Selam kızlar..
yeb4 MaRaL_ ben ayazla banyoya giriyorum onu ayrı yıkamıyorum.. girerken iç çamaşırı ile giriyorum bu yüzden sıkıntı olmuyor.. henüz bişi farkında değil, 3 yaş sonrası önemli bu tarz konularda cinselliğin geliştiği dönemler o çünkü..
Ayaz sünnet olduğundan beri banyoya girmek istemiyor normalde çok severdi aöa bi korku oluştu, bezini çıkarmak istemiyor su değdiğinde aslında acımasa da acıyabilir diye düşünerek kaçıyor.. ama genel olarak suyla oynamayı çok seviyor..
yeb4 birden bire Begüm'ün öyle yapması çok ilginç, acaba o da senin endişelerini ve gitme kaygısını mı yaşıyor ki?
Hırçınlığı zor anam zor.. ayaz evde iyi de dışarıda kendinden gelmiyor bambaşka bir çocuk oluyor ben anlayamıyorum.. gittiğimiz yerlerde kapılara takık sürekli aç kapa yapmak istiyor kapıları, yürüyen merdivene bırak tüm gün iner çıkar, otomatik kapılara takık.. oralardan alınca sanki dövmüşsün gibi ağlıyor yete atıyor kendini ve böğürüyor resmen.. anlayamıyorum.. dün sabah kahvaltıya öğretmen arkadaşa gittik orda iyidi yine ev ortamı ve çocuk vardı ama ili gündür arabalara bakıyoruz mesela araba alacağımız için allahım çocuk kendinden geçiyor oralarda bi görseniz satıcılar koca şaşkın gözlerle bakıyor bize..
Gonul83 çok geçmiş olsun canım, bi daha olmaz inşallah.. oradaki hizmeti düşünüyorum da siz insansanız biz burada neyiz diyesim geliyor gerçekten.. kıymetini bil..
mery60 canım ne yaptın Doğum gününü? Hazırlıklar var sanırım.. ben daha başlamadım çok iş var.. ben de ki il prens TEMA'sı düşünüyorum ayaz kitabı seviyor peyns diyip getiriyor hep kitabı bakalım hazırlayabilecek miyim.. :))