• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    109
Sorun hakkında bilgim yok yardımcı olamayacağım:( ancak sen böle anlatınca biraz panik yaptım☺️bu ağrıları sancıları sen nasıl hissediyordun bende ara ara kasılmalar yaşıyorum düzenli değil günde max 8 10 kez ve kasılma olurken tam sancı olmasada hafif bir sancı hissediyorsun bunu önemsememiz gerekiyormu ?doktorum bunlara normal demişti
Gün içinde çoğu kez karnımın önü tabak gibi kasılıp toplanıyordu ve bu çok rahatsızlık hissi hatta nefesimde hızlanma yapıyordu. Akşamları şiddetli adet sancısı gibi ağrılarım oluyordu. Karnım yanıyodu karnım ağrıyordu. Doktoruma söyledim normal dedi. Ancak nst ye girince sonuç çıktı ortaya. Yani kimseye inandıramamışım. Bir kaç gün daha geç kalsam ne olacaktı Allah bilir

Ay bende hastanelerden gelemedim bu ara ayakta durmak zorunda kaldım fazlasıyla çok şükür bir sorun yok şimdilik ama akıntım çok artmaya başladı kaşıntı koku olmadigi surece sorun yok dedi doktorum ama sarı renk olması beni tedirgin ediyor. Bir de bu gün ilk kez ozellikle sağ ayağım davul gibi şişti ama oyle böyle değil o kadar şişmiş ki altı bile sis üstüne basamiyorum ya bu kadar normal mi 🥺
Benim de sarı akıntım arttı. Kan sulandırıcı kullanıyor musun? Ayağın şişmesini engelliyordu bende. Doktoruna bir sor istersen canım. Geçmiş olsun 🙏🏻

Gün içinde çoğu kez karnımın önü tabak gibi kasılıp toplanıyordu ve bu çok rahatsızlık hissi hatta nefesimde hızlanma yapıyordu. Akşamları şiddetli adet sancısı gibi ağrılarım oluyordu. Karnım yanıyodu karnım ağrıyordu. Doktoruma söyledim normal dedi. Ancak nst ye girince sonuç çıktı ortaya. Yani kimseye inandıramamışım. Bir kaç gün daha geç kalsam ne olacaktı Allah bilir
Çok şükür kötü bir şey olmadan fark edilmiş 🙏🏻 geçmiş olsun

Çok geçmiş olsunnn 🙏🏻neysekii farkedilmiş önlemi alınmışş inşallah vaktinde zamanında sağlıkla kucağınıza alırsınız

Benim de sarı akıntım arttı. Kan sulandırıcı kullanıyor musun? Ayağın şişmesini engelliyordu bende. Doktoruna bir sor istersen canım. Geçmiş olsun 🙏🏻
Kan sulandirici kullanıyorum, günde 2.5 Lt su içiyorum ama ayaklarım artık benim de sis uyaniyorum. Bir kaç gün öncesine kadar gündüz ayakta kaldıkça sisiyordu artık maalesef sabahları da pogaca gibi 😵‍💫

Kan sulandirici kullanıyorum, günde 2.5 Lt su içiyorum ama ayaklarım artık benim de sis uyaniyorum. Bir kaç gün öncesine kadar gündüz ayakta kaldıkça sisiyordu artık maalesef sabahları da pogaca gibi 😵‍💫
Uzanınca altına yastık koy biraz yüksekte dursun inşallah geçer canım.

Emzik olarak ne aldınız benim ilk çocuk tutmamıştı soothie yi bile bu sefer emzik tutsun istiyorum soothie lerin tipi değişmiş bibs i duydum onu düşünüyorum sizin öneriniz var mı

Emzik olarak ne aldınız benim ilk çocuk tutmamıştı soothie yi bile bu sefer emzik tutsun istiyorum soothie lerin tipi değişmiş bibs i duydum onu düşünüyorum sizin öneriniz var mı
Ben pek emzik çeşidi denemedim sünnet olurken ağlamasın diyr almıştık avent gece parlayan emzikten güzelde tuttu ozaman sonra ben memeye daha iyi alışsı. Diye emzirme danışmanı kararıyla vermedim alışınca tekrar verdim almadı😄

N neverland85
MEBin hemba uzak eğitim modülüne girdim; hatta kursa da kayıt oldum.

Fakat dersin videosunu bir türlü açamıyorum 😅 telefondan girdiğim için mi bilmiyorum.
Siz izleyebildiniz mi?

Saçma bir soru ile geldim aslında bana saçma gelmedi ama bu dependin üstüne iç çamaşırı giyiliyor mu iç çamaşırlarım hep bedenime göre onunla beraber nasıl giyilir ya da giyilmesi lazım mı bugün bunu dusunmeye başladım deneyimi ya da bilgisi olan var mı 🙈

Saçma bir soru ile geldim aslında bana saçma gelmedi ama bu dependin üstüne iç çamaşırı giyiliyor mu iç çamaşırlarım hep bedenime göre onunla beraber nasıl giyilir ya da giyilmesi lazım mı bugün bunu dusunmeye başladım deneyimi ya da bilgisi olan var mı 🙈
İç çamaşırı giyilmiyor diye biliyorum 😃

Canım ben kan sulandırıcı kullanamıyorum gebeliğin başından beri sürekli kanamamalarım oluyodu doktor bıraktırdı bir daha kullanma dedi. Haftaya kontrolüm bar tekrar söyliyim bakalım ne dicek. Bebek hareketlerini de eskisi kadar hissetmiyorum bı kac gündür yani bebek eskisi kadar hareketli değil arada minik minik hissediyorum ben mi çok abartiyorum acaba.

Canım ben kan sulandırıcı kullanamıyorum gebeliğin başından beri sürekli kanamamalarım oluyodu doktor bıraktırdı bir daha kullanma dedi. Haftaya kontrolüm bar tekrar söyliyim bakalım ne dicek. Bebek hareketlerini de eskisi kadar hissetmiyorum bı kac gündür yani bebek eskisi kadar hareketli değil arada minik minik hissediyorum ben mi çok abartiyorum acaba.
Uzandığın zaman ayaklarının altına yastık koy canım biraz iyi geliyor. Bebek hareketleri önemli geçen gün ben uzun süre hissetmedim aklım çıktı az daha doktora gidecektim ki hareket etti. Arada dürtükle😊 tatlı bir şeyler yiyince hareketlenir normalde ama benim şekerim var diye yiyemiyorum

Bu arada tuz ve karbonhidrat da ödeme sebep oluyor. Fazla tüketiyorsan onu da azalt geçer inşallah 🙏🏻 ben de bu gebeliğimde kan sulandırıcı kullanmadım vermedi doktorum. Yarın ürolojiye gideceğim tekrar bakalım tahlil sonuçları için ne diyecek. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlermize🙏🏻

Back