- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 37
Anlattığın şeyler dediğin gibi o kadar da basit değil canım.. yalan Yok.. senin ufak gibi görünen şeyler bi araya gelip dağ gibi olmuş.. köy hayatından sıkılmakta, sobayla uğraşmaktan bıkmakta çok haklısın.. üstelik bir de çocuk,yetmiyormuş gibi trio atan koca ve sosyal hayat sıfır.. yine de dediğin gibi çok şükür.. sağlığınız yerinde, para kazanıyorsunuz işiniz gücünüz var.. az daha dayanın inşallah yakın zamanda merkeze geçersiniz o bile nasıl fark eder..Can'ım arkadaşlarım sağolun. Hani bazen gelir ya insana bööööyle soldan soldan, işte bana da ondan geldi sanırım. Çok sıkıldım. Hergün aynı koşturmaca, hep aynı sıkıntılar, telaşlar.. gelecek kaygısı, köy şartları.... çok zorlanıyoruz artık. Eşim de çok sıkıldı. Birbirimizden alıyoruz hırsımızı. Bir haftadır on cümle kurmamışızdır aramızda. Yorulduk bu huzursuzluktan. Yapacak hiç bir farklılık yok. Okula git koştura koştura, öncesinde zaten Tuna'nın kahvaltı yapmama!! problemiyle geriliyor sinirler. Okul aynı, saçma bi ortam, saçma sapan polemikler.. eve gel buzzz gibi. Soba desen korkunç bişey!! Her yer pis. Temizlik yapsam inan hiç yapılmamış gibi, yine Tuna'nın binbir nazı... uyutayım da bende bi oturayım diye dört gözle bekliyorum saatini. Allah başka dert vermesin diyorum da yine de içim rahatlamıyor. Çok basit aslında anlattığım şeyler, buda dert mi dersiniz belki, bence de öyle aslında ama hep bu küçücük sorunlar tekrar tekrar gündeme gelince valla sinirlerim oynuyor. Yaa bilmiyorum işte... bakımsızım şişkoyum hiç çekici değilim, çok afedersiniz biraz özel olacak ama Can'ım eşimle bişeyler yapmak bile istemiyor. Oda sorun oluyor tabi.. adam da haklı..üf kafanızı şişirdim, herkesin sorunu var zaten. Ama başka kime diyim ki bunları.. aileme assssla en küçük bi sıkıntımı bile anlatamıyorum çünkü abarttıkça abartıyorlar, boşanacaz filan bile zannedebiliyorlar yani :) öyle işte....
ah canım arkadaşım benim.. bunları düşünürken acaba şükretmediğim için başıma daha kötü şeyler gelir mi diye aklından geçiyor eminimki. küçük şeyleri dert ediyoruz gibi geliyor. evlatlarımız sağlıklı, işimiz var evimiz var neyi dert ediyoruz diyoruz. ama gerçekten bu ufak gibi görünen şeyler içten içe bunaltıyor insanı.Can'ım arkadaşlarım sağolun. Hani bazen gelir ya insana bööööyle soldan soldan, işte bana da ondan geldi sanırım. Çok sıkıldım. Hergün aynı koşturmaca, hep aynı sıkıntılar, telaşlar.. gelecek kaygısı, köy şartları.... çok zorlanıyoruz artık. Eşim de çok sıkıldı. Birbirimizden alıyoruz hırsımızı. Bir haftadır on cümle kurmamışızdır aramızda. Yorulduk bu huzursuzluktan. Yapacak hiç bir farklılık yok. Okula git koştura koştura, öncesinde zaten Tuna'nın kahvaltı yapmama!! problemiyle geriliyor sinirler. Okul aynı, saçma bi ortam, saçma sapan polemikler.. eve gel buzzz gibi. Soba desen korkunç bişey!! Her yer pis. Temizlik yapsam inan hiç yapılmamış gibi, yine Tuna'nın binbir nazı... uyutayım da bende bi oturayım diye dört gözle bekliyorum saatini. Allah başka dert vermesin diyorum da yine de içim rahatlamıyor. Çok basit aslında anlattığım şeyler, buda dert mi dersiniz belki, bence de öyle aslında ama hep bu küçücük sorunlar tekrar tekrar gündeme gelince valla sinirlerim oynuyor. Yaa bilmiyorum işte... bakımsızım şişkoyum hiç çekici değilim, çok afedersiniz biraz özel olacak ama Can'ım eşimle bişeyler yapmak bile istemiyor. Oda sorun oluyor tabi.. adam da haklı..üf kafanızı şişirdim, herkesin sorunu var zaten. Ama başka kime diyim ki bunları.. aileme assssla en küçük bi sıkıntımı bile anlatamıyorum çünkü abarttıkça abartıyorlar, boşanacaz filan bile zannedebiliyorlar yani :) öyle işte....
yaaa inşallah öyle bişey olmaz kuzum yaOkudum.. henüz bir netlik Yok herkes farklı yorumluyor ama sanırım kalktığı yönünde haberler baskın.. veremezler çünkü merkezde hiç açık Yok, yine ilçe yolları görünür bana..
