- 4 Ekim 2014
- 2.840
- 1.448
- 37
midr yanmasında soğuk süt iyi geliyordu bana. yudum yudum içiyordum rahatsız ettikçe. bide dik yatmaya çalış canım. hatta oturur gibi :) şimdiden o sancıları düşünme. bu dünyada insan nesli tükenmediğine göre herkes doğurabilir. sen de yapacaksın. annen yanında olacak. eşin berata bakacak sen de bebişine. Sonra bi bakacaksın iki çocuklu çekirdek ailenizde düzen oturmuş :)Tabiki canım ufakta olsa bir şişlik varsa içiniz rahat eder aklınızda soru işareti kalmaz en azından götürmek iyidir götürmemekten inş bişey çıkmaz yine
İyi canın sevindim bir hafta daha rahatsın o zaman ana gibi yar yok gerçekten annem yokken kıymetini daha iyi anlıyorum benim annem de aralığın son haftası gelecek doğumuma bi aksilik olmazsa inş gün sayıyorum ben de zaman hemen geçsin istiyorum ben de iyi sayılırım canım idare ediyoruz zorlanıyorum birazcık beratla bir de geceleri uyuyamıyorum artık mide yanmasından rennie içiyorum yarım saatlik rahatlatıyor ama sonra yine başlıyor uzandığım an kötü oluyorum gecenin 3 ünde 4 ünde kalkıp oturuyorum bir de bel ağrım var bebiş ağırlaştı artık biraz fazla ayakta kalsam o gün belim çok ağrıyor ama bebişin beratın sağlığı iyi ya çok şükür bunlar geçici dertler çok sıkıntı yapmamaya çalışıyorum anneciğimi bekliyorum anlayacağın her günüm aynı yemek bulaşık çamaşır hafta sonları eşimle beraber temizlik yapıyoruz ve ütü yapıyorum :) sıkıcı bir şekilde geçiyor işte günler zaman yaklaştıkça da doğumumu hayal ediyorum her gün acaba nasıl olacak diye ne kadar sancı çekecem dayanabilecek miyim eve gelince berat bebeğe nasıl tepki verecek filan ne biliyim öyle değişik değişik düşünceler... :)