- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 37
Abooooo :) ben okurken yoruldum maralcım:)he valla canım aynen dediğin gibi. Boş vakit yok büyükler okula gidiyor küçük uyanıyor o uyor eşim yemeğe geliyor eşim gidiyor büyükler geliyor :))))şaka gibi 5 dk otursam göze batıyorum resmen
Yinede kendimi telkin etmeye çalışıyorum sağlıklıyuz şükür sağlık en önemli hazine diye. Akşamdan beri kırk kere kavga edip barıstılar. Hakan Emrenin sırtını ısırmış morarttı elinden zor aldım linç edecek çocuğu, ona da ısırmayı yine abisi öğretti ama anlamıyor işte.
Kız kırık bılye bulmuş gelmiş okuldan hiç haberim yok, elini kesmiş banada demiyor korkusundan,en son kanamayla başedemeyibce emreyı göndermiş kızmayacağına yemi. Et dıyolar :)) iyi bayılmamış korkudan çok korkar o biyerini acıtmakdan kanatmakdan tatlıdır canı
Emre dün kuzeniyle oynarken kafasını duvara vurmuş bana demedi bugün söylüyor, hakan acıyan yerine dokunmuş diye ağlıyor, dün erkekliğe vurup ağlamamış bugünonun yerine ağlıyor. Aklıma gelenler bunlar ev deil savaş cephesi sanki. Heryer gazi dolu :))))))
Bence sen maaş almalısın bu emeklerim karşısında bu ne kız okul gibi sizin ev :)))