2015 Şubat Anneleri

Bu kış size yaramadı canım çok hastalıkla uğraştın.. inşallah Yen'i evde ısınmaya başlayınca değişir işler.. üşütüyorlar mı ki acaba? Çok zor olur normal hastalık neyse de kusma ve ishal olunca ekstra kötü oluyor, bi de mikrop sonuçta sürekli temiz tutman lazım o yerleri

Yerleştin mi baya ? Aman sıcak tutun kendinizi walla soğuklardan da olabilir

eve viruss girince herkesi dolasmazsa hatri kaliyor iste sirada kizim ve ben varis ,esim bana yokmu diyor ben ole deyince :))) $ans iste yakalandik bi kere bekluycez sonunun gelmesini
yerler soguk evin için ilik iste asiri sicak deil

senin gibi bi anne sana gelse oneririrdin canim oyle duusn karar ver olmazmiki
bu antidepresan nasil bisey, alirsak sinirlerimiz alinmis mi oliuyor :)
bende çok sinirliyim geliba sabretmek içjn kendime yapmadigim sey yok
benim aklimda hep baslayinca bagimki gibi oluyorsun gibi bi algi kalmis bu haplara karsi ama bu tabi toplumun fikri onemli olan uzman fikri

eger oyle bagimlilik gibi bisey olmuyorsa al bence hatta bende aliyim :)

Ben normalde çok karşıyım :))
Ama şu an benim kendi açımdan farklı bir seçeceğim Yok ya çocuğumun sürekli bağıran çağıran bir annesi olacak ya da ben ilacı alacam susacam.. öyle bir ilaç var ök onu da bilmiyorum :)) gidicem sorcam.. benim durumum şöyle çözülmez benden kaynaklanan bir durum yok, her yolu denedim ama olmuyor..

Bizim okulda ilaç kullanan bildiğim bi iki anne var çok rahatım takmıyorum diyorlar, daha sakinim diyorlar hep sorduğumda. Bağımlılık yapar mı araştırmam lazım :))

yarin yada en kisa surede aile dr una çikip ilaci danisicam canim
acaba aile dr u yazabiliyirmuki yoksa psikiytr fln gereklimiki
ben galiba o dedgin bagiran çagiran anne oldum bile (

Bende yapmaması gereken tehlikeli şeylerde bağırıyorum kızıyorum gözümün içi e baka baka bide gülerek yapıyor kızdığım şey mesela panjurun ipiyle oynuyor bi kere kırdı kaç para ödedik ortadan kaldırma sansında yok maymun gibi asılıyor ona . Hatta biraz hirpaladim çekiştirdim kıçına vurdum Bir türlü Bu simaran hırçın davranışını kabul edemiyorum Çünkü Böyle değildi sebebini biliyorum Ama yinede sabrım taşıyor sonra çok üzüluyorum. Bide sürekli ıhı ihi söyleniyor ne istediğini de bilmiyor sürekli ilgi çekmek amacı el havada ihi ihi ne istiyorsun diyorum yok bise bakıyor sağa sola ne istiyim diye Nasıl tahammül göstereceğim Bu durumda Ne yapayim

Canim gule gule oturun yeni evinizde yeni ev yeni guzellikler getirsin hayatiniza insallah.

Canim yaa cok zor bi donem ama soyle 2-3 ay gecsin yavas yavas bi duzen oturur bence. Oglun da alisir bebege sen de alisirsin ikisini idare etmeye. Allah kolayliklar versin

Yavrum yaa kiyamam Allah sifa versin. simdi nasil canim?

Sinir olma Can'ım boşver, zamanla alışılıyor :)) tuna geceleri daha kötü oluyor. Öksürüyor bu gece, burnu tıkalı değil de.. umarım fazla uzamaz.
Canim alisiliyor tabi benim de basimda onun bi benzeri maalesef. Erkeklerin cogu boyle. ama buyuk haksizlik yani. Tuna nasil oldu canim?

Evet kaynimda Evde çocuk oyalamakta sıfır Yeni bebek ağlıyor kucağına bile alamıyor korkuyor Ama Bana kahvaltı hazırlıyor kaldırıyor sofrayı Yemek yapmaya yardımcı oluyor dışarı işleri falan ev temizliğine bileyardim ediyor annesine :) Evet uzun süre burdayım Öyle görünüyor onların da torunları Belki Bu süre zarfında eşimde ev bulur o küflü dar Eve geri dönmem evet 40 yaşına gelmeden 3. yude yapsam Bu defteri kapatırım Ma Onun için küçüğün kindergartenee başlamasını beklicem Belki kız Olur

Canim yaa cok zor bi donem ama soyle 2-3 ay gecsin yavas yavas bi duzen oturur bence. Oglun da alisir bebege sen de alisirsin ikisini idare etmeye. Allah kolayliklar versin
Geçicek dimi Bu sancılı dönem Gerçekten inanmak istiyorum...

Canim oyle dusunme. Erkekler oyle bakti ki sen iyisin direkt arabaya yogunlasti demek.
Allah evlatlarina saglik versin hayirli evlat olsunlar. hep yaninda olsunlar.

Canim ya yine uyku dicem ama uyku olunca hersey daha farkli oluyor. Keske Ayaz'in yatagin korkulugu olsaydi o zaman kalkamazdi oynar oynar uyurdu icinde. ben memeden kestigimden beri oyle uyutuyorum. Bazen bi saat bile suruyo ama en azindan biseye bagli olarak uyumuyo. Annemlere gelimce yer yatagi yapioduk orda da hep kalkip geziodu. O yuzden anneme de park yatagi getirdim rahat ettim. Ama kizi uyuturken hep ben de uyuyakaliyorum. onun uyudugunu nerdeyse hic gormuyorum. Esim bi geliyo bakiyorum Duru da uyumus ben de.
Ayaz'in belki bi sıkıntısı vardir o duzelince duzelir hersey. Cunku duzgun uyumaya baslamisti o da sanki memeden sonra.

dadarem benimki yatakdan iniyor, park yaatkdan ijiyr diye besige geçirdim onunda tepesindne atladi park yatak gibi sandi boyunu dustu tabi
simdi kenarini kaldiridk uyaninca kalkip gelouor,uyyuncay kdr bes dk odada duruyoirum
yani fazla guvenme bu yonteme, inmeyi dendgi ve ogrendigi an baska bi yol bulman lazim :)

Allah yardımcın olsun Can'ım, çok zor bi durum..

Can'ım ilaç alabilirsin tabi ki, eğer şu an herkes mutsuzsa ve ilaçla düzeleceğini düşünüyorsan neden olmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…