Hmm inşallah öyle bişey olmaz canım insanın düzeni alt üst oluyor hakkında hayırlısı olsun inş canımOkudum.. henüz bir netlik Yok herkes farklı yorumluyor ama sanırım kalktığı yönünde haberler baskın.. veremezler çünkü merkezde hiç açık Yok, yine ilçe yolları görünür bana..
Canım benim seni çok iyi anlıyorum valla ben işten çıkınca aynen senin gibi sıkılmaya başladım ben de her gün aynı her gün yemek telaşı temizlik berata yemek yedirme maratonu bir de ikinci olacak yakında onu da düşünüyorum bir yandan işe gittiğimde bari zaman çabuk geçiyordu kafam dağılıyordu ve arkadaşlarımı görmek iyi geliyordu ben de çok bunalıyorum bazen evde eşim eve gelince suratım asık oluyor bazen bi sorun mu var diyor yok diyorum ama insan bunalıyor gerçekten bazen bir de burda gezecek bir yer de yok muşa gitsek kıytırık bi ceylan avm var başka da hiiiiçç bişey yok eyvanda yemek yemeye gitsek berat burnumuzdan getiriyor ikimizden birimiz yiyemiyoruz hiç bişey anlamıyoruz kısacası gezmemizden o yüzden de hafta sonları evde tıkılı kalıyoruz bir yere de gidemiyoruz ama geçecek canım bu düşünceler inş yani her zaman aynı olmuyor insanın düşünceleri seni mutlu eden ufak tefek değişiklikler yapabilirsin canım imkanın varsa ne biliyim mesela kendine tunaya alış veriş yap kuaföre git ya da bi haftasonu yakın bir yere gezmeye gidin hep beraber kafan dağılır en azından ama sıkmamaya çalış canını zor ama eldeki imkanlar dahilinde yaşamak zorundayız ne yazık ki canım arkadaşım
Anlattığın şeyler dediğin gibi o kadar da basit değil canım.. yalan Yok.. senin ufak gibi görünen şeyler bi araya gelip dağ gibi olmuş.. köy hayatından sıkılmakta, sobayla uğraşmaktan bıkmakta çok haklısın.. üstelik bir de çocuk,yetmiyormuş gibi trio atan koca ve sosyal hayat sıfır.. yine de dediğin gibi çok şükür.. sağlığınız yerinde, para kazanıyorsunuz işiniz gücünüz var.. az daha dayanın inşallah yakın zamanda merkeze geçersiniz o bile nasıl fark eder..
ah canım arkadaşım benim.. bunları düşünürken acaba şükretmediğim için başıma daha kötü şeyler gelir mi diye aklından geçiyor eminimki. küçük şeyleri dert ediyoruz gibi geliyor. evlatlarımız sağlıklı, işimiz var evimiz var neyi dert ediyoruz diyoruz. ama gerçekten bu ufak gibi görünen şeyler içten içe bunaltıyor insanı.
ki senin yaşadığın yerden dolayı hayat şartların bazılarımızdan daha zor. hiç köyde yaşamadım anlayamam belki ama tahmin edebiliyorum. biz hep sobanın nostaljik hallerini düşünüp gülümseriz ah şimdi olsa deriz ama siz onun zorluğunu yaşıyorsunuz. yaşadığın yerdeki insan profilini de az çok tahmin edebiliyorum. yapacak doğru düzgün aktivite, dertleşecek kafa dengi arkadaş olmayınca bunalmayasında ne yapasın.. gerçekten anlıyorum seni ve çok üzülüyorum. daha önce de sordum ama yani ne bileyim hiç mi merkez bir yere gitme şansınız yok? ne bileyim ya olsun artıkne kadar beklemek zorundasınız
diğer konuda da kendini suçlama. ev iş çocuk derken eşinle bu kadar çatışman ve bazı konuşarda isteksiz olman çok normal. ruhun bunalınca insana bedeni de çirkin geliyor ama sen güzel ve gayet incecik bir kadınsın :) mutlu olduğum zaman hep süslenesim gelir benim ve kendimi daha güzel hissederim. ama keyfim yoksa bedenimdeki ufacık kusur gözüme kocaman görünür. sende öyme hissediyorsun şimdi. ayrıca üstümüze yüklenen bu kadar sorumluluktan sonra ne enerji kalıyor ne istek doğrusu.
sakın kafamızı şişireceksin diye düşünüp içine atma, o mevzuları geçtik biz artık biliyorsun hepimiz derdimizi paylaşıyoruz burda :) annenle abartmasa bile paylaşman zor biliyorum. benim annemde inanılmaz abartır ufacık sorunumu anlatsam. ama öyle olmasa bile insan anlatmak istemiyor ne bileyim uzak olunca derdini anlatamıyorsun.. her şeyi tek başına sırtlamaya çalışıyorsun böyle..
