2.5 yil once TR ye izine gittik, esimin memlektine falan
suyu içiilmezmis kimse bisey demedi bize nerden biliyim
hepimiz hasta olduk esim ben çocuklar biri bitmeden oteki absliyor
bayram geliyor eve donecez kaldik maras ta herkes geçti emre kaldi
her gun bi dr goruyor herkes baska bisey soyluyor,acil deki serum verip toz ilaç veriyor, çcouk uzmani ilaç yok kendi gececek diyor
kayseri ye geldik çocuk ayni orada da goturdum acile,ayni serum var ilaç yok dediler
oyle boyle iyi kotu kp evine geldik ama çocuk ayni, oyle ishal hayatimda gormedim su gibi gidiyor çocukdan
eltilerim kayinlar herkes dirdir konusuyor esim doldurulusa gelip ustume gliyor tehdit ediyor bu çouga bisey olursa bilmem nolur diye
koca yetmiyor bide sulalesiyle ugrasiyorsun
kuçuk eltiden basladim ha$lamaya :)))) kp hariç hepsi siradan geçti bi bitmiyoalrda mubarek :))
en son kuzenim dr onu aardim ama nasil agliyorum insani sinir hastasi eder varya bu koca ve ailesin, yazik jkuzende çocuga bisey oldu sandi getir bakalim dedi uni hastanesien goturduk,benim oglan zipliuor yeerinde durmyor ki :) kuzenim demis bumu hasta çocuk ben kollarinizda baygin bi çocuk bekliyordum biseyi yok bunun demis ama yinede yaptirdi tetsleri herseyi saolsun
sonuç orada da ayni hiç bisey yapmayin bekleyin dedi
eve gldik herkes elime bakiyor ne ilaç verildi diye :))
yavas yavas azalip bitti sonunda ama bende bitmistim , o ilk uzun ishalimizdi galiba belkide tek baska pek hatirlamaiyorum oyle uzun sureni
amaninn ne kdr uzun yazmisim yaaa
(((((