2015 Şubat Anneleri

rica ederim canım çok bildiğimden değil sanırım biraz deli cesareti ve inat var bende. dikkat ettiysen sallamayı bırakmayı da emmeyi bırakmayı da bi cinnet anında kararlaştırdım :KK70: bu da iyi değil ama işte.. ve bişeye başladıysam geri dönmüyorum. vicdansız mıyım diye çok düşündüm öyle ağlatırken onu ama bi kere ağladı ikimizde hep ağlayacağımıza :) sanırım bende biraz laz damarı var. işin kötüsü Begümde de var eşimde de var yandık :KK70:

sizin için avantajlı olan benim önceden tecrübe etmiş olmam oldu yani. yardımcı olabildiysem ne mutlu :KK68:
Vicdansız değil biz buna tutarlı diyoruz olması gereken de bu :)) doğrusunu yapıyorsun kesinlikle :))

hani hep derler ya meraklı hareketli çocuk iyidir zeki olur ilerde diye. inşallah öyle olur da bu çektiklerimize değer :KK70:
markette yine bi çözüm bulmuşsun ne güzel buna da şükür. biz marketteyken market arabasında oturmasına rağmen uzanamadığı yer yok. kaç defa kasanın ordaki sakızları düşürdü. ellaaam kabus :KK57:

hemde nasıl kötü oluyorum bilsen acırsınız halime :KK43: şu an fena durumdayım taşıdım diye. eşim sıcak su torbası yapıcak. fıtık için beli hep sıcak tutmak gerekirmiş. öyle bi an oluyoki bazen yemeğinbaşında duramıyorum tezgaha dayanıyorum bacaklarım taşımıyor beni. bugün bi de temizlik yaptım ondan da bu kadar kötü oldum. aman kendinize dikkat edin ani hareketlerden kaçının. çok zor bişey ya. belim ağırsa razıyım bacaklarım çok ağrıyor taşımıyor bedenimi.
Hareketli değil de bence meraklı çocuk iyidir tabi o merakı sürekli engelleyerek köreltmediğinde :)) ben evde ellemiyorum ayaza ama dışarıda olunca da zor oluyor evde gibi sanıyo kendini her yeri karıştırmak istiyor :))
Evet market işi iyi oluyor çünkü eşim olmadığı için ayazla ben yapıyoruz hep, son Zaman'larda da ona küçük arabalardan veriyorum eline geleni dolduruyor allahım çok komik :)

Evet sıcağın fıtığa iyi geldiğini duymuştum benim eski bi müdürümde boyun ve bel fıtığı vardı yazın bile kalın yiyordu korkusuna, odasında hep bi ufo vardı bi giriyordum içeri hamam gibi :))
Çok zor, dikkat etmek zorundasın ama Begüm ve ev işlerinden dolayı mümkün değil keşke zengin olsak da şu ev işlerini yapan biri olsa.. :))) aslında temizlik falan yapmayı seviyorum ama ayazla o kabus oluyor hala kucağımda süpürge tutuyorum mesela..
Kışın senin ağrılar çoğalır mı ki acaba? Soğuk oluyor mu oralar, hep içlik giy bari :)))

Hareketli değil de bence meraklı çocuk iyidir tabi o merakı sürekli engelleyerek köreltmediğinde :)) ben evde ellemiyorum ayaza ama dışarıda olunca da zor oluyor evde gibi sanıyo kendini her yeri karıştırmak istiyor :))
Evet market işi iyi oluyor çünkü eşim olmadığı için ayazla ben yapıyoruz hep, son Zaman'larda da ona küçük arabalardan veriyorum eline geleni dolduruyor allahım çok komik :)

Evet sıcağın fıtığa iyi geldiğini duymuştum benim eski bi müdürümde boyun ve bel fıtığı vardı yazın bile kalın yiyordu korkusuna, odasında hep bi ufo vardı bi giriyordum içeri hamam gibi :))
Çok zor, dikkat etmek zorundasın ama Begüm ve ev işlerinden dolayı mümkün değil keşke zengin olsak da şu ev işlerini yapan biri olsa.. :))) aslında temizlik falan yapmayı seviyorum ama ayazla o kabus oluyor hala kucağımda süpürge tutuyorum mesela..
Kışın senin ağrılar çoğalır mı ki acaba? Soğuk oluyor mu oralar, hep içlik giy bari :)))
ay o küçük market arabalrını biliyorum şu an Ayazı öyle hayal ettim de eridim resmen yerim ben onun alışverişlerini :KK68:

