2015 Şubat Anneleri

En zor kopek disi diyolar canim. Bizimki cikti ama bisey olmadi galiba. Ondan olabilir belki
gerçekten mi ya? dişten olduğuna son iki saattir kesinlikle emin oldum çünkü öyle bir salya varki ben böyle bişey görmedim sanki ağzında su biriktirip akıtıyor o derece. çok huysuzlandı akşamüstü. bayağı ağladı parmakları ağzında. bayağı zorluyor sanırım. calpol verdim biraz ağrısını rahatlatsın diye.

şimdi 37 ye düştü biraz iyi keyfi. yatırmayı denicem birazdan bayağı uykusu da var. ama şaşılacak derecede yemeğini güzel yedi koca bi tabak pırasa, iki mücver, koca bi tas ekmek doğranmış yoğurt yedi 5ten beri.

neyse şimdi biraz iyi ateş ölçeri babasının kulağına tutup osdedi (37) diyo

Hepsini birden çıkarsalar da rahatlasak onlar da biz de geçmiş olsun canım sizin kuzular ne güzel konuşuyorlar ya berat baba mama dan başka hiçbişey demiyo la la la le le diye sesler çıkarıyor ama kelime değil 2 yaşından sonra konuşacak heralde :)

Bu arada yeb4 tırnağın nasıl oldu canım geçti mi pek takip edemiyorum bu ara yazamadım çok yorucu oluyor iş-ev uyuyup dinlenebilsem şükrediyorum bir de mide yanmam var mahfediyor beni uyuyamıyorum yanmasından

MaRaL_ geçmiş olsun canım nasıl oldu hakan beratta grip mi nezle mi anlamadım hastaydı 3 gündür bugün hafifledi biraz çok şükür hastalığın ilk 3 günü çok kötü geçti ne uykusu ne yemeği kaldı burun akıntısı öksürük hapşuruk boğaz ağrısı göz yaşarması ve kızarıklığı geceleri ateş huzursuzluk sürekli ağlama bi kaç gündür böyle inş yaza kadar hastalanmazlar bir daha kış kötü gerçekten özellikle çocuklar için benim iş yerinde de tüm öğrencilerim hasta bana bulaşmasın diye çok tedirgindim ama sanırım bulaştı boğazım yanıyor bugün yutkunamıyorum

Ay canım okudum hatta bişeyler de yazıyordum telefonun şarjı bitti anca yeni oturdum . Ya senin kv uçmuş yemin ederim o an ben cinnet geçirirdim.. hele o meyve suyu olayında şeftali parçacıkları kv nin sırtından aşağı akar giderdi iyi dayanmışsın, ay benim bile sinirim bozuldu ta burdan.. olur da o kadar olmaz yani.. eşine anlattın mı ? Şikayet gibi olur gerçi söyleyince de

Geçmiş olsun Can'ım şimdi nasıl? Köpek dişi Tuna'nın çok zor çıktı, azıdan bile zor oldu. Bi kere çok uzun sürdü çıkması, eli hep hep ağzındaydı. İlk çıkan dişleri gibi yani. Ateş olmadı ama çok huysuz ve mızırdak oldu. Diştir belki yada gezme faciasının ! Eseridir..

ayni canim valla az biseyler yedi yine
salya sumuk devam bugun 2. gun
atesi yok galiba olçmedim sicak durmuyor diye

kisin iklk ve son hastaligi oldugu nu dusunmek biraz hayalperestlik olur :))
ilk iki kislari çocuklarin biraz zor geciyor amma buyyunce rahat olurlar insallahh

geçmis olsun cnm

Ya çok şeker yaa :)) Tuna bakıcıyla dışarı çıkıyor tavuk horoz peşinde koşuyor :) okulun bahçesinde park var oraya geliyorlar. Onun dışında teyze hint dizisi var onu izliyor bilmiyorum bakıyor mu ama sanırım pek ilgisini çekmiyor, soruyorum çünkü tv izliyor mu diye. Ama eve gelince izliyor bizimki. Di daa diyip telefonu elimize tutuşturuyor.

Annaaammmm yerim yaaa osdedi mi diyor çok akıllı bunlar :)) Tuna da Işık'ları söndürdük uyku modundayız goril taklidi yapıyor aaaa diyip elini göğsüne vuruyor erkek çocuğu anca gotik taklidi yapar işte

Yudum yudum süt iç Can'ım soğuk soğuk bana en iyi o geliyordu. Kız başka forum takip ediyor musun? Ocak annelerini filan :))

Bugun neler geldi kizlar basimaa
oglen çocuklara bruksel lahanasi yaptim pek yapmam ama bu ikinci yada uçuncu

aksam 4 de emre kivranmaya basladi, çocuk deli noluyor karnim diye
yakin dr aradim çalismiyolar mis çarsamba diye
çocuk dr unu aradim getir dedi ama arabam yok çok zor otobusle sogukda neyse kalsuin dedim bekleyim
gittikçe agrisi artmaya basladi , sag olsa apandisit diye acile goturcem ama sol diyor bagirsaklari gosteriyor

bakdim olmayacak komsuma sordum saolsun goturuum dedi
buyukle kuçugu baska komsuya birakip gittik ama emre yuruyemiyor kucakda goturdum
dr ne yedi dedi lahabayi duyunca gulmeye basladi
senin yuzunden boyle olmus diyee

gaz mis çocugu ne hale getirdi boyle biseyde ilk defa basima geliyor
biraz hareket edince hafiflemeye basladi bakalim yaruba gececekmi

