2015 Şubat Anneleri

Canım geçmiş olsun ne güzel iyi bakmışlar salihe ama keşke biraz daha kalsaydı kv yani en azından 1-2 hafta daha kalsaymış sen biraz daha iyi olurdun öyle giderdi salihte kardeşine daha çok alışır inş canım zamanla annem de bana diyor beratı bize ver senin doğumuna kadar 2 ay ankarada bizde kalsın ben doğuma geldiğimde getireyim diyor da benle babası istemiyoruz dayanamayız onsuz :) menün de çok güzelmiş canım afiyet olsun ben de bugün patlıcan ve biber kurutmasıyla dolma yaptım canım
Abooo çok severim kuru patlıcan dolmasını adanaliyik biz :) kayinvalidem Daha fazla kalamıyor hem evimiz çok küçük Deli gibi ev arıyoruz Hala Yok düşün mutfakta yatıyorlar yerde hemde Almanca kursuna gitmek zorunda maaş alıyor devletten gitmezse kesilir falan karışık işler Yani o yüzden Ben gideceğim . banada dediler ver götürelim Yok dedim biz geliriz kalamam o dan ayrı gayrı sizede afiyet olsun berata mantı denedinmi yoğurt seviyorsa falan yada köfte seviyorsa içine pırasa ıspanak falan koy Ben et koymuyorum sebze köftesi yaptığımda

Abooo çok severim kuru patlıcan dolmasını adanaliyik biz :) kayinvalidem Daha fazla kalamıyor hem evimiz çok küçük Deli gibi ev arıyoruz Hala Yok düşün mutfakta yatıyorlar yerde hemde Almanca kursuna gitmek zorunda maaş alıyor devletten gitmezse kesilir falan karışık işler Yani o yüzden Ben gideceğim . banada dediler ver götürelim Yok dedim biz geliriz kalamam o dan ayrı gayrı sizede afiyet olsun berata mantı denedinmi yoğurt seviyorsa falan yada köfte seviyorsa içine pırasa ıspanak falan koy Ben et koymuyorum sebze köftesi yaptığımda
Ben de d.bakırlıyım canım eşim çorumlu :) biz de çok severiz kurutmayı eşim de alıştı ben yapa yapa artık çok seviyor o da :) hm anladım canım karışıkmış sizin işler inşAllah gönlünüze göre bulursunuz büyük bir ev mantı makarna filan seviyor berat ama sade seviyr yoğurt sevmiyor malesef ekşi mi geliyor anlamadım ağzına koyduğumda tiksindiriyor kendisini öğürüyor midesini bulandırıyor ilginç bir çocuk köfte seviyor ama sadede kıyma soğan baharat olacak sebzeli denedim yemiyor canım hemen fark ediyor tadını

Onlariın da bi damak Zevki var sonuçta zorlamak anlamsız olur bence yemekten soğutur sadece :) boşver istediğini yesin.. peki sevdiği şeyle sevmediği şeyi birlikte vermeyi denedin mi hiç? Mesela ayaz gazozu çok seviyor sürekli içmek istiyor bende yemeğini yemesi için o gazozu kullanıyorum bi ondan bi ondan diyorum öyle öyle yiyor :))))
Evet canım onu da denedim mesela ekmek çok seviyor kaşığına sebze yemeği üstüne ekmek koyuyorum hepsini atıyor ağzından ya da pilav seviyor yoğurt sevmiyor mesela önce pilav sonra yoğurt veriyorum pilavı yiyor yoğurdu yemiyor kaşığa bakıyor kafasını çeviriyor hemen cin gibi :) hatta daha çok sinirleniyor pilavı da yemiyor sonradan sinir olunca

Cemil usta :)) en iyilerinden biridir burda ve dediğin gibi piyazı süperdir bende çok severim. ama en son gelen ikramlık sıcak baklavası herşeye bedel mmhhh.. baklava sevmememe rağmen o bambaşka bişey.
yap bacım yap köfte piyaz mis gibi oh :)
ay gerçekten çok komik geldi şimdi anlatınca pırasadan sevep tartışmanızı :KK70: ama o anı yaşamadan bilemez kimse tabii sinirler geriliyo saçmasapam bişey uzuyo da uzuyo :)

köriden çekinmemin sebebi zararı değil tatlım ayarını tutturamam diye. çok koyunca kötü oluyomuş ya. neyse ben alayım ve deneyeyim çünkü bayılırım. çok severim. dediğin gibi makarnyla harika oluyo bende hep kremalı soya soslu yaparım o da mis gibi oluyor. havuç kabak tavuk sote. krema ve soya sos yanına makarna missss..

