- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 37
Bu kış size yaramadı canım çok hastalıkla uğraştın.. inşallah Yen'i evde ısınmaya başlayınca değişir işler.. üşütüyorlar mı ki acaba? Çok zor olur normal hastalık neyse de kusma ve ishal olunca ekstra kötü oluyor, bi de mikrop sonuçta sürekli temiz tutman lazım o yerlerihakanin kumsasi kesildi ishal devam
41 li paket açmistim dundu galiba 15 tane kalmis bez
geecden beride emre kusuyor, halsiz, bisey yemiyor ,atesi çkiyor yaavs yavas
bir çocugun hasta olamsindan daha ktu olan sey ikinci çocugunda hasta olmasu
Allahim dermansiz dert vemesin
parmaklarim sogukda yarildi oyle canim yaniorki,hakani her kakada yikuyorum ve ustunu bi saat giydiremiyorum
o kdr uzun suryorki giydirmem bes dk sonra yine kaka yaoiyor
, bu çocuga ust guydirmek zulumden baska bisey deil , yerler buz bes dk giydirmesem ayaklar buz oluyor aninda , pisigide var baya offf
gece emre haliya kusmus siliyim derken benimde midem bulandi
ilk defa kusmuga midem bulandi çocuklar için , bunyem pes etmek uzere .... Allahin gucune gitmesin soylemeye dilim bile varmiyor ama artik takatim kalmadi ,çok yoruldum bittim resmen iki gundur..
eve viruss girince herkesi dolasmazsa hatri kaliyor isteBu kış size yaramadı canım çok hastalıkla uğraştın.. inşallah Yen'i evde ısınmaya başlayınca değişir işler.. üşütüyorlar mı ki acaba? Çok zor olur normal hastalık neyse de kusma ve ishal olunca ekstra kötü oluyor, bi de mikrop sonuçta sürekli temiz tutman lazım o yerleri
Yerleştin mi baya ? Aman sıcak tutun kendinizi walla soğuklardan da olabilir
senin gibi bi anne sana gelse oneririrdin canim oyle duusn karar ver olmazmikiKızlaaaaar..
İsyan etmek istemiyorum ama son günlerde tek hobim isyan etmek..
Bi tuhaf oldum ben yA.. sürekli sinirliyim en ufak şey yetiyor sinir olmam içinokulda da kendimi boyaya verdim dışarı bahçeyi okulun içini her yeri boyuyorum walla :) işlerimi hemen bitirip boyaya geçiyorum öyle rahatlıyorum..
Acaba diyorum bi anti depresan mı alsam öfkemi kendim kontrol edemiyorum terzi kendi söküğünü dikemezmiş doğru diyorlar..
Ben normalde çok karşıyım :))senin gibi bi anne sana gelse oneririrdin canim oyle duusn karar ver olmazmiki
bu antidepresan nasil bisey, alirsak sinirlerimiz alinmis mi oliuyor :)
bende çok sinirliyim gelibasabretmek içjn kendime yapmadigim sey yok
benim aklimda hep baslayinca bagimki gibi oluyorsun gibi bi algi kalmis bu haplara karsi ama bu tabi toplumun fikri onemli olan uzman fikri
eger oyle bagimlilik gibi bisey olmuyorsa al bence hatta bende aliyim :)
yarin yada en kisa surede aile dr una çikip ilaci danisicam canimBen normalde çok karşıyım :))
Ama şu an benim kendi açımdan farklı bir seçeceğim Yok ya çocuğumun sürekli bağıran çağıran bir annesi olacak ya da ben ilacı alacam susacam.. öyle bir ilaç var ök onu da bilmiyorum :)) gidicem sorcam.. benim durumum şöyle çözülmez benden kaynaklanan bir durum yok, her yolu denedim ama olmuyor..
Bizim okulda ilaç kullanan bildiğim bi iki anne var çok rahatım takmıyorum diyorlar, daha sakinim diyorlar hep sorduğumda. Bağımlılık yapar mı araştırmam lazım :))
iyi gecelerMerhabalar :) iyi geceler :)
Canim gule gule oturun yeni evinizde yeni ev yeni guzellikler getirsin hayatiniza insallah.Geldlm kızlar
Günlerdir yerleşmeye çalışıyorum olmuyor bitmiyor.sanki villa taşıdık yaa
Eşim sabah bi yatak kuruyor öğlen işe gidiyor .eski evi teslim etmedik daha onla ilgileniyor.hakan bırakmıyor ki iki vida sıksın adam.yemegini zor yiyor onada bişey diyemiyorum. Bütun evin toplama yerleşmesi üstümden geçti ağır bir yük kamyonu gibi halada bıtmedi.yemek yiyemedim ılk ıkı gün ınanın bir an önce bitsin diye uğraşıyorum ama neyse
Merycim ıkıncı el satan siteye anons koyuyor um. Ucuza veriyorum millet gelip alıyor gidene kadar on kere teşekkür ediyolar mersi deyıp duruyolar:))))
Ayaz ona geçmiş olsun canımgelincikgibi
Merycim sizde geçmiş olsun
Ev soğuk gibi sanki, ben sıcak olsun diye gelmiştim buraya, ılk gün sabaha kdr dondum üşüdüm ağladım
Bugun daha iyiyim sanki alışıyorum. Yukardan sreklı sesler geliyor ben değilde onlar taşınıyor sankıı. Ama benim çocuklar evdeyken hiç duymuyor um benimkiler in sesinden :))))komşular yandık dıyolardur, emre hiç durmuyor sürekli koşuyor çocuk yaa. Su içmeye takla atarak gidiyor yeminle, yerler tahta bütün apt bizi dinliyor kesin ama dur dan anlamıyor kiii
Hakan desen surekli neyi bahane ederek ağlasam derdinde.
