deme yaaaKızların kromozomu erkeklerden farklı bak en temel beden bi kere o :)))))
saol canim
Bu kadar mi benzer yani. Ben de bazi seyleri hic denemiyorum bile. Asi bunlar asi:)Ben de kış aylarını hiç sevmiyorum hastalık açısındaninşallah Hakan'ım en kısa zamanda düzelir.. walla ayaz hayatta temizletmez hiç
Denemiyorum bile.. burnundaki sümğklerden çok rahatsız olduğunda o burnunu kaşıya kaşıya bi şekilde çıkartıyor yoksa dediğin gibi kıyamet kopar
poğaça popokızlar kizlarrrr zaten pamuk ipliğine bağlıydı düşüncelerim oda koptu gitti çok haklısınız çok doğru tespitler bakalim haftasonuna daha çok var bir sebep bulup vazgeçebilirim kimseyi incitmeden yavrum kıyamam annesiz kalmasına ben evde biraz yalnız bırakayım vicdan azabı duyuyorum kaldıki başka eve gitsin. Doğum zamanı kv zaten yanımda olacak ben sadece başka eve Başka insanlara özellikle babaannesine alışsın istedim hayatta herşey olabilir sonuçta ama dediğiniz gibi daha çok küçük anası ölmemiş burda bakarim ben yavruma :) annesi Onun poğaça poposunu yer :)) kendi akrabamın Gelmesi imkansızZaten doğumdan sonra toparlanıp oraya gideceğim 1 aya yakın kalırım heralde bakalım keyfime göre
tuna da bu arada çok bişeyler izliyor. o kadar huysuz ki bazen sussun diye bazen de yemek yerken açıyoruz ama hep konuşuyoruz bu ne bak burda ne var kuş Uçtu tren geçti filan diye. sen de yalnız bırakmaz konışursan bi problem olmaz bence.Biz bu aralar birde fazla çizgi film izliyoruz malum havalar soğudu ve ben parka gidemiyorum peşine kosamıyorum agirlastim artık evde saatler zor geciyor ne oynayacagimi şaşırdım artık siz neler yapıyorsunuz Evde? Ben yemek yedirirken bide bulaşık ve yemek yaparken izliyor onundisinda ben birşey izlerken o görmüyor ama duyuyor sizce çok olumsuz etkiler mi bu durum onu
kardeşi olmayan herkes bunun çok kötü bi duygu olduğunu söylüyor. ben de bu yüzden tunanın da böyle bir duygu yaşamasını istemiyorum ama bi çocuğa daha cesaretim yokYa var ya kardeşim olmadığı için kendimi çok şanssız hissediyorum.. insanlarda da tek kıskandığım şey kardeş.. basıl birşey hiç bilmiyorum, basıl bir sevgi.. görümcemi sevmiyorum ama o bi kesin :))) ama onu da böyle kendime itiraf ettiğimde kıskandığımı fark ediyorum gıcık oluyorum ona :)))) ayyy ne kötüyüm :)))
ya bu kayınvslideleri seçip mi veriyorlar acaba bize?? çok sorumsuzca davranmış. zaten bi sorun istemiyorsan kendin yapıcan milletin bıdı bıdısıyla uğraşacağına..kızlar bugün göz kontrolüne götürdüm şükür bişey yokmuş gayet iyiymiş.
ama ben bugün öyle bir gün yaşadımki henüz yeni sakinleşmiş durumdayım. kayınvalidemi de aldım yardım eder bana diye. ama bir yerine iki çocuk baktım resmen. o gelmese çok daha rahat olurdum. bir daha aslaaaaaa onunla dışarı çıkmam kız varken.
o kadar çok şey yaşadımki şu kadarını söyleyeyim hastanede ücreti öderken onlar kayboldu birden. çantası bende kaldı yani telefonu falan. tüm hastaneyi alt üst ettim yoklar kafayı yicem. anons ettirdim adını düşünün. yine yok yine yok elim ayağıma dolandı. ağliycam artık nerdeyse. bi de alt kata bakayım dedim bi bakarım çocuk polikliniğinin önünde çocuklarla oynuyolar. neymiş görmüşgitmek istemiş çocukların yanına. o da burda zannediyomuş doktoru. ya insan bi düşünmez mi yirmi dakikadır yok bu kadın nerde acaba diye.
sonra dışarda bi kaç işimiz bardı o arada yaşadıklarımı anlatmayı ne benim sinirlerim kaldırır ne kelimeler yeter. ama yok bir daha evine bırakırım sadece naparsa yapsın ama dışarı aslaaaaa..
