2015 Şubat Anneleri

Kızların kromozomu erkeklerden farklı bak en temel beden bi kere o :)))))
deme yaaa
hakanda abisinin pesinden gider diyorsunnn
oyyyy oyyy ben ayvayi yedim deseneee

benim kizin hiç atesi çikmaz hastalansada ayakda atlatir kadir bey ona piyango vurmus demisti dogustan bagsiklikli :))))
kromozom piyangosu demekki
hayir onlar buyyorr daaa olan bana oluyor kafayi yiyorum burdaaa :))

saol canim
daha yeni basliyoruz
kulagi agriyor galiba uyyamiyor agliyor (

Bu kadar mi benzer yani. Ben de bazi seyleri hic denemiyorum bile. Asi bunlar asi:)

gece hiç uyumadi hep agladi
agri kesici verdim burun damlasi yaptim uyudu uyandi agladi
simdide 37 atesi var ama daha fazla gibi bir sicaklik hissediyorum sankii
burnunu temizledim aglasada kussada mecburum su an usye gibi duruyor ama temizlemeseem cigerlere inecek
balli lmon serum fizyolojik wicks e davam simdilik

oynayip dans ediyor ama yaramazlik yapmiyor o kdr hali yok

poğaça popo ay çok tatlı :))

tuna da bu arada çok bişeyler izliyor. o kadar huysuz ki bazen sussun diye bazen de yemek yerken açıyoruz ama hep konuşuyoruz bu ne bak burda ne var kuş Uçtu tren geçti filan diye. sen de yalnız bırakmaz konışursan bi problem olmaz bence.

kardeşi olmayan herkes bunun çok kötü bi duygu olduğunu söylüyor. ben de bu yüzden tunanın da böyle bir duygu yaşamasını istemiyorum ama bi çocuğa daha cesaretim yok kardeş iyidir hojdur ama benena

ya bu kayınvslideleri seçip mi veriyorlar acaba bize?? çok sorumsuzca davranmış. zaten bi sorun istemiyorsan kendin yapıcan milletin bıdı bıdısıyla uğraşacağına..

AYY HASTA hastaa hiç çekilmiyor bu çocuk vallaa
biseyde yemiyor mecbur sut yapiyorum
oda oksurunce kusturmaz insallah

yayla çorbasini bile yemedi durum vahim yani
yemek yerine sut vermem ama simdi hasta diye idare edecem artik

kardeşi olmayan herkes bunun çok kötü bi duygu olduğunu söylüyor. ben de bu yüzden tunanın da böyle bir duygu yaşamasını istemiyorum ama bi çocuğa daha cesaretim yok kardeş iyidir hojdur ama benena
hahahaha kahkaha attım ya
aman boşver zamanı gelince düşünürüz. herkes unutuyosun zorlukları siyo özlüyosun bebek sevmeyi diyo görcez :))

bu arada kv mevzusunu uzun uzun anlattım okumuşsundur. daha da lafım kalmadı anlatmaya cidden boşver takmayalım onları uff

kızlar ya Begüm bi garip. uykusunu düzene sokmuştum ya dün gece 9da yattı sabah 9da kaşktı herşey gayet güzel başladı. keyfi yerindeydi kahvaltısını da güzel yaptı. sonra oynadık oturduk falan uykusu geldi 1de yatırdım uyudu.

buraya kadar herşey normal. 20 dakika sonra ağlayarak uyandı. baktım bayağı ağlıyo aldım yanına yattım bizim odada. baktım yüzü sıcak. ateşi var biraz ölçtüm 37,2 çıktı bişey sayılmaz yani. sonra gittikçe arttı ama en fazla 38 şu an ölçtüm. uyuyamadı da döndü durdu tam daldı on dakika, yerine koyacaktım uyandı. bi daha da uyuyamadı. keyfi de yok uykusu var ve 38 derece ateşi de var.

çok ateşi çıkmaz Begümün, bu dördüncü falandır herhalde. herhangi bi hastalık belirtisi de yok. genelde de gece olur ateş şimdi bu ne acaba durduk yere.. ay kaç sene geçerse geçsin ateşe alışamiycam galiba.

şu an baktım üst köpek dişlerinden birinin sivri yeri patlamış elime gelmiyo ama gözüküyo. diğeri de kabarmış beyaz beyaz görünüyo. zaten uzun zamandır inanılmaz salyalıydı. acaba bu durum dişten mi? dişler çıkarken salya huysuzluk hep vardı ama ateş pek olmadı. acaba köpek dişini zor mu çıkarıyolar?

Bazen bende anlatıyorum o zaten bazı sahneleri biliyor ezberledi kendisi ne olduğunu anlatmaya çalışıyor ama benim aynı çizgi filmden midem bulandı görmeyi bırak duymak bile istemiyorum bi ara Başka Bişey açtım mesela buz devri hep vurmalı düşmeli ya sürekli tepki gösterdi şaşkın ördek gibi ağzı açık kalıyor düştü düştü deyip ağzını eğdi o yüzden başka Bişey izletmiyorum. Sen bakıcıya götürüyorsun dimi sorun yok orda dışarıya çıkıyor mu peki bahçeye parka falan

AYY HASTA hastaa hiç çekilmiyor bu çocuk vallaa
biseyde yemiyor mecbur sut yapiyorum
oda oksurunce kusturmaz insallah

yayla çorbasini bile yemedi durum vahim yani
yemek yerine sut vermem ama simdi hasta diye idare edecem artik
Bişey olmaz ya birkaç gün yemek yemesin sen arayı kapatırsın süt içsin meyve yesin mandalina sevmez mi kuru meyve ver yaşa elinde yesin kuru kayısı üzüm erik gibi. Çok geçmiş olsun

Bişey olmaz ya birkaç gün yemek yemesin sen arayı kapatırsın süt içsin meyve yesin mandalina sevmez mi kuru meyve ver yaşa elinde yesin kuru kayısı üzüm erik gibi. Çok geçmiş olsun
saol canim
yok mandalinayi agzina surmuyor keske yesee

tek iki lokma içli koftenin içini yedi , çok severdi ama cani istemiyor herhalde kuzum benim

En zor kopek disi diyolar canim. Bizimki cikti ama bisey olmadi galiba. Ondan olabilir belki

tek iki lokma içli koftenin içini yedi , çok severdi ama cani istemiyor herhalde kuzum benim
Yavrucuk yaa kiyamam. Havalar sogumaya baslayinca bu hastaliklar gelmese olmaz. Bizim de kv hasta salya sumuk insallah Duru'ya gecmez dikkat ediyo tabi ama.

Canım biraz geç yazıyorum ama bence de onu başka yere göndermemelisin yabancı yer değil ama yinede çok küçükler ev dışında bir yerde kalmaları için olumsuz etkilenir psikolojisi sen bile kötü oluyorsun orda kaldığını düşününce o minik yavru ne yapsın ben hiç düşünemiyorum beratın başka bir yerde kaldığını ağlayasım gelir benim doğumumda da berat babasıyla evde olacak canım annem de hastanede yanımda olacak inş hastane 5 dk lık zaten çok yakın evimize bu şekilde daha iyi olur sizin için de nacizane fikrim böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…