ya evet bi de ne garip geliyor biliyo musun her seferinde pişman olup aynısını yapmakSeni anlıyorum canım, maalesef uykusuzluk sinirlerimizi yıpratıyor. Ben de kızıyorum ama dediğin gibi hemen pişman oluyorum. Daha küçükler bebekler öyle böyle idare edicem işte
uykulay çok mu tatlıııııKız çocuklar iki yaşına girecekler biz hala uykudayız, vay anam uyuyalım artık yahuuuüüügelincikgibi uyku çok güzel bişey yaa sıcacık yumuşacık tatlışşş ciccişşş kızlar çok uykum geldi yav hadi uyuyalım :))
inşallah heemen iyileşir kuzum kıyamam hastta olmasalar keşke hiç..
şimdi ben yapı olarak çok takıntılı ve ilerisini düşünen bir insanım. kafamda kurar da kurarım. yok işte çok bağlanırsa beş yaşında bile bırakamazsa vs.. aslında bunları düşünmeden çocuğum ne istiyorsa öyle olsun istiyorum bazen diyorum zaten geçecek bu günler kucağıma bile gelmeyecek neden böyle alman mürebbiyeler gibi kuralcı oluyorum diyorum..
gündüz sıkıntı değil hoşuma bile gidiyor, koalam diye seviyorum bende. akşamda uyuturken çekmiyorum kolumu abartmadığı sürece. sadece gece kalkıp yanında yatmamı istemesinden benim derdim. ama kolla alakası yok bence, öncedende kalkıyordu. bu kol olayı 2-3 aydır var.
yani ben senin dediğin gibi yapayım, abartmadan izin vereyim.. ve bu kadar kafama takmayayım. ne olacak çocuk seviyor işte. niye her şeyi bu kadar takıyorum ya..
çok sağol canım resmen sayende bi aydınlanma yaşadım şu an.
Bazen ben de geceleri canavara dönüştüğüm oluyor, gele geçen gece 2de bir uyandı sabah 5e kadar uyumadı sonra da 7de kalktı zaten..Seni anlıyorum canım, maalesef uykusuzluk sinirlerimizi yıpratıyor. Ben de kızıyorum ama dediğin gibi hemen pişman oluyorum. Daha küçükler bebekler öyle böyle idare edicem işte
Kendini suçlama, fiziksel ihtiyacın uyku senin. Sinirli olmayı istemeyiz ama napalım. Allah kuzeninin çocuğuna da şifa versin ben çok üzülüyorum dayanamıyorum böyle hasta çocuklara..ya evet bi de ne garip geliyor biliyo musun her seferinde pişman olup aynısını yapmak
geçen kuzenimle konuştum nerdeyse bir yıldır hemen hemen hep hastanedeler, lösemi tedavisi görüyordu ya. şimdi bi enfeksiyon kapmış yine hastanede. çok kötü oldum telefonu kapattığımda kızıma sarıldım, kızmiycam böyle şeylere darlanmiycam dedim ama ertesi gün yine aynı. insanoğlu böyle demekki
Ah maralcım, öncelikle çok geçmiş olsun. Allah korumuş, kötüyü düşünme. Bir an önce yaptırın arabayı. Eşin belki paniklemiştir, seni düşünmediğini sanmıyorum. Ama kırılmış olanı da anlıyorum. Sana çocukların yeter merak etme, gurbettesin, ailen de kendi hayatlarında. Herkes çok telaşlı . Bazen ben bile arayamıyorum annemi kardeşimi. Öyle düşün, çünkü diğer şekilde kalbin daha çok kırılır..Kızlar ben dün arabayı tamire götürecwkdim hakan hasta olunca kaldı yarın gidecekdık
Bu akşam kullanırken frenler tutmadı hiç yoktu fren, çok korktum napacağımı şaşırdım.13 yıldır kullanıyorum arabayı çok tecrübeliyim güya bu nasıl bişey çok fecıydı ,ara yola girdim şükür kurtardım bişey olmadan
Ya dün ben gitseydim çocuklarla hızlı yolda asla kurtulamazdık, yada yarın eşimle gidecektik beşimiz birden. Düşündükçe kafayı yiycem . 45 km yol. Kesin giderdi frenn.Allah korudu bizi, hep inandim her şerde bi hayır olduğuna ama böylesini yaşamamıştım.
