2015 Şubat Anneleri

ikinci mi geliyor hadi hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Hayırlı olsun ilkinin heyecanı başka oluyor tabi ama ikincininki de çok farklı güzel :)

yeb4 canım çok sevindim senin adına annemler kavuştun yani oh süper :) hem de bayağı kalıyorlar ne güzel senin için de çok iyi olur tam bunaldın imdadına yetişiyorlar :)

Şu an benim evin hali ni görseniz ağlarsınız. Resmen içine ettiler hetyer küçük kğçük kağıt dolu yüzlerce havaya atıp yağmur yapıyorlar. Çok merak ediyorum nasıl tpplayacaklar bunları.

yeb4 canım çok sevindim senin adına annemler kavuştun yani oh süper :) hem de bayağı kalıyorlar ne güzel senin için de çok iyi olur tam bunaldın imdadına yetişiyorlar :)
evet canım güzel oldu.. geldi bugün kavuştuk. yarında kardeşim gelecek inşallah.

sen ne yapıyorsun?

evet canım güzel oldu.. geldi bugün kavuştuk. yarında kardeşim gelecek inşallah.

sen ne yapıyorsun?

Tam çifte bayram :))
Napim canım soğudu buralar bayağı, hava kaplı olunca ruhum çöküyor :)
Okulda işlerim çok, sürekli etkinlik yapıyorum sürekli veli görüşmesi öyle zaman geçiyor işte..
Bu hafta sonu da bi gün sınav görevim var..

O değil de yıl bitiyor resmen Kasım'ın ortasına geldik, bakalım Yen'i yıl nasıl olacak :))

Biz iyiyiz Can'ım, iyice rutine bağladık, kar da yağdı bugün, uykum ve yorgunluğum hiç bitmiyor. Evin delisi her gün bizi sınıyor. Saç kurutma makinesiyle oynamak için günde üç kez krize giriyor, sütünü tek elle gezerek içip benim adrenalin seviyelerimle oynuyor :))
Senin de gözün aydın annen geliyormuş, çok iyi gelecek sana. Begümün boynundaki o şişliğin geçmemesi ilginç, çok içinde kalmasın bence doktora gidin, için rahat eder en azından.

Napayim canim kardesimle hasret gideriyoruz. Daha cok Duru gideriyo yani. Ben boyle bir dayi aski gormedim.Hasta dsyisina. Pesinden ayrilmiyo. Degn degn diye diye geziyo (degn=dayi) Seminere gitmiyorum cok sukur biriyle degismisler.
A seminer olayına çok sevindim, ayrı kalmanız çok zor olacaktı. Kardeşin için de Allah kavuştursun. Çok alışmıştır şimdi dayıcığına, gidince üzülecek biraz durucuğum :) degn demesi çok tatlı yaa :)) Tuna bana teyze diye sesleniyor bakıcı teyzeden alışmış. Anne diyemiyor yaa çocuk, annn annnn diyor bi ne diyemiyor. Ama babammmmm diye dört dönüyor evde, zalım!!

Selam kizlar.kardesim supriz yapti.bu cumartesi nisanlaniyor.yarin aksam iki kizla sakaryaya gitcem nasipse otobusle.nasil gececek uzun yol cok tedirginim.serra huzursuz bu aralar geceleri.
Ben de ofke kontrolu saglamaya calisiyorum.en ufak seyde gereksiz patlayip saydiriyorum.cicuklar sikayetci.sari kantaron iciyorum sabah aksam yeni basladim.antidepresan etkisi varmis.tutun 10 saniye sayin diyor makalalerde ama benim aklima gelmiyo ki coktan saydirmis oluyorum.bu otta ise yaramazsa sutu kesince sakinlestirici ben de alicam.

Ben daha yolun basindayim ama senindemi ikinci masallaj 32yi gormussun bana cok uzak gelio simdi o haftalar
Evet ikinci benim de ilk oğlum 31 ocak 2015 doğumlu bu da ocak görünüyor bakalım kısmetse inş senin daha yeni olduğu için sana uzak geliyordur bu haftalar ama inan zaman çok çabuk geçiyor darısı başına inş

