hiç sanmıyorum canım. micazın sert olabilir ama kalbin yüreğin güzel önemli olan o. lisede çok sert sinirli bi hocamız vardı ama ben ve bi çok öğrenci adama ölüp bitiyorduk. önemli olan bu işte.
bu kadın kötü kalpliydi ya. bi kerede arkamda kızın uçlu kalemi kaybolmuş salak düşürmüş yere bulamayınca öğretmene söylemiş o da ben ve yanımdami arkadaşımın çantasını aramıştı. bütün sınıf da o an hırsız hırsı diye bağırıyodu düşün öğretmendeki gerizekalılığı. sonra buldular da ay düşmüş yere sende ne biçim arıyosun dedi kıza döndü gitti. ay çok geveledim ama bunlar bende resmen travma oldu. onun yüzünden uzun süre sosyal korkularım oldu benim.
bunları ancak kötü kalpli bir öğretmen yapar. öğretmen bile dememeli bence. semde mi mağdursun ay hiç birimizin mi güzel bi öğretmeni olmamış
kusurabakmasın rahmetli de olmuş ama demekki maddi anlamda bi kazancı vardı o velilerden ki sizi pek tınlamamış.
sen sadece öğrencilerini sev ki kesinlikle öyledir onlar seni unutmaz. çocuklar sevgiyi her zaman hissediyor