2015 Şubat Anneleri

Evet eşimle konuştum yok dedim göndermicdm kk klubundeki arkadaşlarda danıştım dedim artık sizi biliyor :) hiçbişey demedi belliki oda istemiyor ısrar etmedi seneye yollarız dedim isterse eğer o zamanda kardeşiyle oynar gitmek istemez dedi benimde Allahtan çok yakın hastane arabayla 5 dk bu aralar adet sancısı gibi sancılar geliyor bana sanırım bu oglandaki gibi 41. Haftada doğmayacak bu taş çatlasın 39. Haftada dogururum:)

senin bi daha niyetin var herhalde
yok beee tovbeee takiliyom oyleee
yarim saatir bi aksik çorba içsin diye ugrasiyom youtubede açmadigim vuideo kaalmdi
normalde hiç oyle yemedigi için yemedi tabii bi iki aksik kirmizi balikda yedirebildim
istemem çocuk mocuk bu bi buyusehayirlisyla baskada bisey istemeiyorum

kiz sne ne ara 37 haftalik oldun maasalalhh :))
bekler bence buda 41 -42 Allah en evrdiysee :)

ates hariç o huysuzlukalr bizde ehp var kopek disleri ve ilka zilar ön disler hep ayni boyda yani çokkk oldu disler çikali
insallah ahsta olmasinda dis olsun tabii patlamis zaten bitmesi lazim demi simdi

Benim eşim de kk daki kızlar deyince biliyor :) hastanenin yakın olması çok iyi canım demek 2. Lerde 36 hafta bitince başlıyor hafiften sancılar bana da bu berat kadar beklemez gibi geliyor da görücez bakalım erken doğmasınlar da ondan korkuyorum zamanında sağlıkla doğarlar inşAllah

Benim daha erken doğum riskinm yok Allaha şükür geçti tehlikeli haftalar darısı senin başına vallahi dediğin gibi sancılar gelip gidiyor ilkte olmusmuydu hiç hatırlamıyorum ama şimdi daha bilincliyim bildiğin adet sancısı çekiyorum benim sancım su geldikten sonra olmuştu. Berat ne zaman dogdu

Walla bin anlattıklarından sonra ben abarttığını düşünmüyorum canım, hadi biz neyse tanımıyoruz kayınvalideni ama kendi oğlu bile böyle düşünüyorsa ve sana hak veriyorsa o zaman bil ki çok haklısın..

Ya benim anlamadığım, kayınvalidenin kaç çocuk büyütmüş, hep böyle yapmış demiştin daha önce hatırlıyorum ama hani en basitinden yemek, uyku vb gibi konularda da sürekli öyle rahat ve çocuğa göre davranabileceğini düşünemiyorum..
Yani tabi böyle bir durumda haklısın, elimden gelse ben de kreş çağına kadar çalışmam, ki zaten az kaldı kreşe girmelerine :))

Tabibi sadece istedikleri oluyor diye babaanneyi bırakmıyor, yoksa bite gitsin çocuk :) sana. E kadar yapışık normal şartlarda ama var ya kendi evinizde hemen fabrika ayarlarına geri dönmesi çok güzel :)))

Sıkma canını dicem ama nasıl olacak bilmiyorum.. bu Kv olayı farklıymış ben bu yıla kadar severdim kendi kayınvalidemi ama artık Senin gibi seviyorum diyemiyorum.. öfkem ağır basıyor..:))

Ya bu diş Ateş yapmaz belki ama burda zaten diş değil, diş çıkarırken elini sürekli ağzına alıp mikropları bi güzel yutmasıyla Ateş, ishal vs oluyor :)))

Benim de aklima 6.hastalik geldi yeb4 yasamis biri olarak. Cunku agizlarinda da yaralar cikiyo asiri salya yapiyo ve cok aciyo yaralari.

