O ZAMAN gotur tabi canim
rabbim kolayligini verir zatenn evdekinden daha kolay bile olabilir bakimi o mubarek topraklarda
FERBER iççin biraz geç deilmi canimiyi geceler kızlar. herşey yolundadır, kuzularınız ve siz iyisinizdir umarım.
ben çok bitkinim. Begüm hasta oldu olalı uykuları o kadar bozulduki. en az iki kez uyanıyor. eskiden uyansa da su içer ya da emziğini verdiğimde tekrar uykuya dalardı yatağında. hasta oldu olalı benle yatmaya mı alıştı artık bilmiyorum ama uyanıyor ve deli gibi ağlıyor yanında yatmazsam. her gece ama her gece..
uykum o kadar bölünüyorki sabah her yanım tutulmuş olarak kalkıyorum, tüm gün mal gibi dolanıyorum.. sinirli ve gergin oluyorum. ne yapıcam ben ya tekrar bi uyku eğitimi mi, her şey sil baştan mı off..
zaten kanepede yanında yatıp uyutup yatağına koyuyodum ve gece boyu uyanmıyodu uyansa da beni istemiyodu. yanında yatarak uyutmaya razıyım keşke eskisi gibi olsa. bi de taktı kolumun üstünde yatmaya. hiç farketmeden alışmış anlamıyorum deli olucam ya. kendi yatağıma alsam ona daha fena alışır sonra uğraş dur. kanepede yanında yatmaktan her yanım çürüdü.
niye böyle oluyor ya, artık bu uykular niye düzene girmiyor.. bittim tükendim eridim artık ya. kendimi biraz toparlayayım bu sefer direkt o ferber midir nedir onu yapıcam. o paklar anca. yalandan böğürerek ağlıyor biliyor yanına gideceğimi. gece apartmanın ayağa kalkmayacağını bilsem hiç gitmicem de yanına.. bi de çığlık atarak bi anneeeeeeğğğğğ diye bağırması var duymanız lazım. hey allahım oyuncak etti bizi resmen bacak kadar sıpa.
Canııııım aynı şeyleri ben de yazacaktım fırsat olmadı ..iyi geceler kızlar. herşey yolundadır, kuzularınız ve siz iyisinizdir umarım.
ben çok bitkinim. Begüm hasta oldu olalı uykuları o kadar bozulduki. en az iki kez uyanıyor. eskiden uyansa da su içer ya da emziğini verdiğimde tekrar uykuya dalardı yatağında. hasta oldu olalı benle yatmaya mı alıştı artık bilmiyorum ama uyanıyor ve deli gibi ağlıyor yanında yatmazsam. her gece ama her gece..
uykum o kadar bölünüyorki sabah her yanım tutulmuş olarak kalkıyorum, tüm gün mal gibi dolanıyorum.. sinirli ve gergin oluyorum. ne yapıcam ben ya tekrar bi uyku eğitimi mi, her şey sil baştan mı off..
zaten kanepede yanında yatıp uyutup yatağına koyuyodum ve gece boyu uyanmıyodu uyansa da beni istemiyodu. yanında yatarak uyutmaya razıyım keşke eskisi gibi olsa. bi de taktı kolumun üstünde yatmaya. hiç farketmeden alışmış anlamıyorum deli olucam ya. kendi yatağıma alsam ona daha fena alışır sonra uğraş dur. kanepede yanında yatmaktan her yanım çürüdü.
niye böyle oluyor ya, artık bu uykular niye düzene girmiyor.. bittim tükendim eridim artık ya. kendimi biraz toparlayayım bu sefer direkt o ferber midir nedir onu yapıcam. o paklar anca. yalandan böğürerek ağlıyor biliyor yanına gideceğimi. gece apartmanın ayağa kalkmayacağını bilsem hiç gitmicem de yanına.. bi de çığlık atarak bi anneeeeeeğğğğğ diye bağırması var duymanız lazım. hey allahım oyuncak etti bizi resmen bacak kadar sıpa.
geçmis olsun canim nen var niye ateslendinkiiCanııııım aynı şeyleri ben de yazacaktım fırsat olmadı ..
Ayaz da aynen öyle, normalde uyanmıyordu i, uyansa da iki pış pış diyordum uzaktan dalıyordu tekrar.. şimdi ama kalkıyor yanıma geliyor ve gelirken de kafayı gözü her yere çarpıyor.. ben veya babası olura gece yanında uyuyor mis gibi yoksa Yok dakka başı uyanıp yanımıza geliyor.. ben şu an ellemiyorum, yanında yatma şansım var ayazın Yatağı büyük ama dediğin gibi rahat yatamıyorsun ve yer yerin ağrıyor
Dün gece ben ateşlendim attık dayanamadım babasına yanında yatar mısın ben de biraz uyuyayım dedim..
Ben biraz daha beklicem bakalım ne olacak.. belki de sadece bir dönem.. çok sinir bozucu ama tam güzel uykuya alışmışken koyuyor insanaa
Sağol sağol canım.. üşüttüm yaa geçen tüm hafta okulun bahçesine beton oyun alanları filan çizdim boyadım bizim çocuklar oynasın diye i, hava da soğuktu haliyle kaptım şifayı.. geçiyor aöa bugün daha iyiyim çok şükür..geçmis olsun canim nen var niye ateslendinkii
oy kiyamammSağol sağol canım.. üşüttüm yaa geçen tüm hafta okulun bahçesine beton oyun alanları filan çizdim boyadım bizim çocuklar oynasın diye i, hava da soğuktu haliyle kaptım şifayı.. geçiyor aöa bugün daha iyiyim çok şükür..