Eşim dün beni gönderseydın yaptıracakdım diye kızdı bana. Tek gidecekdi ,o gidince çağırdım geri telefonda çocuk çok kusuyor diye oda döndü geldi .adamın jeton kaç köşeli nasıl bir facia dan döndük anlamıyor
Telefonda ona bagırdım frenler tutmuyor diye. Geldiğimde derdi arabaydı ben değildim
Sormadı bile nasılım diye
Kaç gün oldu taşınalı ne babam ne kardeşim arayıp sormadı. Koca desen zaten el oğlu. Bu şehirde hiç kimsem yok. Uzakta kilerinde umurunda değilim. Tek varlığım çocuklarım.allahım evlatlarımla sınav vermesin tek duam bu artık...
çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?Kızlar ben dün arabayı tamire götürecwkdim hakan hasta olunca kaldı yarın gidecekdık
Bu akşam kullanırken frenler tutmadı hiç yoktu fren, çok korktum napacağımı şaşırdım.13 yıldır kullanıyorum arabayı çok tecrübeliyim güya bu nasıl bişey çok fecıydı ,ara yola girdim şükür kurtardım bişey olmadan
Ya dün ben gitseydim çocuklarla hızlı yolda asla kurtulamazdık, yada yarın eşimle gidecektik beşimiz birden. Düşündükçe kafayı yiycem . 45 km yol. Kesin giderdi frenn.Allah korudu bizi, hep inandim her şerde bi hayır olduğuna ama böylesini yaşamamıştım.
Eşim dün beni gönderseydın yaptıracakdım diye kızdı bana. Tek gidecekdi ,o gidince çağırdım geri telefonda çocuk çok kusuyor diye oda döndü geldi .adamın jeton kaç köşeli nasıl bir facia dan döndük anlamıyor
Telefonda ona bagırdım frenler tutmuyor diye. Geldiğimde derdi arabaydı ben değildim
Sormadı bile nasılım diye
Kaç gün oldu taşınalı ne babam ne kardeşim arayıp sormadı. Koca desen zaten el oğlu. Bu şehirde hiç kimsem yok. Uzakta kilerinde umurunda değilim. Tek varlığım çocuklarım.allahım evlatlarımla sınav vermesin tek duam bu artık...
evet kapıyı üstüne kapatıp gitmek gaddarlık olur biz yapamayız.. ferberde zaten öyle bişey yok ara ara gidiyorsun yanına. ama bizimkiler büyüdü tabii. bende yapsam yatağın korkuluğu car ama korkuyorum ağlarken sinirden baş aşağı sarkar ve düşer diye.Bazen ben de geceleri canavara dönüştüğüm oluyor, gele geçen gece 2de bir uyandı sabah 5e kadar uyumadı sonra da 7de kalktı zaten..
Sinirlenmemis çok normal; ben de isterim uyanmasın etmesin ama vardır illa ki bişi.. benimki beni istiyor yanında, ben de yatıyorum napiyim..yasın hiç uyanmıyordu neredeyse son aylarsa başladı yine, işe gitmenin etkisi galiba.. bi de şu anda birşey yapmaya çalışsak hiç bişi yapamayız ki.. mesela ferber yöntemi ayaz yatağından kalkıp geliyor, şimdi onu engellemek için kapıyı kapatmam ve tutmam Lazım çıkmasın diye onda tam gaddarlık.. ama uykusuzluk germekten zor.. 2 yaşına gelecekler biz hala uyku diyoruz seneye ne dicem merak ediyorum :))
amin tatlım bende çok üzülüyorum o kadar zorki, utanıyorum dert ettiğim şeyleri düşününceKendini suçlama, fiziksel ihtiyacın uyku senin. Sinirli olmayı istemeyiz ama napalım. Allah kuzeninin çocuğuna da şifa versin ben çok üzülüyorum dayanamıyorum böyle hasta çocuklara..
Yok bu o deil ikinci araba bu canımçok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
çok korkmuşsundur tahmin edebiliyorum.. bu araba çok sakat gibi geldi bana kaç zamandır düzelmemiş zaten. satıp başka alma şansınız yok mu?
sürekli düşünüp düşünüp kendini yıpratma çok şükür bişey olmadı bak.
eşin belki paniklemiştir ya da ne bileyim olayın ciddiyetini anlayamamıştır. yoksa o kadar da odunluk yapmaz bence canım.. sıkma sen canını erkekler genellikle böyle düşüncesiz, kardeşin ve baban da aramamakta ayıp etmiş ve kırılmakta çok haklısın ama kafana takıp üzülsende insanları değiştiremezsinki.. o yüzden sen evlatların sarıl. bak daha genceciksin özellikle kızın büyüdüğünde senin en yakın arkadaşın o olacak :)
Tam kabusYok bu o deil ikinci araba bu canım
Bir aydır sorunlu her bindiğimde söylüyorum eşime araba kötüye gidiyor diye, kayınım kişi si toz var önemli değil dedi bizde taşınma fln derken ugrasamadık.1 ay önce götürdüm bakmadı frene tozdan diye, al sana toz çamur oldu
Balata dısk frenle ilgili herşey ölmüş şimdi. Eşime toz deil dediğimde sen de usta oldun diye söylendi bana.
