2015 Şubat Anneleri

iyi geceler kızlar. herşey yolundadır, kuzularınız ve siz iyisinizdir umarım.

ben çok bitkinim. Begüm hasta oldu olalı uykuları o kadar bozulduki. en az iki kez uyanıyor. eskiden uyansa da su içer ya da emziğini verdiğimde tekrar uykuya dalardı yatağında. hasta oldu olalı benle yatmaya mı alıştı artık bilmiyorum ama uyanıyor ve deli gibi ağlıyor yanında yatmazsam. her gece ama her gece..

uykum o kadar bölünüyorki sabah her yanım tutulmuş olarak kalkıyorum, tüm gün mal gibi dolanıyorum.. sinirli ve gergin oluyorum. ne yapıcam ben ya tekrar bi uyku eğitimi mi, her şey sil baştan mı off..

zaten kanepede yanında yatıp uyutup yatağına koyuyodum ve gece boyu uyanmıyodu uyansa da beni istemiyodu. yanında yatarak uyutmaya razıyım keşke eskisi gibi olsa. bi de taktı kolumun üstünde yatmaya. hiç farketmeden alışmış anlamıyorum deli olucam ya. kendi yatağıma alsam ona daha fena alışır sonra uğraş dur. kanepede yanında yatmaktan her yanım çürüdü.

niye böyle oluyor ya, artık bu uykular niye düzene girmiyor.. bittim tükendim eridim artık ya. kendimi biraz toparlayayım bu sefer direkt o ferber midir nedir onu yapıcam. o paklar anca. yalandan böğürerek ağlıyor biliyor yanına gideceğimi. gece apartmanın ayağa kalkmayacağını bilsem hiç gitmicem de yanına.. bi de çığlık atarak bi anneeeeeeğğğğğ diye bağırması var duymanız lazım. hey allahım oyuncak etti bizi resmen bacak kadar sıpa.

Son düzenleme:
FERBER iççin biraz geç deilmi canim
ALlhh yardimcin olsun çok zor çocugun senin vucudunda bi yere alismasiii
insalalh çozebilirsin en ksia surede

benimki su an yataginda yatagini salliyor 10 siddetinde deprem etkisi yaratarak
saat olmus gecenin 11 i uyumuycam diyor essek sipasiii

almiycam onu yatakdan inat deilmi :)

Canııııım aynı şeyleri ben de yazacaktım fırsat olmadı ..

Ayaz da aynen öyle, normalde uyanmıyordu i, uyansa da iki pış pış diyordum uzaktan dalıyordu tekrar.. şimdi ama kalkıyor yanıma geliyor ve gelirken de kafayı gözü her yere çarpıyor.. ben veya babası olura gece yanında uyuyor mis gibi yoksa Yok dakka başı uyanıp yanımıza geliyor.. ben şu an ellemiyorum, yanında yatma şansım var ayazın Yatağı büyük ama dediğin gibi rahat yatamıyorsun ve yer yerin ağrıyor
Dün gece ben ateşlendim attık dayanamadım babasına yanında yatar mısın ben de biraz uyuyayım dedim..

Ben biraz daha beklicem bakalım ne olacak.. belki de sadece bir dönem.. çok sinir bozucu ama tam güzel uykuya alışmışken koyuyor insanaa

geçmis olsun canim nen var niye ateslendinkii

bizim uyanma sayimiz azaldi gibi yani sifira indi sayilir ama gece geç yatiyor yorgunlukdan olabilri uyanmamasi

benim çocuklar bide 19 *20 aydan sonra uyanmamaya absliyoalr diger leri nasil bilmiyorumda
bir seneye kalmaz buda kesin top atsan uyanmaz olur :)

geçmis olsun canim nen var niye ateslendinkii
Sağol sağol canım.. üşüttüm yaa geçen tüm hafta okulun bahçesine beton oyun alanları filan çizdim boyadım bizim çocuklar oynasın diye i, hava da soğuktu haliyle kaptım şifayı.. geçiyor aöa bugün daha iyiyim çok şükür..

oy kiyamamm
bagisklik saglam olunca tabiii gecerrr
maasallahhh maasallahhhhh :)

benimki uç dort defa yatir kaldirdan sonra bu sefer uyudu galiba
çocuk uyutmasini uçuncude ogrendim iyimi gerçi kizimi saymayalim o ferber den olma benden dogma cillop gibi bi çocukdu hiç uyku sorunu olmadu
buyuk oglan anami aglatti
bunun anasinida ben aglatiyom uykusuzlukdannnnnn
uykus gelinceye kdr yani çokkk uykusu gelinceye kdr bekleyip yataga koyyorum baznen geri kalkiyir bazen kalkmiyor uyyor
bu yuzden oglen uç saat uyyor galiba ama napayim yoksa gunun dort saatini yaatk basinda geçircem çocuk pispilamak için o kdr vakdim yokkiii

Canim nasil oldun? Bel fitigi fena bisey ya.

Ayy cok sevindim canim yaa gozun aydin. Sukur geldi artik annenler. En azindan muhtac kalmayacaksin kv ye.

Ben de senin gibiyim canim asiri bi nefret var bi dr cok uzuluyorum icen kisi ozellikle sevdigim biriyse ya da yasi cok kucukse. Ise giderken yurudugum bi sokak var. O sokak boyunca liseliler sigara iciyo daha sabah sabah. Icim gidiyo. Yavrularimiz hep uzak kalir insallah bu zehirden.

Canim cok rahat birakirsin bence sen yeter ki iste. Zaten cok az iciyomussun. Bak yeb4 de galiba oyle az iciyordu oyle birakmisti diye hatirliyorum. Tabi en onemlisi once sen birakmayi isteyeceksin. Insallah oyle bir kararlilik gelir.

Ben de cikolata bagimlisiyim galiba. Hergun mutlaka yicem. Cay kahve goreyim aklima hemen cikolata dusuyo.

ay insallah canim
benim içàin gerçektren yikim olur çocuklarimin sigara içmesi
arkadas çevresi biliyorum onemli ama ne biliyim belki bi sansimiz vardir
kizimdan umutluyum içmez ama oglanlari bilemiycemm

Canim cok rahat birakirsin bence sen yeter ki iste. Zaten cok az iciyomussun. Bak yeb4 de galiba oyle az iciyordu oyle birakmisti diye hatirliyorum. Tabi en onemlisi once sen birakmayi isteyeceksin. Insallah oyle bir kararlilik gelir.
Yani evet istemek lazım ama istiyor muyum bilmiyorum :))

Kız çikolata bağımlısı olmak sigara bağımlısı olmaktan bin kat iyidir boşver ye çikolata mutluluk verir :)))

Kızlar sezeryan sonrası normal Doğum yapacaktım doktorda öyle demişti Bugün kon trole gittim dikişlerim Daha bebek Doğum kanalına girmeden gerilmiş doğumda Bu riskli Bir durum dedi direk sezeryan günü verdi 3.11 perşembe sezeryan olacağım :)

arkadaslar size bisey sormak istiyorum 1 bucuk aylik hamileyim 1 bucuk yasindada kizim var dun misafirlikteydik ve kizimi surekli kucagimda tutmam gerekti birazda tepindi kucagimda karnim cok agridi eve geldik yine biraz agridi acile gidelim dedik ama bakmiyolar cok ilgisizler ultrason yok diyolar allah korusun kanda gelmedi cok sukur o yuzdende gitmedik ama gece oyle bi sanci girdiki yataktan sicratti yarin randevum var cok korkuyorum sizce bisey olurmu bu sanci neden oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…