Canim nasil oldun? Bel fitigi fena bisey ya.o kadar kötü canım ya, hele son zamanlarda.. azıcık iş yapayım sağ bacağıma iğneler batıyor sonra hissizleşiyor oturup uzatsam bile sancılar giriyor. kasımda annem gelecek 15 gün, o bi gelsin gitsin fizik tedaviye gidicem. Begümü de dediğin gibi elimden geldiğince koltukta ya da yerde kucağıma alıp sarılmaya çalışıyorum ama o da inatla aç aç (ayağa kalk) diyor :)
ev işi hiç bitmiyor sende bilirsin.. ev temiz olsa yemek derdi bitmiyor, yok çamaşırıydı, ütüsüydü her gün mutlaka bir iş var. bıktım var ya nefret ediyorum ev işinden. mesela çalışıp da çocuk başka evde bakılıyosa süper oluyo ev kirlenmiyo işler birikmiyo bi yemek çamaşır tamam :) ya da gözüne batmıyo
sen nasılsın tatlım? kayınvaliden geldi mi?
Ayy cok sevindim canim yaa gozun aydin. Sukur geldi artik annenler. En azindan muhtac kalmayacaksin kv ye.Evet ev işi bitmiyor haklısın ama bi yerlerden bişiler eksik kalsın, sen titiz bir insansın anladığım kadarıyla :)
Ben olmadan takmıyorum elbette ev temiz olsun ama mesela bi ton ütü var, şu anda gözüm almıyor çok yoruluyorum Dursun, ihtiyaç oldukça ütülüyorum :)))
Sağlığın her şeyden daha önemli, bizim ailede bel ve boyun fıtığı olanlar çok ameliyat olup daha kötümolan da var daha iyi olan.. ama ameliyat en en en son çare.. her zaman sıcak tutman gerekiyor kendini onu biliyorum bi de hareketler var doktor sana demiştir kesin.. nolur dikkat et daha çok gençsin.. bizim bücürler az daha büyüseler kucak mucak istemezler o zaman inşallah..
Kv cuma geldi bize.. cuma günü annemler de geldi Almanya'dan çok şükür.. bu hafta annem evi temizlicek bi takım işleri var sonra o bakacak ayaza yorulana kadar :) artık bi şekilde idare edicez bakalım..
Ben de senin gibiyim canim asiri bi nefret var bi dr cok uzuluyorum icen kisi ozellikle sevdigim biriyse ya da yasi cok kucukse. Ise giderken yurudugum bi sokak var. O sokak boyunca liseliler sigara iciyo daha sabah sabah. Icim gidiyo. Yavrularimiz hep uzak kalir insallah bu zehirden.oy kiyamamm canim yaa
utanmana deilde sigrayla zehirlenmene kiyamam kizzz
valla ciddiyim sigara içenlere uzuluyorum manyagim benn herhalde :)
kuçuklukden beri bende bu dusmanlik var genimde var diycem babam içer hala erkek kardesimde içiyor
evlenmek için bile ilk sartim sigara içmemeseydi oylede yaptim buldum içmeyeni :)))
insallah birakirsin birgun canim ne deyim
Canim cok rahat birakirsin bence sen yeter ki iste. Zaten cok az iciyomussun. BakHamile olduğunu öğrendiğimde bıraktım hemen, emzirirken de içmedim, ne zaman sütüm azaldı o zaman da işteyken içmeye başladım sonra da sütten kestim zaten.. ya ben günde maksimum 4-5 tane içiyorum hatta bugün hiç fırsat olmadı 2 tane içtim öyle yanı :))
Haklısın canım kesinlikle, ben de çok gördüm öyle adamın bacağı kesiliyor kan dolaşımı iyi depil kangren olmuş hala içiyor.. ama işte bağkmlılık bu artık, o da kolay kolay atlatılamıyor :))
Ben de cikolata bagimlisiyim galiba. Hergun mutlaka yicem. Cay kahve goreyim aklima hemen cikolata dusuyo.Ben de hiç sevmiyorum sigara. Üniversitede denedim tadı berbat geldi, bi mantıksız geldi içmedim şükür. Ama başka bağımlılığım var benimde çikolata gibi. Ay ne zor ya bu bağımlılıktan kurtulmak, yani bi merkezi olsa gidicem çikolata bıraktırma merkezi :))
ay insallah canimBen de senin gibiyim canim asiri bi nefret var bi dr cok uzuluyorum icen kisi ozellikle sevdigim biriyse ya da yasi cok kucukse. Ise giderken yurudugum bi sokak var. O sokak boyunca liseliler sigara iciyo daha sabah sabah. Icim gidiyo. Yavrularimiz hep uzak kalir insallah bu zehirden.
İyileştm bile bugün iyiyim :)))oy kiyamamm
bagisklik saglam olunca tabiii gecerrr
maasallahhh maasallahhhhh :)
Yani evet istemek lazım ama istiyor muyum bilmiyorum :))Canim cok rahat birakirsin bence sen yeter ki iste. Zaten cok az iciyomussun. Bakyeb4 de galiba oyle az iciyordu oyle birakmisti diye hatirliyorum. Tabi en onemlisi once sen birakmayi isteyeceksin. Insallah oyle bir kararlilik gelir.