oyy canım benim mutlu oldum teşekkür ederim :) nasıl gidiyor peki?
he sorma ya normal doğum yaptım ama dişçiden korkuyorum
mama sandalyesi dışında da kendi yemesi pek mümkün değil tabii. kurtlu ya bunların dötleri. yerim ben onları
zamanla düzelir alışır belki canım üzülme. benim hiç öyle bi çabam olmadı kendi çatal istedi. tatal!! diye diye
ya bizim gündüz uykuları teke düşeli çok uzun zaman oldu çünkü bizim kız sabahları geç kalkmaya başladı 10 gibi mesela. ondan sonra da tek uykuya düştü 6 aydır falan hatta fazla. ama halaaa dönüp duruyo dalmakta sıkıntı yaşıyo.
mesela bu sabah geç kalktı 11de. şimdi diceksinki derdin ne. ne güzel geç kalkıyo. ama öyle değil geç yatıyp çünkü dün gece 12de yattı. dolasıyla bugün uyumadı. bizde akşam düğüne gittik. kvlerden 11de aldık onu eve geldik küt gitti. ama çok nadir yani. ben istiyorumki 10da uyusun. bak gözümde 9da yok he 10 yeter
iyice 11-12lere kaydı. yani 10da yatırıyorum 11i buluyo uyuması. çocuk dediğin o saatte uyur mu. sabah erken kaldırıp öğlen uykularını geri çekmeyi de denedim ama tekrar eskiye döndü. neyse bakalım tek sorunumuz bu olsun. ay şimdi okudumda ne karışık anlatmışım bir sürü saat yazmışım kendi okuduğumu bile anlamadım nolur kusurumabakma