- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 37
Benim de son Zaman'larda sinirli olduğum günler arttı bu yüzden bişi yapmam lazım..yarin yada en kisa surede aile dr una çikip ilaci danisicam canim
acaba aile dr u yazabiliyirmuki yoksa psikiytr fln gereklimiki
ben galiba o dedgin bagiran çagiran anne oldum bile(
Kız daha üçüncüyü düşünüyorsun yani vay beee sinirlerin Çelik'ten sanırım maşallah sana :)Evet kaynimda Evde çocuk oyalamakta sıfır Yeni bebek ağlıyor kucağına bile alamıyor korkuyor Ama Bana kahvaltı hazırlıyor kaldırıyor sofrayı Yemek yapmaya yardımcı oluyor dışarı işleri falan ev temizliğine bileyardim ediyor annesine :) Evet uzun süre burdayım Öyle görünüyor onların da torunları Belki Bu süre zarfında eşimde ev bulur o küflü dar Eve geri dönmem evet 40 yaşına gelmeden 3. yude yapsam Bu defteri kapatırım Ma Onun için küçüğün kindergartenee başlamasını beklicem Belki kız Olur
Tuna'nın sümükler fora ama öksürük Yok şükür. İdare ediyoruz :) sen napıyorsun iznin ne zaman bitiyor, seminer işi ne oldu?Canim alisiliyor tabi benim de basimda onun bi benzeri maalesef. Erkeklerin cogu boyle. ama buyuk haksizlik yani. Tuna nasil oldu canim?
Vay be kız sen bile sinirlendin ya gerçekten ayaz bey baya coşmuş olmalıBenim de son Zaman'larda sinirli olduğum günler arttı bu yüzden bişi yapmam lazım..
Walla bilmiyorum canım ben de kim yazar ne eder öyle biz istiyoruz diye yazar mı hiç bi fikrim yok
Benim bu cambaz oğlum o korkulukları da aşmaya kalkarken kafa üst düşer çok fena bu bunyğzden en iyisi yer Yatağı.. ne güzel alıştırmışsın canım aferin sana :)) ben de arada ayazla uyuyakalıyorum bi yandan iyi oluyor aöa bi yandan da tüm hayatım bitiyor uyuyunca iş, yemek ve uyku sıkında bişi yapamıyorum o zaman bubyğzden artık çok yorgun olmadığım sürece uyumuyorumCanim ya yine uyku dicem ama uyku olunca hersey daha farkli oluyor. Keske Ayaz'in yatagin korkulugu olsaydi o zaman kalkamazdi oynar oynar uyurdu icinde. ben memeden kestigimden beri oyle uyutuyorum. Bazen bi saat bile suruyo ama en azindan biseye bagli olarak uyumuyo. Annemlere gelimce yer yatagi yapioduk orda da hep kalkip geziodu. O yuzden anneme de park yatagi getirdim rahat ettim. Ama kizi uyuturken hep ben de uyuyakaliyorum. onun uyudugunu nerdeyse hic gormuyorum. Esim bi geliyo bakiyorum Duru da uyumus ben de.
Ayaz'in belki bi sıkıntısı vardir o duzelince duzelir hersey. Cunku duzgun uyumaya baslamisti o da sanki memeden sonra.
Can'ım ilaç alabilirsin tabi ki, eğer şu an herkes mutsuzsa ve ilaçla düzeleceğini düşünüyorsan neden olmasın..
Ben de şaşırıyorum kendime, içimde bi canavar varmış da ben bilmiyormuşum :) ayaz coştu gerçekten.. bugün okulda telefonu unutttum sonra ayazı da götürdüm yanımda giderken ili dakikada her yeri talan etti. Herkes acıdı bana gelen geçen hocam allah sana sabır versin diyor :))) benim sinirim ona geçiyor haliyle.. randevu almaya çalışıyorum şimdi psikiyatriden ama maşallah dolu hepVay be kız sen bile sinirlendin ya gerçekten ayaz bey baya coşmuş olmalı
Ayasın da öyle sümük bol bol akıyor ve gece tıkanıyor başka bişi yok ama neden oluyor anlamdım ;(Tuna'nın sümükler fora ama öksürük Yok şükür. İdare ediyoruz :) sen napıyorsun iznin ne zaman bitiyor, seminer işi ne oldu?