Ya bu diş Ateş yapmaz belki ama burda zaten diş değil, diş çıkarırken elini sürekli ağzına alıp mikropları bi güzel yutmasıyla Ateş, ishal vs oluyor :)))
waww supermis buu yaws :)))
hani su 6 yasinda arka azilar çikiuor ya en arkada onlar kalici oluor sut disi deil senin yavrularda avrmi bilmoyorum :)
hiç bisekilde biseyi olmuyor çocugun kendileri gelip anne bakkk diye gosteriuyoalr yoksa ben ne bilem çocuugn agzinda ne var :)=)

Kız Maral 1 yaşındaki çocuğun dayanıklılığı ile 5-6 yaşındaki çocuğun dayanıklılığı bir mi :))
Her diş yapmaz zaten, ayaz şu ana kadar sadece salyalı ve huysuz oldu Ateş falan olmadı ama diş çıkarırken kakası bile değişiyor işte o da mikrop kapmasından yoksa diş=Ateş değil yanı :)))

iyide 6 yasindaki elini agzina goturmuyo zaten
ayni seyden bahsediyoz yaws :))

iyide 6 yasindaki elini agzina goturmuyo zaten
ayni seyden bahsediyoz yaws :))
Hahah :))
Benim yirmilik dişlerim 14 yaşında falan çıkmaya başlamıştı ama ne acı çektim var ya o dönem 2 yıl çektim, damaklarımı ısırıyordum yanlışlıkla, şişiyordu ağrı yapıyordu neler neler :)) belki bu iş de genetik :)))

tabiiki torununu sadece sevmeye odaklı. çocuklarıyla işini gücünü yapıyordu tabiiki üstelik çalışıyormuş, emekli öğretmen o da. okuldan gelip önce çocuklarımla oynuyodum gece işlerimi yapıyodum diyo. görümcem zaten varlığıyla yokluğu bir bi bebekmiş çok sakinmiş.

napayım canım öfkeleniyorum kendi kendimi yiyorum ama sakinleşince tek derdim bu olsun napayım idare ederiz diyorum.

senin kayınvalide olayın çok farklı ya. o bildiğin kötü niyetli davrandı sana. öyle olsa bende çok soğurdum..

Benim de aklima 6.hastalik geldi yeb4 yasamis biri olarak. Cunku agizlarinda da yaralar cikiyo asiri salya yapiyo ve cok aciyo yaralari.
inşallah öyle değildir canım evet hatırlıyorum çok çekmiştin. henüz öyle bi döküntü yara hiç bişey yok. bakalım yarın da düşmezse ateşi doktora götürücem. nasıl anlaşılıyo 6.hastalık testle mi?
burnu tıkalı değil sanki ama uyurken nefes alıp verirken zorlanıyo sanki nefes nefese kalırsın ya öyle. 39 u bulmadı ateşi hiç. bakalım nolucak

valla bilmiyorum o isi benim yirmilik disleri yokmus yani çikmadi hiç
dr gomulu de deil diyor ALLah bana torpil geçmis :)))))))

artık ne oluyosa bilmiyorum ama olan bize oluyo onlar da acı çekiyo. ay ateşi hiç sevmiyorum belki çok normal bişey ama..

bütün gün koala gibi koluma yapıştı kafayı yasladı durdu hep. ara ara uyudu uyandı. şimdi odasındaki koltuğu açtım yanında yatıyorum bu gece. üçümüz sığmıyoruz yatağa. uyudu şimdi ama dünki gibi defalarca uyanır sanırım..

atesi varmi hala

ates hariç o huysuzlukalr bizde ehp var kopek disleri ve ilka zilar ön disler hep ayni boyda yani çokkk oldu disler çikali
insallah ahsta olmasinda dis olsun tabii patlamis zaten bitmesi lazim demi simdi
bilmiyorum geçmiyo ya. köpek dişinin ucu var ya azıcık o çıkmış daha tam yarmamış diş etini. napıcam şaştım kaldım ya. 39 da olmadı hiç öyle olsa yada geçse direkt götürcem doktorada bilemedim. yarın ola hayrola bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…