Cemil usta :)) en iyilerinden biridir burda ve dediğin gibi piyazı süperdir bende çok severim. ama en son gelen ikramlık sıcak baklavası herşeye bedel mmhhh.. baklava sevmememe rağmen o bambaşka bişey.
yap bacım yap köfte piyaz mis gibi oh :)
ay gerçekten çok komik geldi şimdi anlatınca pırasadan sevep tartışmanızı
ama o anı yaşamadan bilemez kimse tabii sinirler geriliyo saçmasapam bişey uzuyo da uzuyo :)
köriden çekinmemin sebebi zararı değil tatlım ayarını tutturamam diye. çok koyunca kötü oluyomuş ya. neyse ben alayım ve deneyeyim çünkü bayılırım. çok severim. dediğin gibi makarnyla harika oluyo bende hep kremalı soya soslu yaparım o da mis gibi oluyor. havuç kabak tavuk sote. krema ve soya sos yanına makarna missss..
kız o mabel matizin klibini sevmesinde napsın çocuğa komik geliyodur
adamın dans edişi daha doğrusu edemeyişi o kadar komikki kırmızılar içinde
ama alıştır annesi mutfağa en güzeli. niye göbekli olsunki senin sağlıklı yemeklerinle biscolata erkeklerine bile taş çıkarır yakışıklım benim :)
hayat pahalı kuzum pahalıki hemfe ne pahalı.. portakalı bi de ihrac ediyoruz yuh. zaten yabancılar bizden ucuza yiyo bizim ürünlerimizi.
sucuğu sosisi eve sokmamaya çalışuyorum ben çok sevmem ama eşimde aynı seninki gibi bi oturuşta yarısını yer
cidden anlattığın şey mantıklı geldi şu an. bu kadar etçilliğin başka açıklaması olamaz.