Şimdi de başka tamirciye goturseydın beni niye bekledin diyor kaçacak delik arıyor yok üste çıkmaya çalışıyor pes diyorum artık bu adama ben
Dün hoparlörden konuşuyordum eşimle fren yok dedim birden bağırdım telefonu fln attım,yaptırmadu diye de söylendim o sırada hala araba gidiyordu durduramıyordum.bugun diyor duymuş dedikleri mi onun arkasından atıp tutmuşum telefon açıkmış mış. Yaws ben ölümden döndüm adam sen bana bunu dedin derdinde. Ben o arabaya çocuklarımla binioyırdum hep bişey olsa nolacakdı, yaya ya çarpsaydım,500 m sonra anayol vardı orda olsa tırlar beni böcek gibi ezerdı kırmuzı ışıkta geçsem
Bunlar ın hepsi eşimin ıhmalkarlıgı yüzünden. Sorsan hala cuma gidecekdim der. Tövbe tovbeee
ahh yaa kötü olmuşcanım benim ne tavsiye versem bilemedimki başıma gelmediği için. sadece nasıl hissettiğini anlayabiliyorum ve geçeceğini biliyorum.. elbet alışacak ve kabullenecek canım. sen bu arada çok yorulup bunalıyorsun tabii.. ama kvye gitmekle çok iyi yapmışsın çünkü tek başına cidden göğüslemen mümkün değil. ikiside daha küçük ve senin ilgine ihtiyaçları var.
biraz daha büyük olsa anlatırdın kardeş mevzusunu, yine aynı yapsa da en azından biraz olsun anlardı. şimdi o da neye uğradığını şaşırdı tabii. çok bunaldığında sağlıklı evlatların olduğu için şükret, bu günler geçecek büyüyecekler diye düşün.. allah yardımcın olsun canım
Can'ım benim böyle hissetmen de üzülmende çok normal. Tek başına en zorlu birkaç günü atlatmaya çalıştın. İkincisi Salih kardeşini kabullenemediğini olabilir, nerden geldiğini yada neden geldiğini anlayamayacak kadar küçük. İyi ki gitmişsin kv ne. Üzme kendini. Zamanla herkes birbirine alışacak, Salih de kabullenecek kardeşini. İlerde ne güzel anlaşacak, oynayacaklar. Bizimkiler ortada kardeş yokken bu kadar manyaklar. Senin çocuğun hep uysaldı, usluydu ya sen şimdi hormonlarının etkisiyle de biraz üzülüyorsun.. hepsi geçecek merak etme..
saolun Arkadaşlar Sanki Daha hafifledi krizleri Ama yalnız kaldığımızda Hep Benimle oyna Benimle ilgilen diyor bebegi kucağıma alınca köy yatağına diyor Bugün seviş başını öptü kucağına almaya çalışıyor ayağını gidiliyor falan çok Güzel Bir görüntüydü çok Mutlu oldum dediğiniz gibi iyiki de Geldim buraya Ama kauinvalidem çok yoruluyor kadın yattığım yerden eliyle hurma ceviz yediriyor Bana duygulanıyorum pansumanimi yapıyor oğlanı alıyor dışarıya çıkarıyor Evde rahat edim uyuyayım diye Ama Ben Ona pek fayda sağlayamıyorum Hep zahmet veriyorum evinin düzeni bozuldu darmadağın ev. Eve dönünce napıcam bakalım Ne zaman döneceğim Bilmiyorum Ama yılbaşı tatilinde yine geleceğim 3 hafta tatil var burda eşimde Evde yalnız Yemek Yok Öyle garibim işe gidip geliyor Eve dönünce Ama devletten yardım isteyeceğim Öyle birşeyler varmış Eve temizlik için geliyorlarmış bide büyüğü oyun grubuna kesin vericem ikimizde ıyi gelir. ikinci çocuğu şimdi tavsiye edermisin size Bilmiyorum eğerki yalnizsaniz asla tavsiye etmiyorum loğusa depresuonundan intihara sebebiyet :) Ama kalabalık Bir aileniz varsa kesin düşünün derimUyum sağlamaya çalışıyor o da annesi ne yapsın yabancı biri girdi eve ve annesinin ilgisi azaldı doğal olarak.. ona zaman tanı bi kaç haftaya alışır inşallah..
