arabasiyla oynuyor CANIM :)o sayilmaz herhale :))
Bebeğiyle oynuyor ayağnda sallıyor eee eee diye ninni söylüyor bebiii bebi diye sevgi gösterisinde bulunuyor bana getirip emzirttiriyor. Ağzna du döküyor içmesi için. Köpek vardı böyle tasması olan sürrkli onla oynadı bi ara.bunları kendi kendine ben demeden güdülemeden yapıyor. Bunlar sayılır mı
anladım ben seni :) oyun kurmak sayılır mı bilmiyorum ama bebekleriyle oynuyor. yemek yediriyor, bezliyor, ayağında sallıyor uyutuyor, giydiriyor. çay takımlarıyla çay yapıp bize getiriyor.
mutfaktan kapkacak alıp yemek pişiriyor o ara kendi kendine de konuşuyor.
daha çok bebekleriyle oynarken aklından bişeyler geçtiğini anlayabiliyorum. konuşuyor genelde. oyy oyy bebek dandidi dandidi dastana diyor
seviyor çok bebeklerini, giydirirken atta didices montu giy üşül hasta olul diyor. yani aynen benim dediklerimi taklit ediyor :))
onun dışında daha kapsamlı şekilde kendi kendine oyun kurmaları için bencede erken canım.
Bizim oğlanda arabalarını park ediyor onları güya tamir ediyor temizliyor ilknonce birlikte yapmıştık sonra kendisi oynamaya başladı ayısı var ben bebekle ne yapıyorsam aynısını ona yapıyor anakucagi yaptım ona onda taşıyor kucağına alıyor seviyor öpüyor gazını çıkartıyor ee ee uyutuyor patatesleri kepçeyle kamyona yüklüyor falan. Tek başına legolardan güzel kuleler yapıyorOlmuş olmuş sizin çocuklar :) maralcım sanırım bizim erkekler daha kızlar kadar oyun kuramıyorlar. Maşşallah kızlara :))
Bizede bebek geldiğinde öyle olmuştu cok kötüydü ama zamanla alıştı yine kriz geliyor ama senin dediğin kadar hasarlı olmuyor çok ağlıyor beni itiyor peşimden koşuyor artık daha hafif anlatıyoruz ben saha sakın olmayı öğrendim ya daTuna bir kaç gündür resmen sinir krizi geçiriyor. Hatta dün gece bile uykusunda tepindi ağladı. Sinirleniyor her şeye. Başına vuruyor, bana kızıyor koş koşa babasına gidiyor. İstemediği şey olmadığında çığlık çığlığa ağlıyor duvarlara vuruyor. Küçük çaplı bi sinir harbi yaşıyor resmen ya.. napıcaz bilmem. Başka odaya gönderiyorum artık o da yemiyor, biz yanına gitmeden susmuyor sıpa. Tam bir ergen allahım!!
Evet.oynuyor.hayvanlari konusturuyor kendince.bebekleri parka gotururuyor.yastigi kayak yapip kaydiriyor vs.garson olup cay pasta servisi yapiyor.kendince oyun guzel kuruyor.ablasi onun gibi tek basina oyun kuramiyor.ablasi birileriyle oynamak istiyor hep.abisi guzel oyun kurar.ondan da gormus olabilir.beraberde oynariz ogrenmis de olabilir.ama icinden de geliyor.Kızlar sizin bebekler kendi kendilerine oyun kurabiliyorlar mı? Yoksa daha erken mi acaba ? Yani çekmece karıştırmanın, yapboz yapmanın dışında, mesela bi ayıcıklA bi kediciği alıp oyun yapabiliyor mu? Ay şimdi yazarken de bi saçma geldi daha erken sanırım..