Herkesin demek ki buhranları gelmiş çökmüş :) zor Can'ım ya.. çocuk büyütmek bu dünyanın en zor şeyi.. bende uyku yorgunluk uykulara doyamamak, ama uyuyup da kendime vakit ayıramamak , evde yığılı işin hangisinden başlasam acaba diye düşünüp hiç birini yapamayıp herşeyin üstüne bir de zihin yorgunluğu eklemek çokgeni arasında dolanıp duruyorum. Bence bu forumun adını değiştirelim, yorgun analar 2015 olsun :))Ben de şaşırıyorum kendime, içimde bi canavar varmış da ben bilmiyormuşum :) ayaz coştu gerçekten.. bugün okulda telefonu unutttum sonra ayazı da götürdüm yanımda giderken ili dakikada her yeri talan etti. Herkes acıdı bana gelen geçen hocam allah sana sabır versin diyor :))) benim sinirim ona geçiyor haliyle.. randevu almaya çalışıyorum şimdi psikiyatriden ama maşallah dolu hep
Vücut soğuğa karşı önlem mi alıyor bilmem ki sümükle de bi alakası var mı tam çözemedim uydurdum şu anAyasın da öyle sümük bol bol akıyor ve gece tıkanıyor başka bişi yok ama neden oluyor anlamdım ;(
çok saol canim insallahh aminnnnnnn insallahhhMaRaL_ canım benim allah sana kolaylık versin, evlatların inşallah sana en güzel arkadaş yoldaş olacaklar.. eşinle de dediğin gibi hayırlısı olsun diyorum. sen nasıl mutlu olacaksan, hayırlısı ne olacaksa o olsun. tabii inşallah bi mucize olur da olumlu yönde değişir her şey yoluna girer..
gelincikgibi kuzum benim ne kadar daralmışsın dolmuşsun.. iş hayatı, ev hayatı ve çocuk yardım edenin olmadığı için çok yıpratıyor. üstüne uykusuzluk da mahvediyor..
bak ne diyeceğim, dediğin gibi git doktora. eşimin kız kardeşi işe ilk başladığı zamanlar çok mobbing uygulandı ona bayağı zor zamanlar geçirmiş. geçenlerde anlatmıştı o yüzden doktora gitmiş ve bi sakinleştirici vermiş.
hiç bişeyi kafama takmıyorum çok sakinim demişti. ama günlük hayatını hiç etkilemedi yani hani antidepresanlar uyutur ya öyle değil bu. hafif bi sakinleştirici. uykusunda problem olmadı, sonuçta çalışıyo da zaten hiç bi sıkıntı olmadı. sadece gayet sakinim ve hiç bişeyi kafama takmıyorum diyor. ilacın adını da öğrenirim dilersen. tabii reçeteyle alınan bi ilaçtır büyük ihtimal. kendine bu kadar yüklenme ve git bi doktora gerçekten. insanız sadece bedenimiz değil ruhumuzda hasta olabilir sonuçta..
MaRaL_ bacım sende bi doktora gidip böyle bi ilaç isteyebilirsin..
@hebelee sen kayınvalideni düşünme bence hiç önce kendini düşün :) torunu gelini gelmiş şikayet etmez bence yani istemese zaten belli eder.
ayrıca seni ayakta alkışlıyorum şimdiden üçüncünün planlarını yapabiliyosun vallahi helal olsun :) benim gözüm çok korktuğu için herkesi böyle sanıyorum sanırım. ama tavsiyelerine uyucam ve uzun süre no bebek no no nooooooğ
mery60 napıyosun tatlım nasıl oldu hastalıklar? evin delisi napıyo :))
dadera tatil nasıl gidiyor bakalım Durukuşla
Ayy oyle deme kiz Maral.Korktum:) Tabi o gunler de gelicek ama boyu pek uzun degil ulasamiyo simdilik. Biraz da yuksek galiba yatagi. Tabi yine de uyuyana kadar yaninda bekliyorum zaten uyumaz ki gidersem aglar:)dadarem benimki yatakdan iniyor, park yaatkdan ijiyr diye besige geçirdim onunda tepesindne atladi park yatak gibi sandi boyunu dustu tabi
simdi kenarini kaldiridk uyaninca kalkip gelouor,uyyuncay kdr bes dk odada duruyoirum
yani fazla guvenme bu yonteme, inmeyi dendgi ve ogrendigi an baska bi yol bulman lazim :)
Napayim canim kardesimle hasret gideriyoruz. Daha cok Duru gideriyo yani. Ben boyle bir dayi aski gormedim.Hasta dsyisina. Pesinden ayrilmiyo. Degn degn diye diye geziyo (degn=dayi) Seminere gitmiyorum cok sukur biriyle degismisler.Tuna'nın sümükler fora ama öksürük Yok şükür. İdare ediyoruz :) sen napıyorsun iznin ne zaman bitiyor, seminer işi ne oldu?
