ikinci mi geliyor hadi hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Burdaki yazismalar geldide aklima ne guzel gunlerdi pek cok kisi destek oldu ama ii gunumde kotu gunumde hastaneye yattigim o bitmek bilemeyen gecelerde.. Simdi yepyeni bi heyecan yaşıyorum allahim beni utandirmasin ins. Tatli düğmem cok küçük daha ama ilk olunca daha bi heyecanli oluyormus.. Allah olmayan herkese nasip etsin insss
Hayırlı olsun ilkinin heyecanı başka oluyor tabi ama ikincininki de çok farklı güzel :)Burdaki yazismalar geldide aklima ne guzel gunlerdi pek cok kisi destek oldu ama ii gunumde kotu gunumde hastaneye yattigim o bitmek bilemeyen gecelerde.. Simdi yepyeni bi heyecan yaşıyorum allahim beni utandirmasin ins. Tatli düğmem cok küçük daha ama ilk olunca daha bi heyecanli oluyormus.. Allah olmayan herkese nasip etsin insss
Valla gelio bakalim yarin doktora gidecem :))ikinci mi geliyor hadi hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Ben daha yolun basindayim ama senindemi ikinci masallaj 32yi gormussun bana cok uzak gelio simdi o haftalarHayırlı olsun ilkinin heyecanı başka oluyor tabi ama ikincininki de çok farklı güzel :)
evet canım güzel oldu.. geldi bugün kavuştuk. yarında kardeşim gelecek inşallah.yeb4 canım çok sevindim senin adına annemler kavuştun yani oh süper :) hem de bayağı kalıyorlar ne güzel senin için de çok iyi olur tam bunaldın imdadına yetişiyorlar :)
evet canım güzel oldu.. geldi bugün kavuştuk. yarında kardeşim gelecek inşallah.
sen ne yapıyorsun?
Biz iyiyiz Can'ım, iyice rutine bağladık, kar da yağdı bugün, uykum ve yorgunluğum hiç bitmiyor. Evin delisi her gün bizi sınıyor. Saç kurutma makinesiyle oynamak için günde üç kez krize giriyor, sütünü tek elle gezerek içip benim adrenalin seviyelerimle oynuyor :))bendede durumlar her zamanki gibi kızlar.
şu an mutluyum çünkü yarın annem gelecek 20 gün kadar kalacak. ertesi gün de küçük kardeşim gelecek vize sonrası bi hafta tati var bana gelecek anneme de sürpriz olacak. çok iyi gelecek bana bu.. çünkü cidden çok bunaldım ve çok özledim..
onun dışında Begüm sağlık olarak iyi. ama huylar aynı tabii :) gece uyanıyor ve benle yatmak istiyor yine beş gecedir :/ asla sakinleşmiyor mecbur yanında yatıyorum piff.
ya bi de bişey takılıyor aklıma bu aralar. hani 10 aylıkken falan boynunda bi şişlik beze gibi bişey vardı da doktora gitmiştik hatırlarsınız belki. ultrason çekilmişti ve önemsiz lenf bezeleri demişti doktor bazı insanlarda olur demişti. geçmedi bir yıl oldu nerdeyse. hep kalır mı acaba onlar. zararsız olsun da önemli değil. boyutu aynı sanki ama bilemedim. annemi bekliyorum işte bi doktora götürücen tekrar bakalım..
A seminer olayına çok sevindim, ayrı kalmanız çok zor olacaktı. Kardeşin için de Allah kavuştursun. Çok alışmıştır şimdi dayıcığına, gidince üzülecek biraz durucuğum :) degn demesi çok tatlı yaa :)) Tuna bana teyze diye sesleniyorNapayim canim kardesimle hasret gideriyoruz. Daha cok Duru gideriyo yani. Ben boyle bir dayi aski gormedim.Hasta dsyisina. Pesinden ayrilmiyo. Degn degn diye diye geziyo (degn=dayi) Seminere gitmiyorum cok sukur biriyle degismisler.
Evet ikinci benim de ilk oğlum 31 ocak 2015 doğumlu bu da ocak görünüyor bakalım kısmetse inş senin daha yeni olduğu için sana uzak geliyordur bu haftalar ama inan zaman çok çabuk geçiyor darısı başına inşBen daha yolun basindayim ama senindemi ikinci masallaj 32yi gormussun bana cok uzak gelio simdi o haftalar
kizim anne lutfen çok eglenceli diye boynunu bukunce kiyamadim iyikide izin vermisimMaRaL_ ayyy düşünemiyorum şu an :) olsun boşver toplanır bi şekilde
Ne oldu şimdi neler kaldı evde yapılacak?
hosgeldin canimSelam kizlar.kardesim supriz yapti.bu cumartesi nisanlaniyor.yarin aksam iki kizla sakaryaya gitcem nasipse otobusle.nasil gececek uzun yol cok tedirginim.serra huzursuz bu aralar geceleri.
Ben de ofke kontrolu saglamaya calisiyorum.en ufak seyde gereksiz patlayip saydiriyorum.cicuklar sikayetci.sari kantaron iciyorum sabah aksam yeni basladim.antidepresan etkisi varmis.tutun 10 saniye sayin diyor makalalerde ama benim aklima gelmiyo ki coktan saydirmis oluyorum.bu otta ise yaramazsa sutu kesince sakinlestirici ben de alicam.
kizim anne lutfen çok eglenceli diye boynunu bukunce kiyamadim iyikide izin vermisim
çok eglendiler berbaer topladik :) yardim etmiycekdim oyle anlasmsitik ama kiyamadim, vardir yine kiyida kosede ama neyse yarin çikar supurunce
yerlestim canim
esim kornisi takmadi perde yok odalrda donsuz gibi ev ama onuhn disinda hersey yerinde sukur :)
Olsun perdeler de olur boşver yabancılar pek perde takmaz zaten :))
Güle güle oturun inşallah, Yen'i eviniz huzur getirsin size :)
Ya kantaron iyi hoş da iştah arttırdığı söyleniyor ben ondan dolayı istemiyorum :)))hosgeldin canim
Allah tamamina erdirsin insallah
kantaron un fr si neki bende arastiriyim, etkisini yaz miutlaka ..
ben sinirlenince besmeele çekiyorum
emre annem kuran okuycak basladi yine diyor :))))))))
çocuklarada madara oluyiz vallaa
deneriz bi nolcakki :) almayi birakinca istah kapanir ehrhalde :) benim yemekle pek aram yoks ayilir yani yacikdigim için yerim zevk olsun diuye deil :)))))))Ya kantaron iyi hoş da iştah arttırdığı söyleniyor ben ondan dolayı istemiyorum :)))