İnsanın ismi kişinin kaderini yansıtırmış diyorlar doğru mu ki o zaman bu :) benim ismimin anlamı da müjde :) sorun sende değildir bence canım çünkü hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz ama dediğin gibi bir süre takmamaya çalış herşeyi akışına bırak belki kendini daha iyi hissedersin canım Allah daha büyük dertler vermesinbeni hepniz ayrı ayrı çok iyi anlamışsınız canlarım sağolun. valla biraz zaman vermek istiyorum kendime. Çünkü bazı şeyleri gerçekten düzeltemiyorum. ortada hep can sıkılacak bişey olduğuna göre sanırım sorun bende. ben çok heyecanlı bir insanım. sevincim de üzüntümde çok ani ve şiddetli olur. ama bu durum bana gerçekten zarar veriyor. hem bana hem çevreme. işleri biraz oluruna bırakıp bi köşeden izlemeye az konuşup çok düşünmeye, olabildiğince plansız ve yavaş hareket etmeye çalışacağım artık. bırakacağım başkaları haklı olsun. bırakacağım başkaları karar versin, sorumluluk alsın. artik abuk subuk hayaller de kurmayacağım. eşimle tartışmayacağım. eski usül kadınlar gibi he diyip kenara çekileceğim. işin komik tarafı ne biliyor musunuz? adımın anlamı "karşı gelen" demek istemem demek :)) nasıl bi lanetse bu, hep kendi düşüncelerimi savunduğumdan geldi başıma ne geldiyse. :))
kızlar gerçekten teşekkür ederim benimle olduğunuz için. hepimizin ayrı ayrı bin tane derdi var. azıcık, depresyonum filizleniyor demek ki. don't panic! Hemen buduyorum :))
Sen nasılsın canım begüm nasıl götürebildin mi boğazındaki şişlik için doktora kardeşin gitmiş Allah kavuştursun annen gitmedi değil mi
Ben senin gibi düşünmüyorum canım. Can sıkılacak birşey varsa bu senden kaynaklanıyor olamaz dimi ama? Sen paranoyak değilsin bişi değilsin.. hem şimdiye kadar sabrettiğin için şu anda böylesin hep üstünde durmadığın için, neyse dediğin için..beni hepniz ayrı ayrı çok iyi anlamışsınız canlarım sağolun. valla biraz zaman vermek istiyorum kendime. Çünkü bazı şeyleri gerçekten düzeltemiyorum. ortada hep can sıkılacak bişey olduğuna göre sanırım sorun bende. ben çok heyecanlı bir insanım. sevincim de üzüntümde çok ani ve şiddetli olur. ama bu durum bana gerçekten zarar veriyor. hem bana hem çevreme. işleri biraz oluruna bırakıp bi köşeden izlemeye az konuşup çok düşünmeye, olabildiğince plansız ve yavaş hareket etmeye çalışacağım artık. bırakacağım başkaları haklı olsun. bırakacağım başkaları karar versin, sorumluluk alsın. artik abuk subuk hayaller de kurmayacağım. eşimle tartışmayacağım. eski usül kadınlar gibi he diyip kenara çekileceğim. işin komik tarafı ne biliyor musunuz? adımın anlamı "karşı gelen" demek istemem demek :)) nasıl bi lanetse bu, hep kendi düşüncelerimi savunduğumdan geldi başıma ne geldiyse. :))
kızlar gerçekten teşekkür ederim benimle olduğunuz için. hepimizin ayrı ayrı bin tane derdi var. azıcık, depresyonum filizleniyor demek ki. don't panic! Hemen buduyorum :))
İnstagramda gördüm şimdi allah kavuştursun kardeşin gitmiş.. ayrılıklar zor oluyor ama ne yapalım başa gelen çekilir.
