2015 Şubat Anneleri

Babası kapıyı kilitlemememiş, benimki açtığı gibi attı kendini dışarı
Alt kattadıyuz yetişemedim gitti dedim çocuk
Koştum gelen geçen e el sallıyor :)))

Ovva diyor millete Fransızca hoşçakal gibi bişey :))))

Çok hızlı iyileşir canım bezli olunca o konuda rahat ol idrarındaki amonyak çabuk iyileştiriyor ilk 3 gün batikon dökmüştüm her alt değiştirmede mikrop kapmaması için ampül şeklindeydi bizimki her bez değişiminde bir ampülü kırıp pipinin üstüne döküyosun batikonu sonra 7 gün doktorun verdiği antibiyotik kremi sürmüştüm canım doktor bu şekilde yapmamızı istemişti 1 haftada tamamen iyileşiyor ağrısı da en çok 1. Gün oluyor diğer günler daha iyiye gidiyor inşAllah sizinki kolay olur ve çok çabuk iyileşir canım ünlü doktor sonuçta beklenti yüksek olur :)
Okul için sıkma sen yine de canını daha iyi olur inş herşey senin için canım herşey çok çabuk değişiyor stres yapmaya değmez :KK66:
İnşallaj canımcım rahatladım şimdi sen öyle hızlı iyileşiyor falan deyince :) en azından sünnet olayını hatırlamicak ileride Benin için en önemli kısım o zaten :))

Sen sıkıntı olsa da yaptırdığına çok iyi etmişsin bence kesinlikle bak oldu bitti kurtuldun ne güzel :) darısı ikinciye :))

Can'ım arkadaşlarım sağolun. Hani bazen gelir ya insana bööööyle soldan soldan, işte bana da ondan geldi sanırım. Çok sıkıldım. Hergün aynı koşturmaca, hep aynı sıkıntılar, telaşlar.. gelecek kaygısı, köy şartları.... çok zorlanıyoruz artık. Eşim de çok sıkıldı. Birbirimizden alıyoruz hırsımızı. Bir haftadır on cümle kurmamışızdır aramızda. Yorulduk bu huzursuzluktan. Yapacak hiç bir farklılık yok. Okula git koştura koştura, öncesinde zaten Tuna'nın kahvaltı yapmama!! problemiyle geriliyor sinirler. Okul aynı, saçma bi ortam, saçma sapan polemikler.. eve gel buzzz gibi. Soba desen korkunç bişey!! Her yer pis. Temizlik yapsam inan hiç yapılmamış gibi, yine Tuna'nın binbir nazı... uyutayım da bende bi oturayım diye dört gözle bekliyorum saatini. Allah başka dert vermesin diyorum da yine de içim rahatlamıyor. Çok basit aslında anlattığım şeyler, buda dert mi dersiniz belki, bence de öyle aslında ama hep bu küçücük sorunlar tekrar tekrar gündeme gelince valla sinirlerim oynuyor. Yaa bilmiyorum işte... bakımsızım şişkoyum hiç çekici değilim, çok afedersiniz biraz özel olacak ama Can'ım eşimle bişeyler yapmak bile istemiyor. Oda sorun oluyor tabi.. adam da haklı.. :KK43: üf kafanızı şişirdim, herkesin sorunu var zaten. Ama başka kime diyim ki bunları.. aileme assssla en küçük bi sıkıntımı bile anlatamıyorum çünkü abarttıkça abartıyorlar, boşanacaz filan bile zannedebiliyorlar yani :) öyle işte....
Canim ya simdi nasilsin biraz daha moral depoladin mi? Ben de o kadar mutsuz umutsuz ve bikkinim ki seni cok cok iyi anliyorum. Tabi belki senin kadar yuk yok benim ustumde ama iste her evde sorunlar oluyor. Biz de cocuk olali hergun tartisiyoruz nerdeyse. Cocuk yokken hic ama hic tartismazdik nerdeyse. Insan buna da cok uzuluyor. Insallah cocuklari buyutunce hersey tekrar yoluna girer hepimiz icin.
Benim koca annesi bizdeyken hepten giciklasiyo. Iki hafta izinliydim o kadar tartismadik. Ama ne yapabiliriz yani sakin olacak ben herkese herseye sabrediyorum da onun atari neden anlamiyorum. Amaan seni sorayim diye basladim bi baktim kendimi anlatiyorum canim ozur dilerim.

