Geldlm kızlar
Günlerdir yerleşmeye çalışıyorum olmuyor bitmiyor.sanki villa taşıdık yaa
Eşim sabah bi yatak kuruyor öğlen işe gidiyor .eski evi teslim etmedik daha onla ilgileniyor.hakan bırakmıyor ki iki vida sıksın adam.yemegini zor yiyor onada bişey diyemiyorum. Bütun evin toplama yerleşmesi üstümden geçti ağır bir yük kamyonu gibi halada bıtmedi.yemek yiyemedim ılk ıkı gün ınanın bir an önce bitsin diye uğraşıyorum ama neyse
Merycim ıkıncı el satan siteye anons koyuyor um. Ucuza veriyorum millet gelip alıyor gidene kadar on kere teşekkür ediyolar mersi deyıp duruyolar:))))
Ayaz ona geçmiş olsun canım
@AyazBeyaz Merycim sizde geçmiş olsun
Ev soğuk gibi sanki, ben sıcak olsun diye gelmiştim buraya, ılk gün sabaha kdr dondum üşüdüm ağladım
Bugun daha iyiyim sanki alışıyorum. Yukardan sreklı sesler geliyor ben değilde onlar taşınıyor sankıı. Ama benim çocuklar evdeyken hiç duymuyor um benimkiler in sesinden :))))komşular yandık dıyolardur, emre hiç durmuyor sürekli koşuyor çocuk yaa. Su içmeye takla atarak gidiyor yeminle, yerler tahta bütün apt bizi dinliyor kesin ama dur dan anlamıyor kiii
Hakan desen surekli neyi bahane ederek ağlasam derdinde.
Kız emre bunu şunu yaptı diye ağlayarak şikayet eden bir durumda ful 24 saat
Ev. Deil tımarhane :))))))
Son olarak bugün randevum vardı spiral ı değiştirdi dr um. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun
Yarın Burda okul tatil. Araba ses yapıyor kayınıma goturucem bsksın diye. Gidip dinleniyşm biraz eltimde
Haaa bide hakan direk yataktan kendi iniyordu ıkı gündür. Yatağın önünü açtık tek kışilık yatak oldu yani ebatı küçük sadece
Uyuyana kdr odada bekluyurum yoksa kalkıp geliyor