- 23 Mayıs 2014
- 8.576
- 9.942
evet şekerim kadınsal muhabbetler işte :)) sensiz olmaz sende geldin olduuKız ne güzel muhabbet döndürmüşsünüz :)) yemek yapmayı çok severim ama ne pişireceğimi bulmak hakkaten sıkıntı. Eşim etçil ben otçul. İki gün üst üste etsiz bişey yesek adam aç hissediyor kendini. Nohut fasülye çok severim. Ispanak kıymasız severim. Evin erkeklerine kıymalı yapıyorum o yüzden. Pırasa yüzünden geçen yıl evde bi tartışma çıktıydı o yüzden bu sene daha hiç yapmadım ama aldım börek yapıcam. Köfte en favori yemeklerden. Bide mantar sote kurtarıcım. Körili tavuk lezzetli ve kolay tavsiye ederim. Tunaya özel yemek yapmıyorum artık. İyi kötü sokuşturuyoruz ağzına oyun muhabbet filan yediriyoruz. Ama bugün hiç yemek istemedi ağlattım bende yine de yemedi. Bişey vermeyecektim ama dayanamadım krep yaptım. Aslında kendim için yaptım :))
Tv konusunda ben izletmek istemiyorum ki çoğu zaman izlemiyor. Klip müzik hoşuna gidiyor, bazen de haberlerde hayvanlar filan hoşuna gidiyor, hep anlatarak konuşarak izletiyoruz. Yalnız çok video izliyor. Ali baba, bak postacı, inatçı keçi.. bide kendi videolarını izlemek hoşuna gidiyor :)) kahvaltı yaptırırken acele ettiğimiz için izletiyoruz mecbur.
Kardeş demen bana aman öte gitsin haaa !! sinirlenince Şivem geldi ben tunaya yetişemiyorum gerçekten ikinci çocuğuma yazık olur, sinirli manyak bi annesi olur vallah :)
Bu arada Tuna'nın arkası kız mı o zaman, alnında bi mavilik falan yok gayet kara bi çociim var :)) @yeb4 @AyazBeyaz BRBM
ya sana özeniyorum anlatıyorsun ya şunu yaptım Tunaya böyle yaptım vs diye. ben mutfakta o kadar vakit geçirmeyi sevmiyorum. yemek yapmaktan evlendikten sonra bıktım. sadece hamurişi pasta vs yapmayı çok severim.
bende artık Begüme öyle özel şeyler yapmıyorum vallahi. ne yiyorsak ona da veriyorum. sadece mesela soya soslu tavuk gibi şeyler yaptıysam ona köfte kızartıyorum. buranın akçaabat köftesi meşhur bilirsin çok güzeldir alıp buzluğa atıyorum. onlar kocaman zaten iki tane yese doyuyor. kurtarıcım oluyor çoğu zaman.
pırasa yüzünden nasıl bi tartışma çıkabilir açıkçası çok merak ettim. yoksa eşin de benim babam gibi pırasayı bile etli mi istedi babam onu bile etli yer bu erkeklerin etçillik durumu ne böyle ya hakkatten.
bu arada köriki tavuğa bayılırım ama yapmadım hiç. köriden çekiniyorum daha doğrusu nerden nasıl hangi marka alıyorsun sen? bende yaparım belki tarifini senden alıp.
ay sana kıyamam ben bi daha sana ikinci çocuk mevzusu açmayız söz şaka bi yana kendine güvenemiyorsan yapma zaten.
tv konusunda da bende bikaç çizgi film dışında izletmiyorum da videoları telefondan bizimkide izliyo. onayazlıktan dönerken yol uzun diye bi tablet almıştık. ama kendisi yere atıp kırdı :/ neyseki bunu tahmin edebildiğimiz için dandik bişey almıştık
bu arada kliplerin çocuklar için en tehlikelisi olduğunu duymuştum çok hareket var ya. aman neyse öyle işte çok konuştum çeneme vurdu yine. markete gittik bi mok da almadık 250 lira tuttu deli oldum zaten ondan çeneme vurdu