Kız emre bunu şunu yaptı diye ağlayarak şikayet eden bir durumda ful 24 saat
Ev. Deil tımarhane :))))))
Son olarak bugün randevum vardı spiral ı değiştirdi dr um. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun
Yarın Burda okul tatil. Araba ses yapıyor kayınıma goturucem bsksın diye. Gidip dinleniyşm biraz eltimde
Haaa bide hakan direk yataktan kendi iniyordu ıkı gündür. Yatağın önünü açtık tek kışilık yatak oldu yani ebatı küçük sadece
Uyuyana kdr odada bekluyurum yoksa kalkıp geliyor
Canim yaa cok zor bi donem ama soyle 2-3 ay gecsin yavas yavas bi duzen oturur bence. Oglun da alisir bebege sen de alisirsin ikisini idare etmeye. Allah kolayliklar versinKızlar çok kötü birkaçını geçirdim Evde ve kendimi kv dar attım oğlum çıldırdı 360 derece huyu değişti bebeği Hiç görmezden geliyor bende Hiç sevmesi için çaba göstermiyorum şimdilik yokmuş gibi davranıyoruz Hiç sevmiyoruz yanında Evde resmen Beni kolluyor bebeği kucağıma aldığımda kendini yerlere atıyor ağlama krizleri geçiriyor Hiç Böyle yapmazdı Allahtan kv Geldim dikkati dağıldı biraz Böyle bildiğin ağzından ksalyalar akıyor kakasi falan yemesi hepsi tepetaklak oldu evdeyken hiçbişey yemedi Birgün cips almışlar Ben hastanedeyken oturdu Bir kase cips yedi karşımda ve uyuklayarak o halini ağlayarak izledim( çok üzülüyorum ikisine de tam manasıyla bakamıyorum uykusuzum mutsuzum sinirliyim @yeb4 MaRaL_ @BRBB mery60 @vahide1204 gelincikgibi
Yavrum yaa kiyamam Allah sifa versin. simdi nasil canim?Hakan dün geceden beri çok kötü kusma vardı ishal de başladı. Acile götürdüm burada bugun tatil her yer. Dört dr bakdı vırus var diyip gönderdiler. Çocuk aç sysuz mahvoldu mama diye yalvarıyor ama iki kaşık dan başka veremiyorum direk kusuyor iki dk içinde
Hiç uyumadık gece öğlen hastaneye götürünce arabada uyudu uyandırdım geri de eve gelince uyudu saatle rdur Uyyor ne kadar yorulmuş kuzum benim
Besin diyeti verdi dr susuz kalmasın dedi. İlaç yok
Canim alisiliyor tabi benim de basimda onun bi benzeri maalesef. Erkeklerin cogu boyle. ama buyuk haksizlik yani. Tuna nasil oldu canim?Sinir olma Can'ım boşver, zamanla alışılıyor :)) tuna geceleri daha kötü oluyor. Öksürüyor bu gece, burnu tıkalı değil de.. umarım fazla uzamaz.
Evet kaynimda Evde çocuk oyalamakta sıfır Yeni bebek ağlıyor kucağına bile alamıyor korkuyor Ama Bana kahvaltı hazırlıyor kaldırıyor sofrayı Yemek yapmaya yardımcı oluyor dışarı işleri falan ev temizliğine bileyardim ediyor annesine :) Evet uzun süre burdayım Öyle görünüyor onların da torunları Belki Bu süre zarfında eşimde ev bulur o küflü dar Eve geri dönmem evet 40 yaşına gelmeden 3. yude yapsam Bu defteri kapatırım Ma Onun için küçüğün kindergartenee başlamasını beklicem Belki kız OlurBence kayınvalideye yük oluyorum diye düşünme hiç torunu sonuçta elbette ki yapacak.. Emin'im severek yapıyordur.. kocanı düşünme şu anda minik bebek hele azıcık bi büyüsün daha çok Yen'i Doğum yaptın toparlan öyle git evine.. hem kaynın da evde değil mi ki o da yardımcı demiştin.. boşver evi sen orda rahatına bak iki çocuk yorar..