kız o mabel matizin klibini sevmesinde napsın çocuğa komik geliyodur :KK70: adamın dans edişi daha doğrusu edemeyişi o kadar komikki kırmızılar içinde :KK70:
ama alıştır annesi mutfağa en güzeli. niye göbekli olsunki senin sağlıklı yemeklerinle biscolata erkeklerine bile taş çıkarır yakışıklım benim :)

hayat pahalı kuzum pahalıki hemfe ne pahalı.. portakalı bi de ihrac ediyoruz yuh. zaten yabancılar bizden ucuza yiyo bizim ürünlerimizi.
sucuğu sosisi eve sokmamaya çalışuyorum ben çok sevmem ama eşimde aynı seninki gibi bi oturuşta yarısını yer :KK57: cidden anlattığın şey mantıklı geldi şu an. bu kadar etçilliğin başka açıklaması olamaz.
Hadi yaa baklavasını yemedim ama şimdi olsa yerim valla iki porsiyon :) bu ara bi iştahım açıldı niyeyse. Bugün eşim arkadaşıyla yedi, ben de kısır yaptım kendime valla iki kişilik yemişimdir nasıl özlemişim :) soya sosunu hiç denemedim, bi gün alıp sana tarif sorarım.

evdeki firini sattim dun, ikili bi elektrikli ocakla idare ediyorum oda bin nazla yanip pisiriyor
oglen bi pirasa pisiiifdm iyi kotu tabi aksamada yediler bayaa burun kivirdilar ama bunu bulmaaynda var yumulan dedim yeyip kalkdilar ama tabi baska yemekolsa iki kati miktarda yerelrdi :)))
Kız sen bütün evi sattın maşallah ne ara kime sattın merak ettim :)) Ne yaptınız yerleştiniz mi Yen'i evinize durdu mu çocuklar ?

mery60 mery60 ben de bayıldım little chef tam :)) sen ona bi şapka yap bi de önlük :) şaka bi yana mutfakla uğraşmaları çok güzel bişi hem el kasları için hem de becerileri gelişir, baştan öğrenince ileride de yaparlar bize yardım ederler inşallah :)))
Şapka önlük iyi fikirmiş Can'ım bi ara şu üşengçliği üstümden atarsam yaparım :) mutfak gerçekten öğrenme iletişim beceri açısından süper bir yermiş. Hem ayağımın altında da dolaşmıyor iyi oldu bakalım ne kadar sürecek bu macera :)

Dün çıktım hastaneden biliyorsunuz kv ve Kaynim bendeydi itiraf etmeliyimki adnan Salih kilo almıştı çok Güzel yedirmis içinmiş hemde çok az televizyonla Ama diyemedim kilo Almis diye çünkü zayıf buluyordu bende Yok diyordum iştahı var herşey yiyor çocuk sonuçta ama tombul değil vallahi Ne yaptıysa resmen çocuk büyümüş kollari bacaklari tontonlasmis Ama Bugün evlerine gittiler Şuan yalnızım Beni zor günler bekliyor adnan Salih dün resmen büyük kriz atlattı Ne Yemek yedi Ne Bişey uykudan uyandı öğlen kucağıma almadığım için kendini yerlere attı çok ağladı altını acıtmıyor Böyle acayipkriz geçirdi Ama bugün Daha ıyi Hiç bebekle ilgilenmiyor arada göz ucuyla bakıyor bende dün epey ayakta kaldım sahipli topla cokyoruldum dikişlerim ağrıdı Yarın Zaten Eve ebe gelecek alacak dikislerimi Yani zimbalari :) ali Kaan ıyi kilo almaya başladı meme ucu problemi yaşadık hastanede Çünkü korkunç derecede süt doldu birden 3. günü üç falan kalmadı çocukta Doğru düzgün ememiyordu silikon üç verdiler Öyle emdi şimdi Eve geldik göğüsler normale döndü uc olmadan emiyor yeb4 yeb4 Bence Sen nohut vermeyi dene biraz ezebilirsin bizimki yiyor çorbAnın içinde Hiç ezmeden Bişey olmadı yada haşla eli e ver Belki hoşuna gider. bugünkü menum yayla çorba taze fasulye karışık dolma :) BRBM BRBM
Allah kolaylık versin canım. Sütün bol olsun bebiş gazsız olsun, bol bol uyusun. Dikişlerin alınınca biraz ayaklanınız bebeğini slinge sarıp daha rahat taşıyabilirsin. Hatırlıyor Muş'un hani ben sarıyordum bi beze, o işte. Hem böylece işini gücünü daha rahat yaparsın. Tek başına mısın şu anda? Eşinin babalık izni var mı? Şu anda birinin desteğine ihtiyacın olabilir..