hakanda komsuda kusmu$ agliycam diye kadinin halisi evi mahvolmus kaç kere ozur diledim ama olmus iste çocuk (

ilaçlari sigorta karsilamiyormus
bi bruksel lahanasu bana ne kadara patladi :))) luks restoranda fln yeseydik ayni oderdik herhalde :))))))))))

esimde usut
Geçmiş olsun canım hakancığıma hasta olmasınlar yaa biz olalım onlar olmasın.. çok zor oluyor..
SAOL CANIMM
gece daha kotu oluyor gunduz kucak mucak idare EDiyo z yine gece uyanio uykulu uykulu agliyor , e ben zaten yorgunum
hayi(lisiyla dogum gunleri gelseydi havalar duzelirdi :)))))))

geçmiş olsun canım inanmıyorum neler yaşamışsın öyle :Kk57: kıyamam nasıl sancı çektiyse dayanamamış. inşallah yaruna bişeyi kalmaz annesi.

ay benim minik gorilim yerim ben onu
evet ya sorma bir papağanlık son günlerde. babası ateşini ölçtü 37 dedi. sonra o aldı ölçtü babasını osdedi dedi biz koptuk

geçmiş olsun canım inanmıyorum neler yaşamışsın öyle :Kk57: kıyamam nasıl sancı çektiyse dayanamamış. inşallah yaruna bişeyi kalmaz annesi.
SAOL CANIM
o telasla dr dan rapor almayida unuttum yarin a geçmezse bide okulla ugras dur
aslinda geçmesi bi pirta bakiyorda, isteee :))))) togvbee tovbee :)

canım az çok tanımışsındır sabırlı bir insanım. sokak ortasında münakaşaya girmemek için zor tuttum kendimi. ben ara ara zamanı gelince diyeceğimi diyorum. sabırlı olmama rağmen dün delirdim özellikle hastane olayında.. orda bi bağırmışım nerdesiniz sizi arıyorum diye herkes bize baktı. elim ayağım titredi sinirden.

eşime anlattım tabiiki çok sinirliydim çünkü. ufak tefek şeyleri anlatmamda. zaten eşimde benim gibi düşünüyor hatta daha dertli annesinin bu davranışlarından. çoğu zaman ben telkin ediyorum onu. sırf bu sebeplerden istanbula taşınasım geliyor dedi. o kadar darlandı yani. sonuç olarak kendi evine bıraktığımızda karışmamaya (zaten karışmıyoruzda), dışarı onunla çıkmamaya karar verdik. öyle böyle idare edicez. ya da bende kayış kopacak.

bilmiyorumki canım burnu falan akmıyor hiç. hastalık değil sanki. dün çok abur cubur yedi sadece. havada güzeldi.

9da yatırdım 15 dk sonra uyandı gittim tekrar yanına yattım. üç kez kalkarken uyandı yine yattım. dalamıyor çok uykusu var ama derdi var işte.. ağzına dalıyor sürekli. şimdi tekrar kalktım yanından bakalım bu gece ne olacak..
bizimde bi aydır salyalar çok fena. üstteki bi tanesi patlamış sivri ucu azıcık görünüyo. diğeri de bembeyaz patlamak üzere. alttakilerde bişey yoktu. ay bi çıksalar bunlarda sonra arka dişler kalıyo di mi uff..

canım az çok tanımışsındır sabırlı bir insanım. sokak ortasında münakaşaya girmemek için zor tuttum kendimi. ben ara ara zamanı gelince diyeceğimi diyorum. sabırlı olmama rağmen dün delirdim özellikle hastane olayında.. orda bi bağırmışım nerdesiniz sizi arıyorum diye herkes bize baktı. elim ayağım titredi sinirden.

eşime anlattım tabiiki çok sinirliydim çünkü. ufak tefek şeyleri anlatmamda. zaten eşimde benim gibi düşünüyor hatta daha dertli annesinin bu davranışlarından. çoğu zaman ben telkin ediyorum onu. sırf bu sebeplerden istanbula taşınasım geliyor dedi. o kadar darlandı yani. sonuç olarak kendi evine bıraktığımızda karışmamaya (zaten karışmıyoruzda), dışarı onunla çıkmamaya karar verdik. öyle böyle idare edicez. ya da bende kayış kopacak.

bilmiyorumki canım burnu falan akmıyor hiç. hastalık değil sanki. dün çok abur cubur yedi sadece. havada güzeldi.

9da yatırdım 15 dk sonra uyandı gittim tekrar yanına yattım. üç kez kalkarken uyandı yine yattım. dalamıyor çok uykusu var ama derdi var işte.. ağzına dalıyor sürekli. şimdi tekrar kalktım yanından bakalım bu gece ne olacak..
bizimde bi aydır salyalar çok fena. üstteki bi tanesi patlamış sivri ucu azıcık görünüyo. diğeri de bembeyaz patlamak üzere. alttakilerde bişey yoktu. ay bi çıksalar bunlarda sonra arka dişler kalıyo di mi uff..

sağol tatlım. ya bizimki papağan. bize göre geç bile kaldı çünkü eşimle ben 9-10 aylıkken bildiğin cümle kuruyomuşuz.

tırnağım iyi canım sağol.
sen rennie şurup kullan hamileyken doktor mide yanmam için onu vermişti. zararsız ve etkili. bu arada dikkat et bal limon ye, ıhlamur iç. geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…