Ben ikinciyi şu anda aklımın ucundan geçirmiyorum.. ama sen haklısın yaşın gidiyor iyi yaptın doğurmakla :)
Geçicek dimi Bu sancılı dönem Gerçekten inanmak istiyorum...Canim yaa cok zor bi donem ama soyle 2-3 ay gecsin yavas yavas bi duzen oturur bence. Oglun da alisir bebege sen de alisirsin ikisini idare etmeye. Allah kolayliklar versin
Canim oyle dusunme. Erkekler oyle bakti ki sen iyisin direkt arabaya yogunlasti demek.Kızlar ben dün arabayı tamire götürecwkdim hakan hasta olunca kaldı yarın gidecekdık
Bu akşam kullanırken frenler tutmadı hiç yoktu fren, çok korktum napacağımı şaşırdım.13 yıldır kullanıyorum arabayı çok tecrübeliyim güya bu nasıl bişey çok fecıydı ,ara yola girdim şükür kurtardım bişey olmadan
Ya dün ben gitseydim çocuklarla hızlı yolda asla kurtulamazdık, yada yarın eşimle gidecektik beşimiz birden. Düşündükçe kafayı yiycem . 45 km yol. Kesin giderdi frenn.Allah korudu bizi, hep inandim her şerde bi hayır olduğuna ama böylesini yaşamamıştım.
Eşim dün beni gönderseydın yaptıracakdım diye kızdı bana. Tek gidecekdi ,o gidince çağırdım geri telefonda çocuk çok kusuyor diye oda döndü geldi .adamın jeton kaç köşeli nasıl bir facia dan döndük anlamıyor
Telefonda ona bagırdım frenler tutmuyor diye. Geldiğimde derdi arabaydı ben değildim
Sormadı bile nasılım diye
Kaç gün oldu taşınalı ne babam ne kardeşim arayıp sormadı. Koca desen zaten el oğlu. Bu şehirde hiç kimsem yok. Uzakta kilerinde umurunda değilim. Tek varlığım çocuklarım.allahım evlatlarımla sınav vermesin tek duam bu artık...
Canim ya yine uyku dicem ama uyku olunca hersey daha farkli oluyor. Keske Ayaz'in yatagin korkulugu olsaydi o zaman kalkamazdi oynar oynar uyurdu icinde. ben memeden kestigimden beri oyle uyutuyorum. Bazen bi saat bile suruyo ama en azindan biseye bagli olarak uyumuyo. Annemlere gelimce yer yatagi yapioduk orda da hep kalkip geziodu. O yuzden anneme de park yatagi getirdim rahat ettim. Ama kizi uyuturken hep ben de uyuyakaliyorum. onun uyudugunu nerdeyse hic gormuyorum. Esim bi geliyo bakiyorum Duru da uyumus ben de.Kızlaaaaar..
Bi tuhaf oldum ben yA.. sürekli sinirliyim en ufak şey yetiyor sinir olmam içinokulda da kendimi boyaya verdim dışarı bahçeyi okulun içini her yeri boyuyorum walla :) işlerimi hemen bitirip boyaya geçiyorum öyle rahatlıyorum..
Acaba diyorum bi anti depresan mı alsam öfkemi kendim kontrol edemiyorum terzi kendi söküğünü dikemezmiş doğru diyorlar..
dadarem benimki yatakdan iniyor, park yaatkdan ijiyr diye besige geçirdim onunda tepesindne atladi park yatak gibi sandi boyunu dustu tabiCanim ya yine uyku dicem ama uyku olunca hersey daha farkli oluyor. Keske Ayaz'in yatagin korkulugu olsaydi o zaman kalkamazdi oynar oynar uyurdu icinde. ben memeden kestigimden beri oyle uyutuyorum. Bazen bi saat bile suruyo ama en azindan biseye bagli olarak uyumuyo. Annemlere gelimce yer yatagi yapioduk orda da hep kalkip geziodu. O yuzden anneme de park yatagi getirdim rahat ettim. Ama kizi uyuturken hep ben de uyuyakaliyorum. onun uyudugunu nerdeyse hic gormuyorum. Esim bi geliyo bakiyorum Duru da uyumus ben de.
Ayaz'in belki bi sıkıntısı vardir o duzelince duzelir hersey. Cunku duzgun uyumaya baslamisti o da sanki memeden sonra.
evet benle kavga edebildigine gore sen iyisin diyor :)Canim oyle dusunme. Erkekler oyle bakti ki sen iyisin direkt arabaya yogunlasti demek.
Allah evlatlarina saglik versin hayirli evlat olsunlar. hep yaninda olsunlar.
Allah yardımcın olsun Can'ım, çok zor bi durum..çok saol canim burayada gelip alaksiz alakaisz yazoyoù basinizi agritiyorum ama paylasacak kimse yok etrafimda
e$imle bu aralar hiç olmadigimiz kdr kotuyuz
eskiye gore hiç yuuzum gulmuyor onunda tabi
Allah sonumuzu hayretisn artik sadece dilimde bu dua var ..
Can'ım ilaç alabilirsin tabi ki, eğer şu an herkes mutsuzsa ve ilaçla düzeleceğini düşünüyorsan neden olmasın..Kızlaaaaar..