Oo hadi Allah yardimcin olsun.saglikla al kucagina.guzel haberlerini bekliyoruz.Selam kızlar nişanım geldi sabah sabah hafif sancılar da var ama düzenli sancı yok şimdilik saat 3 te randevum vardı zaten bugün bakalım bu gece ya da yarın gelir heralde bebiş
Bizim oğlanda arabalarını park ediyor onları güya tamir ediyor temizliyor ilknonce birlikte yapmıştık sonra kendisi oynamaya başladı ayısı var ben bebekle ne yapıyorsam aynısını ona yapıyor anakucagi yaptım ona onda taşıyor kucağına alıyor seviyor öpüyor gazını çıkartıyor ee ee uyutuyor patatesleri kepçeyle kamyona yüklüyor falan. Tek başına legolardan güzel kuleler yapıyor
Bizede bebek geldiğinde öyle olmuştu cok kötüydü ama zamanla alıştı yine kriz geliyor ama senin dediğin kadar hasarlı olmuyor çok ağlıyor beni itiyor peşimden koşuyor artık daha hafif anlatıyoruz ben saha sakın olmayı öğrendim ya da
Ooooo geliyyyoooorr geliyyoooorrr Yen'i bebek geliyor :)) ne güzel bi duygu ne güzel cesaret, vajinal Doğum.. Allah yardım etsin sana, kolayca doğsun inşallahSelam kızlar nişanım geldi sabah sabah hafif sancılar da var ama düzenli sancı yok şimdilik saat 3 te randevum vardı zaten bugün bakalım bu gece ya da yarın gelir heralde bebiş
Can'ım sanırım ilk çocuklar hep anne baba ile kalınca kendi kendine oyun kuramıyor sanırım. İnşallah seneye kreşe gönderebiliriz.Evet.oynuyor.hayvanlari konusturuyor kendince.bebekleri parka gotururuyor.yastigi kayak yapip kaydiriyor vs.garson olup cay pasta servisi yapiyor.kendince oyun guzel kuruyor.ablasi onun gibi tek basina oyun kuramiyor.ablasi birileriyle oynamak istiyor hep.abisi guzel oyun kurar.ondan da gormus olabilir.beraberde oynariz ogrenmis de olabilir.ama icinden de geliyor.
içgüdüsel olarak anaç ruhlu doğuyorlar ya cidden bunu anladım. bebeklere bi sarılması var oy oyy bebeeek diye görmen lazım.Olmuş olmuş sizin çocuklar :) maralcım sanırım bizim erkekler daha kızlar kadar oyun kuramıyorlar. Maşşallah kızlara :))
Oo hadi Allah yardimcin olsun.saglikla al kucagina.guzel haberlerini bekliyoruz.
Ooooo geliyyyoooorr geliyyoooorrr Yen'i bebek geliyor :)) ne güzel bi duygu ne güzel cesaret, vajinal Doğum.. Allah yardım etsin sana, kolayca doğsun inşallah
Çok teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için yazdıklarınızla bana moral ve cesaret veriyorsunuz daha iyi hissediyorum kendimi sayenizde :)BRBM ay hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz. o an fırsatın olmaz belki ama en azından iki kelimeyle buraya yaz haber ver bize doğurdum herşey yolunda diye :) hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah. nişan geldiyse en fazla üç güne gelir Mert bey. ay bi an duygulandım o anları düşünüp ne güzel bir daha yaşayacaksın ayy çok heyecanlı
Yarım saat mi kaldı dr aÇok teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için yazdıklarınızla bana moral ve cesaret veriyorsunuz daha iyi hissediyorum kendimi sayenizde :)yeb4 evet canım çok heyecanlı gerçekten ben de değişik duygular içindeyim duygusallaşıyor insan Allah isteyen herkese versin inş saat 3 ü bekliyorum randevumu nst de bakalım sancım kaç çıkacak çok sık düzenli çıkarsa belki eve de göndermeyebilir doktor tabi açıklığa da bakar sanırım şimdiye kadar hiç alttan bakmadı daha haber veririm size canlarım
Sağol canım amin inş :) saat 3 te randevum canım 1 saat kaldı şu an sancı kasılma oluyor arada bir ama düzene girmedi hala canımYarım saat mi kaldı dr a
Sancı kasılma varmı
Haber et bize sancı dan fırsat kalırsa :))))))
Hayırlısıyla kucağına al inşallah canım meleğini
saat 3 oldu galibaaSağol canım amin inş :) saat 3 te randevum canım 1 saat kaldı şu an sancı kasılma oluyor arada bir ama düzene girmedi hala canım
bu kadar şanssızlığı sen şanssızlık olarak görme vardır bir hayır de ve evladını kucağına alacağın anı düşün sadece. herşey güzel olacak :)Selam kızlar hastaneye gittim ama muayene olamadım doktor yoktu çünkü yurt dışına gitmiş 10 gün izinliydi ya bugün dönecekti uçağı sabiha gökçene inmemiş iptal edilmiş gelememiş yani türkiyeye yarına gelirmiş dediler sinir oldum eve geldim insan arayıp haber verir iptal edildi diye aramışlar numaram farklı başka hastanınkiyle karıştırmışlar böyle bi saçmalık olabilir mi neyse eve geldim başka doktora da gitmedim yarını bekliyorum doğurmazsam tabi doğarsa da devlete gidecem artık mecburen şansıma hangi doktor denk gelirse artık bu gebeliğimde hiç şansım olmadı doktordan yana bu kadar olur yani neyse sağ salim kolayca hayırlısıyla doğsun da başka bişey istemiyorum artık