• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    109
Saçma bir soru ile geldim aslında bana saçma gelmedi ama bu dependin üstüne iç çamaşırı giyiliyor mu iç çamaşırlarım hep bedenime göre onunla beraber nasıl giyilir ya da giyilmesi lazım mı bugün bunu dusunmeye başladım deneyimi ya da bilgisi olan var mı 🙈
Giyilmiyor, giy at şeklinde. Doğum sonrası kurtarıcı, normal pedlerden daha iyi ve rahat.

Giyilmiyor, giy at şeklinde. Doğum sonrası kurtarıcı, normal pedlerden daha iyi ve rahat.
Teşekkür ederim ben de rahat olur diye hastane çantama baya bir koydum ama bu sefer iç çamaşırı kafamı karıştırmıştı. Giyilmediğine göre onu da 2 tane koysam yeter diye düşünüyorum

Teşekkür ederim ben de rahat olur diye hastane çantama baya bir koydum ama bu sefer iç çamaşırı kafamı karıştırmıştı. Giyilmediğine göre onu da 2 tane koysam yeter diye düşünüyorum
Kanamaya bagli aslinda ben bi tane hastaneye yatinca bi tane de dogumdn sonra kullandim sonra norml pede gectim kanama az olunca rahat edemedim pek ama ikisi de bulunsun cantanda tabi

Bende bu hafta artik cantayi hazirlicam zaten hurclara koymustm ama cekmecede duruyodu aklima geleni ekliyodum hazirliyaym cantada dursun sali doktorla goruseyim kac gun tutcak hastanede ona göre ayarlarim

Bende bi kaç gündür kaburga agrisi başladı 🥴 yan yattigim icin galiba sanki dayak yemisim gibi aciyo bacaklarimda ayni 🫠 yüz üstü sirt üstü yatmayi ozledim yuvarlanarak degilde dümdüz yataktan kalkmayı özledim 😂
Ya ben de öyleyim. Yataktan kalkmak bile eziyet. Bir yandan çatı ağrısı bir yandan kalça krampları🙈 önceki gebeliğimde kıyasla buna şükrediyorum ama yine de hep bi tedirgin haller🙈

N neverland85
MEBin hemba uzak eğitim modülüne girdim; hatta kursa da kayıt oldum.

Fakat dersin videosunu bir türlü açamıyorum 😅 telefondan girdiğim için mi bilmiyorum.
Siz izleyebildiniz mi?
Derslere katıldığım eğitimler kısmı var sol üstte oradan giriliyor ama telefondan farkedebilir ben tabletten açtım

Uzandığın zaman ayaklarının altına yastık koy canım biraz iyi geliyor. Bebek hareketleri önemli geçen gün ben uzun süre hissetmedim aklım çıktı az daha doktora gidecektim ki hareket etti. Arada dürtükle😊 tatlı bir şeyler yiyince hareketlenir normalde ama benim şekerim var diye yiyemiyorum

Bu arada tuz ve karbonhidrat da ödeme sebep oluyor. Fazla tüketiyorsan onu da azalt geçer inşallah 🙏🏻 ben de bu gebeliğimde kan sulandırıcı kullanmadım vermedi doktorum. Yarın ürolojiye gideceğim tekrar bakalım tahlil sonuçları için ne diyecek. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlermize🙏🏻
Yastığı deniyim canım ya dün çok fazlaydı bugün azaldı baya. Bebisin hareketlerini hiç hissetmiyor değilim hissediyorum ama mesela 2 hafta önce tekmelerinden havalara hopluyordum şuan ufak hareketler yapıyor dönme vs kipirdama hissediyorum öyle çok aktif bir hareket yok yani 😂

Yastığı deniyim canım ya dün çok fazlaydı bugün azaldı baya. Bebisin hareketlerini hiç hissetmiyor değilim hissediyorum ama mesela 2 hafta önce tekmelerinden havalara hopluyordum şuan ufak hareketler yapıyor dönme vs kipirdama hissediyorum öyle çok aktif bir hareket yok yani 😂
Belki de alıştık o farklı gelen hareketlerine 😊 bir de büyüyorlar çok şükür 🙏🏻 yerleri daralıyor olabilir 🙈

Belki de alıştık o farklı gelen hareketlerine 😊 bir de büyüyorlar çok şükür 🙏🏻 yerleri daralıyor olabilir 🙈
Evet ondan da olabilir gerçekten alıştım o tekmelere ya ☺️ Bir de benimki en son 26. Haftada saf makat gelişti ve hiç dönmedi hala makat geliş ondan da az hareket ediyor olabilir mi acaba diyorum

Saçma bir soru ile geldim aslında bana saçma gelmedi ama bu dependin üstüne iç çamaşırı giyiliyor mu iç çamaşırlarım hep bedenime göre onunla beraber nasıl giyilir ya da giyilmesi lazım mı bugün bunu dusunmeye başladım deneyimi ya da bilgisi olan var mı 🙈
Ablam giydiğini söyledi bana :)

ssusam ssusam giyilmiyor , yanlarında yırtma yeri var ordan yırtıp atıyosun zaten esas olarak giyinmek zor olduğu için pratik olsun diye yapılan bişey
ilk doğumumda 10 gun kadar kullandım dikiş ağrım çoktu çok işime yaradı
Ben de çok kullanılır diye 2 paket depend aldım.
Sonra bi vlogda terlettiği için önermediklerini söyledi hemşire.
Öyle olunca 2. Paketi iade edeyim diye düşündüm.
Aradayım

Selam kızlar biraz toparladım gibi bugün annemi kaybedeli 13 gün oldu 7 tebarekesini yaptıktan sonra evime geldim mecbur işe başladım çünkü evde kafayı yemek üzereydim bebeğe doktor her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yaptı çünkü nstde hafif sancı çıkıyor ama düzenli değil çok psikolojim bozuk bu süreci nasıl atlatabilirim emin değilim
Başın sağolsun canım. Allah Nurlar içerisinde yatırsın anneciğini😢

Kızlar genel olarak nabzınız kaç çıkıyor? Ya ben bu ara hep yüksek gibi hissediyorum ölçüyorum 100e yakın çıkıyor. İlk gebeliğimde nidalat yan etki yapmıştı taşikardi oldum ve kalp ilacı kullanmak zorunda kaldım. Şimdi çok şükür öyle bir durum yok ama yine yüksek gibi nabzım

Zaten adı üstünde külot bez kullan at şeklinde ekstra camasir giymek terlemeye neden olur bence gerekte yok zaten dependle ilgili bazı drlar sezeryan sonrası dikiş yerinde terleme yapıyor diye kullanılmasını istemediğini duydum🙄 ama ben ilk gebeligimde temmuzda doğum yapmistım bir paket kullandım sonra pede gecmistim çok rahat etmiştim sezeryan yerinede drun onerdigi bir yag vardi onu sürüyordum belki o terlemesini engelledi bilemiyorum sık değiştirmekte önemli tabi yara yeri sonuçta enfeksiyon olmaması lazım onun için sezeryan olacaksaniz bu noktalara dikkat edebilirsiniz kullanırken🤗

Back