selam kızlar ne yapıyorsunuz? çok sessiz bu aralar burası :KK43: MaRaL_ MaRaL_ nerelerdesin canım herşey yolunda mı?

bu gece benim zilli beşte uyandı benden önce babası duymuş almış yanımıza getirmiş. sekize kadar döndü durdu. hatta ayağıyla babasını kafasıyla beni ittirmek suretiyle bizide uyutmadı. 8de uyudu sonra ben 9da kalktım işlerim vardı ehliyetler değişiyormuş gittim sağlık raporu aldım sonra emniyete gittim hallettim aman ya gereksiz işler..

uykum vaaaar :KK43:
Eneem cok erken kalkmis ya yani Begus icin erken bi saat. Sizi de uyutmamis. Bu ehliyetlerin degismesi mecbur mu canim bu sene bitmeden? benim soyadim bile eski ehliyetteki

Uyku yemin ederim hem Zihni'miz hem de bedenimiz için en önemli şey.. yemekten bile önemli bana göre :))

Ehliyetler mi değişiyormuş??

Ya ben kaç gündür iyi değilim.. okuldan ayrılmak zorunda kalıyorum, norm kaldırıldı anaokulundan hala tam net bişi yok ama bakanlık kalktı diyor.. şubatta Yen'i bir okula görevlendirilecem.. çok sevmiştim okulumu çok güzel şeyler yapıyordum, üzgünüm..
Hayırlısı artık..

Kııııız ne kadar kalırsın İstanbul'da peki???
Ben de 15 tatilde gidicem de İstanbul'a ondan sordum :))))
Canim yaa cok kotu olmus. Alismistin ne guzel. Insallah yeni okulunu daha da cok seversin. Olumlu dusun.
Neee istanbul'a mi geliyosun? Ben de cok yakinim Istanbul'a. Beklerim:)

ya yeni ehliyetlere geçişin 2020 ye kadar süresi varmış. bende bu akşam öğrendim. benim eşim almış randevuyu. şimdi sordum ona neden acele ettik bu kadar diye. 2020 de yığılma olur herkes son ana bırakır boşver biz hallettik işte diyor :)) işini yarına bırakmayanı gördümde benim eşim kadarı yok herhalde :KK70:

canım bununla ilgili herhangi bir resmi açıklama yok mu? kim dedi mesela en güvenilir kaynak ne bu konuda? çok üzüldüm, okulunu sevmiştin :KK43: yeni atanacağın yer uzak olmaz di mi? üzülme kuzum ya belkide çok daha seveceğin bir yer olacak. belkide böyle bişey yoktur?

kııııııız ciddi misin?? 12 ocakta gidicem, okulların başladığı günün ertesi dönücem. görüşelim görüşelim mutlaka görüşelim ay şimdiden heyecanlandım :) sen nereye geleceksin istanbulda ve ne kadar kalacaksın?
Ikiniz bulusup bana gelin canlar. Duru hanimla agirlayalim sizi:)

dadera dadera bebişim teşekkür ederim. dayısı giderken anlamadı da sonra yokluğunu anladı sürekli dayii dayii diye dolandı :)

Begüm nezle gibi oldu ondan iki gecedir uyanıyor canım. gözler burun çeşme gibi.
bu arada ehliyetlerin acelesi yok 2020 ye kadarmış, benim eşimin aceleciliği işte :)) benimde eski soyadım vardı ehliyette o sorun olmuyormuş avukat arkadaşa sormuştuk.

ay ne güzel olurdu seni görmeye gelirdik di mi gelincikgibi gelincikgibi :) keşke biraz daha yakın olsaydık, bizimkiler tee avrupa yakasında. istanbulun trafiği zaten malum günübirlik gidip gelmek çok zor. ama bi şekilde bi gün olucak inanıyorum :))

