücuduna ürperiyor bez değiştirmeye çekiniyor. zamanla unutur bence.
MaRaL_ canım geçmiş olsun Allah kolaylık versin.
yeb4 canım seni de allah tekrar kavuştursun ailene. çok zor oluyor ayrılık. dün bizde anane ve dedesi için kameradan görüntülü doğum günü pastası üfledik. Nasıl özlemişler tunayı. Video gönderdim yüz kez izledim diyor annem. keşke imkanımz olsa da evimize gelseler.. misafir olsalar..
MaRaL_ canım geçmiş olsun Allah kolaylık versin.
yeb4 canım seni de allah tekrar kavuştursun ailene. çok zor oluyor ayrılık. dün bizde anane ve dedesi için kameradan görüntülü doğum günü pastası üfledik. Nasıl özlemişler tunayı. Video gönderdim yüz kez izledim diyor annem. keşke imkanımz olsa da evimize gelseler.. misafir olsalar..