- 26 Mayıs 2015
- 2.163
- 876
Yok yaa direkt kapiyi kiriyo yalvariyo agliyo:) kendi rahat tabi yapiyo cisini beze. Biz napalim. Cis de mi yapmayak diyorum:)çok komikler :) Durukuşumda kapının önündeki mermere oturuyo mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yaa direkt kapiyi kiriyo yalvariyo agliyo:) kendi rahat tabi yapiyo cisini beze. Biz napalim. Cis de mi yapmayak diyorum:)çok komikler :) Durukuşumda kapının önündeki mermere oturuyo mu
Ben de kış aylarını hiç sevmiyorum hastalık açısından inşallah Hakan'ım en kısa zamanda düzelir.. walla ayaz hayatta temizletmez hiçburnunu temzileyim dedim agliycam diye mahvoldi kendini kusturdu
yuh be çocugumm bi çocuk sinirden aglayip kendini kustuturmu yaaa
daha neler gprucem acabaa
olan ona oldu aç aç uyudu simdi
ha bide bana oldu tabi kusmugu temizlicem sanki az isim varmis gibi
burnunu temizlemesem gece uyyamazdi oksuirukden temizleyincede boyle oluyir napicam ben yaa
gozumu açip kapasam nisan gelse daha 6 ay var koca 6 ay offff offf
inceliyoruzzz
Kız sensiz olur mu ayıp ettin :)))
sumuk zaten akiyor her yerimiz salya sumuk oldu ala gece çok oksurdu dun uyyamadi oksurukden , bu gece rahat uyusun dedim ne bileyim boylr kiyamet kopacaginiBen de kış aylarını hiç sevmiyorum hastalık açısından inşallah Hakan'ım en kısa zamanda düzelir.. walla ayaz hayatta temizletmez hiç
Denemiyorum bile.. burnundaki sümğklerden çok rahatsız olduğunda o burnunu kaşıya kaşıya bi şekilde çıkartıyor yoksa dediğin gibi kıyamet kopar
Umarım keyif yapmışsındır canım :) erken uyan çocuk candır bi de erkenden uyanmasalarBegüm bugün dışardayız diye uyumadı eve gelince de ben uyutmadım. 9da sızdı. allahım ne güzelmiş erkenden uyuması.. eşimle bi kahve içicez şimdi. önce çıkıp bana tatlı alıcakmış, bugün hakettim
inşallah uyanmaz. erken yatınca uyanıyor genelde bi kere. allahım nolur uyanmasın da biraz keyif yapalım dinlenelim. çok şey istemiyorum bi kahve keyfi sadece
Krup nedir çok ayıptır sorması?sumuk zaten akiyor her yerimiz salya sumuk oldu ala gece çok oksurdu dun uyyamadi oksurukden , bu gece rahat uyusun dedim ne bileyim boylr kiyamet kopacagini
gunduzde yaptim agladi ama sonra susmustu :))
ben aslinda krup dan supheleniyorum insallah o olmaz gece gecee
abisi çok olurdu geçicii bisey ama insanin eli ayagina dolaniyor çok kotu (
Ya tabi kardeşin de hayırlısını verirse yoksa bana yarardan çok zararı olur :))hayirlisi be gulummm
benim teyzelerim hep kavga eder, surkeli polislik karakolluk olurlar
dayimin yuzune gulup arkasindan atip tutarlar$
amca ve halalrim desden yilan gibi firsat ararlar sokmak için zehirli dilleriyle
nasip kismet kardes her zamanda en ennn muhim sey deil bence
bende çok isterdim kis kardesim olsun ama sahsen benim teyzeler gibi oalcaksada iyi ki olmmamis :)
larenjit yada uç gece hastaligida deniyorKrup nedir çok ayıptır sorması?
Canım benim, annemlerin çocuğu olmamış, ben de 11. Yıllarında dünyaya gelmişim, bi daha da zaten olanmış çocuk falan çok istemişler bir kardeşim olsun.. annem hala çok der keşke bir kardeş olaydı sana diye çünkğ o da aynı bizim ki beni düşünüyor allah gecinden versin ama bi gün olmadıklarında bana destek olabilecek birini.. kısmet değilmiş.. ben hep şunu düşünüyorum.. en önce tabi çocuk gelir ama sonra anne baba, eşten bile önce çünkü beni ben yapan onlar.. yanı annem ve babam bir gün olmazsa yapayalnız hissederim kendimi, onlardan geriye kalan birşeyim olmaz, kardeşim olsaydı o olurdu en azından.. dediğim gibi kıs et..sana kesinlikle katılıyorum. bende ikinci çocuğu en az 5 yaşına gelince düşünüyorum. o zaman ona güzelce anlatıcam inşallah. gerekirse hastaneye yanıma bile alırım. yeterki o zaman benim hissettiklerimi hissetmesin.