kolay değil walla canım zor ama aynı zamanda da çok güzel ne güzel birlikte büyüyecekler :)
çok saol canim burayada gelip alaksiz alakaisz yazoyoù basinizi agritiyorum ama paylasacak kimse yok etrafimdaTam kabus?çok çok geçmiş olsun canım allah seni çocuklarına bağışlasın, çok çaresiz hissetmişsindir o an kendini düşünmek bile istemiyorum o anı
Eşine takılma boşver hepsi öküz bu erkeklerin, biz varış bak ne güzel.. Şen'im kimseye ihtiyacın Yok allah sana güç kuvvet versin sağlık versin sen herşeyi yaparsın maşallah sana süper kadın :))
Bi daha da kullanma arabayı bi olumsuzluk hissettiğinde..
Alalh razi olsun kaynanandan ne kdr iyi bi insanmissaolun Arkadaşlar Sanki Daha hafifledi krizleri Ama yalnız kaldığımızda Hep Benimle oyna Benimle ilgilen diyor bebegi kucağıma alınca köy yatağına diyor Bugün seviş başını öptü kucağına almaya çalışıyor ayağını gidiliyor falan çok Güzel Bir görüntüydü çok Mutlu oldum dediğiniz gibi iyiki de Geldim buraya Ama kauinvalidem çok yoruluyor kadın yattığım yerden eliyle hurma ceviz yediriyor Bana duygulanıyorum pansumanimi yapıyor oğlanı alıyor dışarıya çıkarıyor Evde rahat edim uyuyayım diye Ama Ben Ona pek fayda sağlayamıyorum Hep zahmet veriyorum evinin düzeni bozuldu darmadağın ev. Eve dönünce napıcam bakalım Ne zaman döneceğim Bilmiyorum Ama yılbaşı tatilinde yine geleceğim 3 hafta tatil var burda eşimde Evde yalnız Yemek Yok Öyle garibim işe gidip geliyor Eve dönünce Ama devletten yardım isteyeceğim Öyle birşeyler varmış Eve temizlik için geliyorlarmış bide büyüğü oyun grubuna kesin vericem ikimizde ıyi gelir. ikinci çocuğu şimdi tavsiye edermisin size Bilmiyorum eğerki yalnizsaniz asla tavsiye etmiyorum loğusa depresuonundan intihara sebebiyet :) Ama kalabalık Bir aileniz varsa kesin düşünün derim
Amin Allah razı olsun Gerçekten çok fedakarlık yapiyor. Benim kocada işe girince elini ayağını çekti Ama yinede yardım ediyor mecbur kalıyor Bi yerde Ne bilim yuvarlanıp gidiyoruz biraz dovuserek biraz öpüşerek:)Alalh razi olsun kaynanandan ne kdr iyi bi insanmis
yanii biraz zor tabide ben cinnet geçirmediysem kimse geçirmez bend ekcia faktorude etkisiz elemandi :)))))
benimkdie ise gidiyodu isteAmin Allah razı olsun Gerçekten çok fedakarlık yapiyor. Benim kocada işe girince elini ayağını çekti Ama yinede yardım ediyor mecbur kalıyor Bi yerde Ne bilim yuvarlanıp gidiyoruz biraz dovuserek biraz öpüşerek:)
Bence kayınvalideye yük oluyorum diye düşünme hiç torunu sonuçta elbette ki yapacak.. Emin'im severek yapıyordur.. kocanı düşünme şu anda minik bebek hele azıcık bi büyüsün daha çok Yen'i Doğum yaptın toparlan öyle git evine.. hem kaynın da evde değil mi ki o da yardımcı demiştin.. boşver evi sen orda rahatına bak iki çocuk yorar..Amin Allah razı olsun Gerçekten çok fedakarlık yapiyor. Benim kocada işe girince elini ayağını çekti Ama yinede yardım ediyor mecbur kalıyor Bi yerde Ne bilim yuvarlanıp gidiyoruz biraz dovuserek biraz öpüşerek:)