Canım geçmiş olsun ne güzel iyi bakmışlar salihe ama keşke biraz daha kalsaydı kv yani en azından 1-2 hafta daha kalsaymış sen biraz daha iyi olurdun öyle giderdi salihte kardeşine daha çok alışır inş canım zamanla annem de bana diyor beratı bize ver senin doğumuna kadar 2 ay ankarada bizde kalsın ben doğuma geldiğimde getireyim diyor da benle babası istemiyoruz dayanamayız onsuz :) menün de çok güzelmiş canım afiyet olsun ben de bugün patlıcan ve biber kurutmasıyla dolma yaptım canım
Oy anam kuru patlıcan dolmasına ölürüm ölüüüürrr :)) ama yapamıyom :))

Dün çıktım hastaneden biliyorsunuz kv ve Kaynim bendeydi itiraf etmeliyimki adnan Salih kilo almıştı çok Güzel yedirmis içinmiş hemde çok az televizyonla Ama diyemedim kilo Almis diye çünkü zayıf buluyordu bende Yok diyordum iştahı var herşey yiyor çocuk sonuçta ama tombul değil vallahi Ne yaptıysa resmen çocuk büyümüş kollari bacaklari tontonlasmis Ama Bugün evlerine gittiler Şuan yalnızım Beni zor günler bekliyor adnan Salih dün resmen büyük kriz atlattı Ne Yemek yedi Ne Bişey uykudan uyandı öğlen kucağıma almadığım için kendini yerlere attı çok ağladı altını acıtmıyor Böyle acayipkriz geçirdi Ama bugün Daha ıyi Hiç bebekle ilgilenmiyor arada göz ucuyla bakıyor bende dün epey ayakta kaldım sahipli topla cokyoruldum dikişlerim ağrıdı Yarın Zaten Eve ebe gelecek alacak dikislerimi Yani zimbalari :) ali Kaan ıyi kilo almaya başladı meme ucu problemi yaşadık hastanede Çünkü korkunç derecede süt doldu birden 3. günü üç falan kalmadı çocukta Doğru düzgün ememiyordu silikon üç verdiler Öyle emdi şimdi Eve geldik göğüsler normale döndü uc olmadan emiyor yeb4 yeb4 Bence Sen nohut vermeyi dene biraz ezebilirsin bizimki yiyor çorbAnın içinde Hiç ezmeden Bişey olmadı yada haşla eli e ver Belki hoşuna gider. bugünkü menum yayla çorba taze fasulye karışık dolma :) BRBM BRBM
ah canım benim hadi gözünaydın :) kavuştun evine. tabiiki biraz daha kalabilseler çok güzel olurdu ama şartlar elvermemiş, artık eşin yardımcı olacak bi şekilde ilk zamanları atlattınız mı alışma süreci geçti mi hepiniz için daha kolay olur.

kardeş geldi diye de bence sakın gönderme, doğrusunu yapmışsın yani kendini daha kötü hisseder.

Hadi yaa baklavasını yemedim ama şimdi olsa yerim valla iki porsiyon :) bu ara bi iştahım açıldı niyeyse. Bugün eşim arkadaşıyla yedi, ben de kısır yaptım kendime valla iki kişilik yemişimdir nasıl özlemişim :) soya sosunu hiç denemedim, bi gün alıp sana tarif sorarım.
ohh afiyet olsun bende bayılırım kısıra böyle nar ekşili miss :))
sen soya sosunu al hatta bulabilirsen amoy marka al o güzel oluyor, veririm ben sana tarifi.
benimde canım bu aralar inanılmaz tatlı çekiyor anlatamam sana yani kızı uyuttuktan sonra şu saatte bişeyler yapasım var ama böyle pratik ne yapılırki bilemedim.