İnşallaj canımcım rahatladım şimdi sen öyle hızlı iyileşiyor falan deyince :) en azından sünnet olayını hatırlamicak ileride Benin için en önemli kısım o zaten :))

Sen sıkıntı olsa da yaptırdığına çok iyi etmişsin bence kesinlikle bak oldu bitti kurtuldun ne güzel :) darısı ikinciye :))
Aynen canım en büyük avantajı ilerde hatırlamaması :) tabiki iyi ki yaptırmışız canım memnun kalmasakta bir şekilde oldu bitti geçti şükür ne kadar küçük olsa çocuk o kadar çabuk ve kolay iyileşiyor en önemlisi de bezde olması ikinciyi de 6 aya gelmeden yaptırmayı düşünüyorum inş canım doktorunu iyi araştırıp tabiki :)

sağol canım yediriyorum, ıhlamuruna da katıyorum. ıhlamuru allahtan seviyor bebekliğinden beri. yengem rizenin teeee tepelerindeki köyümüzden topladı verdi her bir dalı o kadar değerliki :) çok iyi geliyor ıhlamuru içince.

nezle gibi ya belli gözleri yaşarıyor ve sürekli burnu akıyor. zar zor uyuttum ama kaç defa uyandı yemeğimin altını kapatıp gittim yanına sürekli. bugün aksi gibi annem yok, dayıma gitti. bilse gitmezdi ama neyseki gelecek akşama.
bunlar bişey değil ya allah başka hastalıklardan korusun. artık gripten falan korkmuyorumda ateş olunca çok huysuz oluyor çıldırıyor resmen. ateş olmazsa bikaç güne geçer sanırım.
Oohh ne güzel gerçekten şanslısınız canım o ıhlamurdan bulmak çok zor artık yarasın şifa olsun inş begüşe ben de bayılırım ıhlamura berat hayatta içmez ıhlamur gerçi ne yiyip içiyor ki bi çayı çok seviyor biz içerken o da içmezse bize içirtmiyor bir bardak içiyor biz içerken mutlaka çok açık yapıp veriyorum yoksa kendini yakacak bizim bardaklara uzanmaktan :) evet ya ateş olmasın da burun akıntısı filan daha hafif kalıyor ateş gerçekten çok halsizleştiriyor etkiliyor bebişleri ben de ateşten korkuyorum Allah büyük hastalık vermesin canım atlatılır grip nezle

Yönetmelik çıktı Yeni orda bi ibare var bana göre net değil ama bakanlıkları aradı arkadaşlar Facebook'tan takip ediyorum hep kaldırıldı yönünde..

Muhtemelen uzak bir yere giderim Çünkğ benim hizmet puanın çok düşük.. hayırlısı ama dediğin gibi..

Yani şubatta geri döneceksin öyle mi?
Nereye gidicem, ben İstanbul'u bilmem pek ama Kadıköy tarafları sanırım öyleydi ayazın doktor işi çar sünnet olucak muhtemelen ama daha randevu almadık :) sen nerdesin annenler nerede oluyor
Amaninnn ayazim sunnet olacakmisss:)

o zaman öyle olmaması için dua edicez :KK43: evi yeni almıştınız değil mi ben yanlış mı hatırlıyorum? hatta sen okula uzak oturuyodun önceden galiba.
öyle bişey varsada arabayla gidilebilecek bir yer olur inşallah canım..

annemler bakırköy, taraflarında oturuyor yani avrupa yakasında. ama farketmez yani aynı şehirde olduktan sonra bi şekilde görüşürüz. sünnet mi olacak Ayaz bey vay vayyy :)) neden istanbulda peki canım? yani iyileşme sürecinde nerede kalacaksınızki orda?
Benim de halamlar Bakirkoyde oturuyor canim. Keske gorussek ya bu kez.

