2015 Şubat Anneleri

Eve dondugumde uyutana kadar nerdeyse sadece onla ilgileniyorum canim.
Dusunme tabi canim tadini cikar. Okudum cok guzel vakit gecirmis begus. Yerim onu. Masallah kiskanmamis da. Ilerde kardesi olunca da kiskanmaz fazla bence
ahh hiç sanmıyoum canım kendi kardeşi olsa kesin kıskanır :) neyse gündemimde böyle bir şey yok zaten düşünmeme de gerek yok
ay ne güzel gülüyor Durukuş ya mutluluğu gözlerinden belli oluyor

kızlar hanımefendi oluyo işte :))
şekeri kes bakalım yani çok abartma bence ama biraz azalt. tamamıyle ondan kaynaklandığını sanmıyorum. ama denemekten zarar gelmez. çocuk sadece büyüyor ve enerjisini atıyor :) bi de bazı çocukların ruhunda varsa hareketlilik yapacak bişey yok :)

Benim oğlanlar çılgın ruhlu galiba :)))))

Nasıl huzursuzum, nasıl içim sıkılıyor anlatamam.. nerelere yazsam kimle paylaşsam bilemedim.. en iyisi yine burası paklar dedim, geldim yine boğuluyorum sanki offf bilmiyorum kızlar, dokunun da ağlayım

Nasıl huzursuzum, nasıl içim sıkılıyor anlatamam.. nerelere yazsam kimle paylaşsam bilemedim.. en iyisi yine burası paklar dedim, geldim yine boğuluyorum sanki offf bilmiyorum kızlar, dokunun da ağlayım
ne oldu canım benim? yoksa sebepsiz bir bunalma mı..

Canim ne oldu sana? Anlat da rahatla.

gelincikgibi im nasil oldu ayzazin pisigi

1- Sabunlu sıcak su ile temizle.
2- %3 Eau boriqu ile nemlendir.
3- Günde 2 defa "Ultralan" pomat, geri kalan larında "Oksitin" pomat sürulecek

eczanede hazirlatilan eau borique
canım benim önerin için teşekkür ederim yazdım bir deftere bi daha olursa uygularım.. babam almanyadan bitkisel bir krem getirmişti onu süreyim dedim şıp diye iyileştirdi çok ilginç dicem tekrar getirsin süper birşey :)

mery60 kuzucum ne oldu
kimler sıktı senin canını, çözülmeyecek birşey değildir eminim, arada geliyorlar bize sanırım..
lütfen anlat rahatla..

Canım arkadaşım ne oldu da sıkıldın böyle tabiki anlat bize

kızlar ne yapıyorsunuz?
ben kaç gündür öğretmenler günü etkinliği ile ilgileniyordum, müdür görevi bana vermişti çocuklara drama yaptırdım öğretmenler günü temalı çok güzel oldu ama onları hazırla, metinleri ezberlemelerini sağla allahım kafayı yiyecektim :)

sizler neler yapıyorsunuz, okudum hep ama tek tek yazamadım..

ne oldu canım benim? yoksa sebepsiz bir bunalma mı..

noldu canim sana boyle

Canim ne oldu sana? Anlat da rahatla.

mery60 kuzucum ne oldu
kimler sıktı senin canını, çözülmeyecek birşey değildir eminim, arada geliyorlar bize sanırım..
lütfen anlat rahatla..

Canım arkadaşım ne oldu da sıkıldın böyle tabiki anlat bize

Can'ım arkadaşlarım sağolun. Hani bazen gelir ya insana bööööyle soldan soldan, işte bana da ondan geldi sanırım. Çok sıkıldım. Hergün aynı koşturmaca, hep aynı sıkıntılar, telaşlar.. gelecek kaygısı, köy şartları.... çok zorlanıyoruz artık. Eşim de çok sıkıldı. Birbirimizden alıyoruz hırsımızı. Bir haftadır on cümle kurmamışızdır aramızda. Yorulduk bu huzursuzluktan. Yapacak hiç bir farklılık yok. Okula git koştura koştura, öncesinde zaten Tuna'nın kahvaltı yapmama!! problemiyle geriliyor sinirler. Okul aynı, saçma bi ortam, saçma sapan polemikler.. eve gel buzzz gibi. Soba desen korkunç bişey!! Her yer pis. Temizlik yapsam inan hiç yapılmamış gibi, yine Tuna'nın binbir nazı... uyutayım da bende bi oturayım diye dört gözle bekliyorum saatini. Allah başka dert vermesin diyorum da yine de içim rahatlamıyor. Çok basit aslında anlattığım şeyler, buda dert mi dersiniz belki, bence de öyle aslında ama hep bu küçücük sorunlar tekrar tekrar gündeme gelince valla sinirlerim oynuyor. Yaa bilmiyorum işte... bakımsızım şişkoyum hiç çekici değilim, çok afedersiniz biraz özel olacak ama Can'ım eşimle bişeyler yapmak bile istemiyor. Oda sorun oluyor tabi.. adam da haklı.. üf kafanızı şişirdim, herkesin sorunu var zaten. Ama başka kime diyim ki bunları.. aileme assssla en küçük bi sıkıntımı bile anlatamıyorum çünkü abarttıkça abartıyorlar, boşanacaz filan bile zannedebiliyorlar yani :) öyle işte....

adi neymis canim bende alayim onu
burda da ben bulamiyorum o dedigim eau borique $eysini :)

Canım anaokullarından rehber öğretmen kadrosu kaldırılıyormuş haberlerde gördüm muhtemelen seni başka okula alacaklar ilkokula

Canım benim seni çok iyi anlıyorum valla ben işten çıkınca aynen senin gibi sıkılmaya başladım ben de her gün aynı her gün yemek telaşı temizlik berata yemek yedirme maratonu bir de ikinci olacak yakında onu da düşünüyorum bir yandan işe gittiğimde bari zaman çabuk geçiyordu kafam dağılıyordu ve arkadaşlarımı görmek iyi geliyordu ben de çok bunalıyorum bazen evde eşim eve gelince suratım asık oluyor bazen bi sorun mu var diyor yok diyorum ama insan bunalıyor gerçekten bazen bir de burda gezecek bir yer de yok muşa gitsek kıytırık bi ceylan avm var başka da hiiiiçç bişey yok eyvanda yemek yemeye gitsek berat burnumuzdan getiriyor ikimizden birimiz yiyemiyoruz hiç bişey anlamıyoruz kısacası gezmemizden o yüzden de hafta sonları evde tıkılı kalıyoruz bir yere de gidemiyoruz ama geçecek canım bu düşünceler inş yani her zaman aynı olmuyor insanın düşünceleri seni mutlu eden ufak tefek değişiklikler yapabilirsin canım imkanın varsa ne biliyim mesela kendine tunaya alış veriş yap kuaföre git ya da bi haftasonu yakın bir yere gezmeye gidin hep beraber kafan dağılır en azından ama sıkmamaya çalış canını zor ama eldeki imkanlar dahilinde yaşamak zorundayız ne yazık ki canım arkadaşım

Canım anaokullarından rehber öğretmen kadrosu kaldırılıyormuş haberlerde gördüm muhtemelen seni başka okula alacaklar ilkokula
Okudum.. henüz bir netlik Yok herkes farklı yorumluyor ama sanırım kalktığı yönünde haberler baskın.. veremezler çünkü merkezde hiç açık Yok, yine ilçe yolları görünür bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…