her zaman paylaş bizimle, dertler paylaştıkça belki geçmez düzelmez ama için bir nebze olsun ferahlar..beni hepniz ayrı ayrı çok iyi anlamışsınız canlarım sağolun. valla biraz zaman vermek istiyorum kendime. Çünkü bazı şeyleri gerçekten düzeltemiyorum. ortada hep can sıkılacak bişey olduğuna göre sanırım sorun bende. ben çok heyecanlı bir insanım. sevincim de üzüntümde çok ani ve şiddetli olur. ama bu durum bana gerçekten zarar veriyor. hem bana hem çevreme. işleri biraz oluruna bırakıp bi köşeden izlemeye az konuşup çok düşünmeye, olabildiğince plansız ve yavaş hareket etmeye çalışacağım artık. bırakacağım başkaları haklı olsun. bırakacağım başkaları karar versin, sorumluluk alsın. artik abuk subuk hayaller de kurmayacağım. eşimle tartışmayacağım. eski usül kadınlar gibi he diyip kenara çekileceğim. işin komik tarafı ne biliyor musunuz? adımın anlamı "karşı gelen" demek istemem demek :)) nasıl bi lanetse bu, hep kendi düşüncelerimi savunduğumdan geldi başıma ne geldiyse. :))
sağol tatlım amin. aynen öyle ayrılıklaaaar ayrılıklaar.. sağlıklı ve mutlu olsun her biri diyorum yeterki.İnstagramda gördüm şimdi allah kavuştursun kardeşin gitmiş.. ayrılıklar zor oluyor ama ne yapalım başa gelen çekilir.
sağol canım, annem haftaya gidecek daha burda.Sen nasılsın canım begüm nasıl götürebildin mi boğazındaki şişlik için doktora kardeşin gitmiş Allah kavuştursun annen gitmedi değil mi
Tabiki canım ufakta olsa bir şişlik varsa içiniz rahat eder aklınızda soru işareti kalmaz en azından götürmek iyidir götürmemekten inş bişey çıkmaz yinesağol canım, annem haftaya gidecek daha burda.
iyiyim her zamanki gibi işte sen nasılsın asıl?
doktora gitmedik annem gidince eşimle götürmeye karar verdim. önemli bişey değil demişti doktor zaten ultrasonla bakmıştı. amaç kontrol olsun tabii.
isminin anlamı ne güzelmiş. hep müjdeli haberler veresin inşallah :)İnsanın ismi kişinin kaderini yansıtırmış diyorlar doğru mu ki o zaman bu :) benim ismimin anlamı da müjde :) sorun sende değildir bence canım çünkü hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz ama dediğin gibi bir süre takmamaya çalış herşeyi akışına bırak belki kendini daha iyi hissedersin canım Allah daha büyük dertler vermesin
işte Psikolojiden anlayan insan :) aynen canım. doğru tespit. insanın en yakını eşi oluyor bu yaşta. oda seni anlamayınca kendini yapayalnız hissediyorsun. bırak anlamaşılmayı bari yanlış anlaşılmasaydım diyorsun :) ama artık gerçekten ne kendimi anlatasım var ne de doğru anlaşılasım.. saldım çayıra :))Ben senin gibi düşünmüyorum canım. Can sıkılacak birşey varsa bu senden kaynaklanıyor olamaz dimi ama? Sen paranoyak değilsin bişi değilsin.. hem şimdiye kadar sabrettiğin için şu anda böylesin hep üstünde durmadığın için, neyse dediğin için..
Ben şu an tam anlamıyla sorununun ne olduğunu bilmiyorum.. ama sanki bana eşinle ilgili sıkıntıların, onun tarafından anlaşılmamışlığın ağır basıyor gibi geldi.. çok şey yüklüyorsun omuzlarına, maşallah karınca gibisin çok Çalışkandın, haksızlığız tahammülün Yok..
Bişi yapmalı, ama tek yapan sen olmamalısın..
ya çok iyisin canım ya. içimi okudun gerçekten. gözlerim doldu okurken. beni anlıyorsun gerçekten doğru anlıyorsun. işte bu bana iyi gelen şey. çok teşekkür ederim. :)her zaman paylaş bizimle, dertler paylaştıkça belki geçmez düzelmez ama için bir nebze olsun ferahlar..
her şeyin suçunu kendinde arama üstelik. iki insanın aynı evde aynı hayatı paylaşması bazen çok zor. dünyanın en büyük aşkıyla evlenmiş insanların bile anlaşamayacağı çatışacağı bir çok şey vardır.
sen her ne kadar bundan sonra böyle böyle yapıcam desende seni sen yapan şeylerden vazgeçemezsin, vazgeçmede. eğer canın istiyorsa sus, canın istemiyorsa yapma bir şeyleri. huzursuzluğun nedenini kendinde gördüğün için değil.. ayrıca isminin anlamı da muhteşem! :)
ah güzel arkadaşım seni o kadar iyi ama o kadar iyi anlıyorumki.. böyle dönemler çocuktan sonra daha da sık oluyor.. bazen öyle bir bunalım sarıyorki insanın içini, biriyle tartışmaya kendini ve derdini anlatmaya bile mecalin olmuyor. bana da bazen kapkara bulutlar uğruyor, içime yıldırımlar düşüyor, sağanak yapmur yağıyor. sonra biraz güneş açıyor ama :)
inşallah bu depresyonu da nakavt edip göndereceksin sen