kızlar bugün anladımki anne kız avm gezmesi yapmak için daha çoook zaman var
çok sıkıldık bugün ikimizde. her günümüz bi öncekinin kopyası. çocuk oynamaktan bile sıkıldı. bende de zaten bi tembellik herşeye bi isteksizlik. dedim alıp çıkayım yakınlarda bi avm var gideriz en azından bi değişiklik. çocukla değişiklik anca bu napalım
hem ebebekten alacaklarım vardı. neyse hazırlandık çıktık. allahım herşeyi mi ister bi çocuk. bi süre sonra arabasında da durmak istemedi. çıkardım yürüttüm enerjisini atsın diye ama araba ve çanta bi elimde kız bi elimde. bi de tutmak istemiyo elimi of kabus.
hangi mağazaya gitsek herşeye dokunuyo alamayınca ağlıyo. ebebeğe girdik oyuncak falan aldım ufak tefek. zaten ordaki maceramız apayrı.. herşeye saldırdı
küçük bi araba istedi aldım kasadan geçirene kadar ortalığı yıltı. allahıııııı.
eşim gelene kadar dedim bari yemek katına çıkayım orda oturalım. hamburgercide patates resmi gördü kıyamadım aldım bi çocuk menüsü. köftesini çıkardım ekmeğiyle patateslerini yedi bi de ayran içti
zararlı şeyleri nasıl da yiyor
sonra çok şükür babası geldi. ufff bize sitenin sınırlarından ayrılmak iyi gelmiyo demekki. allahım bütün çocuklar bu yaşta böyle mi yoksa bu bize özel sipariş mi