sensiz olur mu hiç :))
hahahaha kahkaha attım yakardeşi olmayan herkes bunun çok kötü bi duygu olduğunu söylüyor. ben de bu yüzden tunanın da böyle bir duygu yaşamasını istemiyorum ama bi çocuğa daha cesaretim yokkardeş iyidir hojdur ama benena
Bazen bende anlatıyorum o zaten bazı sahneleri biliyor ezberledi kendisi ne olduğunu anlatmaya çalışıyor ama benim aynı çizgi filmden midem bulandı görmeyi bırak duymak bile istemiyorum bi ara Başka Bişey açtım mesela buz devri hep vurmalı düşmeli ya sürekli tepki gösterdi şaşkın ördek gibi ağzı açık kalıyor düştü düştü deyip ağzını eğdi o yüzden başka Bişey izletmiyorum. Sen bakıcıya götürüyorsun dimi sorun yok orda dışarıya çıkıyor mu peki bahçeye parka falantuna da bu arada çok bişeyler izliyor. o kadar huysuz ki bazen sussun diye bazen de yemek yerken açıyoruz ama hep konuşuyoruz bu ne bak burda ne var kuş Uçtu tren geçti filan diye. sen de yalnız bırakmaz konışursan bi problem olmaz bence.
Bişey olmaz ya birkaç gün yemek yemesin sen arayı kapatırsın süt içsin meyve yesin mandalina sevmez mi kuru meyve ver yaşa elinde yesin kuru kayısı üzüm erik gibi. Çok geçmiş olsunAYY HASTA hastaa hiç çekilmiyor bu çocuk vallaa
biseyde yemiyor mecbur sut yapiyorum
oda oksurunce kusturmaz insallah
yayla çorbasini bile yemedi durum vahim yani
yemek yerine sut vermem ama simdi hasta diye idare edecem artik
saol canimBişey olmaz ya birkaç gün yemek yemesin sen arayı kapatırsın süt içsin meyve yesin mandalina sevmez mi kuru meyve ver yaşa elinde yesin kuru kayısı üzüm erik gibi. Çok geçmiş olsun
En zor kopek disi diyolar canim. Bizimki cikti ama bisey olmadi galiba. Ondan olabilir belkişu an baktım üst köpek dişlerinden birinin sivri yeri patlamış elime gelmiyo ama gözüküyo. diğeri de kabarmış beyaz beyaz görünüyo. zaten uzun zamandır inanılmaz salyalıydı. acaba bu durum dişten mi? dişler çıkarken salya huysuzluk hep vardı ama ateş pek olmadı. acaba köpek dişini zor mu çıkarıyolar?
Yavrucuk yaa kiyamam. Havalar sogumaya baslayinca bu hastaliklar gelmese olmaz. Bizim de kv hasta salya sumuk insallah Duru'ya gecmez dikkat ediyo tabi ama.tek iki lokma içli koftenin içini yedi , çok severdi ama cani istemiyor herhalde kuzum benim
Canım biraz geç yazıyorum ama bence de onu başka yere göndermemelisin yabancı yer değil ama yinede çok küçükler ev dışında bir yerde kalmaları için olumsuz etkilenir psikolojisi sen bile kötü oluyorsun orda kaldığını düşününce o minik yavru ne yapsın ben hiç düşünemiyorum beratın başka bir yerde kaldığını ağlayasım gelir benim doğumumda da berat babasıyla evde olacak canım annem de hastanede yanımda olacak inş hastane 5 dk lık zaten çok yakın evimize bu şekilde daha iyi olur sizin için de nacizane fikrim böylekızlar kizlarrrr zaten pamuk ipliğine bağlıydı düşüncelerim oda koptu gitti çok haklısınız çok doğru tespitler bakalim haftasonuna daha çok var bir sebep bulup vazgeçebilirim kimseyi incitmeden yavrum kıyamam annesiz kalmasına ben evde biraz yalnız bırakayım vicdan azabı duyuyorum kaldıki başka eve gitsin. Doğum zamanı kv zaten yanımda olacak ben sadece başka eve Başka insanlara özellikle babaannesine alışsın istedim hayatta herşey olabilir sonuçta ama dediğiniz gibi daha çok küçük anası ölmemiş burda bakarim ben yavruma :) annesi Onun poğaça poposunu yer :)) kendi akrabamın Gelmesi imkansızZaten doğumdan sonra toparlanıp oraya gideceğim 1 aya yakın kalırım heralde bakalım keyfime göre