Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    107
Kızlar tüm eksiklerimi tamamladım sadece anne bebek çantası kaldı yani doğru mu yazdım onu da bilmiyorum bebeğin eşyalarını dışarı çıkarken koyduğumuz çanta. Internetten bakıyorum ama asla karar veremiyorum. Ben şunu aldım iç hacmi iyi kullanışlı diyen var mı? Ya da anne bebek çantası modellerine gidip bakabileceğim bir mağaza var mı? Görmeden karar vermekte çok kötüyüm
Merhaba, ben mcd bag çantalarından alacağım. Biraz pahalı ama kalitesi, görünüşü, ve işlevselliği benim hoşuma gitti. Bir bakın derim

Bu arada sepet beşik için uyku setine ihtiyacım var. Alan veya önerebileceğiniz bir yer var mı?
Bu gece rüyamda doğuma gidiyordum doktoruma ama benim daha hastane çantam bile hazır değil diyorum rüyamda..

ben iyiyim canim tesekkur ederim merak edip sordugun icin, okuyorum buralari ama yazamiyorum bi turlu.

ben iyiyim bebek iyi bugun 35+5iz ultrasona gore 4-5 gun ondeydi bebek gecen hafta, tek sikintim bebegimin basinin yukarda olmasi. gecen hafta ebeler kontrol etti, yarina da disardan elle cevirme randevusu ayarladilar. yurtdisinda ne olursa olsun normal dogum yaptirmak istiyolar, eger donmezse son ana kadar bekliyolar ve sezaryana oyle karar veriyolar. benim de anlattigin gibi icimden hep normal dogum geciyor, sezaryana kendimi hic hazirlamadigim icin biraz panigim ve bebegi dondurmek icin elimden geleni yapmaya calisiyorum :)

sen de senin icin hangisi daha iyi olucaksa o sekilde ilerliceksindir, bebek de zaten gelmek istedigi yolu kendi seciyor. sana tavsiyem ne olursa olsun normal dogumu denemen yonunde olur, evet normal diye baslayip acil sezaryana giren de cok, ama hemen sip diye bebegi doguran da, zaten doguma hazirlik icin yaptigin yapicagin tum hareketler seni hazirlicak hem normale hem sezaryana <3

ben normal dogumu hem bedenim anlasin dogurdugumu, surec kendiliginden sanciyla vs. gelissin diye hem de toparlanmam kolay olsun diye istiyorum. insallah oyle de olur, ben de stresim dusunceler icindeyim ama gunun sonunda bebeklerimiz nasil gelmek istediklerine kendileri karar vericekler, saglikli olalim da gunun sonunda biz ve onlar o yeter
Bir an önce bebişimi kucağıma alacağım ana sağlıkla ışınlanmak istiyorum 🙏🏻🙏🏻

Bebeği döndürmek için dışarıdan müdahale haricinde annelere de egzersizler veriyorlar diye biliyorum, yoga hareketleri gibi downward facing dog gibi.. inşallah sizi çok uğraştırmadan döner bebişiniz🧿🥰
Bir avazda kavuşursunuz🧿🙏🏻
İyi olduğunuza sevindim💞

Her kadının yapısı fıtratı doğuma uygundur
Öncelikle sen kendi tercihini doktorunla beraber belirleyebilirsin normal doğumun saydığın komplikasyonları sık görülen şeyler değildir ayrıca faydalarınada odaklanabilirsin🥰 epizyo gerçekten herkesin kafasına takılan hatta sancıdan daha korkulan bir durum ama bu o an tahmin edilen gibi olmuyor küçük bir parçası oluyor sadece önemli olan sancıyı yönetebilmemiz aslında kimse buna odaklanmıyor
Ağrı eşiğim nispeten yüksektir, sancılardan dolayı çok sıkıntı yaşamam diye ümit ediyorum.🙏🏻

Doktorum vajinal doğum yapabileceğimi çok minyon biri olmadığımı, bebeğin gelişiminin iyi olduğunu söyledi.🧿
Ama komplikasyon kısmı çok da az değil, endişelerimi paylaşınca bilgi verdi.

Vajinal doğumlar %2-3ünde makat yaralanması oluyor; 50 kadının biri. Semptomların şiddeti kadından kadına da farklılık gösterebiliyor.

İdrar kaçırma, gaita kaçırma veya o bölgenin temiz kalmaması; muhtemelen duyduğumuzdan daha sık.
Bunlar toplumsal tabular çünkü.

Kızlar tüm eksiklerimi tamamladım sadece anne bebek çantası kaldı yani doğru mu yazdım onu da bilmiyorum bebeğin eşyalarını dışarı çıkarken koyduğumuz çanta. Internetten bakıyorum ama asla karar veremiyorum. Ben şunu aldım iç hacmi iyi kullanışlı diyen var mı? Ya da anne bebek çantası modellerine gidip bakabileceğim bir mağaza var mı? Görmeden karar vermekte çok kötüyüm
Tam da modeller arasında çaresizlik içinde kalmışken mesajınızı gördüm 😊

Bende daha karar vermedim bebek çantasına . Ama sırt çantası şeklinde olanlar hoşuma gitmiyor. Bu sekıl bısey almak istiyorum çok fazla seyahat etmiyoruz bı yere giderken de araba kullanıyorum hep zaten o yüzden kocaman bısey almak istemiyorum. Bu tarz çanta tavsiyeniz varsa alırım ❤️

Eklentiler

• IMG_7549.webp
    IMG_7549.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 10
Kızlar selam, umarım herkes iyidir.
Bugün ilk kez nstye girdim ama doktorum hiçbir şey söylemedi nst ile ilgili.
Fotoğrafa göre yorumlayabilir misiniz, sancım var mı?

Eklentiler

• IMG_1067.webp
    IMG_1067.webp
    116,9 KB · Görüntüleme: 6
Back