MaRaL_ ayyy düşünemiyorum şu an :) olsun boşver toplanır bi şekilde

Ne oldu şimdi neler kaldı evde yapılacak?
kizim anne lutfen çok eglenceli diye boynunu bukunce kiyamadim iyikide izin vermisim
çok eglendiler berbaer topladik :) yardim etmiycekdim oyle anlasmsitik ama kiyamadim, vardir yine kiyida kosede ama neyse yarin çikar supurunce

yerlestim canim
esim kornisi takmadi perde yok odalrda donsuz gibi ev ama onuhn disinda hersey yerinde sukur :)

hosgeldin canim
Allah tamamina erdirsin insallah

kantaron un fr si neki bende arastiriyim, etkisini yaz miutlaka ..
ben sinirlenince besmeele çekiyorum
emre annem kuran okuycak basladi yine diyor :))))))))
çocuklarada madara oluyiz vallaa

bizim ishal bugun geçti galiba, yatmadan once bi iki yokladi ama neyse diegr gunlere çok çok iyyyizz çok sukur ..
bi hastaligi daha ilaçsiz atllatmayi basardik

emrede gunde birer defadan iki kere kustu, atlatti galiba bugun gayet iyiydi aksam karate kursuna gitti, yarinda okulla orman gezisinz gidecek , ksin gunune napacaklar ormanda anlamadimki ayi falanda yokdurki hayvanay bahçesi olarak kullanacaklar desem :)
insallah iyilesiirm diye yarini bekliyordu çocuk duasi kabul olurmus iyilesti valla

yazik hakan kaç gundur surunuyor , abimiz maasalalh demir gibi bagisiklik saglam hafif atlattii ..

2.5 yil once TR ye izine gittik, esimin memlektine falan
suyu içiilmezmis kimse bisey demedi bize nerden biliyim
hepimiz hasta olduk esim ben çocuklar biri bitmeden oteki absliyor
bayram geliyor eve donecez kaldik maras ta herkes geçti emre kaldi
her gun bi dr goruyor herkes baska bisey soyluyor,acil deki serum verip toz ilaç veriyor, çcouk uzmani ilaç yok kendi gececek diyor
kayseri ye geldik çocuk ayni orada da goturdum acile,ayni serum var ilaç yok dediler
oyle boyle iyi kotu kp evine geldik ama çocuk ayni, oyle ishal hayatimda gormedim su gibi gidiyor çocukdan
eltilerim kayinlar herkes dirdir konusuyor esim doldurulusa gelip ustume gliyor tehdit ediyor bu çouga bisey olursa bilmem nolur diye
koca yetmiyor bide sulalesiyle ugrasiyorsun
kuçuk eltiden basladim ha$lamaya :)))) kp hariç hepsi siradan geçti bi bitmiyoalrda mubarek :))

en son kuzenim dr onu aardim ama nasil agliyorum insani sinir hastasi eder varya bu koca ve ailesin, yazik jkuzende çocuga bisey oldu sandi getir bakalim dedi uni hastanesien goturduk,benim oglan zipliuor yeerinde durmyor ki :) kuzenim demis bumu hasta çocuk ben kollarinizda baygin bi çocuk bekliyordum biseyi yok bunun demis ama yinede yaptirdi tetsleri herseyi saolsun

sonuç orada da ayni hiç bisey yapmayin bekleyin dedi
eve gldik herkes elime bakiyor ne ilaç verildi diye :))

yavas yavas azalip bitti sonunda ama bende bitmistim , o ilk uzun ishalimizdi galiba belkide tek baska pek hatirlamaiyorum oyle uzun sureni

amaninn ne kdr uzun yazmisim yaaa (((((

Olsun perdeler de olur boşver yabancılar pek perde takmaz zaten :))

Güle güle oturun inşallah, Yen'i eviniz huzur getirsin size :)

hosgeldin canim
Allah tamamina erdirsin insallah

kantaron un fr si neki bende arastiriyim, etkisini yaz miutlaka ..
ben sinirlenince besmeele çekiyorum
emre annem kuran okuycak basladi yine diyor :))))))))
çocuklarada madara oluyiz vallaa
Ya kantaron iyi hoş da iştah arttırdığı söyleniyor ben ondan dolayı istemiyorum :)))

Ya kantaron iyi hoş da iştah arttırdığı söyleniyor ben ondan dolayı istemiyorum :)))
deneriz bi nolcakki :) almayi birakinca istah kapanir ehrhalde :) benim yemekle pek aram yoks ayilir yani yacikdigim için yerim zevk olsun diuye deil :)))))))

du bi aratsuryim elim bosalinca nasil biseymis hiç duymmaistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…