Tatil guzel canim annemdeyim.Durukus cok mutlu dayisi var ben ise gitmiyorum falan. Tum gun kuduruyo. Ama kardesim bugun donuyo malesef. Cok alistik.MaRaL_ canım benim allah sana kolaylık versin, evlatların inşallah sana en güzel arkadaş yoldaş olacaklar.. eşinle de dediğin gibi hayırlısı olsun diyorum. sen nasıl mutlu olacaksan, hayırlısı ne olacaksa o olsun. tabii inşallah bi mucize olur da olumlu yönde değişir her şey yoluna girer..
gelincikgibi kuzum benim ne kadar daralmışsın dolmuşsun.. iş hayatı, ev hayatı ve çocuk yardım edenin olmadığı için çok yıpratıyor. üstüne uykusuzluk da mahvediyor..
bak ne diyeceğim, dediğin gibi git doktora. eşimin kız kardeşi işe ilk başladığı zamanlar çok mobbing uygulandı ona bayağı zor zamanlar geçirmiş. geçenlerde anlatmıştı o yüzden doktora gitmiş ve bi sakinleştirici vermiş.
hiç bişeyi kafama takmıyorum çok sakinim demişti. ama günlük hayatını hiç etkilemedi yani hani antidepresanlar uyutur ya öyle değil bu. hafif bi sakinleştirici. uykusunda problem olmadı, sonuçta çalışıyo da zaten hiç bi sıkıntı olmadı. sadece gayet sakinim ve hiç bişeyi kafama takmıyorum diyor. ilacın adını da öğrenirim dilersen. tabii reçeteyle alınan bi ilaçtır büyük ihtimal. kendine bu kadar yüklenme ve git bi doktora gerçekten. insanız sadece bedenimiz değil ruhumuzda hasta olabilir sonuçta..
MaRaL_ bacım sende bi doktora gidip böyle bi ilaç isteyebilirsin..
@hebelee sen kayınvalideni düşünme bence hiç önce kendini düşün :) torunu gelini gelmiş şikayet etmez bence yani istemese zaten belli eder.
ayrıca seni ayakta alkışlıyorum şimdiden üçüncünün planlarını yapabiliyosun vallahi helal olsun :) benim gözüm çok korktuğu için herkesi böyle sanıyorum sanırım. ama tavsiyelerine uyucam ve uzun süre no bebek no no nooooooğ
mery60 napıyosun tatlım nasıl oldu hastalıklar? evin delisi napıyo :))
dadera tatil nasıl gidiyor bakalım Durukuşla
Bacağını yatakdan aşağı sallıyorlar ki boyla pek ilgisi yok, zıplıyor benimki :))Ayy oyle deme kiz Maral.Korktum:) Tabi o gunler de gelicek ama boyu pek uzun degil ulasamiyo simdilik. Biraz da yuksek galiba yatagi. Tabi yine de uyuyana kadar yaninda bekliyorum zaten uyumaz ki gidersem aglar:)
Valla bekliyom canim napayim benden baska kimseyi de kabul etmiyo. Zaten calisiyorum diye diyorum bi saat daha beraber gecsin varsin. her zaman bi saat surmuyo ama ben uyuyakaldigim icin kesin 1 saat kaliyorum odasinda:)Bacağını yatakdan aşağı sallıyorlar ki boyla pek ilgisi yok, zıplıyor benimki :))
Bir saat odada beklenırmı kızz:))
çok sevindim canım :) kıyamam ne kadar mutlu demekki sevdikleri hep yanında :)Tatil guzel canim annemdeyim.Durukus cok mutlu dayisi var ben ise gitmiyorum falan. Tum gun kuduruyo. Ama kardesim bugun donuyo malesef. Cok alistik.
aşkolsun ne zaman annem geldide unuttum sizi :))çok saol canim insallahh aminnnnnnn insallahhh
gozun aydin annecigin geliyormus bizide unutursun sen dimdi anne gelincee :)))