canım eğer özel değilse annenin bir kardeş yapmamasının nedeni nedir?
seni anlıyorum diyeceğim ama kardeşsizlik nasıl bişey bilmediğim için benim iki erkek kardeşim var eskiden anlaşamazdık hatta ağlatırlardı beni o derece çektim onlardan :) ama şimdi çok güzel bi duygu olduğunu anlıyorum erkek de olsalar paylaşımımız çok. keşke bir kardeşin olsaydı gerçekten o yüzden Ayazı kardeşsiz bırakmazsın :)) bende teyzeler gibi nasihat veriyorum he
benimde ikinciyi yapmak istememin tek nedeni bu. kardeşi olsun. başka hiç bir nedeni yok. ilerde ne amca ne hala dayı yeterli olur bizim yokluğumuzda. bir kardeş en iyi akrabadan on kat iyidir. kandır candır daha ne olsun. sırf bu yüzden ikinci çocuk deliliğini yapıcam
kismettt :)Ya tabi kardeşin de hayırlısını verirse yoksa bana yarardan çok zararı olur :))
ahahah ben o tek çocuk diye diretenleri anlasam disimi kiricam :)))Canım benim, annemlerin çocuğu olmamış, ben de 11. Yıllarında dünyaya gelmişim, bi daha da zaten olanmış çocuk falan çok istemişler bir kardeşim olsun.. annem hala çok der keşke bir kardeş olaydı sana diye çünkğ o da aynı bizim ki beni düşünüyor allah gecinden versin ama bi gün olmadıklarında bana destek olabilecek birini.. kısmet değilmiş.. ben hep şunu düşünüyorum.. en önce tabi çocuk gelir ama sonra anne baba, eşten bile önce çünkü beni ben yapan onlar.. yanı annem ve babam bir gün olmazsa yapayalnız hissederim kendimi, onlardan geriye kalan birşeyim olmaz, kardeşim olsaydı o olurdu en azından.. dediğim gibi kıs et..
Kesinlikle ben de normal şartlarda hayatta ikinci çocuk yapmam ama sadece ve sadece ayazı düşünüyorum.. onun içşn Yapcam, allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize.. ben şimdi 29(,5) yaşındayım ikinciye çok geç kalmak istemem ama en az 4 yaş olsun da isterim araları yanı 32 yaşında doğurmayı planlıyorum.. tek çocuk isteyenleri de hiç anlayamıyorum hep anlatıyorum mutlaka yapın diyorum
Çok değişik, ayyy olmaz inşallah kuzularımızdalarenjit yada uç gece hastaligida deniyor
gece çocuk uyanip kopek havlar gibi ses çikarark oksurmeeye basliyor
Tr de igne yapiliyor o igne yapilmazsa uç gece yasiyor çocuk bunu ama burada igne yapmiyolar damla veriyolar oda pek biseye yaramiyor
oksurmesi çok garip bi sekil nasil anlatsam
nefes alamiyor gibi oluyor çocuk her nefesde havlama sesi dusun , insan korkuyor çocuk sanki çirpinuyor gibi nefessizlikden ama gecici iste
insallah olmaz ama olursa korkmayin hastaneye gidin tabi ignesini yapsinlar da geçsin :)
, uç bes dk da geçiyor sonra çocuk uykuya daliyor bisey olmamis gibi :) , ben alistim sabah uyaninca gotuyrorum dr a gece hiç gitmedim :)
sabah uyandiginda devam etmiyor arada tek tuk oksuyor sesi kisik oluyor
ha bidee soguk hava yada buzdolabini açip onunde ebklemek iyi geliyor yani ilaci soguk hava bunun
yani grip gibi bisey buda hatat daha ksia suuryor :)Çok değişik, ayyy olmaz inşallah kuzularımızda
Ayaz sürekli buzdolabının önünde açıyor buzluğu ohooo oynayıp duruyor doldur boşalt allah ne verdiyse :))) alışsın soğuğa ben de ses etmiyorum
Oyyyykismettt :)
ayazin kardesi eminim iyi bi kardes olur senin gibi bi anneleri var çunkuu
Kızların kromozomu erkeklerden farklı bak en temel beden bi kere o :)))))yani grip gibi bisey buda hatat daha ksia suuryor :)
sans iste kizim hiç olmadi emre çok olurdu
keske bilim kadini olsaydim bu çocuklarin bunyeelri niye farkli farkli çok merak ediyorum
sabah aksam benimkileri incelerdim niye zitlar herseyde diye ; :))))))))))