çocuklar da evde yapılır dışarda yapılmaz dememizden anlamayacakları için olan bize oluyor. evde tehlikeli şeyler dışında bende müdahele etmiyorum. ay çok zor bu çocukların bu yaşları ya. ne zaman laftan anlayacaklar acaba :KK43:

kışın soğuk tabii ama öyle buz gibi değil. mesela istanbuldan soğuk değil. daha ılık. genellikle yağmurlu bilindiği gibi. vallahi nefret ediyorum ama galiba çıtçıtlı atlet giyicem kışın belimi sıcak tutsun diye.
ay ben hiç sevmiyorum ev işi temizlik uff. cidden şöyle çok zengin olsak ev işlerini her şeyi yardımcılar yapsa sadece çocukla ilgilensek inan çok kolay olurdu.

bazen diyorum böyle imkanlarla çocuk yapanlar zorluk çekiyorum demesin deliririm valla :KK70:

Kızlar oğlan balgamli öksürüyor ne yaparsam iyi gelir

Vay be akşam 10-11 gibi yatıp 10da uyanması süper işte bende onu diyorum en az 11-12 saat uyuyor bebeler gece benimki niye böyle :)) ben zaten em geç 9da yatmasını kabul edebilirim yoksa zaten istemem baba zaman kalmaz :)) neyse dur bakalım bi süre oyalamayı başarabilirsek bi 8.30-9.00a çekeyim be olacak durum :))
Canim bizimki de oyle hic oylw gece 11-12 saat uyumuyo. Gece uyumasi 10u buluyo sabah 6da alarm kurmus gibi ayakta.

rica ederim canım çok bildiğimden değil sanırım biraz deli cesareti ve inat var bende. dikkat ettiysen sallamayı bırakmayı da emmeyi bırakmayı da bi cinnet anında kararlaştırdım :KK70: bu da iyi değil ama işte.. ve bişeye başladıysam geri dönmüyorum. vicdansız mıyım diye çok düşündüm öyle ağlatırken onu ama bi kere ağladı ikimizde hep ağlayacağımıza :) sanırım bende biraz laz damarı var. işin kötüsü Begümde de var eşimde de var yandık :KK70:

sizin için avantajlı olan benim önceden tecrübe etmiş olmam oldu yani. yardımcı olabildiysem ne mutlu :KK68:
Canim cok yardimci oldun hep senden cesaret aldim ben valla. Iyi ki varsin:KK200:

Ben eskiden telleri olanlara özenirdim bi kaç arkadaşım vardı telli ben ilkokuldaykrn, telden dolayı değişik konuşuyorlardı, neyse işte ben de evde (düşündükçe gülüyorum salaklığıma) hani şu mavi dosyalar var ya, tel dosya, kağıtlar çıkmasın diye o beyaz şeyi geçirirsin unuttum adını, onu ağzıma alır telim varmış gibi davranır ve konuşurdum :)))) ne safmışım beee :)))
:KK70: :KK70: ay çok tatlısın Can'ım ya :KK70: bende gözlüğe özenirdim kuzenimin gözlüğünü takardım al sana dedi Allah şu an gözlük takmamak için lens kullanıyorum :)) ya bu ergenlik kafası bi acayip çok salak ama çok tatlı :))

:))) bi yandan da çok tatlı ama inat halleri, ayaz sinirlenince benim gülesim geliyor :)))