merhaba canim
iyiia biz
banada biseyler oldu ehrhald ene biliyim , hava soguk donuyorum okula got çocuklari aktivteye ekd erse gotur
bu ara zaman bana yetmiyor sanki farkli biseyde yapmiyorum ama neden boyle oldy bilmiyorumki

saat kaç oldu uyyan eden yok, hakan efendi gece gece costu ha bire kosuyor, buyukler desen onlar daha bebek
biri dayanack kapima birazdan :KK43:(

çocuklarin oynamasina bilme mutlu olmuyorum bende keisn bi agriplik var
bide uykum varrr

bu evun duzenini sevmedim
hergun yarim saat mutfakda bekliyorum buyukelr uyusunn diye halan birakmiyor çunku gidip odalarina abslarina dikiliyor , kapialarin kiliid yok oda açabiliyor uzanip
yine bagiriyolar off
Canim alisirsin uzme kendini hersey ust uste geldi cok yoruldun. Biktin sen de. Bi kacisa dinlenmeye ihtiyacin var ama 3 cocukla imkansiz biliyorum. 1 cocukla bile zor. Allah kolaylik ferahlik versin sana.

Begümde hasta oldu kızlar. dün akşam başladı hapşuruk zaten anladık. burun akıntısı falan hafif başlamıştı. gece 5te dikildi ayağa yine :mad: yanıma aldım hasta diye ay bunun uykusu bi açıldı görmeniz lazım gecenin bi körü şarkı söylüyo yatakta.

baba pamak baba pamak nedesiii buvayıı buvayıı hav du yu duuu :KK70: türkçeyle ingilizce birbirine girdi :KK70: sabahın altısında bi gülme krizi tuttu bizi :KK70: 7 gibi uyudu 10da uyandı.

kahvaltısını yaptı allahtan. sonra iki tane muffin ve biraz portakal yedi. şimdi ıhlamur içiriyorum. ama burun fenaa sürekli akıyor ve yoğun kıvamda akıyor. hapşuruk var öksürük yok. gözlerde hafif kırmızı.

hapşurunca sümük akıyo ya ben silmeye yeltenene kadar yalıyo onları ay gülesim geliyo ya :KK70:
Ayy yavrum yaa kiyamam ben ona ama cok guldum. cok tatli ya kuzucuk. Gecmis olsun. Sarki soylemesine ve sumuk yalamasina bittim. Yerim onu ben

Bugün erken uyuyacak gibi benimki
Uyuyunca hangi işleri yapsam onu düşünüyorum
Cuma misafirim var. İş çok da vakit yok :KK43:((

Canim alisirsin uzme kendini hersey ust uste geldi cok yoruldun. Biktin sen de. Bi kacisa dinlenmeye ihtiyacin var ama 3 cocukla imkansiz biliyorum. 1 cocukla bile zor. Allah kolaylik ferahlik versin sana.
Hakikatten ha kaçış süper fikirmiş. Wc ye zor gidiyorum.alışverişe gidiyorum eşim yarım saat sonra arıyor nerde kaldın diye. Aldığım da yiyecek yani üst baş bile deil
Bende şans olsa anamdan erkek doğardım zaten

yeb4 yeb4 yavrum benim gözleri nasıldı az önce instagramda gördüm de.. inşallah çabuk atlatırsınız tam hastalık mevsimi bi kar yapsaydı da eskilerin dediği gibi mikroplar kırılsaydı..

Maşallah dil gelişimi çok güzel, sabahın köründe en azından şirinliğiyle sinir olmanızı engellemiştir :))

Ya ben kar yapmasını çok istiyorum ayaz dışarı çıksın karla oynasın gönlünce eğlensin istiyorum :)))

Hakikatten ha kaçış süper fikirmiş. Wc ye zor gidiyorum.alışverişe gidiyorum eşim yarım saat sonra arıyor nerde kaldın diye. Aldığım da yiyecek yani üst baş bile deil
Bende şans olsa anamdan erkek doğardım zaten
Tam da bu cümleyi ben de diyorum hep, analık güzel bişi hoş bişi ama erkek olaydım iyiydi :) bi daha dünyaya gelirsem erkek olucam bizim kültürde ama çok kararlıyım :)))

X