Selam kızlar dün gece okudum anca vakit buluyoz anacım yazmaya.
gelincikgibi canım öncelikle bu norm işi için geçmiş olsun, bizim işler böle işte, bi garantimiz yok. Fotomuzun üstünde bi oturamayız, verimli olduğun yerden alacaklar seni, uzak mutsuz olduğun bi okula gönderip iş yapmanı bekleyecekler., selam ediyorum burdan o akılsızlara
Ama üzme kendini napalım, işsiz kalmaktan iyidir bu dönemde. Şansına belki iyi bi okul denk gelir..
yeb4 Geçmiş olsun begüşüme Can'ım. İnstagramda gördüm gözleri çakmak çakmaktı zaten hasta mı olmuş demek.. sıralanacağız artık kış geldi ya, birimiz biter birimiz başlar. En güzeli ıhlamur, öksürüğe çevirirse de ballı zencefil ve şu turp şurubu hakkaten müthiş. Ben de hastayım Cumartesi'den beri sesim yok, ders anlatamıyorum, iki damla konuşsam daha beter ağrıyor, bu sabah o turp şurubundan içtim, daha iyiydim düne göre. Yaa o diller ne öyle şarkılar türküler:)) kız bi video çek çok merak ediyorum. Bizimki anca dans ediyor, iki kelimeyi bi arada söyleyemiyor, kızlar erken konuşuyor demek ki maşşallah
@dadera Can'ım işte hepimizin hayatı dolaşık ip gibi, bi ucunu çekiyorsun diğer taraf düğümleniyor. En iyisi at sobaya yansın :)) ama yapamıyoz işte.. olsun Can'ım sen de bende aynıyız, ha senin derdin ha benim derdim. Allah sana da yardım etsin. Eşin çok ilginç normalde senin kızıp trip atman lazım kv ye ama o annesine atarlanıyor demek :)) aman boşver ne derse desin.
@MaRaL_ canım sizin ev iyi hoş, kalabalık eğlenceli ama tek başına bütün bunlar tam bi kabus. Eşinin sana desteği olmadan herrrrrşeyin ama her şeyin altından senin kalkman imkansız. Mesela neden eşin değil de sen gidiyorsun alışverişe? Hasta olacaksın...
Bu arada kızlarrrr ara tatilde biz de İstanbul'a gidiyoruuuuuzzz, e madem hepimiz oradayız buluşmazsak olmaz dimi?? Buluşalıııııımmmm noolüüüüürrr :))