Haha uzun zamandır kendi soyuyor şapşik mutfak işlerine çok meraklı hep kucağımdaykrn yemek yaptım doğduğu günden beri, yemekleri karıştırmak istiyor sürekli :)))
Ay aşçı olur belki ne güzel kız, hayalimde benim aşçı olmak. Mutfakta öğrenecek çok şey var çocuklar için, ve ayaz yumurtayı gerçekten çok güzel soyuyor, ince motor kasları harika bence. Tuna olsa çoktan parmağını yumurtanın içine sokup sarısını kabuktan önce dışarı çıkarırdı :KK70: :KK70: ya o sinirli halleri benim de çok komiğime gidiyor, yirim yaa :))

ergenken herkes herkesle dalga geçiyordu kural buydu :KK70:

yaa meriiim sorma iki senedir aldırcam altı ayda bi apse yapıyo doktora gisip ant yazdırıyorum bitince gel çekelim diyo geçince gitmiyorum korkudan :KK70: ama öok kararlıyım bu aralar gidicem mutlaka yoksa dişlerim daha kötü olacak.
Git kesin Can'ım ihmal etme.. Kız sen doğum yapmış kadınsın dişden mi korkacan hıııı :))

bu arada ben kendi yeme konusunda şanslıyım maşallah. mama sandalyesine oturmak istemiyodu eskiden ama taviz vermedim. şimdi mama dediğim an sandalyesine koşuyo. yemeye hevesinden değil de işte :)

birden bire kendi yeme isteği başladı. ben koltuğunun altına sofra bezi serdim öyle duruyo. ben onu yedirirken ona da kaşığını veriyorum kendi yiyo. yoğurdunu katı mayalıyorum mesela onu sadece kendi yiyo. omletini de. böyle katı şeyleri kendi yiyor. tabii aç değilse ve sevmediyse oyuna çeviriyor ama. genel anlamda kendi yeme konusunda iyiyiz. döküp dökmediğine h bakmıyorum dökmeden yememesi mümkün değil.

aslında uykuya dalma dışında diğer şeylerde iyiyiz şükür. tabii bu agresifliği iki yaş bunalımları dışarda kudurmaları hariç :KK70:

bizimkisi doğduğundan beri uykuya dalmada sıkıntılı. uykusu geldiği halde dönüp duruyo dün gece bi saat döndü durdu. çatladım vallahi. bende şimdi yatırmadım onu hala yanımda bayıldı uykudan şimdi götürücem :) ama inanın en az yarım saat sürcek. ay bende ne gaddarım be :KK57:
Bende çok istiyorum Tuna da kendi yesin diye ama çok sabırsız ve hareketli aç olsa bile duramıyor sandalyede . İki lokma alıp kalkmak istiyor hemen. Doymuyor sırf kurtlandığından çıkacak yani :)) Tuna da öyleydi Can'ım uykusu gelse de dönerdi, bu ara iyi bayılıp kalıyor. Tek uykuya düştü ve 1,5 saati geçmiyor , belki ondandır.

ay o küçük market arabalrını biliyorum şu an Ayazı öyle hayal ettim de eridim resmen yerim ben onun alışverişlerini :KK68:

çocuklar da evde yapılır dışarda yapılmaz dememizden anlamayacakları için olan bize oluyor. evde tehlikeli şeyler dışında bende müdahele etmiyorum. ay çok zor bu çocukların bu yaşları ya. ne zaman laftan anlayacaklar acaba :KK43:

kışın soğuk tabii ama öyle buz gibi değil. mesela istanbuldan soğuk değil. daha ılık. genellikle yağmurlu bilindiği gibi. vallahi nefret ediyorum ama galiba çıtçıtlı atlet giyicem kışın belimi sıcak tutsun diye.
ay ben hiç sevmiyorum ev işi temizlik uff. cidden şöyle çok zengin olsak ev işlerini her şeyi yardımcılar yapsa sadece çocukla ilgilensek inan çok kolay olurdu.

bazen diyorum böyle imkanlarla çocuk yapanlar zorluk çekiyorum demesin deliririm valla :KK70:
Kız anlayınca da bişi değişeceğini sanmıyorum ben okuldaki çocukları görüyorum çünkü :)) ama kızlar genelde daha uysal oluyor :))

Anam ben çıtçıtlıyı giymeye başladım bile normalde üşüyen biri değilimde ama bel kısmın soğuk almayacak yoksa donuyorum:)) sen de giy tabiki alışıyorsun zamanla :))

Kız Yok onlar çocuk mu büyütüyor sanki ama bişi diyeyim mi her zaman beterin beteri var, yani bunun ikiz çocuğu var, 2-3 çocuğu var, allah korusun engelli çocuğu var :KK43: yani biz yine iyiyiz ben diyorum bazen biz anne miyiz yine engelli çocukların annelerini görünce dünyanın en zor şeyi allah kimseye yaşatmasın :KK43:

:KK70: :KK70: ay çok tatlısın Can'ım ya :KK70: bende gözlüğe özenirdim kuzenimin gözlüğünü takardım al sana dedi Allah şu an gözlük takmamak için lens kullanıyorum :)) ya bu ergenlik kafası bi acayip çok salak ama çok tatlı :))
Ergenlik kafası gerçekten süper bişi ben severim ergenleri ama şimdiki ergenlerin tek derdi sevgili olmak :)) ay daha bizimkiler ergen olacak bakalım be olacak :)))

Canim bizimki de oyle hic oylw gece 11-12 saat uyumuyo. Gece uyumasi 10u buluyo sabah 6da alarm kurmus gibi ayakta.
Kız Nasıl dayanıyorsunuz ayazbeyaz da sende, ben erken kalkmaktan nefret ediyorum. Ne kadar erken yatsam da sabah uykusu bi başka.. Hele haftasonu olduğunu bilip erkenden uyanmak işkence yav.. Geçen gün alarm çaldı, Tuna uyuyor ben de kapattım alarmı, oh dokuza çeyrek vardı uyandığımızda, ama Nasıl iyi gelmiş o uyku anlatamam :)) okula geç kaldık ama yine de çok mutluydum :))

Ay aşçı olur belki ne güzel kız, hayalimde benim aşçı olmak. Mutfakta öğrenecek çok şey var çocuklar için, ve ayaz yumurtayı gerçekten çok güzel soyuyor, ince motor kasları harika bence. Tuna olsa çoktan parmağını yumurtanın içine sokup sarısını kabuktan önce dışarı çıkarırdı :KK70: :KK70: ya o sinirli halleri benim de çok komiğime gidiyor, yirim yaa :))
Olsun walla ne isterse onu olsun yeter ki kendi ayakları üstünde Dursun mutlu olsun :) ayaz sürekli mutfakta canım bi de bizim oturma odasıyla mutfak aynı yerde bu yüzden kaçış Yok :))

Ahahahha :)) allahım yaa tunaya bayılıyorum ben az önce gördüm tam Cüneyt Arkın gibi duruyor atın üstünde :)))

Ergenlik kafası gerçekten süper bişi ben severim ergenleri ama şimdiki ergenlerin tek derdi sevgili olmak :)) ay daha bizimkiler ergen olacak bakalım be olacak :)))
Ay bu erkeklerin ergenliği de hiç çekilmez kız :)) valla çok fena dalga geçerim haaa :KK70: :KK70:

Kız Nasıl dayanıyorsunuz ayazbeyaz da sende, ben erken kalkmaktan nefret ediyorum. Ne kadar erken yatsam da sabah uykusu bi başka.. Hele haftasonu olduğunu bilip erkenden uyanmak işkence yav.. Geçen gün alarm çaldı, Tuna uyuyor ben de kapattım alarmı, oh dokuza çeyrek vardı uyandığımızda, ama Nasıl iyi gelmiş o uyku anlatamam :)) okula geç kaldık ama yine de çok mutluydum :))
Ya var ya ben 7-8 e tavım siz bana 9-10 diyorsunuz :KK43:
Sabah 5tr ayakta oluyor ya ayaz eh ben de 10da çıkıyorum evden okula gitmek için 5 saatte zaten yorulmuş oluyorum çok gıcık.. hele de hafta sonu offf offf.. Tuna kaçta yatıyor canım?? Ben bugün yeb in dediği gibi geç yatırdım 9.30da uyudu bu hafta böyle denicem bakalım ne olacak

Ay bu erkeklerin ergenliği de hiç çekilmez kız :)) valla çok fena dalga geçerim haaa :KK70: :KK70:
İşin kötüsü ben de dalga geçerim :)))
Millet bana diyor sen ne biçim anasın oğlunu eleştiriyorsun falan diye.. mesela ilk aylarda ayaz onlardan çirkin geliyordu ki bana diyordum da çirkin diye anam bana bir eleştiriler geliyordu yok öyle denir mi sen ne ruhsuzsun bilmem ne :))) ergenlikte artık be yaparım bilmem :)))
Ben en çok neyi merak ediyorum biliyor Musun ilk aşklarını :)))

X