Oy anam kuru patlıcan dolmasına ölürüm ölüüüürrr :)) ama yapamıyom :))
Yakın olsaydık gönderirdim canım pişer pişmez :) çok basit aslında ama birazcık zaman alıyor güzel oldu ama tadı ben çok yaparım acılı yapıyorum berata acısız :)

ohh afiyet olsun bende bayılırım kısıra böyle nar ekşili miss :))
sen soya sosunu al hatta bulabilirsen amoy marka al o güzel oluyor, veririm ben sana tarifi.
benimde canım bu aralar inanılmaz tatlı çekiyor anlatamam sana yani kızı uyuttuktan sonra şu saatte bişeyler yapasım var ama böyle pratik ne yapılırki bilemedim.
Koşulur pastaneden bi profiterollü kapılır nam nam yenir :)

Yakın olsaydık gönderirdim canım pişer pişmez :) çok basit aslında ama birazcık zaman alıyor güzel oldu ama tadı ben çok yaparım acılı yapıyorum berata acısız :)
Sağol canım düşünmen yeter. Acılı da güzel olur valla oh afiyet olsun. Arkadaşım adıyamanlıydı, getirirdi evine gittiğinde. Ayrı bi kokusu lezzeti oluyor sanki.

Koşulur pastaneden bi profiterollü kapılır nam nam yenir :)
progiterolü hiç sevmem ben nedense. bana var ya böyle bol çikolatalı kakaolu şeyler olacak. gerekirse bitter kadar yoğun çikolata tadı almam lazım. içinde muz fındık da oldu mu bi pasta daha güzel olamaz benim için. ay canım çektiiiiiii :mad:
eşimde çok yorgun gitmezki şimdi :KK43: hamile olsam giderdi :KK70:

Gozunuz aydin.Allah anali babali buyutsun.koskoca hamilelik donemini hangi ara bitirdin.disardan ne kolay gozukuyor.bugunlerde geciyor canim.kolay olmayacak ama gecici oldugunu dusunursen daha tahammullu olabilirsin.bakis acini sukur ve olumludan yana cevir.nasil altindan kalkarim tarzi dusunmeye asla kafanda yer verme.biri memeye yapisir biri ciglik cigliga yerlerde surunur.senin canin acir.kendini camdan atasin gelir an gelir.kendini guclu hissetmeye proglamla kendini.enerjini kendi kendine asagi cekme asla

mery60 mery60 var bişey cidden bende çok ama çok halsizim tembelim. inan aç kalsam umrumda olmaz yemek yapmam ama bi tek ben değilim işte puff.. noldu bize böyle cidden.

gelincikgibi gelincikgibi ah nolduki kuzuma ya acaba bi derdi mi var?

kızlar bugün anladımki anne kız avm gezmesi yapmak için daha çoook zaman var :KK43:

çok sıkıldık bugün ikimizde. her günümüz bi öncekinin kopyası. çocuk oynamaktan bile sıkıldı. bende de zaten bi tembellik herşeye bi isteksizlik. dedim alıp çıkayım yakınlarda bi avm var gideriz en azından bi değişiklik. çocukla değişiklik anca bu napalım :işsiz: hem ebebekten alacaklarım vardı. neyse hazırlandık çıktık. allahım herşeyi mi ister bi çocuk. bi süre sonra arabasında da durmak istemedi. çıkardım yürüttüm enerjisini atsın diye ama araba ve çanta bi elimde kız bi elimde. bi de tutmak istemiyo elimi of kabus.

hangi mağazaya gitsek herşeye dokunuyo alamayınca ağlıyo. ebebeğe girdik oyuncak falan aldım ufak tefek. zaten ordaki maceramız apayrı.. herşeye saldırdı :mad: küçük bi araba istedi aldım kasadan geçirene kadar ortalığı yıltı. allahıııııı. :mad:

eşim gelene kadar dedim bari yemek katına çıkayım orda oturalım. hamburgercide patates resmi gördü kıyamadım aldım bi çocuk menüsü. köftesini çıkardım ekmeğiyle patateslerini yedi bi de ayran içti :KK57: zararlı şeyleri nasıl da yiyor :işsiz:

sonra çok şükür babası geldi. ufff bize sitenin sınırlarından ayrılmak iyi gelmiyo demekki. allahım bütün çocuklar bu yaşta böyle mi yoksa bu bize özel sipariş mi :mad:

gelincikgibi gelincikgibi bu arada Ayazı sordum ama seni unuttum :KK43: asıl sen mahvolmuşsundur uykusuzluktan kıyamam canım benim. ah keşke artık bitse şu uyku sorunu..

X