• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    109
Kızlar selamlar, herkese güzel haftalar🍀 Bu emzirme sütyenlerini ne beden almak gerekiyor? Benim göğüslerim büyümedi, hala aynı sütyenlerimi takıyorum zaten pek kilo da almadım totalde 5.5-6 kilo anca. Süt dolması doğumdan sonra mı oluyor? O da sadece kabı mı etkiler yani örneğin normalde 80B giyiyorsam 80C mi almalıyım?
Doğuma yakın yada doğumdan sonra biraz irileşir diye düşünüyorum ben çevremden gördüğüm kadarıyla 70 giyiyorum 95 atletler falan aldım xxl şeyler ama okadar da büyümüyor kilo da çok almadıysan bedeninde aynı kalıyor hata ettim
Bence bir beden büyür daha fazla fark olmaz diye düşünüyorum

Benimde 32+4 2100 gram bebek ama zaten çok takılmamak gerek ultrasonda tam belli olmuyor doğunca biraz aşağısı biraz yukarısı da olabiliyor sağlıkla gelsinler de kiloya takılmayın yani biraz da yapı meselesi zayıf minyon insanların bebeği de daha minyon oluyor mesela genetik biraz da ya

Benimde 32+4 2100 gram bebek ama zaten çok takılmamak gerek ultrasonda tam belli olmuyor doğunca biraz aşağısı biraz yukarısı da olabiliyor sağlıkla gelsinler de kiloya takılmayın yani biraz da yapı meselesi zayıf minyon insanların bebeği de daha minyon oluyor mesela genetik biraz da ya
Burası 34 gösteriyor da 32+4 benim şuan

Kızlar dün de yazdım ama hiç kasılma yaşayan vs yok mu hepimiz aynı haftalardayız nerdeyse sadece benimki mi sürekli kasılıp karnımı taş gibi yapıyor 🥴 doktoru da aradım ulaşamadım korkuyorum

Kızlar dün de yazdım ama hiç kasılma yaşayan vs yok mu hepimiz aynı haftalardayız nerdeyse sadece benimki mi sürekli kasılıp karnımı taş gibi yapıyor 🥴 doktoru da aradım ulaşamadım korkuyorum
Bende oluyor arada böyle regl sancısı gibi gelip gidiyor. Hareketlendiginde bazen karnım sımsıkı oluyor kendi kendine geçiyor.

bende de oluyor merak etmeyin 36.haftadayim bazen karnim abuk sabuk sekillere giriyor, bugun ebe kontrolum vardi orda da oyle oldu hicbisey soylemedi ebe, agriniz siziniz cok yoksa sizi inanilmaz rahatsiz etmiyorsa bi sorun yoktur ama doktor kontrolune gidin eger cok sanciniz oluyosa

Kizlar bugun ebe kontrolumde ebeye bebegin bir hafta ilerde gozuktugunu soyledim gecen haftaki ultrasonda, bu dogum tarihini degistirir mi dedim hayir o sadece gelisimiyle alakali dedi ama bana sacma geldi, suan 36+2 yim ultrasona gore ama sat vs.ye gore 35+4, nasil degistirmiyo anlamadim. tam 40.hafta due date oluyor 3 nisan, eger bir hafta ondeyse 41 olmaz mi o hafta?

bazen burdaki ebelerin yorumlarini kafami karistiriyor

Benim de karnımın taş gibi olduğu anlar oluyor dokununca acıyor hatta öyle olduğunda. Bi de adet ağrısı gibi ağrım oluyor. Bugün doktora sordum bunların hepsi yalancı sancı düzenli olmadığı sürece korkma dedi

Merhaba kızlar bebeğin beşiğini kurdunuz mu kurduysanız kaçıncı haftada

bende de oluyor merak etmeyin 36.haftadayim bazen karnim abuk sabuk sekillere giriyor, bugun ebe kontrolum vardi orda da oyle oldu hicbisey soylemedi ebe, agriniz siziniz cok yoksa sizi inanilmaz rahatsiz etmiyorsa bi sorun yoktur ama doktor kontrolune gidin eger cok sanciniz oluyosa
Gece çok şiddetli oldu uyuyamadım 3 e kadar bu gün biraz daha azaldı şiddeti

Düzenli denilen tam olarak nasıl oluyor
Eşit aralıklarla girmesi oluyodur sanırım sancının ve o sertleşmelerin. Ben ilk gebelik olduğu için pek bi tecrübe sahibi değilim ama yaşadığım şeyler düzenli değil yani regl sancısı tarzı ağrıyı örn 5 dk boyunca yaşıyorum sabah sonra taa akşam oluyo bi daha

Ay amiin inşallah ilk bebeğiniz mi cinsiyet ne :) bi de spinal anestezi mi olucaksınız bu kısımları konuşmadık biz hiç doktorla
evet ilk ve erkek olacak. sizin kaçıncı?
gittikçe büyüyen bir miyomumu olduğu ve 35 yaşında olduğum için normal tavsiye edilmedi.
açıkcası sonrasında da çok konuşmadık ve konu hakkında bilgim yok.
hastanenin doğum fotolarından da spinal anesteziyle yapıldığını görüyorum genelde doğumların.
bir de arkadaşım sezaryan için sabah saatlerine randevu verildiğini söyledi. tüm bildiklerim bu kadar:)

Back